Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 94 vacatures in Middelburg voor je gevonden

 • Bedieningsmedewerker (m/v) part-time

  Leuke collega gevraagd! Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste bedieningsmedewerk(st)er voor 2 à 3 avonden in de week en extra in de vakanties. Ben je gastvrij? Representatief? En heb je al wat ervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Restaurant de Gouden Bock aan het Damplein is één van de betere restaurants van Middelburg. Alles is er vers en huisgemaakt, veel wild wordt door de chef zelf bejaagt en de vis die we serveren is net zo vers als midden op zee. Eten is onze passie en dat merk je aan alles! Het gaat om een part-time aanstelling voor een echte all-rounder. Dus je bent èn gek van koffie en de perfecte barista èn je bent de perfecte gastvrouw of –heer en kan enthousiast vertellen over de gerechten en wijnen. En als je het allemaal nog niet helemaal perfect kan, dan ben je een ster met gasten en vind je het zeker leuk om het allemaal perfect te leren :) De diensten zullen voornamelijk ’s avonds zijn, maar overdag tijdens de lunch bijspringen vind je ook geen probleem.

  3 dagen geleden NL - Nederland - Middelburg
 • Servicemonteur (wegen)bouwmachines

  Voor onze opdrachtgever uit Middelburg zoeken wij een Servicemonteur (wegen)bouwmachines. Werken bij onze opdrachtgever betekent een veelzijdige baan in een innovatieve omgeving. Zij hechten veel waarde aan kwaliteit, van werk dat zij opleveren maar ook alles daar omheen. In het bedrijf besteden zij daarom veel aandacht aan opleiding en bijscholing van de medewerkers. Zij hebben ervaren en gecertificeerde mensen in dienst, maar ook de beginnende technicus kan bij onze opdrachtgever terecht. Naast reparatie, revisie en onderhoud van machines en schepen, worden nieuwe en gebruikte bouwmachines en ander gebruikt materieel verkocht en bestaat de mogelijkheid om machines te huren. Onze opdrachtgever is een begrip binnen het marktsegment en zij streven ernaar om de meest toonaangevende partner te zijn in de GWW-, bouw-, scheeps- en havensector. Beschik jij over de vaardigheden van Servicemonteur (wegen)bouwmachines? In deze functie ben je verantwoordelijk voor het repareren en modificeren van (wegen)bouwmachines, zowel hydraulisch, elektrisch als mechanisch. De werkzaamheden gebeuren in onze werkplaats, maar het komt ook vaak voor dat we op locatie repareren. Je stelt zelfstandig diagnose, lost storingen op en je adviseert over servicewerkzaamheden. Ook verricht je servicebeurten en inspecties op locatie bij klanten. Daarnaast voer je lichte administratieve werkzaamheden uit, zoals servicerapporten schrijven en uren administratie bijhouden.

  4 dagen geleden Woestwerk - Middelburg
 • Salesmanager machinebouw

  De Salesmanager Machinebouw is verantwoordelijk voor de verkoop en verhuur van hydraulische heihamers, funderingsmachines en randapparatuur aan (potentiële) klanten in de civiele markt. Voor (potentiële) klanten in de civiele markt ben je vooral de deskundige en praktisch adviseur. Na een inwerkperiode wordt je een geografisch gebied en/of internationale accounts, waaronder Europese, toegewezen. Een proactieve marktbenadering is noodzakelijk voor de uitoefening van deze functie. Dit geef je vorm in het bezoeken van internationale klanten en prospects. Daarnaast werk je op planmatige wijze om vooraf gestelde individuele- en afdelingsdoelen te realiseren. Als Salesmanager Machinebouw heb je onder andere de volgende verantwoordelijkheden en taken: • internationale klanten proactief benaderen en bezoeken; • internationale klanten adviseren over te gebruiken heimaterieel en werkwijzen (vaak maatwerkoplossingen); • het maken van aanbiedingen en prijsberekeningen voor heimaterieel zoals funderingsmachines en heihamers; • het opstellen, beoordelen en afsluiten van verhuur- en verkoopcontracten van heimaterieel; • aanspreekpunt voor agenten en dealers van het bedrijf; • deelnemen aan internationale vakbeurzen en organiseren van roadshows en klant presentaties.

 • Mechanical design engineer

  Wij zijn op zoek naar een Mechanical Design Engineer. Is jouw passie het zelfstandig ontwerpen en tekenen van diverse hulpconstructies? Ben jij een echte werktuigbouwkundige? En zoek jij een groeiende organisatie waar continue verbetering voorop staat? Een vast dienstverband? Een goed salaris met uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een laptop en telefoon van de zaak? Lees dan zeker verder want dan zijn wij op zoek naar jou! Als Mechanical Design Engineer bestaat jouw werkweek uit de volgende werkzaamheden: • Ontwerpen en tekenen in AutoCad en SolidWorks van mechanische hulpconstructies aan de hand van gegevens van technicians, opdrachtgevers of op eigen initiatief; • Voorbereidingen treffen en berekeningen maken ten behoeve van het ontwerp en de vervaardiging van de hulpconstructies; • Toezicht houden of de door jou ontworpen hulpconstructies tijdig en juist worden gemaakt; • Contacten onderhouden met in- en externe leveranciers en onderaannemers voor onder andere prijzen, levertijden, bestellingen van materiaal etc. • Interne contacten zeer goed onderhouden voor het verkrijgen van belangrijke, relevante informatie; • Adviseren aan de opdrachtgever over o.a. materialen en methodieken, indien nodig op locatie; • Verzorgen van de bijbehorende administratie van de hulpconstructies, zoals materiaalcertificaten, berekeningen.

 • Maintenance engineer

  In deze veelzijdige functie als Maintenance Engineer ben je onder andere verantwoordelijk voor het plannen, voorbereiden en toezicht houden op preventieve onderhoudsactiviteiten. Daarnaast maak je diverse actieplannen om de betrouwbaarheid van apparatuur te vergroten, kosten te optimaliseren en veiligheid te verhogen. Ben jij op zoek naar een dynamische functie binnen een organisatie waarin veiligheid en continue verbetering voorop staan? Een vast dienstverband, een goed salaris en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden? Lees dan zeker verder, want dan zijn wij op zoek naar jou! De functie van Maintenance Engineer bestaat uit de volgende werkzaamheden: • Uitvoeren van periodieke technische controles om te verzekeren dat de installaties voldoen aan interne en externe standaarden; • Plannen, voorbereiden en toezicht houden op de inspectie programma’s, zowel voor op mechanisch als elektrotechnisch gebied; • Relevante technische documentatie beschikbaar maken voor de gebruikers; • Communiceren met de teamleiders van diverse afdelingen (Onderhoud, Productie en Engineering) over de planning en uitvoering van preventief onderhoud. • Initiëren van verbetervoorstellen en bij goedkeuring ook het regelen en uitvoeren van de voorstellen.

 • Cnc programmeur - splinternieuw machinepark

  In deze uitdagende functie als CNC programmeur werk je met een machinepark van hoog niveau. Wij werken met machines voor 3, 4 en 5-assig CNC verspanen. De keuze in het gebruik hiervoor hangt af van de complexiteit van de opdracht. Wij zijn op zoek naar een gedreven CNC Programmeur die al enige ervaring heeft met het programmeren en optimaliseren van CNC freesmachines, maar die zich ook nog verder wil ontwikkelen binnen ons mooie bedrijf. Iemand die zich uitgedaagd voelt om te streven naar de optimale bezetting van onze machines. Wij staan voor kwaliteit, maar hebben jou daarbij nodig! Ben jij een kei in het programmeren van CNC machines en het optimaliseren van de productiemethodiek? Ben je daarnaast creatief in het vinden van de juiste technische oplossingen? Lees dan snel verder want dan zijn wij op zoek naar jou! Als CNC Programmeur bestaat jouw werkweek uit de volgende werkzaamheden: • Zelfstandig programmeren van machines m.b.v. CAD/CAM software; • Simuleren van diverse programma’s en dit volledig overdragen aan de operators; • Bepalen van de bewerkingsstrategie per product en het optimaliseren van bestaande productiemethodieken; • Technische sturing en begeleiding geven de operators; • Meewerken aan de implementatie en uitbreiding van het machinepark; • Up-to-date blijven van ontwikkeling in de techniek en dan met name op het gebied van CAD/CAM software; • Uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden en kwaliteitscontroles.

 • Intern opleidingstraject tot keurmeester / servicemonteur kranen

  Als Servicemonteur inspecteer, onderhoud en repareer je alle soorten hef- en hijsmiddelen, van takel tot kraan en valbeveiliging. Wij zoeken zowel iemand voor in de werkplaats als op locatie bij onze vaste klant in Zeeuws-Vlaanderen. Wij weten dat niet iedereen zomaar de papieren van Keurmeester heeft. Daarom willen wij jou de kans geven om deze bij ons mooie bedrijf te behalen! Door middel van een training on the job leer jij om kranen, hefmiddelen, hijsmiddelen en klimtechnieken te keuren. Je maakt op den duur een examen waardoor jij jezelf erkend keurmeester mag noemen! Dit geeft jou de kans om je binnen ons bedrijf verder te ontplooien. Eén van de leuke aspecten van deze functie is dat je zowel met mechanica als elektro bezig bent. Ook hierin kunnen wij cursussen aanbieden om jouw kennis uit te breiden. Dus is jouw passie het lokaliseren en oplossen van storingen? En vind je het leuk om preventief onderhoud aan complexe installaties te verrichten, op zowel mechanisch als elektrotechnisch vakgebied? Ben je gedreven om kranen te keuren, defecten op te sporen, storingen op te lossen aan kranen en gerelateerde installaties in bedrijf te stellen? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Samengevat bestaan jouw werkzaamheden uit: • Het oplossen van storingen en het uitvoeren van reparaties aan hijs- en hefmiddelen; • Het fabriceren, afmonteren, installeren en in bedrijfstellen van hijs- en hefmiddelen; • Het inspecteren en keuren van hijs- en hefmiddelen conform EKH voorschriften alsmede de administratieve afhandeling hiervan via een digitaal systeem; • Garant staan voor de kwaliteit van het eindproduct conform de normen van de wetgeving.

 • Supervisor metaalbewerking

  Ben jij een bruggenbouwer die projecten op een werkplaats in goede banen kan begeleiden? Heb jij daarnaast ervaring met leidinggeven en kennis van verspaning? Lees dan snel verder want dan zijn wij op zoek naar jou! In deze uitdagende functie als Supervisor ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van de uitgevoerde werkzaamheden in het vernieuwde machinepark. Je voelt je iedere dag weer uitgedaagd om te streven naar de maximale en optimale bezetting van personeel en machines. Wij staan voor kwaliteit en hebben jou daarbij nodig! Als Supervisor bestaat jouw werkweek uit de volgende werkzaamheden: • Je begeleidt werkzaamheden en projecten op de werkplaats en het machinepark; • Je hebt een goed overzicht over de planning en productieorders; • Je bent mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van het product en het productieproces; • Je bepaalt samen met de programmeurs welke productiemethodiek het beste kan worden ingezet en welke bestaande productiemethodiek kan worden geoptimaliseerd; • Je werkt mee aan de implementatie van het machinepark; • Je voert regelmatig evaluatiegesprekken.

 • Klantenservice medewerker uwv middelburg

  Zinhoudelijk werk verzetten, daar droomt toch iedereen van? Bij UWV is dit geen hersenspinsel, maar dagelijkse realiteit! In deze functie maak je het verschil voor vele mensen. Het betreft dus echt een maatschappelijke functie waarbij de klant stipt op nummer één staat. Wanneer je deze baan combineert met jouw goede klantgerichte vaardigheden, dan kom je uit op een ijzersterke combinatie gemaakt voor de toekomst. Wil je meer weten over deze interessante baan? Lees dan vooral verder en ontdek alle ins- en outs van de vacature! Uitzendbureau Manpower is op zoek naar een klantenservice medewerker voor UWV in de omgeving van Middelburg. Let op: de werklocatie ligt in Goes.    Als telefonisch klantenservice medewerker ga je klanten helpen door hen te voorzien van antwoorden op hun vragen. Dit doe je via de telefoon of via een live chat. Nu kunnen wij ons voorstellen dat je nog niet helemaal bij bent op het gebied van de wet- en regelgeving. Is dit erg? Zeker niet! Jij weet de klant door te verbinden met de juiste collega, zodat de klant alsnog geholpen kan worden. Is het gesprek ten einde en is de klant succesvol geholpen? Top! Dan leg je als laatste stap enkele gegevens vast in het systeem en ga je door naar de volgende. En mocht je zelf met een vraag zitten of loop je ergens tegenaan? Dan is er altijd een teamcoach of leider in de buurt om je verder te helpen. Jij zult veel op de computer werken en hier ook gebruik maken van verschillende systemen, het is dus belangrijk dat jij over goede computervaardigheden beschikt. Dit krijg je - Brutosalaris van €11,72 per uur - Volledige reiskostenvergoeding met het openbaar vervoer - Reiskostenvergoeding vanaf 10 tot 45 kilometer enkele reis (ook mogelijkheid tot een aantrekkelijke fietsvergoeding) - Kans op een vast contract (bij goed functioneren) - Een interessante 13e maand  - Eindejaarsuitkering van 8% over het totaal door jouw gewerkte uren - Goed bereikbare werklocatie dichtbij het station - Parttime functie vanaf 16 tot 32 uur per week

  4 dagen geleden Manpower - Middelburg
 • Verkoper/ster

  Heb jij affiniteit met de modebranche en ben je op zoek naar een inspirerende werkplek waar collegialiteit, zelfstandigheid en plezierig werken voorop staan?   Ben jij daarbij een verkoper die de consument dusdanig kan beïnvloeden dat hij/zij in staat is om de juiste keuzes te maken?   Voor ons filiaal in Middelburg en Goes zijn we op zoek naar een parttime verkoper die voor plus minus 34 uur per week aan de slag kan. We zijn op zoek naar iemand die gemiddeld 2 tot 3 dagen door de week en 1 dag in het weekend kan komen werken. Verder zal er tijdens de vakanties en speciale verkoopdagen een extra beroep op je worden gedaan om de extra drukte of vrije dagen van je collega's op te vangen. Ben jij iemand die flexibel is en graag aan de slag wilt? Dan zou jij zomaar die collega kunnen zijn waar wij naar op zoek zijn!! Wij bieden je een werkomgeving waar jouw mening telt. Binnen onze groeiende organisatie bieden zich constant nieuwe kansen en mogelijkheden aan om jezelf te kunnen ontwikkelen. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.   Ben je geprikkeld door deze vacature? Aarzel dan niet en e-mail je sollicitatiebrief met CV o.v.v. vacature Jack & Jones Parttime Middelburg naar:  eric.voogd@bestseller.com

 • Projectmedewerker bag

  Kwaliteit en controle van gegevens staan in deze functie centraal. Voor de afdeling Samen-werking belastingen WSD van een gemeente op Walcheren zijn wij per direct op zoek naar de BAG medewerker. Het betreft een tijdelijke, parttime functie tot en met maart 2020. Ben jij een rekenwonder, cijfermatig ingesteld en heb je kennis van BAG en meetinstructie? Dan zoeken wij jou. Je gaat aan de slag met onder andere het digitaal narekenen van gebruiksoppervlaktes in digi-tale bouwtekeningen. Daarnaast ben jij actief met handelingen zoals het meten van lengten en oppervlakten, het plaatsen van signaleringen en het koppelen van bouwdossiers. Hierbij werk je met het Geografisch informatiesysteem (GIS) .

 • Samensteller / lasser

  Onze klant is wegens toename van werkzaamheden op zoek naar een samensteller/lasser. De opdrachtgever voor deze vacature staat voor flexibiliteit en vakkundigheid. Herken jij jezelf in deze kernwaarden en heb jij interesse in (maritieme) techniek? Dan zijn we op zoek naar jou! In deze functie ben je verantwoordelijk voor allerhande laswerkzaamheden vanaf tekening, maar er is ook vaak eigen initiatief en inzicht/creativiteit nodig. Jij zorgt samen met je collega's voor uitstekend vakmanschap en een tevreden klant. Je werkzaamheden zullen plaatsvinden in de werkplaats, maar je zult ook regelmatig aan boord van een schip werken.

  een week geleden Woestwerk - Middelburg
 • Monteur scheepsreparaties

  Onze opdrachtgever is op zoek naar een allround monteur scheepsreparaties! De opdrachtgever voor deze vacature staat voor flexibiliteit en vakkundigheid. Herken jij jezelf in deze kernwaarden en heb jij interesse in (maritieme) techniek? Dan zijn we op zoek naar jou! In deze functie ben je verantwoordelijk voor reconstructiewerkzaamheden, leidingwerk, hydrauliek, pompen, kortom alles omtrent scheepsreparaties. Jij zorgt samen met je collega's voor uitstekend vakmanschap en een tevreden klant. Je werkzaamheden zullen plaatsvinden in de werkplaats, maar je zult ook regelmatig aan boord van een schip werken.

  een week geleden Woestwerk - Middelburg
 • Financieel adviseur ing regio zeeland

  Wij bieden jou een rol waarin jij de klant zo goed mogelijk kan helpen. Daarnaast uitstekende mogelijkheden om jezelf persoonlijk te ontwikkelen, werken in een gedreven team en een vacature voor langere tijd. Deze en nog veel meer voordelen kun jij verwachten als je bij ING aan de slag gaat. In ruil daarvoor breng je minimaal een mbo 4 diploma en tenminste een jaar relevante werkervaring mee. Zie jij een match? Lees snel verder! Uitzendbureau Manpower is op zoek naar een klantadviseur voor ING in de regio Zeeland. Als klantadviseur ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je ontvangt klanten persoonlijk en zorgt voor een passend en deskundig advies over uiteenlopende financiële vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan vragen over het openen van een rekening, aanvragen van een nieuwe betaalpas of over verzekeringen. Daarnaast speel jij eventuele leads door naar jouw collega’s op andere afdelingen als hypotheken, pensioenen of zakelijk. Verder help je klanten op weg binnen de onlineomgeving van ING en sta jij ze bij kleine en complexe vraagstukken bij. Samengevat houd jij je bezig met de volgende taken: - Analyseren van klantspecifieke situaties - Behandelen van uiteenlopende financiële vraagstukken - Informeren over (reis-)verzekeringen - Aanvragen van betaalpassen, andere cards en openen van (zakelijke) bankrekeningen - Optreden als vraagbaak voor dagelijkse bankzaken - Geven van deskundig advies met betrekking tot vraagstukken Dit krijg je - Fulltime baan van 36 uur per week (32 uur per week is ook bespreekbaar) - Brutosalaris van €15,76 per uur - Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of volledige OV-vergoeding - Pensioenopbouw via Manpower na zes gewerkte maanden - Uitstekende werksfeer - Vacature voor langere tijd - Deelname aan het TalentForward programma van ING

  een week geleden Manpower - Middelburg
 • Gis specialist

  Woon jij onder of boven NAP? Veel mensen vinden het vanzelfsprekend dat we in Nederland voor een groot deel onder de zeespiegel leven. Gelukkig vinden wij dat niet. Dag en nacht werken onze 460 medewerkers aan sterke dijken, veilige plattelandswegen en schoon en voldoende water. Jij binnenkort ook? Werken aan water is niet alleen nuttig maar ook leuk en nodig! En waar kun je dat beter doen dan in Zeeland? Welkom bij Scheldestromen! Waterschap Scheldestromen is toonaangevend op het gebied van Geo-ICT-toepassingen. Via app’s en informatieproducten stellen we geo-informatie over bijvoorbeeld wegen, waterkeringen en waterlopen beschikbaar aan een breed publiek. Het gebruik van GIS binnen het waterschap blijft toenemen. Daarom zoeken wij extra ondersteuning bij het functioneel beheer van GIS-applicaties en bij het uitvoeren van complexe analyses. Uitdagingen genoeg: er is ruimte om te pionieren en voor ontwikkelen en uitbouwen van applicaties. Dit vraagt om een geo-ict deskundige die houdt van complexe vraagstukken en praktisch werken!