Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 104 "Logistiek en transport" vacatures voor je gevonden

 • Chauffeur kipper

  Als kipperchauffeur ben je met name verantwoordelijk voor het af- en aanvoeren van onder andere zand, grind of grond. Daarbij onderhoud je je wagen en zorg je dat deze schoon blijft.

 • Veldmedewerker bodem

  Als veldmedewerker bodem ben je dagelijks op pad voor het zelfstandig uitvoeren van milieu hygienisch veldwerk. Je komt op veel verschillende locaties zoals nieuwbouwlocaties, industrieterreinen, woonwijken en landelijk gebied. Het werkgebied betreft voornamelijk de provincie zeeland, Maar ook daarbuiten lopen regelmatige projecten. De onderzoeken waarbij je ingezet kunt worden zijn onder andere verkennende en nadere bodemonderzoeken, waterbodemonderzoeken, partijkeuringen grond en bouwstoffen en grondwatermonitoringen. De Werkzaamheden bestaan onder andere uit het in tekening brengen van het terrein en de meetpunten, het beschrijven van de bodemopbouw, het bemonstreren van de bodem, het installeren van peilbuizen, de monterneming van grondwate, het digitaal in een tablet vastleggen van de veldwerkgegevens en het onderhouden van contracten met de klant en de projectleider. Wij zijn op zoek naar een collega met ervaring als veldmedewerker en gecertificeerd is voor de protocollen van de BRL1000 en/of de BRL2000. Daarnaast ben jij de flexibel inzetbaar, Zelfstandig en kun jij zorgvuldig werken. Je bent in staat een verslag te maken van de werkzaamheden en de waarnemingen die gedaan zijn.

 • Ervaren heftruckchauffeur

  MVH is op zoek naar ervaren heftruckchauffeurs. Het betreft een functie die per direct ingaat. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: Het in- en uitladen van containers en vrachtwagens m.b.v. de heftruck. Ompakken, labelen, wikken en sealen van pakketten Bandwerk Leidinggevend profiel is een pre Heb jij ervaring in deze sector en heb je in ieder geval 2 jaar ervaring als heftruckchauffeur, vind je het daarnaast geen probleem om in ploegen te werken en wil je naast het rijden op de heftruck ook andere productieve werkzaamheden uitvoeren? Dan kan dat bij ons!

  een week geleden MVH Logistics & Stuwadoring - Hoek
 • Vrachtwagenchauffeurs per direct starten !

  Wij zijn opzoek naar nieuwe vrachtwagenchauffeurs om ons team te versterken. Ben jij de chauffeur CE die niet meer in de file wilt staan en geen lange ritten meer wil maken? Of ben jij een terminal/pendelchauffeur met ervaring? Dan is werken bij MVH echt iets voor jou! Als vrachtwagenchauffeur vervoer je producten van en naar de verschillende locaties. Je rijdt zelfstandig met een bakwagen, het is daarom belangrijk dat je netjes rijdt en verantwoordelijk met de wagen en producten omgaat. Je taken zijn als volgt: - Het inladen van de bakwagen - Een veilige vervoer van jezelf en de producten - Het lossen van de bakwagen op verschillende locaties van het bedrijf - Een schone, opgeruimde wagen aan het eind van je werkdag

  een week geleden MVH Logistics & Stuwadoring - Hoek
 • Terminal trekker chauffeur

  Beschik jij over een geldig autorijbewijs en kun jij rijden op een terminal trekker? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever in Hoek zoeken wij een fulltime chauffeur die containers gaat verplaatsen. In deze fulltime baan werk je in ploegendienst, waar je natuurlijk een extra toeslag voor ontvangt. Wil je hierover meer weten? Spring dan zo snel mogelijk binnen! In de rol van chauffeur ga jij containers verplaatsen op verschillende locaties van de opdrachtgever. Dit doe je met behulp van de terminal trekker. - Ploegentoeslag - Fulltime baan van 40 uur per week - Uitzendcontract - Vacature voor lange termijn - Pensioenopbouw via MVH Detachering na zes maanden

  een week geleden MVH Logistics & Stuwadoring - Hoek
 • Silobeladers/operators

  Wij zijn opzoek naar een aantal silobeladers om de silo’s met voornamelijk plastic korrels om diverse producten mee te maken. Het is een komen en gaan van vrachtwagens. De ene blaast de silo’s vol en een andere komt ze weer legen. Na controle op de weegbrug ga je deze nog even afvullen. Je kan goed rekenen en nauwkeurig en zelfstandig werken.

  een week geleden MVH Logistics & Stuwadoring - Hoek
 • Logistiek medewerker

  Ben jij op zoek naar een afwisselende baan als logistiek medewerker en per direct beschikbaar? Dit is je kans! Voor onze opdrachtgever zoeken wij dus een enthousiaste logistiek medewerker. Als logistiek medewerker ben je dagelijks bezig met het laden en lossen van de vrachtwagens en containers, het opslaan en juist verwerken van inkomende producten, het gereedmaken van producten voor verzending, het bestellen van producten en het verrichten van lichte administratieve werkzaamheden. Als logistiek medewerker verricht je werkzaamheden in teamverband en onder toezicht van een voorman. De werkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00.

  een week geleden Adecco, team Goes - Goes
 • Ervaren heftruckchauffeur

  Wij zijn opzoek naar een aantal heftruckchauffeurs met veel ervaring en tempo om ons team te versterken. Als heftruckchauffeur zal je laad- en los activiteiten doen. Je zal werken met containers en zakgoedwagens, dit met behulp van een 2,5 ton heftruck met uitschuifbare lepels. Ervaring is hier zeer belangrijk, je werkt op een hoog tempo in een ploegensysteem. Kennis van de Nederlandse taal en een VCA is een vereiste. Je kan meteen van start gaan na een positief gesprek. Je komt terecht in een enthousiast team op een transportbedrijf met logistieke activiteiten.

  een week geleden MVH Logistics & Stuwadoring - Hoek
 • Commercieel medewerker binnendienst

  Mvh is opzoek naar een commercieel medewerker binnendienst. Als commercieel medewerker binnendienst ben jij de contactpersoon voor de klant en handelt zelfstandig een order vanaf aanname tot en met de verzending en facturatie af. dit doe je door intensief, correct, en zorgvuldig met je klanten te communiceren. Het communiceren, zowel mondeling als schriftelijk/digitaal doe je niet alleen in vlekkeloos Nederlands, maar dit zal ook in het Engels en Frans en Duits kunnen gebeuren. Jij kan op niveau met je klanten in contact staan. Vanzelfsprekend leg jij ook het gehele administratieve proces goed vast.

  een week geleden MVH Logistics & Stuwadoring - Hulst
 • Laders en lossers

  Hou jij van aanpakken? Kan jij onder tijdsdruk werken, ben jij sterk, heb jij een manier van aanpakken en werk je nog nauwkeurig ook? Dan zijn wij opzoek naar jou! Als lader en losser zorg je ervoor dat de (zee-)containers op tijd leeg en schoon zijn. Dit doe je alleen of met behulp van andere collega s. Heftruckcertificaat is een pre. Het laden en lossen is niet altijd op dezelfde plaats, je werkt op verschillende plaatsen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: Het laden en lossen van (zee-)containers Orders en lijsten invullen Het opruimen van je eigen werkplek

  een week geleden MVH Logistics & Stuwadoring - Hulst
 • Vrachtwagenchauffeurs per direct starten !

  MVH is opzoek naar een vrachtwagenchauffeur voor onze klant in Kloosterzande. Je taken bestaan onder andere uit het laden en lossen van de vrachtwagen, het vervoeren en lossen van vrachtwagens in Belgie en Nederland. ADR en code 95 zijn verplicht. Een overnachting per week kan voorkomen. Talenkennis van Engels en Frans is een pre. Je komt terecht in een enthousiaste ploeg en na een positieve interim-periode, kans op vaste vaste aanwerving.

 • Ervaren heftruckchauffeurs

  MVH is op zoek naar ervaren heftruckchauffeurs. Het betreft een functie die per direct ingaat. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: - Het in- en uitladen van containers en vrachtwagens m.b.v. de heftruck. - Ompakken, labelen, wikken en sealen van pakketten - Sterk in je schoenen staan - Leidinggevend profiel is een pré Heb jij ervaring in deze sector en heb je in ieder geval 1 jaar ervaring als heftruckchauffeur, vind je het daarnaast geen probleem om in ploegen te werken en wil je naast het rijden op de heftruck ook andere (productieve) werkzaamheden uitvoeren? Dan kan dat bij ons!

 • Product development specialist

  The role holder is responsible to ensure legal conformity of the commercialization of the current products with the new European fertilizer regulation (EC 2019/1009) at due date in July 2022. He also identifies, assess and experiments fields for possible product developments, which are opened by the FPR (EC 2019/1009). He contributes to evaluate the expected impact of the FPR (EC 2019/1009) on the market and the competitor landscape and the related risks for Rosier. - Set up internal project team, responsible for planning and organisation, coordination and controlling of the FPR project - Conformity assessment of all existing fertilizer products and related technical requirements at both locations (Sas van Gent and Moustier) including product and raw material specifications in coordination with stakeholders (QC, Product owner, Product stewardship, Production) - Launch of activities to achieve product conformity/proposal for modifications (e.g. investment projects) - Launch of activities in order to develop opportunistic new products allowed by the FPR - Contribution to evaluation of expected changes in market and competitor landscape

 • Heftruck chaffeur oproep

  Heftruckchauffeur | Oproepwerk | ploegendienst | Sas van Gent Zit jij graag op de heftruck en wil je er een zakcentje bijverdienen? Lees dan gauw verder! Het bedrijf Dit is een groot internationaal bedrijf in Zeeuws-Vlaanderen. Ze levert voedings-, landbouw-, financiële en industriële producten en diensten over de hele wereld. Het is belangrijk om de wereld op een verantwoorde manier van voedsel te voorzien, de impact op het milieu te beperken en samenleving waarin we wonen en werken te verbeteren. De job Als heftruckchauffeur ben je voornamelijk bezig met het rijden van pallets met product van de productieband naar een locatie in de loods. Verder behoren het checken van de juiste hoeveelheden en productsoorten ook tot je taken. Je werkt op oproepbasis. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid plannen we je in op losse diensten (ochtend, middag of nacht). Je kunt ook in het weekend ingepland worden.

 • Besteller chauffeur in lokeren

  Je staat in voor het leveren van frituurolie en vet aan restaurants en frituren. Bij de meeste klanten haal je tegelijkertijd ook gebruikt frituurvet en olie op. De gewichten van de verpakkingen van de verse producten gaan van 10 tot 20 kg en het gebruikte frituurvet wordt opgehaald in bussen van 15 kg. Bij de klanten worden zowel losse verpakkingen als producten op pallet geleverd. Bij sommige klanten wordt verwacht dat je goederen aflevert in het voorraadmagazijn, je ontvangt bij een aantal klanten onmiddellijk de betalingen, cash of digitaal. Verder verzorg je de administratie van je vrachten en op het einde van je werkdag rijdt je terug naar Lokeren.