Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 142 "Logistiek en transport" vacatures voor je gevonden

 • Logistieke duizendpoot

  Een dag begint met het inboeken van de producten. Je houdt je hoofd erbij want anders weet straks niemand meer hoeveel armaturen er zijn afgeleverd. Veel klantcontact heb je. Je wordt gebeld wanneer de producten worden geleverd. Je gaat naar je bureau en dankzij de overzichtelijke planning, zie je in één keer wanneer. Zo kun je de klant geruststellen en hem melden dat alle producten al binnen zijn en dat ze zeker op de afgesproken datum worden geleverd. Met een gerust hart legt de klant de telefoon neer. Regelmatig overleg je met de collega’s van het magazijn. Voor even keert de rust terug als de vrachtauto’s geladen zijn. Een prima resultaat. Vandaag weer een dag waarop je alles op tijd regelde.

  5 dagen geleden Maas & Hagoort - Kapelle
 • Magazijnmedewerker nootjesleverancier goes

  Van pistachenootjes tot cashewnoten en van de oude vertrouwde pinda’s tot pecannoten. Bij deze werkgever zie je het allemaal voorbij komen! Mocht je dus een voorliefde hebben voor etenswaren, dan zit het hier wel snor. Samen met een gezellig team zorgen jullie voor een logistiek proces dat draait als een tierelier! Benieuwd naar welke arbeidsvoorwaarden hier tegenover staan? Lees verder en ontdek het allemaal. Manpower is voor een nootjesleverancier in de omgeving Goes op zoek naar een magazijnmedewerker. Als magazijnmedewerker ga je iedere dag in teamverband aan de slag. Hoofdzakelijk is het aan jullie om ervoor te zorgen dat de ingaande- en uitgaande goederenstroom op en top verloopt. In het kort kun je dan denken aan de volgende werkzaamheden:   - Onderhouden van contact met de magazijnbeheerder en logistiek manager - Zorgen voor een goed verlopend orderpickproces - Uitvoeren van uiteenlopende administratieve taken (ingangscontroles, verzamelen van recepturen en ga zo maar door) - Zorgdragen voor een nette werkomgeving - Aandragen van procesmatige verbeteringen Dit krijg je - Brutosalaris van 10,00 euro per uur - Na uitzendperiode ga je op contract bij de opdrachtgever (bij goed functioneren) - Fulltime baan van 40 uur per week - Gezellig bedrijf met een informele werksfeer - Gratis toegang tot Studytube, het e-learning platform van Manpower

  5 dagen geleden Manpower - Goes
 • Inkoper m/v

  Krijg jij energie van veel persoonlijk en telefonisch contact met mensen? En heb jij een sterke overtuigingskracht en kan jij als de beste onderhandelen? Dan is deze functie echt iets voor jou! Voor onze opdrachtgever in Terneuzen zijn wij op zoek naar een Inkoper (m/v). Jij bent in deze functie de coördinator van het strategische inkoopbeleid. Wat houdt dit nu in? Je beheert de inkoopprocessen en inkoopdocumenten, biedt ondersteuning en plant inkopen, beheert de processen van de leverancier maar ook de relaties met de leverancier en je denkt mee in inkoopstrategieën. Even op een rijtje wat er allemaal komt kijken bij deze veelzijdige functie: - Beheren van het inkoopproces op strategisch en tactisch niveau - Samenwerken met jouw collega's van andere afdelingen om de juiste materialen/goederen in te kopen - Inkoopbehoeftes van het bedrijf in kaart brengen - Ondersteunen van interne- en externe audits op gebied van inkoopprocessen - Inkoopstrategieën implementeren - Leveranciers en overeenkomst beheren

 • Chauffeur met c/e rijbewijs

  Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar C/E chauffeurs voor versterking van ons team. Werkzaamheden bestaan uit het rijden van pendelritten tussen diverse distributiedepots gedurende de nachturen met trekker-oplegger.

  5 dagen geleden De Keijzer BV - Rilland-Bath
 • Sorteermedewerker ochtendploeg

  Sorteermedewerker ochtendploeg Beschrijving Wil jij een paar uurtjes in de ochtend fysiek bezig zijn en samen met je collega ervoor zorgen dat de gesorteerde pakketten bezorgd kunnen worden? Dan zij wij op zoek naar jou! Er zijn verschillende werkzaamheden in de ochtend: *De opvoerhulp: zorgt ervoor dat de pakketten worden klaargezet. Dit betekent dat de rolcontainers zo neergezet worden dat de opvoerders de pakketten kunnen pakken. *De opvoerder: zorgt voor het juist opvoeren van de pakketten op de opvoerbaan. *Medewerker intern transport: zorgt voor het transport van de lege rolcontainers naar de opstelvakken voor lege rolcontainers. Zorgt er verder voor dat de pakketten die niet op de machine mogen worden opgevoerd naar de planbaliemedewerker worden gebracht. Wij werken in de ochtend van maandag tot en met zaterdag van 07:30 uur tot ongeveer 11:15 uur. De werkdagen zijn bespreekbaar. Deze functie is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze functie of heb je vragen? Neem dan contact op met Jolien Louisse 06-18849434 of Roela Almeida 06-39183184. Mailen mag ook: goes@inperson.nl

  5 dagen geleden In Person - Goes
 • Productieplanner

  Voor onze klant in Hoek zijn wij op zoek naar een Productieplanner. Het betreft een vaste full-time baan! Functieomschrijving: - Je bent verantwoordelijk voor de aan- en afvoerplanning van afvalstoffen op de locatie; - Je bent het aanspreekpunt op de site voor alle vragen aangaande acceptatie van afvalstoffen; - Je zorgt voor een permanente, goede communicatie tussen Productie aan de ene kant en Sales, QESH en Customer Services aan de andere kant; - Je bent verantwoordelijk voor het naleven en doen naleven van de vergunnings- vereisten op het gebied van opslag van afvalstoffen; - Je detecteert en analyseert optimalisaties op het vlak van de volledige supply chain, teneinde de (kosten)efficiëntie te verbeteren; - Je geeft leiding aan het aan jouw toegewezen team en rapporteert rechtstreeks aan de operationeel verantwoordelijke.

  5 dagen geleden Zebra Flex B.V. - Hoek
 • Chauffeur - autolaadkraan machinist (in loondienst of als zzp-er)

  Voor onze vrachtwagens zoeken we een chauffeur - Autolaadkraan machinist. De werkzaamhedne vinden normaal plaats in dagdienst uren.

  6 dagen geleden DEWI-RENT B.V. - Ritthem
 • Containerchauffeur 2 dagen per week

  Ben jij een ervaren vrachtwagenchauffeur? Wil je graag parttime werken? Dan komen wij graag in contact met jou! Voor een gerenommeerd familiebedrijf gevestigd in het Westland zoeken wij een Containerchauffeur m/v 2 dagen per week. Functieomschrijving De werkzaamheden bestaan uit het vervoeren van zeecontainers in het Rotterdamse havengebied (Rotterdam Delta Rotterdam Waalhaven). De container types wisselen tussen 20ft, 40ft en 2x20ft tegelijk. Het chassis moet dus regelmatig in en uitgeschoven worden. Het betreft een ‘duo-baan’. Je deelt de vrachtwagen met een andere chauffeur. De chauffeur is woonachtig op Schouwen-Duiveland en werkt op maandag, dinsdag en vrijdag. Jouw vaste dagen zijn dus woensdag en donderdag. Je begint ’s-morgens tussen 05.00 en 06.30 uur en je werkdag duurt gemiddeld 11-12 uur.

  6 dagen geleden Nijssen van de Sluis - Oosterland
 • Ervaren heftruckchauffeur

  Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Als heftruckchauffeur houd je je bezig met het voorladen en lossen van onze eigen opleggers, het zekeren van de lading alsook het dagelijks lossen en laden van externe vrachtwagens .

  6 dagen geleden Nordpal VOF - Sint Jansteen
 • Logistiek medewerker (orderpicker)

  Wil je werken met prachtige producten uit de zee en ben je niet bang om aan (of in) te pakken? Werk je daarnaast graag binnen een internationale organisatie, met korte lijnen en een informele werksfeer? Dan is dit je kans! Wat ga je doen? Als Logistiek medewerker bij Adri & Zoon kom je te werken in een groeiend familiebedrijf, met informele werksfeer en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Samen met jouw team ben je er verantwoordelijk voor dat onze orders zorgvuldig worden ingepakt en worden klaargezet voor transport. Zo zorgen we er samen voor dat steeds meer mensen kunnen genieten van de mooie producten die de zee ons te bieden heeft.

  6 dagen geleden Adri & Zoon B.V. - Yerseke
 • Vrachtwagenmonteur

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een technische topper voor de vacature VRACHTWAGENMONTEUR. In deze functie werk je dagelijks op een vaste werkplaats en ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud aan de gehele vrachtwagen. Jij draagt zorg voor het technische gedeelte van A tot Z. De volgende werkzaamheden komen daarbij voor: Jij voert het onderhoud uit aan de vrachtwagens; Ook voer jij APK-werkzaamheden uit; Met jouw technische blik stel jij de diagnoses; Het draaien van storingsdiensten is voor jou geen enkel probleem als Vrachtwagenmonteur.

  6 dagen geleden Impact-Sourcing - Heel Zeeland
 • Rangeerder dow chemical terneuzen

  Jij zorgt ervoor dat alles in goede banen loopt. Of beter gezegd over het juiste spoor rolt. Als rangeerder ben jij verantwoordelijk voor de vertrekkende treinen. Heb jij een mbo diploma op zak en wil jij doorgroeien naar machinist? Lees dan de vacature door en solliciteer! Uitzendbureau Manpower zoekt een rangeerder met ambitie voor Dow Chemical in Terneuzen. Alle locomotieven komen probleemloos binnen en vertrekken zonder vertraging. Dit gebeurt dankzij jou! Dit doe je door de volgende taken uit te voeren: - Bekijken van geplande rangeringen om te anticiperen op openstaande orders en de planning - Uitvoeren van werkzaamheden rondom de rails - Melden van storingen - Communiceren met de laad- en los stations (belangrijk dat dit tijdig en duidelijk gebeurt) - Afwerken van de weging van de uitgaande trein Aan de start en het einde van een dienst wordt er altijd informatie overgedragen om een voorspoedige planning te behouden. Dit krijg je: - Brutosalaris tussen €2.500 en €3.200 per maand - Reiskostenvergoeding van €0,19 per km - Vergoeding Westerscheldetunnel kosten - Ploegentoeslag van 12 % - Fulltime baan van 40 uur per week - Pensioenopbouw via Manpower - Contract voor bepaalde tijd via Manpower - Gratis toegang tot E-learning platform via Manpower (Studytube) - Vacature voor lange termijn

  6 dagen geleden Manpower - Terneuzen
 • Medewerkers zagerij (m/v)

  Voor een bedrijf op het eiland Tholen zijn wij op zoek naar meerdere Medewerkers voor in de Zagerij. Deze organisatie is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van polyurethaan hardschuim blokken en twee-componenten systemen. Met deze hoogwaardige polyurethaan producten kunnen de klanten isoleren, modelleren, gieten, sprayen, injecteren of lijmen. Naast standaard producten ontwikkelen ze ook maatwerk oplossingen voor uiteenlopende toepassingen. In deze functie bestaan je werkzaamheden o.a. uit het intern verzorgen van bloktransport en het afhalen van blokken. We zoeken kandidaten met heftruck-ervaring en een goede fysieke gesteldheid in verband met lichamelijk zware werkzaamheden. Vooral het afhalen van de blokken vraagt om spierkracht.

  6 dagen geleden Flexexpress - Tholen
 • Chauffeur - vrachtwagen met aanhanger

  Ga voor duurzaam, een carrière lang Duurzaam en integraal afvalbeheer, dat is waar Indaver voor staat. Als bedrijf combineren we hoogtechnologische toepassingen met een maatschappelijke meerwaarde. We zijn steeds op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel afval. Aan tal van bedrijven en openbare besturen bieden wij een oplossing op maat. Indaver groeit snel, zowel in binnen- als buitenland. Onze groep bestaat momenteel uit meer dan 1600 medewerkers. Als Chauffeur Vrachtwagen met Aanhanger: Verzorg je het transport van (gevaarlijke) afvalstoffen met afzetcontainers Zie je toe op de veiligheid bij het op- en afzetten van containers Controleer je de juistheid van de goederen en de bijhorende documenten Sta je in voor de de administratie van de transporten Draag je zorg voor je vrachtwagen en toevertrouwd materiaal

  een week geleden Indaver Nederland - Buiten Zeeland
 • Heftruckchauffeur

  Heb jij ervaring met heftrucks? Vind jij het leuk om in de logistiek te werken? Dan is dit wellicht de baan waar je elke graag naar toe wilt! Bij onze opdrachtgever heb jij meerder taken te vervullen. • Jij verzorgt het laden, lossen, opslaan en de intern transport • Jij verzorgt de hefmiddelen (onderhoud, signalering van storingen en schoonhouden) • Ver- en ompak werk verrichten • Registreren van goederenverplaatsingen, geladen en geloste goederen en opslaglocaties • Jij leeft de wettelijke- en bedrijfsverplichtingen en procedures op het gebied van arbo, veiligheid en milieu na

  een week geleden Modoc - Kapelle