Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 106 "Logistiek en transport" vacatures voor je gevonden

 • Reachtruckchaffeur

  Door groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een Reachtruckchauffeur. Bij Rapaat Logistics is iedereen welkom, jij dus ook! Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van student tot vaste kracht, van iedere afkomst aan een leuke baan. Wat ga je doen - het laden en lossen van vrachtwagens; - het plaatsen van producten in de stellingen; - het orderpicken van producten; - het op orde houden van jouw werkomgeving.

 • Logistiek medewerker inbound dag- en nachtdienst

  Door groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een Logistiek Medewerker Inbound voor in de dag- en nachtdienst. Grootste muziekwinkel van de Benelux Dit is je kans om te werken in het 26.000 m2 grote magazijn van de grootste muziekwinkel van de Benelux! Een modern warehouse waar onder andere drie automatische inpakmachines op volle toeren draaien om dagelijks duizenden pakketten klaar te maken voor muzikanten en andere muziekliefhebbers in heel Europa . Dat is meer dan een miljoen pakketten per jaar! Muziekinstrumenten, dj-gear, microfoons, speakers, disco-verlichting en nog véél meer: alles om muziek te maken. Wat ga je doen? Je werkt straks voor Rapaat Logistics, dat verantwoordelijk is voor alles wat er gebeurt in en rond het magazijn. Als Logistiek Medewerker Inbound ben je bezig met het inboeken van de inkomende goederen. Het inboeken voer je uit met een handscanner. Je registreert de inkomende vracht zodat deze vervolgens op de juiste plek in het warehouse opgeslagen kan worden, zodat deze klaar zijn om in het verkoopproces opgenomen te worden. Hierbij is het belangrijk om nauwkeurig en secuur te werk gaan. Er wordt gewerkt in twee verschillende ploegen, namelijk een dag- en nachtploeg. De dagploeg is werkzaam van ± 09:00 – 18:00 en de nachtploeg werkt van ± 23:00 – 08:00. Deze tijden kunnen wisselen in de loop van het jaar. Neem jij je verantwoordelijkheid en ben je flexibel? En wil je graag bijdragen aan de uitdaging om elke dag weer mensen blij te maken met hun bestellingen? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

 • Logistiek medewerker retouren

  Rapaat Logistics is per direct op zoek naar een Logistiek Medewerker Retouren. Het team bestaat uit ervaren en gemotiveerde professionals die in een informele werkomgeving samenwerken. Door groei en uitbreiding van het bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons team komen versterken! Wat ga je doen? Als Logistiek Medewerker Retouren zorg je ervoor dat de teruggestuurde producten juist en tijdig worden verwerkt. Bax Music ontvangt bijvoorbeeld verschillende producten retour. Dit kan komen doordat een verzonden pakket de klant niet heeft bereikt en automatisch retour komt of omdat een klant zich in een product heeft vergist en het nooit uitgepakt heeft. Jij bent diegene die elk product nauwkeurig inspecteert en uiteindelijk beslist wat ermee moet gebeuren. Op basis van het retourformulier bepaal je wat de volgende stap wordt. Je zorgt ervoor dat de pakketten netjes verwerkt worden zodat de juiste vervolgactie ondernomen kan worden. Omdat jij bepaalt waar een retourzending heen gaat, is het belangrijk dat je de juiste keuzes maakt. Jij bepaalt namelijk of het product de voorraad op gaat als A-stock (nieuw) of B-stock-product (gebruikt). Door de juiste keuzes te maken, kan de volgende klant er zeker van zijn dat hij of zij het juiste product in huis krijgt. We werken hoofdzakelijk in dagdiensten. Afhankelijk van de drukte, kunnen we je voor meer of andere diensten inzetten (avond + weekend).

 • Logistiek medewerker

  Rapaat Logistics is per direct op zoek naar een Logistiek Medewerker voor onze afdeling After Sales . Het team bestaat uit ervaren en gemotiveerde professionals die in een informele werkomgeving samenwerken. Door groei en uitbreiding van het bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons team komen versterken! Wat ga je doen? Als Logistiek Medewerker bij de afdeling After Sales zorg je ervoor dat de teruggestuurde producten juist en tijdig worden verwerkt. Bax Music ontvangt bijvoorbeeld verschillende producten retour. Dit kan komen doordat een verzonden pakket de klant niet heeft bereikt en automatisch retour komt of omdat een klant zich in een product heeft vergist en het nooit uitgepakt heeft. Jij bent diegene die elk product nauwkeurig inspecteert en uiteindelijk beslist wat ermee moet gebeuren. Op basis van het retourformulier bepaal je wat de volgende stap wordt. Je zorgt ervoor dat de pakketten netjes verwerkt worden zodat de juiste vervolgactie ondernomen kan worden. Omdat jij bepaalt waar een retourzending heen gaat, is het belangrijk dat je de juiste keuzes maakt. Jij bepaalt namelijk of het product de voorraad op gaat als A-stock (nieuw) of B-stock-product (gebruikt). Door de juiste keuzes te maken, kan de volgende klant er zeker van zijn dat hij of zij het juiste product in huis krijgt. We werken hoofdzakelijk in dagdiensten. Afhankelijk van de drukte, kunnen we je voor meer of andere diensten inzetten (avond + weekend).

 • Per direct: verhuizer

  Wij zoeken per direct een verhuizer in de omgeving van Goes

 • Medewerker logistiek

  Is logistiek helemaal jouw ding en werk je graag in een groeiend bedrijf met eerlijke, gezonde producten? Super! Wij kunnen jou gebruiken als medewerker logistiek bij de expeditie. Jouw uiteindelijke doel is om te zorgen dat miljoenen mensen dagelijks kunnen genieten van verse appels en peren. Om hiervoor te zorgen ga jij je bezig houden met de volgende werkzaamheden: - Orders klaar zetten voor verlading; - Registreren van orders door de pallets te scannen; - Laden en lossen van vrachtwagens; - Vrachtbrieven controleren en aangevoerde fruit op juiste locatie zetten; - Productielijnen bevoorraden; - Opruimen en schoonhouden expeditiehal. Je bent in deze functie veel bezig op de heftruck of elektrische pallettruck.

 • Meewerkend voorman haven

  Ga aan de slag met jouw leidinggevende kwaliteiten in de haven! Als fulltime meewerkend voorman assisteer jij de objectleider en ploegleider. Je leert in deze functie zelfstandig te worden in het operationele proces, waarbij het doel is om je zo snel mogelijk in te zetten als objectleider. Een mooie kans dus om jezelf te ontwikkelen. Jouw functie bestaat uit de volgende werkzaamheden: - Assisteren bij het bewaken van operationele taken, zodat veilig en milieubewust wordt gewerkt; - Voorbereiden van diverse werkzaamheden op basis van informatie van bijvoorbeeld de objectleider; - Bewaken van de rust- en werktijden, overwerk en taakverdeling; - Assisteren bij het informeren van operationele medewerkers over bijvoorbeeld het schip, de lading of andere bijzonderheden; - Meehelpen bij de briefing over de werkzaamheden tussen de leiding en de ploegen; - Administratieve taken. Verder ben jij de vervanger van de objectleider als deze er niet is. Je werkt hoofdzakelijk mee als operationeel medewerker, maar daarnaast word je opgeleid als voorwaardig objectleider en (waar nodig) leid je te zijner tijd eigen objecten.

 • Logistiek medewerker

  Laden en lossen van vrachtwagens is voor jou letterlijk een koud kunstje. Dit is namelijk een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden als fulltime logistiek medewerker. Je komt te werken in een vers terminal waar goederen van klanten worden op – en overgeslagen. Jij weet het hoofd koel te houden in een dynamische omgeving waar aanpakken erg gewaardeerd wordt. Om de versheid van de producten te garanderen kom je te werken in een omgeving van ongeveer 6 graden Celsius. Geen zorgen, je krijgt goede kleding zodat je het niet koud krijgt! Binnen het team wordt gewerkt met verschoven diensten die regelmatig worden afgewisseld. Wel zo collegiaal! Je werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 15.00 tot 23.00. Eén keer in de 3 weken heb je een weekenddienst op zaterdag van 08.00 tot 16.00 of op zondag van 14.00 tot 21.00. Onze opdrachtgever in de omgeving van Goes is gespecialiseerd in het vervoer van verse en diepgevroren vis en levende schaal- en schelpdieren. Dagelijks zijn er meer dan 150 vrachtwagens onderweg in heel Europa.

 • Grondwerkers leerling of ervaren.

  Wij, van Uitzendbureau-ART, zoeken ervaren of gemotiveerde personen die een carrièreswitch willen maken naar de functie van grondwerker met groeimogelijkheden voor meerdere opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn kleine familiebedrijven. Veel afwisseling in de werkzaamheden

  3 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Opperman / stratenmakers ( leerling – ervaren )

  Voor een vaste opdrachtgever zin wij op zoek naar een jonge leerling/ervaren opperman/stratenmaker M/V. Of iemand die het vak wilt leren. Deze opdrachtgever is een leuk klein hecht familiebedrijf waar je echt gewaardeerd wordt en je kan hier ook nog omgeschoold worden tot een ervaren vakkracht.

  3 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Vacature chauffeur voor autolaadkraan:

  Binnen het team van onze opdrachtgever hebben we door uitbreiding van de werkzaamheden een vacature voor een chauffeur voor een autolaadkraan. Het gaat hier om een veelzijdige en afwisselende functie.

  3 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Vacature kraanmachinist

  Binnen het team van onze opdrachtgever hebben we door uitbreiding van de werkzaamheden een vacature voor een kraanmachinist. Het gaat hier om een veelzijdige en afwisselende functie.

  3 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Leerling / ervaren of hobby timmerman (m/v)

  Onze opdrachtgevers zijn organisaties die zich richt op chalets en het plaatsen van keukens. De opdrachtgever is een leuk familie bedrijf die z’n personeel waardeert. We zoeken dus een Timmerman of iemand die twee rechterhanden heeft. Het mag een Ervaren Timmerman/vrouw zijn, maar ook een Leerling of Hobby Timmerman/vrouw.

  3 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Scharendijke
 • (kandidaat-)piloten voor type rating – internationaal

  Try-act is voor haar partner en associé A.P.S. op zoek naar (kandidaat-)piloten (m/v). A.P.S. is een uitzendbureau, dat wereldwijd piloten recruteert voor erkende luchtvaartbedrijven. Wij bieden Non-Type Rated piloten ongeacht nationaliteit een Type Rating aan en doen onze uiterste best hen een lening te verstrekken. Ons uiteindelijke doel is het aanbieden van uitgebreid geteste, geselecteerde en Type Rated piloten aan luchtvaartmaatschappijen. Wilt u bij ons komen leren en werken? Wij vragen inzet en motivatie en geven u daarvoor kwaliteit terug! Tijdens het opleidingstraject verzorgen wij de uitgebreide coaching en begeleiding.  

  4 dagen geleden Try act EWIV - Sas van Gent
 • Operator

  Wat er ook gebeurd, jij weet het hoofd koel te houden en komt met een oplossing. Hierdoor kan de productie van deze pallethandel gewoon door blijven draaien. Als operator ben jij het eerste aanspreekpunt als het gaat om de sorteer- en de reparatielijn. Samen met twee andere collega's zorg je ervoor dat deze vlekkeloos blijven doordraaien. Je voert periodiek onderhoud uit en mocht er onverhoopt toch een storing plaatsvinden, ben jij er als eerste bij om te denken in oplossingen. Sowieso vind je het geen enkel probleem om je collega's uit de brand te helpen door ook wel eens bij te springen om bijvoorbeeld palletten te repareren.

  4 dagen geleden AB Werkt Zuid Nederland - Goes