Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 63 "Logistiek en transport" vacatures voor je gevonden

 • Operationeel manager

  MVH is opzoek naar een operationeel manager. Als operationeel manager ben jij dé contactpersoon voor het opvullen van de loods/werkplaats met goederen van de klant en handelt zelfstandig een order vanaf aanname tot en met de verzending en facturatie af. Dit doe je door intensief, correct, en zorgvuldig met je klanten te communiceren. Het communiceren, zowel mondeling als schriftelijk/digitaal doe je niet alleen in vlekkeloos Nederlands, maar dit zal ook in het Engels, Frans en Duits kunnen gebeuren. Jij kan op niveau met je klanten in contact staan. Vanzelfsprekend leg jij ook het gehele administratieve proces goed vast.

 • Laders en lossers

  Hou jij van aanpakken? Kan jij onder tijdsdruk werken, ben jij sterk, heb jij een manier van aanpakken en werk je nog nauwkeurig ook? Dan zijn wij opzoek naar jou! Als lader en losser zorg je ervoor dat de (zee-)containers op tijd leeg en schoon zijn. Dit doe je alleen of met behulp van andere collega’s. Heftruckcertificaat is een pré. Het laden en lossen is niet altijd op dezelfde plaats, je werkt op verschillende plaatsen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: -Het laden en lossen van (zee-)containers -Orders en lijsten invullen -Het opruimen van je eigen werkplek

 • Ervaren heftruckchauffeurs

  Wij zijn opzoek naar een aantal heftruckchauffeurs met certificaat veel ervaring en tempo om ons team te versterken. Als heftruckchauffeur zal je laad- en losactiviteiten doen. Je zal werken met containers en zakgoedwagens, dit met behulp van een 2,5 ton heftruck met uitschuifbare lepels. Ervaring is hier zeer belangrijk, je werkt op een hoog tempo in een ploegensysteem. Kennis van de Nederlandse taal en een VCA is een vereiste. Je kan meteen van start gaan na een positief gesprek. Je komt terecht in een enthousiast team op een transportbedrijf met logistieke activiteiten.

 • Veldmedewerker bodem

  Als veldmedewerker bodem ben je dagelijks op pad voor het zelfstandig uitvoeren van milieu hygienisch veldwerk. Je komt op veel verschillende locaties zoals nieuwbouwlocaties, industrieterreinen, woonwijken en landelijk gebied. Het werkgebied betreft voornamelijk de provincie zeeland, Maar ook daarbuiten lopen regelmatige projecten. De onderzoeken waarbij je ingezet kunt worden zijn onder andere verkennende en nadere bodemonderzoeken, waterbodemonderzoeken, partijkeuringen grond en bouwstoffen en grondwatermonitoringen. De Werkzaamheden bestaan onder andere uit het in tekening brengen van het terrein en de meetpunten, het beschrijven van de bodemopbouw, het bemonstreren van de bodem, het installeren van peilbuizen, de monterneming van grondwate, het digitaal in een tablet vastleggen van de veldwerkgegevens en het onderhouden van contracten met de klant en de projectleider. Wij zijn op zoek naar een collega met ervaring als veldmedewerker en gecertificeerd is voor de protocollen van de BRL1000 en/of de BRL2000. Daarnaast ben jij de flexibel inzetbaar, Zelfstandig en kun jij zorgvuldig werken. Je bent in staat een verslag te maken van de werkzaamheden en de waarnemingen die gedaan zijn.

 • Junior adviseur bodem

  Als adviseur verzorg je alleen of in teamverband adviezen op het gebied van bodemonderzoek, grondstromen, bouwstoffen en locatieontwikkeling. Jij kunt de functionele leiding hebben van een project of een adviesopdracht. Verder bestaan jouw taken uit: • Het doen van onderzoek en het coördineren en begeleiden van de uitvoerende werkzaamheden; • Het opstellen van rapporten en het doen van aanbevelingen; • Het opstellen van kostenramingen, begrotingen en offertes; • Het onderhouden van contacten met bestaande en potentiële opdrachtgevers; • Het adviseren van de opdrachtgevers. Wij zijn op zoek naar een leergierig iemand die inzicht in het toepassen en interpreteren van methoden heeft, of zich dit eigen kan maken. Iemand met een project gerelateerde instelling en een goed adviesvaardigheid.

 • Kraanmachinist overslag

  Als kraanmachinist draag je zorg voor het laden en lossen van binnenvaartschepen en coasters. Laden en lossen geschiedt met behulp van automatisch pulp juk, rollenklem, magneetinstallatie, haak, grijper of poliep. Door de variabele werktijden en het werken in verschillende shiften wordt een grote mate van flexibiliteit verwacht. Indien de werkzaamheden dit verlangen verricht je tevens bijkomende/aanvullende taken op het terrein of in het ruim van het schip.

 • Verkoopmedewerker bouwmarkt

  Als verkoopmedewerker weet je vrijwel alles over de artikelen in de bouwmarkt en adviseer je klanten tijdens verkoopgesprekken om een zo goed mogelijke service te geven en bij te dragen aan de omzetcijfers. Tevens hou je de veranderende behoeften van klanten en trends in de branche in de gaten en gebruik je deze informatie om je leidinggevende advies te geven over hoe er meer verkocht kan worden. De verkoop van artikelen vindt niet alleen plaats in onze bouwmarkt, maar ook voor een deel online. Wij zijn op zoek naar een collega met een MBO denk- en werkniveau, aangevuld met aantoonbare werkervaring in het vakgebied. Je hebt goede sociale vaardigheden, je bent bekend met MS Office (Outlook, Word en Excel) en je hebt goede schriftelijke en mondelinge taalvaardigheid in de Nederlandse taal. Daarnaast ben je in staat om snel en nauwkeurig te werken en heb je een resultaatgerichte houding. De verkoopmedewerker heeft oog voor commerciële kansen bij het benaderen, adviseren en overtuigen van de klant en collega’s.

 • Chauffeur container- en haakarmwagen

  Heb je passie voor het chauffeurs vak? Wil je aan de slag bij één van de grootste transportbedrijven van Zuid-West Nederland? Dan ben jij wellicht de kandidaat waar wij naar op zoek zijn. Wij zijn op zoek naar een ervaren chauffeur voor de standplaats Terneuzen (bij voorkeur woonachtig in West-Zeeuws-Vlaanderen, gemeente Sluis). De werkzaamheden bestaan onder andere uit het dagelijks afvoeren van materiaal van sloopwerken naar verwerkingsinrichtingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het wisselen dan wel legen van containers bij onze klanten. Voor de functie ben je in het bezit van rijbewijs B-C-E, code 95 en een VCA diploma (of bereid deze te (her)halen). Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden stel je jezelf klantvriendelijk op. Je voert de werkzaamheden nauwkeurig uit, stelt je flexibel op en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

 • (kandidaat-)piloten voor type rating – internationaal

  Try-act is voor haar partner en associé A.P.S. op zoek naar (kandidaat-)piloten (m/v). A.P.S. is een uitzendbureau, dat wereldwijd piloten recruteert voor erkende luchtvaartbedrijven. Wij bieden Non-Type Rated piloten ongeacht nationaliteit een Type Rating aan en doen onze uiterste best hen een lening te verstrekken. Ons uiteindelijke doel is het aanbieden van uitgebreid geteste, geselecteerde en Type Rated piloten aan luchtvaartmaatschappijen. Wilt u bij ons komen leren en werken? Wij vragen inzet en motivatie en geven u daarvoor kwaliteit terug! Tijdens het opleidingstraject verzorgen wij de uitgebreide coaching en begeleiding.  

  3 dagen geleden Try act EWIV - Sas van Gent
 • Per direct: elektromonteur

  Wij zijn per direct op zoek naar een elektromonteur. Heb jij interesse of ken je iemand die aan de slag wil ? Bel ons dan of stuur ons je C.V. naar ons op.

  3 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Heftruckchauffeur

  Heb jij certificaten voor rijdend materieel? Heftruck of shovel of reachtruck? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou! Als chauffeur bij dit overslag bedrijf in bulkgoederen kun jij ingezet worden voor verschillende werkzaamheden. Het vullen van containers en het uitvoeren van ladingen en lossingen met divers rijdend materieel wanneer jij in het bezit bent van het geldende certificaat. Jij weet kwaliteit- en milieubewust om te gaan met de producten en hebt veilig werken altijd op nummer één staan! De werkzaamheden kunnen plaatsvinden in een ruimte waar stof vrijkomt.

 • Operator

  Ben jij technisch? En oplossingsgericht en snel in schakelen? Dan zoeken we jou als operator (m/v)! Als operator (m/v) ben jij verantwoordelijk voor het bedienen van de machines bij de afzaklijn waar zakken gevuld worden met product. De zakken wegen 25 kg of 50 kg en jij zorgt er voor dat de machines zo ingesteld staan dat het proces optimaal verloopt. Je voert controles uit op het product en stelt zo nodig het bij proces bij, indien nodig. Technische problemen los je zelf op of je schakelt de technische dienst in. Ook assisteer je bij onderhoud en de reiniging van de installaties. De werkzaamheden kunnen plaatsvinden in een ruimte waar stof vrijkomt.

 • Logistiek medewerker

  Ben jij sterk in fysiek werk? En wil jij jezelf inzetten voor verschillende werkzaamheden? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou als logistiek medewerker (m/v)! Als logistiek medewerker (m/v) bij dit overslag bedrijf in bulkgoederen kun jij ingezet worden voor verschillende werkzaamheden. O.a. het vullen van zakken bij de afzaklijn, assisteren bij onderhoud, reinigen van installaties, het uitvoeren van werkopdrachten en natuurlijk ook het uitvoeren van good housekeeping.Jij weet kwaliteit- en milieubewust om te gaan met de producten en hebt veilig werken altijd op nummer één staan! De werkzaamheden kunnen plaatsvinden in een ruimte waar stof vrijkomt.

 • Havenwerker

  Voor deze functie zoeken wij iemand die werkervaring of affiniteit heeft in de haven/logistieke sector. Jij vindt het totaal niet erg om fysiek werk te doen in combinatie met het werken in de buitenlucht of in een stoffige omgeving. Spreekt het je aan? Lees dan snel verder. Jij bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van verschillende bulkgoederen zoals bijvoorbeeld: soda, zout, fosfaat of andere goederen. Ook zal jij binnenboord tremmen en op de terminal housekeeping verrichten. Of je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van grote papier- en kartonrollen, tevens projectladingen. De vracht wordt vervoerd via zeeschepen, binnenvaartschepen, vrachtwagens en spoorwagons. Je zal starten met het aanpikken en afpikken van vrachten, dit binnen- en buitenboord van een schip. Beheers jij al snel deze capaciteiten dan word je vervolgens opgeleid tot allround havenmedewerker.

 • Reachtruck chauffeur

  Door groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een Reachtruckchauffeur. Bij Rapaat Logistics is iedereen welkom, jij dus ook! Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van student tot vaste kracht, van iedere afkomst aan een leuke baan. Wat ga je doen - het laden en lossen van vrachtwagens; - het plaatsen van producten in de stellingen; - het orderpicken van producten; - het op orde houden van jouw werkomgeving.

  4 dagen geleden Rapaat Logistics B.V. - Goes