Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 80 "Schoonmaak" vacatures voor je gevonden

 • Medewerkster housekeeping

  Hotel L'Escaut beschikt over 28 hotelkamers en zoekt voor haar afdeling Housekeeping een enthousiaste medewerkster om deze kamers tot in de puntjes te verzorgen voor onze gasten. De werkzaamheden omvatten: - opmaken van bedden, verwisselen van beddengoed - dweilen en stofzuigen van hotelkamer en badkamer - bijvullen en vervangen van badartikelen - schoonmaken en desinfecteren van badkamer en toilet - schoonmaakwerkzaamheden in de algemene ruimten

  een week geleden Restaurant La Vie ( Terneuzen )
 • Enthousiaste schoonmaakster

  Wij zijn opzoek naar een enthousiaste schoonmaakster ter versterking van ons team. Hygiëne is een van de belangrijkste aspecten in onze tandartspraktijk. Als schoonmaakster van onze praktijk heb je een belangrijke rol. Je zorgt ervoor dat alles netjes is in en rondom de praktijk. Ben jij iemand die oog voor detail heeft en gestructureerd kan werken en niet bang is om de handen uit de mouwen te steken? Vind je het niet erg om in de avond te werken? Dan zijn wij opzoek naar jou! Stuur je CV, motivatiebrief en een leuke foto naar info@mondzorgdogteromoostburg.nl

  een week geleden Mondzorg Dogterom Oostburg ( Oostburg )
 • Vakantiehulp huishouding

  Zoek jij een gezellige weekend/vakantiebaan die goed te combineren is met je sociale leven? Wij zoeken een leuke collega die ons team komt versterken in de vakanties en weekenden. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, service en natuurlijk onze gastvrijheid. Het betreft een seizoensbaan voor in de vakantie en in de weekenden. De werktijden zijn van 9.00 tot 14.00 Je werkzaamheden bestaan uit; - Schoonmaken van de hotelkamers. - Schoonhouden van de gemeenschappelijke ruimtes.

  2 weken geleden Hotel Zonneduin ( Domburg )
 • Schoonmaker v/m

  Het Schoonmaken van café 's en eetgelegenheid te Goes Er wordt schoongemaakt in de ochtend uren De bedrijven zijn 7 dagen per week open dus ook in de weekenden wordt er schoongemaakt

  2 weken geleden V Weber ( Goes )
 • Schoonmaakmedewerker m/v

  Wij zijn voor een locatie in Vlissingen Oost op zoek naar een schoonmaakmedewerker m/v voor gemiddeld 12 uur per week. Werktijden maandag t/m vrijdag vanaf 16.00 uur.

  2 weken geleden GOM Schoonhouden BV ( Vlissingen )
 • Schoonmaakmedewerker/ontbijtmedewerker

  Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een ontbijtmedewerker/ontbijtmedewerker voor 24 uur per week. De werktijden zijn in overleg, maar in ieder geval één dag in het weekend beschikbaar.

 • Medewerker terreindienst

  Wij zijn op zoek naar een actieve terreinmedewerker voor het onderhouden van het park, het schoonmaken van publieke ruimten, attractieonderdelen en/of toiletten, meubilair etc. Betreft het volgens opdrachten of schema van Manager Technische dienst,uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden, hanteren en omgaan met schoonmaakhulp-middelen en apparatuur en attent zijn op naleving van de gestelde regels ten aanzien van werkmethoden en bedrijfs- en persoonlijke hygiëne. Overige werkzaamheden Betreft het inzetbaar zijn voor die werkzaamheden binnen de organisatie, die gelet op de aard, omvang en niveau daarvan in redelijkheid kunnen worden gevraagd.

 • Intereurverzorg(st)er.

  Voor een kantoor in Goes zijn wij op zoek naar een interieurverzorg(st)er. De werkzaamheden dienen uitgevoerd te worden vanaf 17:00 tot 18:30. Er dient om de dag schoongemaakt te worden dit houdt in dat je de ene week op maandag, woensdag en vrijdag werkt en de andere week op dinsdag en donderdag. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met J. Iliohan-Van Iren. Tel: 06-54255230

  2 weken geleden EHS Cleaning ( Goes )
 • Ontbijt/schoonmaakmedewerkster

  Het voorbereiden van het ontbijt, het serveren van het ontbijt, het afruimen en opdekken van de tafels, de schoonmaak van kamers en restaurant, het wegwerken van de was en strijk

  2 weken geleden T Streefkerkse Huis ( Zoutelande )
 • Schoonmaak medewerk(st)er

  Voor diverse opdrachtgevers in de omgeving Zeeland zijn wij op zoek naar medewerk(st)ers in de schoonmaak. In deze functie maak je verschillende recreatie voorzieningen schoon in een team of zelfstandig. Denk daarbij aan het schoonmaken en schoonhouden van hotelkamers, vakantiehuizen en sanitaire voorzieningen op een camping.

  2 weken geleden DES Detach B.V. ( Middelburg )
 • Huishoudelijke hulp

  Huishoudelijk werk bij een klant thuis.. Dit houdt in: schoonmaken van sanitair, wc, badkamer, keuken, stoffen, stofzuigen, ramen zemen, wassen, strijken en andere voorkomende huishoudelijke taken.

  2 weken geleden Zeeuws Schoon ( Oostkapelle )
 • Schoonmaakmedewerk(st)er kantoorpand

  Voor een kantoorpand in Vlissingen-Oost zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker voor 7,5 uur per week. De werktijden zijn op maandag t/m vrijdag van 18.00 uur tot 19.30 uur. Je werkt samen met een collega. Tijdens vakanties vragen we wel om elkaar hierin te vervangen. Op deze dagen werk je dan 3 uur per dag. Je moet in het bezit zijn van een rijbewijs.

 • Interieurverzorg(st)er

  Voor ons hoofdkantoor in Goes zijn we op zoek naar een enthousiaste interieurverzorg(st)er; jij zorgt ervoor dat onze werkomgeving weer blinkend schoon is!

  2 weken geleden Drogist.nl ( Goes )
 • Medewerker huishouding

  Wij zijn op zoek naar een oplettende medewerker huishouding voor 24-32 uur per week of 38 uur per week. Diensten kunnen ochtend/middag (tot 14.00 uur) diensten zijn maar ook avonddiensten tot maximaal 22.00 uur. Als medewerker huishouding hou je je bezig met het schoonmaken en schoonhouden van onze publieke ruimtes. De hotelkamers vallen hier niet onder! Een greep uit je werkzaamheden zijn: • Stoffen, stofzuigen en dweilen van algemene ruimtes zoals de entree; • Zemen van ramen, deuren en afnemen van meubilair; • Reinigen van sanitaire ruimten; • Het draaien van een aantal wasjes per week; • Eventueel het verrichten van hand- en spandiensten voor andere afdelingen/collega’s.

  2 weken geleden Hotel de Zeeuwse stromen ( Renesse )
 • Nachtschoonma(a)k(st)er

  op zoek naar medewerk(st)ers die ons team willen komen versterken zowel parttime als fulltime. Het park is het hele jaar door geopend 7 dagen in de week. De werkzaamheden bestaan o.a. uit de schoonmaken van het centrumgebouw wat bestaat uit een zwembad, 2 restaurants, receptie, winkel etc. Het onderhouden van de sanitair gebouwen op het park. Gasten helpen en/of te woord staan buitenom de openingstijden van het centrumgebouw. (in geval van nood)

  2 weken geleden Strandpark DZK ( Renesse )