Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 62 "Overige" vacatures voor je gevonden

 • ( leerling – ervaren ) betontimmerman / grondwerker / stratenmaker

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren of leerling betontimmerman/grondwerker/ stratenmaker. Dit is een hele mooie combi-baan waar geen dag hetzelfde is. Mijn klant zoekt gemotiveerde mensen die bereid zijn dit vak te leren. Deze klant is veelzijdig inzetbaar, je gaat dan ook op vele verschillende projecten werken. Van het maken van leiding-bruggen tot aan tankputten en volledige betonconstructies. Ben jij de persoon die aan dit plaatje voldoet? Of wil je dit vak leren en heb je ervaring in de bouw?

  een week geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • ( leerling – ervaren ) vloerenlegger

  Wij zoeken een ervaren vloerenlegger voor het plaatsen van Gietvloeren en/of Coatingvloeren bij onze klanten. Functieomschrijving Vanuit onze locatie in Zeeland voer je zelfstandig of in teamverband projecten uit bij onze klanten in Zeeland en omstreken. De werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van de ondervloer en het aanbrengen van de Gietvloer.

  een week geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Chauffeur ce kraanwagen

  In de functie van chauffeur kraanwagen ben je verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden in de grondverzet en groenvoorziening. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vrachtwagen en behoort heel Zeeland tot je werkgebied. De volgende werkzaamheden kunnen voorkomen: Laden en lossen van zand, grond en stenen op projecten

  een week geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Productiemedewerker (fulltime)

  Ter uitbreiding zoeken wij voor een opdrachtgever een productiemedewerker (fulltime) (lasser / constructiebankwerker)

  een week geleden Uitzendbureau-ART - Buiten Zeeland
 • Projectleider kenniswerf

  Ben jij op zoek naar een baan als projectleider en lijkt het je geweldig om ruimtelijke projecten te leiden? Voor de gemeente Vlissingen zijn wij op zoek naar een Projectleider Kenniswerf. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Je leidt de regie over verschillende projecten; - Je coördineert de werkzaamheden van voorbereiding tot uitvoering; - Je hebt veel contact met diverse overheidsinstellingen, bedrijven en burgers.

 • Medewerker klantcontact

  Zijn callcenterwerkzaamheden helemaal jouw ding? En ben jij klantgericht? Dan hebben wij een ideale vacature voor jou! Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker KCC voor het team klantcontact en communicatie voor een gemeente op Walcheren. Je gaat (voorlopig) tot 1 februari 2020 aan de slag voor 24 uur. Jouw werkzaamheden: • Al het algemeen telefoonverkeer beheren; • Bewoners telefonisch te woord staan en hun vragen beantwoorden; • Bezoekers ontvangen en doorverwijzen, eerste aanspreekpunt voor alle klanten (burgers, instanties, bedrijven); • Het ontvangen en te woord staan van klanten aan de receptie en aan de telefoon; • Door gerichte vragen te stellen (de vraag achter de vraag) en de klant te benaderen vanuit de gedachten “Hoe zou ik zelf benaderd willen worden?” op zoek gaan naar de juiste oplossingen; • Producten en diensten leveren (1e lijns dienstverlening) aan burgers, instanties en bedrijven.

 • Leesconsulent voor het jonge kind

  De Bibliotheek Oosterschelde is op zoek naar een enthousiaste Leesconsulent voor het jonge kind voor 14 – 18 uur per week per 15-01-2020 tot 31-12-2020 met mogelijkheid tot een vaste aanstelling Breng jij je liefde voor lezen over op kinderen en hun ouders? Als leesconsulent voor het jonge kind werk je binnen en buiten de Bibliotheek met professionals, ouders en kinderen van 0-6 jaar, om het belang van lezen en woordenschat onder de aandacht te brengen. Dit doe je in samenwerking met kinderopvang en basisonderwijs, GGD en in de bibliotheek. Je werkt in de aanpak BoekStart-Bibliotheek op school, je leest voor in de Bibliotheek en bent het gezicht van de Bibliotheek voor professionals, ouders en hun jonge kinderen. Samen met ons team jeugd 0 tot en met 18 jaar werk je aan: - Implementatie en uitvoering van leesbevorderingsactiviteiten - Het creëren van een netwerk van ouders en professionals rond voorlezen en digitale vaardigheden - Het overbrengen van kennis en leesplezier en adviseren van instellingen - Je eigen expertise en (kennis)ontwikkeling Wil je meer weten? Neem contact op met Erica Ringelberg, Specialist jeugd en jongeren bereikbaar op maandag t/m vrijdag via 0113-562626, E.Ringelberg@bibliotheekoosterschelde.nl Reageren? Mail je motivatie en CV uiterlijk donderdag 31 oktober a.s. naar: Secretariaat@bibliotheekoosterschelde.nl o.v.v. Vacature Leesconsulent 0-6 jaar De gesprekken vinden plaats op 11 en 12 november in bibliotheek Goes.

 • Per direct : betontimmerman

  Wij zijn per direct op zoek naar een betontimmerman voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil en wil je per direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct : assistent dakdekker

  Wij zijn per direct op zoek naar een assistent dakdekker voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag aan de slag, bel ons dan of stuur ons je C.V.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct : verhuizer

  Wij zijn per direct op zoek naar een verhuizer voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag ?? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Verhuizer

  Ben jij opzoek naar een leuke en afwisselende baan waarin je actief bezig kan zijn? Dan zijn wij van Mavertech opzoek naar jou! Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een sterke verhuizer. Als verhuizer ben jij verantwoordelijk voor het correct en schade vrij verhuizen van goederen, dit zal op zowel bij bedrijven als particulieren klanten zijn door heel Zeeland.

  een week geleden Mavertech B.V. - Middelburg
 • Aanpakkers met vca

  Mavertech is opzoek naar aanpakkers die niet bang zijn om hun handen uit de mouwen te steken, en in het bezit zijn van een geldig VCA diploma! Daarnaast is het prettig dat jij op een logische wijze kan nadenken en in het bezit bent van gezond verstand, zodat wij jou op diverse werkplekken aan het werk kunnen stellen. Dus kortom; Ben jij in het bezit van VCA, logische denkwijze en gezond verstand? En vind jij het leuk om samen met Mavertech opzoek te gaan naar een nieuwe uitdaging? Stuur dan snel je CV en motivatie naar werk@mavertech.nl of bel gerust voor meer informatie!

  een week geleden Mavertech B.V. - Middelburg
 • Logistiek medewerker/ster

  Werk jij graag in de haven? Wil je graag werken in een klein team met wisselende werkzaamheden? Wil je daarnaast ook de mogelijkheden hebben tot het behalen van verschillende certificaten zodat je door kan groeien binnen een bedrijf? Helemaal top! Want wij zijn op zoek naar logistiek medewerkers voor een groot bedrijf in Vlissingen Oost. Je werkt hier met loodconcentraat, een gevaarlijke stof, en daarom is het belangrijk dat jij je aan de verschillende veiligheidsregels houdt. Bang voor naalden? Dan kan je hier beter niet gaan werken, want je bloed wordt elke maand geprikt. Waar ga je je mee bezig houden? - Laden en lossen van grondstoffen met loodconcentraat m.b.v. een wiellader/shovel; - Monsters nemen; - Het opensnijden van big bags; - Het wassen van vrachtwagens en shovels in de eigen wasstraat; - Overige corvee- / schoonmaak taken. Dit is nog maar een klein deel van jouw taken! Hoe meer certificaten jij haalt, hoe breder jouw werkzaamheden worden en hoe leuker het werk wordt!

 • Pce inspecteur level 2

  - Opstellen van inspectieplannen voor de periodieke herbeoordeling, reparaties en modificaties van drukapparatuur (waaronder leidingen) en tanks - Inspecties uitvoeren onder verantwoording van de senior inspector - Zelfstandig beslissingen nemen of initiëren - Opstellen resultaat rapportages van de inspecties - Vaststellen van eindoordeel onder verantwoordelijkheid van de senior inspecteur - Evalueren van het inspectieplan en vastleggen herbeoordelingstermijn - Het beoordelen en ter beschikking stellen van inspectiehistorie bij het opstellen van faalanalyses - Actieve inbreng in corrosie-analayses - Het invoeren en bijhouden van de inspecties in het managementbeheerssysteem - Inspectiefile beheren

 • Uitvoerder 40 uur

  Als uitvoerder bij Cuijpers Services Nederland geef je leiding aan de voormannen en uitvoerend medewerkers. Als uitvoerder ken je de kwaliteiten van je personeel en weet je op welke plek je welke man het beste kunt inzetten. Je draagt zorg voor de juiste materialen en benodigdheden en zorgt ervoor dat het uitvoerend personeel hun werk kan doen. Uiteindelijk ben jij de eindverantwoordelijke voor de kwaliteit en kwantiteit van het project en voor de juiste oplevering van het project.