Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 49 "Logistiek en transport" vacatures voor je gevonden

 • Logistiek medewerker

  Ben jij sterk in fysiek werk? En wil jij jezelf inzetten voor verschillende werkzaamheden? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou als logistiek medewerker (m/v)! Als logistiek medewerker (m/v) bij dit overslag bedrijf in bulkgoederen kun jij ingezet worden voor verschillende werkzaamheden. O.a. het vullen van zakken bij de afzaklijn, assisteren bij onderhoud, reinigen van installaties, het uitvoeren van werkopdrachten en natuurlijk ook het uitvoeren van good housekeeping.Jij weet kwaliteit- en milieubewust om te gaan met de producten en hebt veilig werken altijd op nummer één staan!

 • Heftruckchauffeur

  Heb jij certificaten voor rijdend materieel? Heftruck of shovel of reachtruck? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou! Als chauffeur bij dit overslag bedrijf in bulkgoederen kun jij ingezet worden voor verschillende werkzaamheden. Het vullen van containers en het uitvoeren van ladingen en lossingen met divers rijdend materieel wanneer jij in het bezit bent van het geldende certificaat. Jij weet kwaliteit- en milieubewust om te gaan met de producten en hebt veilig werken altijd op nummer één staan!

 • Kam-coördinator regio terneuzen

  Het liefst draag jij actief bij aan het handhaven van het veiligheids- en kwaliteitsbeleid binnen een organisatie. Je vindt dit reuze interessant en wilt je hier dan ook maar al te graag verder in ontwikkelen. Manpower heeft dé functie voor jou! Als KAM-coördinator werk je zelfstandig maar, ook veel in teamverband. Wat krijg je ervoor terug? Een salaris dat oploopt tot € 3.000,- bruto per maand, je gaat direct op contract bij de opdrachtgever én je maakt kans op een vast contract. Welke voordelen er nog meer voor jou in het verschiet liggen? Daar kom je achter door verder te lezen! Manpower is op zoek naar een KAM-coördinator voor onze opdrachtgever in Hoek, nabij Terneuzen. Als KAM-coördinator ben jij dagelijks al dan niet maandelijks bezig met de kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu op alle afdelingen van onze opdrachtgever om hier vervolgens verslag van te doen. Jij bent degene die het veiligheidsbewustzijn van jouw collega’s vergroot. Concreet kun je denken aan de volgende werkzaamheden: - Opvolgen en onderzoeken van ongevallen en/of incidenten - Coördineren en geven van trainingen rondom veiligheid, gezondheid en milieu - Opsporen van risico’s en het daarvoor opstellen van preventiemaatregelen - Bijdragen aan de gestelde doelen - Uitvoeren van controles omtrent brandveiligheid - Deelnemen aan HSEQ-audits Dit krijg je - Direct op contract bij de opdrachtgever! - Brutosalaris tussen € 2.400,- en € 3.000,- per maand - Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer - Fulltime baan van 40 per week - Kans op vast contract bij goed functioneren - Vacature voor lange termijn - Gratis toegang tot Studytube, het E-learningplatform van Manpower

  3 weken geleden Manpower - Terneuzen
 • Heftruckchauffeurs regio terneuzen zeeuws-vlaanderen

  Ben jij iemand die graag in teamverband aan het werk gaat? En beschik je daarnaast over een geldig heftruckcertificaat? Stop dan met zoeken, want wij hebben de perfecte logistieke baan voor jou gevonden! In deze functie zorg je ervoor dat goederen op tijd geladen en gelost worden, al dan niet met behulp van een heftruck. In ruil voor je inzet kun je rekenen op een brutosalaris tot € 13,00 per uur, reiskostenvergoeding en ploegentoeslag. Meer weten over deze baan? Lees dan gauw verder en ontdek de vacature!    Manpower werkt samen met verschillende logistieke bedrijven die gevestigd zijn Zeeuws-Vlaanderen. Voor deze bedrijven zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs die in het bezit zijn van een geldig heftruckcertificaat en ruime ervaring hebben met rijden op de heftruck. Als heftruckchauffeur ga jij het logistieke proces bevorderen met jouw heftruckervaring. Jij rijdt door het magazijn of op het buiten terrein met de heftruck. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het: - Laden en lossen van goederen - Verplaatsen van goederen - Van de band halen van goederen Dit krijg je - Brutosalaris tussen € 10,00 en € 13,00 euro per uur (vanaf 23 jaar) - Reiskostenvergoeding vanaf 15 km - Ploegentoeslag (afhankelijk van de opdrachtgever) - Fulltime baan van 40 uur per week - Pensioenregeling via Manpower (vanaf 26 weken) - Uitzendcontract, met kans op vast contract!  - Vacature voor lange termijn

  3 weken geleden Manpower - Terneuzen