Paneelbouwer

Standplaats: Middelburg

  • Aantal uren: 38
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Ben jij dé Paneelbouwer die graag vakinhoudelijk werkt maar die ook graag verantwoordelijkheid op zich neemt? Dan ben jij wellicht de nieuwe Paneelbouwer bij TPU Services.
Als Paneelbouwer ben je verantwoordelijk voor de fabricage van machinebesturingen. Je gaat elektro panelen en schakelkasten monteren aan de hand van schema’s en tekeningen. Daarnaast ga je de bedrading aanleggen aan diverse machines. Met meetapparatuur controleer je de aansluitingen. Verder ga je storingen opsporen en verhelpen. Als bedrijf streeft TPU naar continue innovatie in denken en doen. Binnen de TPU organisatie kun je je uitstekend ontwikkelen.

Functie-eisen

Je hebt MBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een opleiding Elektrotechniek en ervaring met paneelbouw. Het lezen van een elektrotechnische tekeningen en schema’s is voor jou geen enkel probleem.
Je bent technisch geïnteresseerd, je kunt goed overzicht houden en je kunt je eigen tijdsplanning beheren en bewaken. Je werkt nauwkeurig en staat open voor feedback. Je vindt het leuk om intensief met collega’s samen
te werken maar je kunt ook goed zelfstandig werken. Daarnaast heb je een hoog kwaliteitsbewustzijn. Verder ben je communicatief vaardig en in staat om zowel intern als extern op een prettige en samenwerkingsgerichte wijze doelen te behalen.

Arbeidsvoorwaarden

Een zelfstandige functie met veel diverse taken en doorgroeimogelijkheden
Veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit
Prettige werksfeer
Een collectief pensioen
Uitstekende overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden


Vacaturenummer 312662