Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 66 "Overige" vacatures voor je gevonden

 • ( leerling – ervaren ) shovelmachinist

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een fulltime Machinist Shovel / Kraan Hoe zien jouw werkzaamheden er uit? • Het bedienen van een kraan en/of shovel • Het op een juiste manier scheiden, sorteren en bewerken van afval.

 • Vrachtwagenchauffeur c-ce

  We zijn voor meerdere opdrachtgevers op zoek naar Vrachtwagenchauffeurs C - CE voor verschillende branches zoals in de: Grondverzet - Distributie - Binnenland – Benelux, Bouw en overige werkzaamheden En onze opdrachtgevers, zijn echt van die hechte kleinere familiebedrijven.

 • Leerling – ervaren mini en/of midi-kraanmachinist

  Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Leerling of ervaren Mini-Midi Kraanmachinisten. Heb je ook altijd met z’n kraan willen werken? Of doe je dit al, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je handig met het besturen van diverse voertuigen? Dan is dit echt de vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een allround machinist. Heb je bijvoorbeeld ervaring op een mini kraan, shovel, tractor of ben je gewoon heel handig met het besturen van voertuigen en wil jij je hierin verder ontwikkelen, dan komen wij graag met jou in contact! Ook als je nog geen ervaring hebt mag je reageren. Bij dit bedrijf wordt je allround opgeleid tot ervaren machinist!

 • Grondwerkers leerling of ervaren.

  Wij, van Uitzendbureau-ART, zoeken ervaren of gemotiveerde personen die een carrièreswitch willen maken naar de functie van grondwerker met groeimogelijkheden voor meerdere opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn kleine familiebedrijven. Veel afwisseling in de werkzaamheden

 • Timmerman (m/v)

  Onze opdrachtgevers zijn organisaties die zich richt op woningbouw, utiliteitsbouw en service en onderhoud. De ambitie van de opdrachtgevers zijn het verbeteren van de kwaliteit van de leefomgeving op korte en lange termijn. Dit streven wij na door te ontwikkelen op het gebied van wonen, werken, beleven en duurzaamheid. Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar allround timmermannen voor de woningbouw en utiliteitsbouw. Je bent werkzaam in alle facetten van het bouwproces, van fundering tot afbouw. Je stemt je werkzaamheden af met de uitvoerder van het project. Ben jij de vakman die ons team komt versterken?

 • Stratenmaker

  Onze opdrachtgever is een toegewijd familiebedrijf, gespecialiseerd in grond- en sloopwerken binnen de bouw en civiele branche. Binnen het bedrijf werken ze met een team van jong en oud. Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding in ons team en daarom zijn we op zoek naar jou om ons team te komen versterken als (ervaren) stratenmaker in de grond-, weg- en waterbouw (GWW). Wat houdt de functie in? Wie zijn op zoek naar iemand die beschikt over: rijbewijs B, met voorkeur voor E achter B; een communicatieve vaardigheid en passie om je collega’s zo goed en duidelijk mogelijk te woord te staan. Verder is het belangrijk dat je gemotiveerd en proactief bent. Ook dien je snel te kunnen handelen en stressbestendig zijn, maar tegelijkertijd ook accuraat kunnen werken. Ten slotte is het van belang dat je geen 8-tot-5-mentaliteit hebt.

 • ( leerling – ervaren ) uitvoerder gww

  Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ( Leerling – Ervaren ) Uitvoerder – Calculator. Werkzaamheden: • Je hebt de leiding tijdens de dagelijkse uitvoering over groepen van ongeveer 4 tot 20 medewerkers; • Je voorziet het personeel van materialen en benodigdheden; • Je onderhoudt contact met opdrachtgever; • Je bent verantwoordelijk voor de bewaking van het budget.

 • Per direct : stratenmakers

  Wij zijn per direct op zoek naar stratenmakers voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en ervaring als stratenmaker ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

 • Per direct : hoveniers

  Wij zijn per direct op zoek naar hoveniers voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag snel aan de slag, of weet je iemand die graag aan de slag wil ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

 • Per direct : medewerkers groenvoorziening

  Wij zijn per direct op zoek naar medewerkers groenvoorziening voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag snel aan de slag in de buitenlucht ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

 • Per direct : inpakkers

  Wij zijn per direct op zoek naar inpakkers voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag aan de slag ? Of ken je iemand die graag wil gaan werken ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

 • Huisvuilbelader

  Heb jij altijd al in de buitenlucht willen werken? Dan zoeken wij jou! Voor de gemeente Vlissingen zijn wij op zoek naar enthousiaste en proactieve beladers. Bij jou is geen enkele dag hetzelfde, maar één ding staat voorop: het schoonhouden van de leefomgeving van de inwoners van de gemeente Vlissingen. Samen met jouw collega's zorg jij voor een schone leefomgeving. Dit doe je door op route te gaan en het vuil binnen de wijken op te halen. Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt binnen de gemeente. Jouw werkdagen zijn maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 16.00 uur.

 • Machinist onkruidbrander/ borstelmachine m/v

  De werkzaamheden worden uitgevoerd in het openbaar groen. TuinTotaal is actief in een wijde regio, daarom is het van belang dat je in staat bent om geografische kaarten te lezen. De machine waarop je rijdt is een onkruidbrander/ borstelmachine. Je bent verantwoordelijk voor het rijden naar de klus, dagelijks onderhoud, tanken, smeren, olie peilen en het uitvoeren van kleine reparaties. Je werkt zorgvuldig volgens de instructies van de voorman en je hebt oog voor veiligheid. Je werkt zorgvuldig, veilig en netjes. Je houdt registraties bij over de opdrachtuitvoering en rapporteert hierover aan het bedrijf. Omdat het werk zeer afhankelijk is van de weersomstandigheden zijn de werktijden variabel.

  gisteren TuinTotaal B.V. - Goes
 • Operator

  Heb jij enige jaren ervaring in een technische productomgeving? Ben jij gemotiveerd, bereid om te leren en kan je goed zelfstandig werken? Voor een bedrijf in Vlissingen-Oost dat gespecialiseerd is in het wassen en zeven van grind uit de zee, zoeken wij een operator! Je bent als operator, samen met je collega's, verantwoordelijk voor de productie en kwaliteit van de was- en zeef installaties en de producten. De onderhouds- en reparatiewerkzaamheden zijn ook onderdeel van de functie.

 • Chauffeur daxxa

  Voor onze interne organisatie zijn we op zoek naar een Chauffeur die onze uitzendkrachten ophaalt en brengt, van en naar de werklocatie. Je haalt de uitzendkrachten op vanaf de ophaalpunten in Zeeland, voornamelijk op Walcheren en de Bevenlanden.

  2 dagen geleden DAXXA Vlissingen - Middelburg