Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Verzorgende 2 Zierikzee

Standplaats: Goes

  • Aantal uren: 24

Zelfstandig en enthousiast, dat ben jij! Ben jij dé nieuwe collega Verzorgende 2 die wij zoeken?

Als Verzorgende in de thuiszorg ben je van grote waarde en ondersteun je zelfstandig onze cliënten bij de dagelijkse zorg. Denk aan lichamelijke verzorging zoals aan- en uitkleden en hulp bij steunkousen. Ook slaan wij bij Allévo het praatje niet over en gaan we voor een glimlach op het gezicht van de cliënt.

Jij maakt onderdeel uit van een team verzorgenden en verpleegkundigen en samen met je collega’s maak je afspraken over het verlenen van kwalitatief goede zorg bij de cliënt.

Team Zierikzee Stad en Team Zierikzee Brouwershaven zijn werkzaam in het middengebied van Schouwen- Duiveland; Zierikzee en de omliggende dorpjes erom heen. Beide teams werken nauw samen met elkaar. Het werk binnen de thuiszorg doet vaak een beroep op je inlevingsvermogen en creativiteit. Zo kom je bij mensen thuis die wonen in oude historische gebouwen of kom je op de mooiste afgelegen boerderijtjes midden in de polder, waar je soms een halve eeuw terug gaat in de tijd! Denk hierbij ook aan schitterende zonsopkomst of zonsondergang waar je tijdens je route tussendoor van kunt genieten! Team Zierikzee Stad bestaat uit twaalf collega’s en Team Zierikzee Brouwershaven bestaat uit zestien collega’s. Het kantoor is gelegen in Borrendamme. Je komt terecht in een hechte groep collega’s die graag buiten de werkuren een (vrijwillig) teamuitje plannen.

Als jij komt werken bij Allévo dan krijg je er circa 1500 collega’s bij, collectiviteitskorting op je aanvulende verzekering bij de CZ en genoeg doorgroeimogelijkheden! Ook is er een gezellige personeelsvereniging waar je lid van kunt worden.

 

Dit zoeken wij in jou:

  • Een diploma verzorgende 2 of een soortgelijke opleiding. Ben je bijna klaar met je opleiding? Ook dan horen we graag van jou!
  • Een eigen auto ter beschikking

 

Wat kun je van ons verwachten:

  • Een contract voor onbepaalde tijd (met twee maanden proeftijd)
  • Salaris conform VVT FWG 30 (met Plus module) maximaal € 2.938,60 bruto per maand
  • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%)
  • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • Reiskostenvergoeding

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.


Vacaturenummer 899791

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.855 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.