Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 287 "Techniek" vacatures voor je gevonden

 • Assistent machine operator

  Wil jij graag een interne opleiding volgen tot Machine Operator? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Als Assistent Machine Operator bij een bedrijf in Vlissingen voer je productiewerkzaamheden uit voor het verwerken van materialen. Daarnaast voer je de volgende werkzaamheden uit: - Je helpt medewerkers van de afdeling onderhoud bij de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden; - Je assisteert bij het verhelpen van kleine storingen en kan duidelijk storingen doorgeven aan leidinggevenden; - Je zorgt voor het schoonhouden van machines en gereedschappen; Je komt te werken bij een bedrijf in Vlissingen dat gespecialiseerd is in het snijden van staal. Het bedrijf heeft ongeveer 60 medewerkers. Je salaris is conform CAO Metaalbewerkingsbedrijf en er zijn veel trainings- en opleidingsmogelijkheden. Lijkt dit je wat? Stuur je CV op naar Annemiek Drijdijk, a.drijdijk@werkenvakmanschap.nl of bel voor meer informatie 0115-649521.

 • Electrical technician

  Tijd voor uitdaging, zelfstandigheid en werken in een stoere industriële omgeving? Dan moet je zeker even verder lezen! We zoeken een nieuw teamlid voor het onderhoudsteam van 3 medewerkers voor een staalverwerkend bedrijf in Vlissingen. Dit onderhoudsteam zorgt er voor dat het complete machinepark en alles daar om heen blijft werken en in goede conditie verkeert. Jij bent als electrical technician dé persoon die alles op het gebied van elektrotechnische storingen gaat oplossen. Dat er veel afwisseling zit in je werkzaamheden blijkt wel uit de diversiteit van installaties en machines én het feit dat je jouw collega’s in het team ook regelmatig helpt bij andere klussen. Het bedrijf heeft in totaal zo’n 60 medewerkers. Al deze medewerkers krijgen veel trainings- en opleidingsmogelijkheden en doen mee met de CAO metaal. Weet jij al wat je met je 40 vakantiedagen gaat doen? Interessant? Wij denken van wel. Zoek jij: + Uitdaging, zelfstandigheid en een industriële omgeving (wel binnen)? + Goede CAO regelingen én 40 vakantiedagen? + Mogelijkheid tot trainingen en opleidingen? + Bij geschiktheid en na een periode een vast contract? + Een uitdagend en passend salaris? Neem dan contact op. Je kunt mij daarnaast ook alles vragen over de functie en bijbehorende arbeidsvoorwaarden. Appen, bellen en mailen is allemaal geen probleem. Robin, r.de.reuver@werkenvakmanschap.nl – 06-12561637 – 0115-649521

 • Monteur kozijnen en zonwering

  Ben jij het zonnetje in huis?! Ik ben nog op zoek naar een monteur voor het plaatsen van kozijnen en zonwering tijdens renovatie bij particulieren. Voor meer informatie neem contact op met Liselotte Grol, Recruiter Techniek. l.grol@dittechniek.nl of 06-82705068

 • Monteurs staalconstructies

  Ben jij ervaren met het monteren en plaatsen van constructies? Wij zoeken diverse monteurs staalconstructies bij een bedrijf in Terneuzen. Wat ga je doen? - Je plaatst en monteert de prefab constructies op locatie; - Je bent verantwoordelijk voor een veilige uitvoering van het werk; - Je voert aanpassingen uit aan bestaande constructie en reparaties. Salaris is conform CAO Metalelektro en bij goed functioneren maak je kans op een vast dienstverband. Dit bedrijf in Terneuzen levert producten en diensten voor eigenaren van chemische- en petrochemische installaties, energiecentrales, tankopslagbedrijven, staalfabrieken, eigenaren van offshore boorplatformen op de Noordzee, industrieel gerichte aannemingsbedrijven en EPC(M) partijen. Interesse? Stuur je CV op naar Robin de Reuver, r.de.reuver@werkenvakmanschap.nl of bel voor meer informatie naar 0115-649521 of 06-12561637

 • Uitvoerder

  Ben jij een spin in het web en wil je graag alles coördineren? Als uitvoerder ben je gericht op het coördineren van alle aspecten binnen een project zodat het project volgens de gegeven specificaties en planning zal worden afgerond. Je geeft operationeel leiding aan de uitvoering van projecten. Wat ga je doen? - Controleren van de uitgevoerde werkzaamheden van zowel eigen monteurs, ingeleende monteurs als onderaannemers; - Bewaken van de inzet van uren en materiaal en afwijkingen signaleren; - Verzorgen van de planning van de medewerkers; - Signaleren, bewaken en afhandelen van meer- en minderwerken; - Verzorgen van de projectdocumentatie, inclusief revisietekeningen, keuringsrapporten en andere rapportages; - Aanspreekpunt voor opdrachtgever, monteurs, onderaannemers en inleenkrachten. Je komt te werken binnen een jong, dynamisch bedrijf dat actief is in projecten in de utiliteit/woningbouw en in het aanleggen, onderhouden en aanpassen van elektrotechnische installaties. Er worden mogelijkheden geboden voor opleiding en ontwikkeling, er hangt een prettige werksfeer binnen dit informele bedrijf. Je krijgt een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Interesse? Neem dan snel contact op met ons! S.van.ijk@werkenvakmanschap.nl of bel 0115-649521.

 • Leidinggevend monteur

  Voor een van onze relaties zijn wij op zoek naar een leidinggevende monteur Elektrotechniek. Ben jij op zoek naar een bedrijf waar je een afwisselende functie krijgt met ruimte voor eigen ideeën en eigen inbreng lees dan snel verder. Wat ga je doen; - Installeren, repareren en onderhouden van elektrotechnische installaties volgens de specificaties en planning; - Controleren of de uitgevoerde werkzaamheden van eigen monteurs, ingeleende monteurs en onderaannemers op de correcte wijze zijn uitgevoerd; - Verzorgen van de planning voor de monteurs; - Afhandelen van storingen aan installaties. Je komt te werken binnen een jong, dynamisch bedrijf dat actief is in projecten in de utiliteit/woningbouw en in het aanleggen, onderhouden en aanpassen van elektrotechnische installaties. Er worden mogelijkheden geboden voor opleiding en ontwikkeling, er hangt een prettige werksfeer binnen dit informele bedrijf. Je krijgt een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Interesse? Neem dan snel contact op met ons! S.van.ijk@werkenvakmanschap.nl of bel 0115-649521.

 • Calculator/ medewerker commerciële binnendienst

  Heb jij een bouwkundige achtergrond en is calculeren je sterke kant? Dan gaan wij graag met jou in gesprek voor de functie van Calculator/ Medewerker Commerciële binnendienst in Terneuzen. Wat ga je doen? * Als calculator/ medewerker commerciële binnendienst ben je in staat om zowel technische calculaties als prijscalculaties te maken; * Je hebt een ondersteunende rol tijdens het offertestadium en verkooptraject. Dit doe je vanuit een professionele en klantgerichte houding; * Je bent in staat om onze klanten te voorzien van correcte en technische productspecificaties, verwerkingsinstructies en leveringsmogelijkheden. Binnen de afdeling Commerciële binnendienst werken 15 collega's, binnen de afdeling wordt er in kleine teams samengewerkt waarin het gezamenlijke resultaat voorop staat. Interesse? Stuur je CV naar Sonja van IJk, s.van.ijk@werkenvakmanschap.nl of bel 0115-649521 voor meer informatie. Sollicitatieprocedure: Wij maken een selectie van de diverse CV's en gaan met jou in gesprek over deze vacature. Kom je in aanmerking dan bespreken wij dit met het bedrijf en als ook zij de match zien ga je op sollicitatiegesprek. Ben jij inderdaad de ideale kandidaat zorgen wij voor je jaarcontract en kun jij aan de slag. Na dit jaar, en naar tevredenheid van beide partijen, krijg je een contract bij dit bedrijf.

 • Verkoopmedewerker showroom

  Ben jij enthousiast en heb jij gevoel voor woninginrichting? Ben je commercieel ingesteld en creatief? Lees dan snel verder voor deze functie als Verkoopmedewerker Showroom in Terneuzen. Wat ga je doen? * Je verkoopt uit het bijzondere assortiment badkamers, tegels of keukens vanuit de showroom; * Je inspireert de klanten met creatieve ontwerpen en maakt ze enthousiast zodat de koop daadwerkelijk wordt gesloten; * Het hele proces van ontwerp en advisering, het maken van de offertes, de verkoop en eventuele nazorg valt allemaal onder je takenpakket. Je ontvangt een marktconform salaris met goede secundaire voorwaarden en een goede pensioenregeling. Interesse? Stuur je CV naar Sonja van IJk, s.van.ijk@werkenvakmanschap.nl of bel 0115-649521 voor meer informatie. Sollicitatieprocedure: Wij maken een selectie van de diverse CV's en gaan met jou in gesprek over deze vacature. Kom je in aanmerking dan bespreken wij dit met het bedrijf en als ook zij de match zien ga je op sollicitatiegesprek. Ben jij inderdaad de ideale kandidaat zorgen wij voor je jaarcontract en kun jij aan de slag. Na dit jaar, en naar tevredenheid van beide partijen, krijg je een contract bij dit bedrijf.

 • Shiftleader productie

  Ben jij de Shiftleader die we zoeken? Voor een bedrijf in de omgeving van Goes in de voedselverwerkende industrie zoeken we een échte teamcoach die samen met het team tot optimale prestaties komt. Het betreft een uitdagende functie met een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Je begeleidt en motiveert een productieteam bestaande uit operators om de prestaties te optimaliseren; * Je hebt intensief overleg met andere leidinggevenden van andere afdelingen; * Je doet, in samenspraak met collega's, technische en technologische voorstellen ter optimalisering van de productieprocessen en ter verhoging van de productiecapaciteit; * Je zorgt voor de realisatie van deze voorstellen. Je komt binnen een dynamische werkomgeving te werken die uitdagend is en het bedrijf is continu in ontwikkeling. Daarnaast staan ze ook open voor jouw persoonlijke ontwikkeling, want ook daar is de ruimte voor. Het salaris is marktconform volgens de CAo voor de groente- en fruitverwerkende industrie. Ben jij enthousiast geworden door deze functie? Solliciteer dan snel bij Michelle van Leerzem, m.van.leerzem@werkenvakmanschap.nl of 06-30023896

 • Werkvoorbereider mechatronica

  Voor een bedrijf in de omgeving van Goes actief in de voedingsindustrie zijn we op zoek naar een Werkvoorbereider Mechatronica. Als jij de Werkvoorbereider bent die we zoeken, lees dan snel verder! In deze functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor een goed verloop van de werkzaamheden van de technische dienst. Denk hierbij aan preventief/correctief onderhoudn, het administratief ondersteunen van de Technische Diest en nieuwbouw werkzaamheden aan productiemiddelen. Jouw werkzaamheden/verantwoordelijkheden zien er als volgt uit: * Je bereidt de werkpakketten van de Technische Dienst zodanig voor dat zij een effectieve uitvoering kunnen realiseren; * Je maakt de planning voor materialen, personeel en machines; * Je inventariseert tijdig het benodigde materieel; * Je legt de contacten met de leveranciers ten behoeve van technisch advies en stemt de materiaal bestellingen met ze af; * Je volgt het werk op en informeert de interne klanten erover; * Je richt het onderhoudssysteem, samen met de Technische Dienst in; * Je ondersteunt bij de invoeding van nieuwe of gewijzigde procedures en werkmethoden; * Je doet voorstellen voor oplossingen aan langerlopende productieverstoringen en interne vraagstukken. Dit bedrijf biedt jou een dynamische en technisch uitdagende werkomgeving en is constant in ontwikkeling. Daarnaast is er ook ruimte voor jouw eigen ontwikkeling. Het salaris is conform de CAO voor de groente- en fruitverwerkende industrie, je hebt daarnaast recht op 25 vakantie- en 9,5 adv-dagen en er is een eindejaarsuitkering. Ben jij de werkvoorbereider die we zoeken? Neem dan snel contact op met Michelle van Leerzem, m.van.leerzem@werkenvakmanschap.nl of 0115-649521

 • Service engineer (internationaal)

  Als service engineer ben je het aanspreekpunt van klanten bij technische storingen aan machines en machine lijnen. Je analyseert de storingen, adviseert en draagt oplossingen aan. Waar nodig pas je schema’s, zowel op tekening als in de praktijk. De functie vraagt analytisch vermogen én hands-on mentaliteit: de oorzaak van een storing of calamiteit kunnen achterhalen (ook telefonisch!), maar ook zelf een schakelkast kunnen bouwen, of bijspringen op de montage. Als specialist werk je met anderen samen. Met de elektromonteurs die je aanwijzingen geeft en aanstuurt. En met de klant, wiens behoefte je peilt en vertaalt, en die je instrueert bij de ingebruikname van de installatie. Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in het vakgebied en vertaalt deze in assortimentopbouw, nieuwe materialen en werkwijzen. Steekwoorden zijn: - Het testen, installeren en in bedrijf stellen van nieuwe machines en machinelijnen; - Het uitvoeren van onderhoud aan machines bij de klant; - Het analyseren en oplossen van storingen; - Bewaking en registratie van verbruikte tijd en materiaal; - Instrueren en demonstreren van de machine aan de gebruikers; Dit is een veelzijdige, zelfstandige en internationale functie waarbij je zo'n 50 tot 70% van je tijd aan het werk bent in het buitenland, voornamelijk in Europa maar soms ook voor langere periode (5 dagen). Je bent representatief en houdt goed contact met de service coördinator en zorgt dat administratief alles op orde is. Dit bedrijf in Goes is al 30 jaar (inter-)nationaal actief en ontwerpt en produceert machines voor de ambachtelijke en industriële klanten. Je salaris in conform CAO en bij gebleken geschiktheid een vast dienstverband. Interesse in deze functie? Stuur je CV naar Annemiek Drijdijk a.drijdijk@werkenvakmanschap.nl of bel voor meer informatie 0115-649521

 • Vacature allround monteur

  Werk jij graag met je handen? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zoeken een allround monteur om ons kleine team te versterken. PAK Aanhangwagens is al meer dan 50 jaar de specialist in de verkoop, verhuur en onderhoud van aanhangwagens en paardentrailers in de provincie Zeeland en daarbuiten. In onze werkplaats is een plek vrijgekomen. Wat ga je doen? Na een gedegen inwerkperiode krijg je de verantwoordelijkheid over: - Het geheel aflevering gereed maken van verkochte aanhangwagens en trailers. - Het repareren, herstellen en preventief onderhoud plegen aan aanhangwagens en trailers. - Aanpassingen verrichten aan aanhangwagens en trailers naar wensen van de klant; - Het uitvoeren van kwaliteitscontroles • Constructie werkzaamheden.

 • Badkamerinstallateur

  Voor één van de leukste bedrijven gespecialiseerd in badkamers/CV/installatietechniek zijn wij op zoek naar een badkamerinstallateur. Ben jij degene die badkamerontwerpen tot leven kan brengen, heb jij ervaring in de bouwsector of heb jij jouw opleiding in die richting afgerond en wil je graag werken binnen een fijn team met kwalitatief hoogwaardige producten, lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een badkamerinstallateur, hiervoor ga je zelfstandig op pad en krijg je de beschikking over een eigen auto voorzien van gereedschap. Je komt te werken binnen een klein team van enthousiaste medewerkers, de sfeer in het bedrijf is informeel en zeer collegiaal. Je gaat werken met hoogwaardige producten en er is de mogelijkheid om intern opgeleid te worden tot de vakman die je kan zijn. Je gaat werken op locatie in Zeeland en klein stukje van België, er wordt van je verwacht dat je sociaal bent en representatief. Een concrete opleiding is niet nodig maar enige ervaring in de bouw is natuurlijk een pré. Mocht je zelf de skills bezitten maar geen ervaring hebben in de bouw dan is dit zelfs bespreekbaar. Wel dien je handig te zijn en uiterst secuur te willen werken. Heb je interesse in deze functie reageer dan snel! Stuur je CV naar Sonja van IJk, s.van.ijk@werkenvakmanschap.nl of bel 0115-649521.

 • Pijpfitter

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een zeer interessant bedrijf? Als pijpfitter bij dit bedrijf ben je voornamelijk aan het werk in de werkplaats in Terneuzen. Hier zijn dagelijks ongeveer 10 collega’s werkzaam. Nadat je het inwerktraject gevolgd hebt, ga je ook monteren op locatie. Dit is bij klanten in Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Ook dit doe je in teamverband. Wat zijn je werkzaamheden? - Je prefabriceert en installeert pijpleidingsystemen, welke worden gemaakt voor bijvoorbeeld bluswaterleidingen en afvoersystemen in de industrie; - In de werkplaats werk je aan verbindingen en intakkingen. Dit doe je aan de hand van tekeningen; - Op locatie ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en monteren van de prefab pijpleidingsystemen, of spoedreparaties. De interessante arbeidsvoorwaarden: - Salaris bedraagt tussen de €2700,- en €3000,-. Inschaling op basis van opleiding en ervaring; - 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen; - Een dienstverband voor 9 maanden via Werk en Vakmanschap. Bij wederzijdse tevredenheid krijg je vervolgens een rechtstreeks dienstverband; - Er is een mogelijkheid om gebruik te maken van georganiseerd bedrijfsvervoer. Interesse? We ontvangen graag je CV! Als jouw profiel aansluit, plannen we vervolgens een (digitale) kennismaking met je in. Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Robin de Reuver via 06-12561637/0115-649521/r.de.reuver@werkenvakmanschap.nl.

 • Woninginspecteur 28 uur

  Wat ga je doen? • Jij bent verantwoordelijk voor de mutatie-inspecties, het budget en de opdrachtverstrekking hiervan. Hierbij monitor je de voortgang zowel intern als extern; • Jij verricht opnames en technische controles naar aanleiding van reparatieverzoeken en bent verantwoordelijk voor de technische oplevering en nacontrole; • Jij beoordeelt de aanvragen van ZAV (Zelf Aangebrachte Voorzieningen) en WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning); • Jij beoordeelt bij mutatie de vervangingsinvesteringen en de CV aanleg; • Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderzoek bij klachten- en geschillenprocedures over mutatieonderhoud; • Jij neemt deel aan de calamiteitendienst.