Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 104 "Logistiek en transport" vacatures voor je gevonden

 • Chauffeur ce in lokeren

  Je staat in voor het leveren van bakkerijgrondstoffen, frituurolie en vet. De gewichten van de verpakkingen gaan van 10 tot 25 kg. Met de CE vrachtwagen ligt de nadruk op volle paletten en grotere bulkverpakkingen zoals containers van 1000L. Bij onze klanten grossiers zijn het meestal goederen die op palet gestapeld zijn en bij de bakkerijklanten wordt ook verwacht dat je goederen aflevert in het magazijn, dit kan de kelder, zolder of achteraan het gebouw zijn. Verder verzorg je de nodige administratie van je vracht en op het einde van je werkdag rijdt je weer naar Lokeren.

 • Ervaren operator te lokeren

  Als operator zal je de plantaardige en dierlijke voedingsoliën laden en lossen in de bulk, je zal je eigen productielijn organiseren en meewerken in je ploeg. Verder zorg je voor de orde en netheid en de kwaliteitsvoorschriften.

 • Logistiek verantwoordeijke in lokeren

  Als logistiek verantwoordelijke verzorg je, samen met andere collega’s de planning van A tot Z voor een pool van 45 chauffeurs die rijden over heel België. Je bent daartoe de spil tussen jouw pool van chauffeurs en de klanten. Je biedt jouw groep van chauffeurs de nodige ondersteuning en motiveert hen in hun dagelijkse taken. Je hebt oor en oog voor hun input en suggesties en komst door een overleg tot een gepaste oplossing. Je controleert en verzorgt de transportadministratie ook analyseer je de klantenbehoeften en bied je oplossingen nop maat waarbij je de kwaliteit van de logistieke dienstverlening evenals de tijdige aflevering voorop stelt.

 • Constructeur in heerhugowaard

  Als constructeur weet jij als geen ander hoe je de wensen en ideeën van onze klanten omzet naar een concreet ontwerp. Je snap dat je een opdracht goed moet bestuderen en interpreteren om vervolgens een advies te geven over de technische functionaliteit en financiële haalbaarheid. Wij overtreffen graag de verwachtingen van onze opdrachtgevers door innovatieve en duurzame oplossingen aan te bieden. Door jouw vaktechnische expertise speel jij hier een belangrijke rol in.

 • Arbeider productie in moen

  Je zal materialen uitpakken, en diverse soorten verpakte materialen ontpakken en leegmaken. Ook van je het materiaal reinigen, afval sorteren, de werkomgeving schoonhouden en je houden aan de kwaliteit- milieu- en veiligheidsregels. Ook zal je inspringen bij afwezigheid van collega’s en zorg je voor het bewaken en toepassen van de regels inzake orde en netheid.

 • Senior project manager industrie in heerhugowaard

  Je bestudeerd in uitvoering genomen opdrachten en je bent verantwoordelijk voor het opstellen en onderhouden van het projectplan en (detail)planningen. Tijdens de bouw van de installatie, breng je periodieke bezoeken aan de projectlocatie. In overleg met de directie stel je het team voor nieuwe projecten samen. Je bewaakt het technische en financiele staat van de lopende projecten. Wij overtreffen graag de verwachtingen van de klanten door duurzame en innovatieve oplossingen aan te bieden.

 • Teamleader te lokeren

  Als teamleader zal je ervoor zorgen dat je eigen productielijn georganiseerd blijft, je zal 6 medewerkers van je shift aansturen en motiveren en ook zal je alle productielijnen van alle afdelingen opvolgen. Het uitvoeren van de productieplanning in overleg met je collega teamleader van de andere shift hoort ook bij jouw takenpakket. Verder zal je plantaardige en dierlijke voedingsolien laden en lossen in de bulk. Je bent een drijvende kracht op de verschillende overlegmomenten en zal je de orde, netheid en kwaliteitsvoorschriften bewaken.

 • Productie ingenieur te lokeren

  Je maakt de wekelijkste productieplanning op en houdt daarbij rekening met aanvoer, voorraden en voorziene leveringen. Je bent verantwoordelijk voor het efficiente verloop van het productieproces en je kan daarbij beroep doen op een team van een 20 tal operatoren en teamleaders die je dagdagelijks begeleidt en aanstuurt. Je zorgt er ook voor dat de medewerkers de noodzakelijke opleidingen krijgen.

 • Operator waterzuiveringinstallatie te olen

  Als operator bewaak je de volledige opvolging van de waterzuiveringsinstallatie. Je zorgt ervoor dat de verwerking van alle inkomende wateren op een vlotte en efficiente manier verloopt en volgens de gestelde kwaliteitseisen. Je hebt een ordelijke en nette werkomgeving. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkste monitoring van de procesparameters en opvolging van de goede werking van de machines en communiceert dit naar alle betrokken partijen, zowel intern als extern. Je rapporteert wekelijks aan de productieverantwoordelijke en waar nodig sta je hem bij in de uitvoering van zijn taken.

 • Medewerker kwaliteitsdienst te verrebroek

  Als medewerker van onze kwaliteitsdienst draag en onderhoud je ons volledige kwaliteitssysteem. Zo zal je het dagelijkse beheer en verbeteringen van de kwaliteitssystemen bijhouden, HACCP, BRC/IFS. Je zal klachten behandelen en audits begeleiden.

 • Operationele productielijn verantwoordelijke te verrebroek

  Je bent verantwoordelijk voor het computergestuurd productieproces van het lossen van de aardappelen uit de silo's tot en met het verpakken. Je zal bij een nieuw producten moeten omschakelen door parameters in te geven via de computer en fysieke aanpassingen doe naan de lijn, bijvoorbeeld; messen veranderen. Je zal zorgen voor een vlot productieproces door alle machines te controleren. Ook voer je kwaliteitscontroles uit en doe je administratieve verwerkingen, verder stuur je een team van 2 a 3 personen aan en ben je de eindverantwoordelijke voor het product.

 • Operator aardappelontvangst te verrebroek

  Je bent verantwoordelijk voor de controle en het lossen van de inkomende aardappelen. Je zet de losser klaar voor het lossen van de aardappelen, je selecteert de juiste leverancier in het computerprogramma, je doet een staalname voor o.a. onderwatergewicht, baktesten, tarra, etc.. Je lost de vrachtwagen in de gekozen bunker doormiddel van het controleren en bijsturen van het computergestuurd proces en ook doe je administratieve werkzaamheden.

 • Verantwoordelijke automatisatie te verrebroek

  Je hebt een 2-delig takenpakket, je detecteert technische storingen en indien mogelijk los je deze zelf op. Indien het een machine is van buitenaf dien je de machinefabrikant te contacteren om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Bij voorkeur heb je een HBO Elektronica / Elektromechanica diploma. Ook zal je opleiding geven aan operatoren en doe je installaties in het bedrijf.

 • Chauffeur distributie te verrebroek

  Je zal de afgewerkte producten van ons magazijn laden en vervoer naar onze klanten. De afgewerkte producten in bakken met de pompwagen in de koelwagens plaatsen, bij de klanten de gewenste zakken terug uit de vrachtwagen halen en op de juiste plaats leggen. Je doet zo'n 20 tal posten per dag.

 • Marketing medewerker te heerhugowaard

  Het bedenken en ontwikkelen van marketingmateriaal en promoties, het genereren van content voor de corporate websites en social media pagina's. Verzorgen van deelname aan B2B beurzen, contact met externe fotograaf, videograaf en leveranciers en het aanspreekt zijn indien je collega's vragen hebben over de bedrijfskleding waar jij verantwoordelijk voor bent.