Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Verzorgende (IG)

Standplaats: Middelburg

  • Aantal uren: 8

Wil jij aan de slag als verzorgende (IG) dicht bij jou in de buurt? We bespreken graag met jou de mogelijkheden! /b>

Hoe ziet jouw avontuur eruit?

We hebben vacatures op alle SVRZ locaties in Tholen, Goes, Heinkenszand, Middelburg, Domburg, Terneuzen, Axel en omgeving. Het betreft een contract voor onbepaalde tijd, waarbij de uren bespreekbaar zijn van oproep tot 36 uur per week. Je komt veelal te werken op een groepswoning voor cliënten met dementie of op een woongroep voor cliënten met lichamelijke beperkingen. Maar ook binnen ZorgThuis of voor specifieke doelgroepen, zoals o.a. jonge cliënten met dementie, geriatrische revalidatiezorg of cliënten met Korsakov of een psychiatrisch ziektebeeld zijn er regelmatig vacatures. Werk je liever op verschillende woningen/afdelingen dan kan je ook aan de slag vanuit de flexpool.

Als verzorgende IG is niets jou te gek, voor elke uitdaging heb jij een passende oplossing en je schiet niet zo snel in de stress. Je doet wat nodig is om cliënten te ondersteunen in het dagdagelijks leven. Je bent alert en legt contact via welke communicatievormen dan ook. Je zorgt ervoor dat de cliënten zo veel mogelijk het leven kunnen leiden dat ze gewend zijn. Daarom wordt er op een belevingsgerichte manier gewerkt. Jij biedt de zorg en ondersteuning die de cliënten nodig hebben, waarbij ze nog zoveel mogelijk de eigen regie hebben.

De zorg is erop gericht dat alles zoveel mogelijk gebeurt zoals de cliënten dat gewend zijn. Naast jouw inzet en die van je collega’s, wordt er dankbaar gebruik gemaakt van de onmisbare zorg van familie, mantelzorgers en vrijwilligers. Zij ondersteunen bij alle denkbare activiteiten zoals koken, de was doen, helpen bij de maaltijd en welzijnsactiviteiten.


GEVRAAGDDiploma verzorgende niveau 3 (IG)
AANBODBruto maandsalaris maximaal € 2.937,68 time basis (FWG 35)Contract voor onbepaalde tijdDe uren zijn bespreekbaarMogelijkheden op alle SVRZ locatiesDienstrooster wat 3 maanden van te voren bekend isDoorgroeimogelijkheden naar persoonlijk begeleider of verpleegkundige


Vacaturenummer 721799

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.166 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.