Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 124 vacatures in Middelburg voor je gevonden

 • Dé geschikte baan voor jou?

  Zou je graag een andere benadering willen in je zoektocht naar een (andere) baan die bij je past? Neem dan contact met ons op. Wij leggen je graag uit hoe wij te werk gaan. ISI hoort graag wat jouw motivatie is en nodigt elke werknemer uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. We gaan samen op basis van je beschikbaarheid, ervaring en doelen binnen ons netwerk op zoek naar een baan.

  gisteren ISIdeta - Middelburg
 • Tekenaar / modelleur

  Voor onze opdrachtgever in Middelburg zijn we op zoek naar een Tekenaar/Modelleur voor een fulltime functie. Met behulp van Tekla maak jij zelfstandig staalconstructie-, werkplaats- en detailtekeningen van bouwkundige en civieltechnische constructies. Je bevordert de implementatie en uitbouw van het gebruik van Tekla binnen ons team. Verder zorg je gedurende de werkdag voor een goede communicatie met directie, projectverantwoordelijke (meestal een constructeur) of opdrachtgever over de planning, uitvoering, details en prioriteiten van een project. Tussendoor houd je ook nog de ontwikkelingen in je vakgebied bij en stuur je eventueel andere tekenaars aan. Jouw kwaliteiten • Je kunt volledig zelfstandig werken en bent accuraat door zelfcontrole; • Je bent een kei in de communicatie met collega’s uit het team en klanten; • Je krijgt energie van nieuwe projecten en uitdagingen.

 • Keukenhulp gezocht!

  Het werk bestaat voornamelijk uit voorbereidende werkzaamheden (snijden van groenten, gedeeltelijk klaarzetten van gerechten), het zelfstandig klaarmaken van lunch- en voorgerechten, tevens de chef helpen bij het meegeven van de hoofdgerechten. Het restaurant is alle dagen geopend van 11.00 tot 21.00, de werktijden zijn hierop afgestemd, dit kan afwisselend zowel overdag als 's avonds zijn. Zijn er dagen dat je niet kunt werken? Laat het ons weten en we houden hier rekening mee!

 • Vakantiekracht

  Wil jij iets verdienen in jou schoolvakantie? Voor onze Foodbar Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoper/verkoopster! Dit als vakantiekracht 20 uur per week

 • (aankomend) machinist bandengraafmachine

  Functieomschrijving Je bent een aankomend of ervaren bandenkraanmachinist (m/v) en kent de vele disciplines, zoals: Op- en overslag, kabels- en leidingwerken (rioleren), profileren en afwerken, sloopwerkzaamheden en afval- en milieu werkzaamheden. Je kunt gaan werken in de Grond-, Weg-, en Waterbouw, Sloopbranche, Afval- en Milieubranche of Industriële bedrijven. Je hebt een uitstekende machinebeheersing en weet hoe je machines moet onderhouden. Ook heb je ervaring met een groot aantal hydraulische en mechanische op- en aanbouwstukken en -gereedschappen.   Arbeidsvoorwaarden Uiteraard betalen wij marktconform volgens de geldende cao. Informatie en solliciteren Reacties aan Pieter van der Meij - mobiel 06-20595016 en mail pieter.vandermeij@try-act.eu

 • Medewerker bediening / bar

  Voor ons mooi restaurant op de Markt in Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker bediening / bar. Heb jij passie voor de horeca maar wil je ook in het seizoen tijd voor je privé leven overhouden? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

  gisteren You Dance - Middelburg
 • Werkvoorbereider installatietechniek

  Gezocht: een gedreven Werkvoorbereider/Tekenaar/Planner Installatietechniek W komende uit de regio Zeeland. In deze functie ga je aan de slag met het treffen van alle voorbereidingen ten behoeve van de uitvoering van de aan jou toegewezen projecten of projectdelen, teneinde deze optimaal te laten verlopen. Na een gedegen inwerkperiode ben je o.a. verantwoordelijk voor: - Ontwerpen en berekenen op technisch en commercieel juiste wijze werktuigkundige installaties; - Verzorgen (eventueel uitwerken van) van de benodigde tekeningen; - Signaleren van leads voor het verkrijgen van aanvragen en/of (vervolg)opdrachten en verstrekt informatie hierover aan de projectleider; - Registreren van aanvragen, offertes, opdrachten en verwerkt deze tot een concept calculatie; - Faciliteren van de voortgang van je projecten door alle benodigde zaken voor aanvang van het project te organiseren; - Verzorgen van werkinstructies en vervangen van de projectleider bij diens afwezigheid; - Intern overleggen met werkvoorbereiders, tekenaars en projectleiders; - Je bent de spil tussen de projectbegeleiding en montage.

 • Projectleider installatietechniek

  Gezocht: een gedreven Projectleider Installatietechniek komende uit de regio Zeeland Gaat jouw hart sneller kloppen van grote en complexe installaties en neem je graag de leiding binnen een project? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou. Als Projectleider Installatietechniek beheer en begeleid je projecten binnen diverse branches zoals kantoor- en bedrijfspanden, scholen en hotels. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de juiste kwaliteit en het gewenste resultaat die onder jouw leiding worden uitgevoerd. Je werkt nauw samen met jouw projectteams, waarbij je de installatiemonteurs en tekenaars/werkvoorbereiders aanstuurt. Tevens zorg je voor een goede afstemming met de opdrachtgevers en blijf je goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de branche.

 • Schoonmaak(st)er in middelburg

  Als schoonmaker kom je overal. Met een doek in de hand en een lach op je gezicht ben je niet alleen het visitekaartje van de basisschool, jij krijgt ook een exclusief kijkje achter de schermen. Jij gaat waar niet iedereen komt. Dankzij jouw werkzaamheden kunnen de leerlingen elke dag rondlopen en les krijgen in een schoon gebouw. Natuurlijk gebeuren er weleens ongelukjes: heeft een leerkracht koffie laten vallen? Dan weet jij de dweil te vinden! Bij Gom ben je méér dan een schoonmaker: jij kent je weg in en om het gebouw en bent een aanspreekpunt voor bezoekers. Je wordt niet alleen opgenomen in de Gom-familie, ook het lokale team waar je deel van uitmaakt heet jou met open armen welkom. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor bij een school in Middelburg. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 16:00 tot 19:00 uur, voor 15 uur per week. Later starten is in overleg mogelijk.

 • Barkeeper m/v

  Werken in Vriendschap is begrijpen wat Vriendschap is; een warme plek met oprechte aandacht voor haar vele vaste gasten en passanten, waar mooie gerechten worden geserveerd die hedendaags en super lekker zijn, informeel maar heel gastvrij, een bedrijf dat nooit stil staat en op de hoogte is van moderne bereidingen, zelf groente kweekt en weet wat speelt in de rest van de wereld, een bedrijf met een heldere filosofie zowel op het gebied van duurzaamheid, arbeidsovereenkomsten, producten als evenementen. In Vriendschap kan het behoorlijk los gaan, zeker op donderdagen, vrijdagen en zaterdagen in maar ook buiten het seizoen. Behalve koffie, fris en bier die er top uit moeten zien en ook zo moeten smaken serveren we dranken waarvoor barista- of shaker- skills echt heel goed van pas komen.

 • Chauffeur c, fulltime

  The Master Bakery B.V. (www.boterham.info) is gevestigd in Middelburg. Naast dagverse producten, welke wij leveren aan een groot aantal relaties in Zuidwest Nederland, zijn wij momenteel sterk groeiende in verschillende niche markten. Wij zijn op zoek naar een chauffeur die de vroege ochtenduren niet schuwt en sociaal is ingesteld. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het vervoer van ons brood en banket naar onze klanten. Aangezien jij bij onze klanten het eerste aanspreekpunt bent, verwachten wij een representatieve houding. Ons distributienetwerk beslaat voornamelijk de provincie Zeeland en Brabant.

  2 dagen geleden TMB BV / MSS BV - Middelburg
 • Medewerker bediening

  Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar leuke spontane collega's voor in de bediening! Voorkomende werkzaamheden: -opnemen, serveren en afrekenen van bestellingen -voorkomende werkzaamheden als bijvullen, indekken etc.

  2 dagen geleden De Vliegenier - Middelburg
 • Cleaner

  Voor diverse klanten zijn we op zoek naar schoonmakers (m/v) Het betreft het schoonmaken van vakantiehuisjes en recreatiewoningen. De schoonmaak werkzaamheden vinden plaats op diverse locaties Dla różnych klientów poszukujemy osób sprzątających (m/k) Chodzi o sprzątanie domów wakacyjnych i rekreacyjnych. Prace porządkowe odbywają się w różnych miejscach

  2 dagen geleden DAXXA Vlissingen - Middelburg
 • Huisvuilbelader

  Heb jij altijd al in de buitenlucht willen werken? Dan zoeken wij jou! Voor de gemeente Middelburg zijn wij op zoek naar enthousiaste en proactieve beladers. Bij jou is geen enkele dag hetzelfde, maar één ding staat voorop: het schoonhouden van de leefomgeving van de inwoners van de gemeente Middelburg. Samen met jouw collega's zorg jij voor een schone leefomgeving. Dit doe je door op route te gaan en het vuil binnen de wijken op te halen. Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt binnen de gemeente. Jouw werkdagen zijn maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 16.00 uur.

 • Magazijnmedewerker

  Wij willen ons team graag versterken met een klantgerichte, vriendelijke Medewerker Magazijn. Ben jij praktisch ingesteld en werk je van nature secuur? En heb je een opleiding gevolgd in de logistieke sector en ben je op zoek naar een nieuwe baan om ervaring op te doen als magazijnmedewerker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat aan de slag bij een gespecialiseerd, technisch magazijn als onderdeel van een internationale organisatie. Onze vakkundige medewerkers kunnen hierbij adviseren en indien nodig instrueren. Tevens staan wij, met geavanceerde apparatuur, garant voor vakkundige machines voor specialistisch gebruik. Voor de afdeling magazijn zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Werkzaamheden & Verantwoordelijkheden van de magazijnmedewerker zijn: • Ontvangst, opslag, uitgifte en verzending van goederen en materialen (orderpicking); • Het verrichten van baliewerkzaamheden en het geven van advies aan interne en externe klanten; • Ordelijk indelen van het magazijn en het uitvoeren van periodieke tellingen; • Organisatie van transport goederen en materialen. • Het verrichten van alle bijbehorende administratieve handelingen.