Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 68 "Zorg en welzijn" vacatures voor je gevonden

 • Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf kinderbolwerk

  Jij wil kinderen fijne herinneringen bezorgen aan hun tijd op het kinderdagverblijf. Iedere dag creŽer jij leermomenten voor de allerkleinsten en je voelt aan wat zij nodig hebben. Daarnaast zorg je ervoor dat ouders hun kind graag bij jou brengen, want jij begrijpt als geen ander dat ouders hun meest kostbare bezit aan jou toe vertrouwen. Spreekt dit jou aan? Dan zou jij de collega kunnen zijn die wij zoeken voor het kinderdagverblijf. ?Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van kinderen van 6 weken tot 4 jaar. Dit doe je door iedere dag samen met je collegaís te zorgen voor ontwikkeling, samenspel en beweging, maar ook voor rust en ontspanning. Uiteraard zorg je daarbij voor een veilige omgeving, geborgenheid en structuur. De werktijden liggen tussen 07.00 uur Ďs morgens en 19.30 uur Ďs avonds afhankelijk van de locatie.

  een week geleden Kinderopvang Walcheren - Middelburg
 • Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf polderpret (babygroep)

  Het is vroeg in de ochtend en de eerste kinderen komen binnen. Na een korte overdracht van de ouders start je met de activiteiten die je al voorbereid hebt. Je geniet van de blije gezichtjes als ze heerlijk spelen en nieuwe dingen leren. Je dag staat in het teken van de verzorging en ontwikkeling van de allerkleinsten. Aan het einde van de dag vertel je vol trots aan de ouders wat hun kind heeft geleerd. Spreekt dit jou aan? Dan zou jij onze nieuwe collega kunnen zijn voor het kinderdagverblijf. Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van kinderen van 6 weken tot 4 jaar. Dit doe je door iedere dag samen met je collegaís te zorgen voor ontwikkeling, samenspel en beweging, maar ook voor rust en ontspanning. Uiteraard zorg je daarbij voor een veilige omgeving, geborgenheid en structuur. De werktijden liggen tussen 07.00 uur Ďs morgens en 19.30 uur Ďs avonds afhankelijk van de locatie.

  een week geleden Kinderopvang Walcheren - Arnemuiden
 • Pedagogisch medewerker bso strandjutters (nieuwe groep!)

  Kinderen een leuke middag bezorgen, vind jij het leukste wat er is. Als je Ďs middags op je BSO-locatie aankomt, heb je al leuke ideeŽn voor de binnen- en buitenactiviteiten die je met de kinderen gaat doen. Je spreekt samen met je collega de middag door en zet alle speel- en spelmaterialen klaar. Zodra de kinderen binnenkomen, ben jij in je element. Spreekt dit jou aan? Dan zou jij onze nieuwe collega kunnen zijn voor de BSO. ?Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Dit doe je door iedere dag samen met je collegaís te zorgen voor ontwikkeling, samenspel en beweging, maar ook voor rust en ontspanning. Uiteraard zorg je daarbij voor een veilige omgeving, geborgenheid en structuur. De werktijden liggen tussen 14.00 uur en 19.30 uur afhankelijk van de locatie. Tijdens de schoolvakantieweken zijn de BSOís hele dagen geopend.

  een week geleden Kinderopvang Walcheren - Vlissingen
 • Pedagogisch medewerker peutergroep tuimelaar (nieuwe groep!)

  Bij de peutergroep is geen dag hetzelfde. En dat vind jij leuk! Je geniet ervan om met de kinderen buiten te spelen, te knutselen of samen te puzzelen. Op de peutergroep speel je in op wat er onder de kinderen leeft. Je benadert ouders en kinderen met aandacht en begrip en je geeft kinderen die ergens moeite mee hebben extra aandacht. Je staat elke dag vrolijk op de groep. Herken jij jezelf hierin? Dan zou jij de collega kunnen zijn die wij zoeken voor de peutergroep. Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de opvang, ontwikkeling en verzorging van kinderen van 2 tot 4 jaar. Dit doe je door iedere dag samen met je collegaís te zorgen voor ontwikkeling, samenspel en beweging, maar ook voor rust en ontspanning. Uiteraard zorg je daarbij voor een veilige omgeving, geborgenheid en structuur. De werktijden liggen tussen 08.00 uur en 17.00 uur afhankelijk van de locatie.

  een week geleden Kinderopvang Walcheren - Vlissingen
 • Praktijkondersteuner somatiek (huisartsenpraktijk biggekerke)

  Voor Huisartsenpraktijk Biggekerke e.o. zijn wij op zoek naar een enthousiaste: Praktijkondersteuner Somatiek per direct voor 10-16 uur per week. De praktijk is een solopraktijk in een klein dorp in de gemeente Veere, met een praktijkpopulatie van 1400 patiŽnten. Het team bestaat uit 1 huisarts, 2 parttime assistentes, een praktijkondersteuner GGZ en een praktijkmanager.

  een week geleden ZHCo2016 - Biggekerke
 • Ervaren gz psycholoog 16-32 uur regio zeeland en west brabant

  Stichting Klaver4 zorg en welzijn biedt zorg op maat aan mensen die vastlopen in het dagelijkse leven vanuit bijvoorbeeld een diagnose als autisme, AD(H)D, PTSS, borderline, een (licht) verstandelijke beperking, of vanuit andere oorzaken. Doel van de begeleiding is het weer zo goed mogelijk zelfstandig kunnen functioneren van onze cliŽnten. Vanuit een gemeentelijke indicatie vanuit de jeugdwet of WMO bieden wij ambulante begeleiding, groepsbegeleiding, weekendopvang en woonbegeleiding aan. Naast deze vormen van begeleiding willen we nu een diagnose- en behandeltraject opzetten als uitbreiding in ons aanbod naar onze cliŽnten. Een greep uit je dagelijkse taken: Diagnosticeren en behandelen van cliŽnten, rekening houdend met het cliŽntsysteem (specifiek binnen onze woonbegeleiding) Het vormgeven van een nog op te zetten diagnose en behandeltraject binnen Klaver4 en hierbinnen leiding geven aan verschillende collegaís binnen Klaver4 Werkbegeleiding geven aan GZ psychologen in opleiding (PIOG) en binnen deze opleiding samenwerken met RINO, praktijkopleiders en supervisoren Begeleiding en supervisie geven aan collegaís rondom (hoog)complexe casussen Opbouwen van een netwerk en samenwerken met andere betrokken GZ psychologen

  een week geleden Stichting Klaver4 - Buiten Zeeland
 • Medewerker schoonmaak fasehuis/ kantoor goes 8-10 uur p.w.

  Wat doet Klaver4? Klaver4 biedt zorg op maat aan mensen die vastlopen in het dagelijkse leven vanuit bijvoorbeeld een diagnose als autisme, AD(H)D, opvoedings- of ontwikkelingsproblematiek of andere oorzaken. Doel van de begeleiding is het weer zo goed mogelijk zelfstandig kunnen functioneren van onze klanten. Vanuit een gemeentelijke indicatie vanuit de jeugdwet of WMO bieden wij ambulante begeleiding, groepsbegeleiding, weekendopvang en en woonbegeleiding aan. Voor het fasehuis in Goes zijn we op zoek naar een medewerker schoonmaak / kantoor Goes, voor 8-10 uur per week (werktijden in overleg).

  een week geleden Stichting Klaver4 - Goes
 • Verzorgenden-ig loondienst regio hulst, zelf je diensten bepalen, 20 euro p/u

  Voor een opdrachtgever in de regio Hulst zijn wij op zoek naar een verzorgende IG die bij ons in loondienst komt en via ons bij die opdrachtgever gedetacheerd wordt, urenaantal is in naar eigen keuze van 16-36 uur. Als verzorgende IG verzorg en begeleid je cliŽnten met als doel de cliŽnt zoveel als mogelijk zijn/haar eigen leven te laten leiden. Je bent daarbij gericht op het verhogen van het welzijn van cliŽnten en verricht alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleegtechnische handelingen in het verzorgende proces. Jouw team en werkplek Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en werkt hierin met medewerkers woon-leefmilieu, verpleegkundigen en andere verzorgenden IG, maar ook met collegas vanuit andere disciplines. Je wordt aangestuurd door de teamleider.

  een week geleden Zeelandcare Thuiszorg - Hulst
 • Verpleegkundige loondienst regio west-zeeuws-vlaanderen ?25p/u plus ort

  Voor een opdrachtgever in de regio Hulst zijn wij op zoek naar een verpleegkundige die bij ons in loondienst komt en via ons bij die opdrachtgever gedetacheerd wordt, urenaantal is in naar eigen keuze van 16-36 uur. Als Verpleegkundige met bigregistratie verzorg en begeleid je cliŽnten met als doel de cliŽnt zoveel als mogelijk zijn/haar eigen leven te laten leiden. Je bent daarbij gericht op het verhogen van het welzijn van cliŽnten en verricht alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleegtechnische handelingen in het verzorgende proces.

  een week geleden Zeelandcare Thuiszorg - Hulst
 • Verpleegkundige loondienst regio hulst ?25p/u plus ort

  Voor een opdrachtgever in de regio Hulst zijn wij op zoek naar een verpleegkundige die bij ons in loondienst komt en via ons bij die opdrachtgever gedetacheerd wordt, urenaantal is in naar eigen keuze van 16-36 uur. Als Verpleegkundige met bigregistratie verzorg en begeleid je cliŽnten met als doel de cliŽnt zoveel als mogelijk zijn/haar eigen leven te laten leiden. Je bent daarbij gericht op het verhogen van het welzijn van cliŽnten en verricht alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleegtechnische handelingen in het verzorgende proces. Jouw team en werkplek Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en werkt hierin met medewerkers woon-leefmilieu, verpleegkundigen en andere verzorgenden IG, maar ook met collegas vanuit andere disciplines. Je wordt aangestuurd door de teamleider.

  een week geleden Zeelandcare Thuiszorg - Hulst
 • Verzorgenden-ig loondienst regio hulst, zelf je diensten bepalen, 20 euro p/u

  Voor een opdrachtgever in de regio Hulst zijn wij op zoek naar een verzorgende IG die bij ons in loondienst komt en via ons bij die opdrachtgever gedetacheerd wordt, urenaantal is in naar eigen keuze van 16-36 uur. Als verzorgende IG verzorg en begeleid je cliŽnten met als doel de cliŽnt zoveel als mogelijk zijn/haar eigen leven te laten leiden. Je bent daarbij gericht op het verhogen van het welzijn van cliŽnten en verricht alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleegtechnische handelingen in het verzorgende proces. Jouw team en werkplek Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en werkt hierin met medewerkers woon-leefmilieu, verpleegkundigen en andere verzorgenden IG, maar ook met collegas vanuit andere disciplines. Je wordt aangestuurd door de teamleider.

  een week geleden Zeelandcare Thuiszorg - Hulst
 • Zzpschap huishoudelijke hulp heel zuid-beveland ?16 p/u

  Ben je op zoek naar een leuke baan of bijbaan? Dan is ZeelandCare op zoek naar jou! Voor onze afdeling Thuiszorg zoeken wij in alle kernen op het eilenad Tholen een huishoduelijke hulp van 0 tot 20 uur. (eigen klant meenemen mag) We komen graag in contact met huishoudelijke hulpen die flexibel inzetbaar zijn voor dagdiensten. Uren, werkdagen en tijden zijn zelf te bepalen.

  een week geleden Zeelandcare Thuiszorg - Goes
 • Zzpschap huishoudelijke hulp heel het eiland tholen ?17,50 p/u

  Ben je op zoek naar een leuke baan of bijbaan? Dan is ZeelandCare op zoek naar jou! Voor onze afdeling Thuiszorg zoeken wij in alle kernen op het eilenad Tholen een huishoduelijke hulp van 0 tot 20 uur. (eigen klant meenemen mag) We komen graag in contact met huishoudelijke hulpen die flexibel inzetbaar zijn voor dagdiensten. Uren, werkdagen en tijden zijn zelf te bepalen.

  een week geleden Zeelandcare Thuiszorg - Tholen
 • Zzpschap huishoudelijke hulp heel het eiland tholen ?17,50 p/u

  Ben je op zoek naar een leuke baan of bijbaan? Dan is ZeelandCare op zoek naar jou! Voor onze afdeling Thuiszorg zoeken wij in alle kernen op het eilenad Tholen een huishoduelijke hulp van 0 tot 20 uur. (eigen klant meenemen mag) We komen graag in contact met huishoudelijke hulpen die flexibel inzetbaar zijn voor dagdiensten. Uren, werkdagen en tijden zijn zelf te bepalen.

  een week geleden Zeelandcare Thuiszorg - Tholen
 • Zzpschap huishoudelijke hulp heel het eiland schouwen-duiveland ?17,50 p/u

  Ben je op zoek naar een leuke baan of bijbaan? Dan is ZeelandCare op zoek naar jou! Voor onze afdeling Thuiszorg zoeken wij per direct contact met huishoudelijke hulpen in alle kernen van het eiland Schouwen-Duiveland van 0 tot 20 uur. (eigen klant meenemen mag) We komen graag in contact met huishoudelijke hulpen die flexibel inzetbaar zijn voor dagdiensten. Uren, werkdagen en tijden zijn zelf te bepalen.

  een week geleden Zeelandcare Thuiszorg - Zierikzee