Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 144 "Logistiek en transport" vacatures voor je gevonden

 • Chauffeur bieten campagne (521220226)

  Buiten is het nog donker en er staat een koud briesje, plots hoor je een vrachtwagen die bij het benzinestation parkeert. In één ogenblik zie je het; het is de chauffeur die jij moet aflossen! Je meldt je bij hem en bespreekt kort waar hij is geweest en waar de reis nu heen gaat. Je stelt de navigatie in, op zoek naar de kraan of shovel die jouw trailer moet gaan laden. Via de bak vraag je even of je klaar moet gaan staan om geladen te worden. Je ontvangt de bevestiging van je collega, die met een grap duidelijk maakt dat er meer bieten liggen dan dat jij op kunt eten in je leven. Wanneer jouw kiptrailer geladen is ga je op weg naar de fabriek. Je rijdt via de weegbrug het terrein op en meldt je bij de bunker waar de bieten in gestort moeten worden. Nadat je de klep hebt open, gedaan kiep je de trailer leeg en rijdt weer naar de weegbrug. Via de boordcomputer krijg je in beeld waar het volgende adres is waar je heen moet. Voor deze leuke functie zoeken wij gemotiveerde CE chauffeurs. De functie bestaat uit nacht- en dagdiensten. Eén keer per 2 weken is het mogelijk dat je in het weekend moet werken. Wanneer je in de nachtdienst bent ingedeeld, begint je werkweek op zondagavond. Werk je liever minder dan 50 uur, dan kun je in overleg ook parttime werken. We bieden jou een erg leuke functie op de vrachtwagen waarbij ervaring geen rol speelt. Het laden gebeurt met een shovel of kraan, dus het is absoluut geen zwaar werk. Werk je vooral ’s nachts? Dan staat er nog een leuke onkostenvergoeding tegenover! Bietenwerk start in begin september tot eind januari.

  3 dagen geleden 24/7 Chauffeursdiensten - Nisse
 • Chauffeur trekker oplegger/ bouwvakker (511220210)

  Als chauffeur bij dit bedrijf is het ook belangrijk dat je graag de handen uit de mouwen steekt. Je gaat in een team van 2 tot 3 personen mee naar de bouwplaats. Jij bestuurt de vrachtwagen en helpt je collega's gedurende de hele dag met het leggen van cementdekvloeren.De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag.Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze vacature en wil je hier graag meer over weten. Neem dan snel contact met ons op!

 • Chauffeur sluiskipper (146000664)

  Onze klant richt zich op het vervoer van los gestorte agrarische producten zoals meel, veevoer, (vloeibare) zuivel en gekoeld agrifood. De afdeling veevoer zoekt een nieuwe collega. Je werkdag start vanaf de standplaats Vogelwaarde waar je voorgeladen staat of je moet zelf gaan laden bij de fabriek via een loopband. Als je geladen bent ga je de sluiskipper afzeilen. Vervolgens start je rit en rijd je door groot Benelux, het is dus belangrijk dat je het wegennet goed kent. Je levert het product af bij de boeren en daar los je ook zelfstandig. Dit gebeurd doordat je de sluiskipper eerst stempelt en omhoog zet, vervolgens los je onder druk in de silo. In deze sluiskipper zitten 5 compartimenten, de schotten moet je zelf kunnen verzetten zodat je meer of minder product kunt laden. Op je terugrit naar de fabriek laad je ook weer grondstoffen en deze los je zelfstandig op de fabriek. Je hebt maximaal 3 ritten per dag. Je werkdagen zijn de ene week maandag en dinsdag en de andere week vrijdag en zaterdag. Beide met overnachting. Als je collega vakantie heeft of ziek is werk je de ene week 5 dagen en de andere week 6 dagen en overnacht je heel de week op de wagen.

 • Zaterdag rangeer chauffeur (521220236)

  Kun jij de trailer in een keer aankoppelen en aandocken, show je stuurkunsten bij ons!Je gaat werken als rangeer chauffeur op het eigen terrein van een aardappel fabrikant. Als rangeerchauffeur chauffeur zal je in Kruiningen op zaterdag werken in nachtdiensten (22:00 t/m 06:00). Uiteraard kan dit in overleg meer worden bij ziekte, vakantie en vrije dagen van andere.Bij onze klant komen ruim 60 vrachten met aardappelen per dag binnen, deze aardappelen moeten allemaal gekeurd worden door de keurmeester. Bij goedkeuring krijg via de portofoon te horen welke trailer er naar de productie gereden kan worden en uiteraard doc je deze aan en zet je de band aan zodat de trailer leeg gedraaid kan worden. Uiteraard koppel je lege trailers aan en rij je deze terug naar de parking.Naast het rangeer werk worden er ook droog en natte schoonmaak werkzaamheden in de fabirek uitgevoerd.

 • Chauffeur rangeerder - oproep (521220166)

  Je werkt als oproep rangeer chauffeur op het eigen terrein van een aardappel fabrikant in Kruiningen. Je werkt in 2 ploegen (van 10.00 uur tot 18.00 uur en van 22.00 uur tot 06.00 uur) die verdeeld worden tussen jou en een collega. In Bergen op Zoom is er nog een locatie waar ze 4 ploegendiensten (07.00 uur tot 15.00 uur, 15.00 uur tot 23.00 uur en 23.00 uur tot 07.00 uur) draaien, ook daar kun je ingezet worden. Bij onze klant komen ruim 60 vrachten met aardappelen per dag binnen, deze aardappelen moeten allemaal gekeurd worden door de keurmeester. Na goedkeuring krijg je via de portofoon te horen welke trailer er naar de productie gereden kan worden. Deze dock je aan en vervolgens zet je de band aan zodat de trailer leeg gedraaid kan worden. Lege lege trailers koppel je aan en rijd je terug naar de parking.

 • Chauffeur bulkwagen (521220018)

  Onze klant richt zich op het vervoer van los gestorte agrarische producten: meel, veevoer, (vloeibare) zuivel en gekoeld agrifood. De afdeling veevoer zoekt een nieuwe collega.Je werkdag start vanaf de standplaats Axel / Sluiskil / Biervliet Vervolgens start je je rit en rijd je door groot Benelux. Het is dus belangrijk dat je het wegennet goed kent. Je levert het product af bij de boeren en daar los je ook zelfstandig. Op je terugrit naar de fabriek laad je ook weer grondstoffen en deze los je ook weer zelfstandig op de fabriek. Je bent een hele week van huis met dezelfde wagen.

  3 dagen geleden 24/7 Chauffeursdiensten - Sluiskil
 • Administratief medewerk(st)er

  Jij gaat aan de slag bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het schonen van land-, en tuinbouwzaden geschikt voor consumptie, diervoeding, olie-industrie of zaadteelt. Daarnaast verlenen wij een breed scala aan logistieke diensten als laad-, en loswerkzaamheden, verpakken en op-, en overslag. Jouw uitdagingen: Je heet onze klanten, relaties en chauffeurs welkom wanneer ze ons bezoeken en aan de telefoon ben jij het eerste wat ze horen. Vanzelfsprekend kun je hierbij schakelen tussen de Nederlandse en Engelse taal. Je bent ook ons eerste digitale aanspreekpunt, je beheert onder andere onze info-mailbox en beantwoord vragen, bewerkt inkomende en uitgaande orders en geeft informatie. Andere vragen weet je als geen ander bij de juiste mensen neer te leggen. Silomeester® ons unieke warehouse management systeem wordt door jou dagelijks accuraat bijgehouden, zodat onze klanten kunnen beschikken over de juiste voorraden en locaties. De logistieke afdelingen help jij vooruit door een snelle en correcte verwerking van alle inkomende- en uitgaande orders, inclusief de bijbehorende vrachtdocumenten. Daarnaast verzorg je de formaliteiten en documenten voor de import en export, zoals Transitdocumenten, inklaringen en uitvoerdocumenten, Phytodocumenten enzovoort. Ook het boeken van aan-, en verkoopfacturen hoort bij jouw werkgebied.

 • (kandidaat-)piloten voor type rating – internationaal

  Try-act is voor haar partner en associé A.P.S. op zoek naar (kandidaat-)piloten (m/v). A.P.S. is een uitzendbureau, dat wereldwijd piloten recruteert voor erkende luchtvaartbedrijven. Wij bieden Non-Type Rated piloten ongeacht nationaliteit een Type Rating aan en doen onze uiterste best hen een lening te verstrekken. Ons uiteindelijke doel is het aanbieden van uitgebreid geteste, geselecteerde en Type Rated piloten aan luchtvaartmaatschappijen. Wilt u bij ons komen leren en werken? Wij vragen inzet en motivatie en geven u daarvoor kwaliteit terug! Tijdens het opleidingstraject verzorgen wij de uitgebreide coaching en begeleiding.  

  3 dagen geleden Try act EWIV - Sas van Gent
 • (mobiel) magazijnmedewerker | vaste baan

  Je bent verantwoordelijk voor o.a. de uitgifte en ontvangst van industriële gereedschappen- en machines (vanuit mobiele magazijnen), beheren voorraden, laden en lossen vrachtwagens/units en bijkomende administratieve handelingen.

  4 dagen geleden HR Zeeland - Terneuzen
 • Havenwerker

  Werk jij graag de hele dag in de open lucht? Weet jij van aanpakken en is stil zitten niks voor jou? Denk je daarbij ook goed aan de veiligheid van jezelf en je collega's? Misschien dat de functie van havenwerker dan wel wat voor jou is! Als Havenwerker weet jij van aanpakken en ga je aan de slag in een interessante werkomgeving. Jij levert een belangrijke bijdrage aan het laden en lossen van verschillende vrachtsoorten. De vrachten worden vervoerd via zeeschepen, binnenvaartschepen, vrachtwagens en spoorwagons. Het werk is erg divers en verrassend leuk! Hierbij is precisie en veiligheid in het werk jouw verantwoordelijkheid, samen met jouw collega's. Je gaat werken in 2 ploegen, de ene week in de ochtend ploeg (07.30 - 15.30) en de andere week in de avond (15.30 - 23.30). Op 23 september begint de nieuwe havenklas. Je gaat dan 3 dagen naar school, deze dagen zijn voor eigen rekening. Daarna ga je samen met een mentor aan de slag in de haven en wordt je opgeleid tot een volledige havenwerker.

 • Operator | 2-ploegen | vaste baan

  Er worden zakken van 25 kg en 50 kg gevuld met product. Via de instellingen van de machine kan je de weegschaal instellen op het gewenste gewicht. De zakken kunnen geseald of genaaid worden. Je stelt de machine in volgens een 'recept' per order. Je vult het zakkenmagazijn met de juiste zakken per order en vult deze aan. Je houdt het proces goed in de gaten en je begeleidt en stelt bij, waar nodig. Je controleert regelmatig of de gewichten kloppen en controleert of de zakken op de juiste manier zijn geseald of genaaid. Indien je een afwijking constateert, loop je het proces na, wat de oorzaak hiervan kan zijn. Je lost het probleem zelf op of wanneer het een lastige storing is, schakel je de technische dienst in.

  4 dagen geleden HR Zeeland - Axel
 • Storingstechnieker | 2-ploegen | vaste baan

  Als Storingstechnieker los je storingen op aan alle technische installaties. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit; • Uitlezen PLC-systemen (uitlezen in de zin van visueel op de in-uitgangmodules) • Storingzoeken zonder tekeningen • Mechanisch afstellen van de machine • Pneumatisch afstellen van cilinders: bewegingssnelheid, eind vertraging, of snelontluchting regeling, klepsturing via profibus-modules (digitale modules die kleppen aansturen voor beweging) • Hydraulisch afstellen van kleppen en aansturingen • Reviseren van o.a. cilinders • Tijdelijke aanpassingen maken om verder te kunnen produceren Voorbeeld: Andere type sensor programmeren en afstellen om hetzelfde te kunnen Tijdelijke mechanische laswerkzaamheden Je gaat werken in 2-ploegen van maandag t/m vrijdag. Werktijden zijn van 6:00 tot 14:00 en 14:00 tot 22:00 uur. Ook zal je meedraaien in de consignatie.

  4 dagen geleden HR Zeeland - Westdorpe
 • Heftruckchauffeur | 2-ploegen | vaste baan

  Je gaat aan de slag als heftruckchauffeur. Je rijdt pallets van de band / lijn, zorgt voor de aanvoer van nieuwe pallets in de machine, zodat deze niet stil komt te liggen. Verder laad je containers met goederen of plaatst deze op de aangegeven locatie in het magazijn. Je gaat werken in 2-ploegen van maandag t/m vrijdag. Werktijden zijn van 6:00 tot 14:00 en 14:00 tot 22:00 uur.

  4 dagen geleden HR Zeeland - Westdorpe
 • Meewerkend voorman logistiek | 2-ploegen

  Als meewerkend voorman geef je dagelijks leiding aan een team logistiek medewerkers. Je zorgt ervoor, dat ze zich houden aan de werkinstructies, veilig werken en alle persoonlijke beschermingsmiddelen dragen. Verder assisteer je ook bij het laden en lossen van zeeschepen. Dit kan zowel handmatig als met behulp van een heftruck, shovel of bobcat gebeuren. Het laden en lossen vindt plaats aan wal. Je zorgt er als meewerkend voorman voor, dat de laad- en loswerkzaamheden zo soepel mogelijk verlopen. Je werkt in 2 ploegen. De werktijden zijn van 7:00 tot 16:00 en 15:00 tot 23:30 uur.

  4 dagen geleden HR Zeeland - Nieuwdorp
 • Belader middelburg

  Wil jij werken als belader in de buitenlucht? Ben jij flexibel beschikbaar? Werk jij graag overdag en ben je ’s avonds graag lekker thuis? Woon je in de buurt van Middelburg en ben je ook bereid om diensten in Goes te draaien? Dan hebben wij een leuke baan voor jou!

  5 dagen geleden Tempo-Team Uitzenden - Middelburg