Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 386 "Techniek" vacatures voor je gevonden

 • Voorman

  I.E.T. is op zoek naar een voorman met ervaring binnen de elektrotechniek en de industrie. Als voorman ben je verantwoordelijk voor een groep mensen die verschillende werkzaamheden uitvoeren binnen de elektrotechniek. Hierbij moet je denken aan het bekabelen, aansluiten en onderhouden van diverse installaties en machines. Je zal worden ingezet voor projecten, service en onderhoud bij verschillende opdrachtgevers in de kanaalzone.

  een week geleden I.E.T. B.V. - Axel
 • Junior technician

  Als Maintec zijn wij op zoek naar jonge gedreven jongeren. Je komt te werken in een jong en vooruitstrevend bedrijf met drie basisactiviteiten: mechanical, solutions en academy. Dat laatste is waarbij je in zal stromen. De opdrachtgever voorziet in de behoefte aan meer en beter opgeleid personeel met een van A tot Z begeleidingstraject. Er is ruimte om de opleiding te personaliseren naar de behoefte van jezelf en de opdrachtgever, zodat jij uiteindelijk de specialist wordt die je wilt zijn. Bij de opdrachtgever word je opgeleid tot een vakspecialist in de gespecialiseerde industrie en technische service. Het zal beginnen met de basis waarbij je gaandeweg je eigen specialisme ontwikkelt. Zo kan je denken aan groot mechanisch werk, fijn mechanisch werk en als service monteur. Daarin komen uiteraard verschillende dimensies in terug. Bij de term “opleiden” denk je misschien aan het studeren vanuit het klaslokaal en het spreekwoordelijk duiken in de boeken. Niets is minder waar! Onze opdrachtgever is van mening dat je het beste leert vanuit de praktijk. Je zal samen met een ervaren monteur op pad gaan naar verschillende klussen op uiteenlopende locaties. Zodoende leer je de fijne kneepjes van het vak.

  een week geleden Maintec Vlissingen - Goes
 • Per direct: productiemedewerker

  Wij zijn per direct op zoek naar een productiemedewerker voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag aan de slag ?

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Pce inspector dow chemical terneuzen

  Technische affiniteit? Die kun jij afvinken! Een mbo-3 diploma in technische richting (of hoger)? Staat ook op jouw lijstje! Jij streept al deze functie-eisen feilloos af en wil van grondige inspecties jouw werk maken. Bij Dow Chemical kun jij in een fulltime baan expertise opdoen in dit werkveld, plus jezelf ontwikkelen naar aanleiding van jouw interesses. Zie jij een salaris tot €3.600,- en de kans op een vaste aanstelling wel zitten? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog!   Uitzendbureau Manpower is op zoek naar meerdere PCE inspectors voor onze opdrachtgever: Dow Chemical in Terneuzen. Let op: in deze functie maak jij kans om overgenomen te worden door de opdrachtgever!   Als PCE inspector bij Dow Chemical maken de volgende werkzaamheden deel uit van jouw takenpakket: - Opstellen van inspectieplannen ten behoeve van periodieke herbeoordeling, reparaties en modificaties van drukapparatuur - Uitvoeren van inspecties onder leiding van de senior inspecteur, waar nodig zelfstandig beslissingen nemen over deelaspecten - Rapporteren van resultaten van inspecties en beheren van inspectiefiles - Vaststellen van eindoordelen onder verantwoordelijkheid van de senior inspecteur - Evalueren van het inspectieplan en vastleggen herbeoordelingstermijn in GEMTS - Beoordelen en ter beschikking stellen van inspectiehistorie bij het opstellen van faalanalyses - Inbrengen in corrosie-analyses, invoeren en bijhouden van inspecties in het management beheerssysteen Wat bieden wij jou? - Bruto maandsalaris van 2.300 tot 3.600 euro (afhankelijk van opleiding en ervaring) - Reiskostenvergoeding van 0,19 euro per kilometer, plus volledige vergoeding van kosten voor de Westerscheldetunnel - Ploegentoeslag over gewerkte uren wanneer je in ploegendienst werkt - Fulltime baan van 36 tot 40 uur per week - Contract voor bepaalde tijd via Manpower, bij Dow Chemical - Mogelijkheid tot vaste aanstelling op termijn - Vacature voor lange termijn

  een week geleden Manpower - Terneuzen
 • Lab technician r&d trinseo hoek

  Techniek combineren met chemie: dat kan bij Trinseo! Als procesoperator test jij polymeren en blends en verwerk jij de bijbehorende gegevens. In deze functie werk je veelal zelfstandig om stoffen te testen en daar komt jouw technische diploma goed bij van pas. Zoek jij een fulltime baan in dagdienst waarbij je kans maakt op een vast contract én maximaal € 3.700 per maand gaat verdienen? Stop dan met zoeken en solliciteer vandaag op deze vacature!   Uitzendbureau Manpower zoekt een lab technician Research & Development voor Trinseo in Hoek.          Als lab technician Research & Development houd je je tijdens je werkdag bezig met het testen van polymeren en polymeer blends. Je maakt deel uit van het Plastics Technology & Innovation team, maar je gaat veelal zelfstandig te werk. Zo ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: - Bedienen van spuitgietmachines - Uitvoeren van mechanische en fysische tests - Verwerken van gegevens en deze inbrengen in het LIMS-systeem - Maken van proefstukken door spuitgieten of persen - Assisteren bij andere werkzaamheden op de afdeling   Dit krijg je - Brutosalaris tussen € 3.000,- en € 3.700,- per maand - Kans op een vast contract bij goed functioneren - Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer, maximaal 75 kilometer vergoed - Fulltime baan van 40 uur per week  - Vacature voor de lange termijn - Gratis trainingen volgen via E-learningsplatform Studytube - Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken

  een week geleden Manpower - Hoek
 • Per direct: timmerman (chaletbouw)

  Wij zijn per direct op zoek naar een timmerman in de chaletbouw voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag aan de slag ?

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: tuinarchitectuur

  Wij zijn per direct op zoek naar een tuinarchitectuur voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag aan de slag ?

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Straler zzp

  Allereerst zal ik ons even voorstellen; wij zijn Buijs Project en zijn gespecialiseerd in oppervlakte- en straaltechnieken. Wij zijn gevestigd aan de Kooiweg 16 in Hoogerheide. Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een glas-parelstraler en/of een keramiek straler. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het egaal glasparelstralen van hoofdzakelijk RVS en aluminium. Als u ook ervaring heeft in het stralen van hout zou het helemaal mooi meegenomen zijn. Een dag als straler is iedere dag weer verschillend, het materieel wat gepareld moet worden kan enorm verschillen. Op de maandag kan je bezig zijn met een hardhouten kast die bestemd is voor een particulier en dinsdag kan er een rvs stortkoker van 6 meter op het programma staan. Wij als Buijs project zijn vooral op zoek naar een flexibele schil om onze piek drukte op te vangen. Ben jij als zzp''er nog op zoek naar een nieuwe werkgever voor de komende maanden? Neem dan snel contact met ons op.

  een week geleden Buijs Project - Buiten Zeeland
 • Per direct: interieurbouwers

  Wij zijn per direct op zoek naar een iemand in de bouw / interieurbouw voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag aan de slag ?

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Projectleider infra leidingen

  Als er ìemand is die in een veranderende omgeving werkt, is het wel de projectleider infra leidingen. Door de energietransitie veranderen de projecten waaraan je werkt inhoudelijk, veranderen de vragen van onze klanten en ook de kwaliteitseisen waaraan wij en alle medewerkers moeten voldoen. Kortom: een groeiende discipline met veel perspectief! Unieke baan In deze unieke baan coördineer je de werkzaamheden van een project van A tot Z. Jij bent de spil die ervoor zorgt dat er optimaal wordt samengewerkt en dat met alle betrokken tijdig en goed wordt gecommuniceerd. Je volgt de kwaliteit, planning en uitvoering èn financiële aspecten op de voet en stuurt bij waar nodig. Je bent resultaatgericht, kunt mensen motiveren en vindt het vanzelfsprekend je steentje bij te dragen aan de veiligheid op de projecten. Geen dag is hetzelfde!

  een week geleden H4A - Sas van Gent
 • Analyzer technician dow chemical hoek

  Met al een jaar werkervaring als procesoperator, monteur of laborant én een mbo-3 diploma op zak beschik jij al over de kennis om reparaties en analyses zelfstandig uit te voeren. Niet alleen dat; je hebt ook de ambitie om je kennis aan te vullen met een bijpassend mbo-4 diploma! Bij Dow Chemical kun je rekenen op een salaris tot wel € 3.200 bruto per maand én je komt te werken voor dé Top Employer van 2018. Meer weten over deze functie? Lees dan snel verder! Uitzendbureau Manpower is op zoek naar Analyzer Technician voor Dow Chemical in Hoek. Als Analyzer Technician bij Dow Chemical heb je een multidisciplinaire functie. Niet ben je alleen bezig met het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden ook houd jij je bezig met analyses volgens meetprincipes om zo een storing te ontdekken en op te lossen. Geen zorgen, deze basistechnieken leer jij super gemakkelijk door de gegevens van instructieboeken of een collega schiet jou te hulp. Als Maintenance Engineer ga jij de volgende werkzaamheden uitvoeren: - Uitvoeren van (preventief) reparatiewerk aan on-line process-analyzers - Uitvoeren van analyses door middel van meetprincipes om zo storingen te zoeken en te repareren. Denk hierbij aan: - pH en geleidbaarheid - fysieke eigenschappen, waaronder de viscositeit, vochtigheid en vergelijkbaar - zuurstofanalyzers - Bijdragen aan de veiligheidscultuur Dow Dit krijg je - Bruto salaris tussen € 2.600 en € 3.200 per maand - Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer en volledige vergoeding van Westerscheldetunnelkosten - Fulltime baan van 40 uur per week - Pensioenopbouw via Manpower na zes gewerkte maanden - Contract voor bepaalde tijd via Manpower, bij Dow Chemical - Mogelijkheid tot vaste aanstelling op termijn

  een week geleden Manpower - Hoek
 • Senior engineer

  Binnen Q-Aviation zijn we opzoek naar een Engineer met minimaal 7 jaar werk ervaring op het gebied van Product Engineering. Achtergrond mag zowel mechanisch, proces als elektrisch zijn. Bij Q-Aviation worden LED verlichtingsarmaturen ontwikkeld en geproduceerd die in offshore en onshore wereldwijd worden gebruikt. Q-Aviation verlichting is daarom ook over de hele wereld te vinden. Vanwege de snelle groei die Q-Aviation vanaf 2016 heeft doorgemaakt en het streven van Q-Aviation, om de beste fabrikant van Helideck verlichting te worden wereldwijd, zijn we opzoek naar een enthousiaste, ervaren Engineer die zijn kennis in ons bedrijf kan brengen en daardoor de producten van Q-Aviation naar een niveau hoger kan tillen. Op het moment werken er 4 enthousiaste Engineers full time aan de ontwikkeling en custom projecten voor onze klanten. In deze functie zullen de volgende verantwoordelijkheden zijn: • Managen van ontwikkel projecten en de planning van dergelijke projecten waarborgen • Certificering van lampen begeleiden, het aanspreek punt zijn voor derde keuringsinstanties. • Ervoor zorgen dat de producten van Q-Aviation ‘verkoop-klaar’ zijn. • Product datapakketten beheren. • De koppeling van lampen en regelgeving kloppen houden. • Samenwerken afdeling inkoop voor het opmaken van bestel lijsten. • 0-serie productie, of aanpassingen aan bestaande producten doorvoeren in productie en systemen, zoals Exact online.

  een week geleden Q-Aviation - Middelburg
 • Machine bediende

  Ben jij technisch onderlegd en wil je graag machines bedienen? Ben je daarnaast op zoek naar een baan met toekomstmogelijkheden, waarbij je na een periode via Actief Werkt! in dienst gaat bij het bedrijf? Dan is dit de perfecte baan voor jou! Voor een leverancier in lijmen en kitten bedien jij machines die lijmen, kitten en smeer-en soldeermiddelen vullen en verpakken. Samen met je team zorg je ervoor dat de producten worden klaargemaakt om verpakt te worden. Je kent de machines als geen ander. Kleine technische storingen mag je zelf oplossen, dus enige technische kennis is hiervoor wel nodig. Heb je bijvoorbeeld ervaring in de mechanisch techniek en of hydrauliek, dan kan dit een passende achtergrond zijn. Kun je de storing niet zelf oplossen dan meld je dit meteen aan je teamleider, zodat jullie samen actie kunnen ondernemen. Omdat het in dit bedrijf om 'slow moving' producten gaat, zijn de productie aantallen relatief klein, hierdoor ben je veel bezig met het omzetten van de machines en is het een veelzijdige en afwisselende baan. Je werkt in een in een professioneel bedrijf waar veiligheid centraal staat. Het is dus belangrijk om volgens de richtlijnen te werken. Als machine operator ben je multi-inzetbaar en jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit: • Verpakkingen klaarzetten in de machine; • De machine instellen voor het vullen en verpakken; • Het gevulde product controleren; • Stickers maken voor op de verpakkingen; • Machines schoonmaken; • Machines (de-)monteren; • Storingen verhelpen en/of melden; • Collega inpakkers instructies geven.

 • Service engineer

  De nadruk bij de functie van service engineer ligt op het verhelpen van storingen en verrichten van service werkzaamheden bij onze klanten wereldwijd, het verrichten van montage- en assemblagewerkzaamheden van onze machines in onze werkplaats en het plaatsen en opleveren bij de eindklanten.

 • Per direct: meewerkend voorman in de bouw & interieurbouw

  Wij zijn per direct op zoek naar een meewerkend voorman in de bouw & interieurbouw voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag aan de slag ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland