Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 40 "Zorg en welzijn" vacatures voor je gevonden

 • 1e begeleider oostburg - tragel

  Jij zorgt graag voor de kwetsbare mensen in de samenleving en bent ook de kartrekker binnen een team. Lijkt je dit een leuke omschrijving van toekomstige jouw baan? Lees verder, want: De Pooter is op zoek naar een 1e begeleider voor Tragel in Oostburg! Als eerste begeleider werk je op 2 woonlocaties waar momenteel 18 cliënten wonen. Je werkt dagelijks mee op de woonlocaties en daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het team. Je zorgt vanuit je visie en positieve houding ervoor dat alles op de locatie goed loopt. Daarom heb je een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Het is ook belangrijk dat je een goed beeld hebt van de zorgvragen en de mogelijkheden van de cliënten. Dit omdat je als 1e begeleider een actieve rol hebt in de ontwikkeling van de zorg en dienstverlening op de locaties. Begeleiding gebeurt vanuit de basishouding van Triple C en een goed leven visie waar dat gepast is vanuit het LACCS-programma Naast de woonlocaties wordt er op 2 andere locaties de cliënten aangepaste dagbesteding/ werk aangeboden. Jouw overige taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming en actualisatie van het zorgplan en de uitvoering hiervan. Je bent in staat om op een inspirerende wijze collega’s aan te zetten tot kwaliteitsverbeteringen van zorg en begeleiding van de cliënten en bij te dragen aan ontwikkelingen in het team. Je hebt een actieve rol in projecten vanuit maatschappelijke betrokkenheid, hierdoor heb je contact met diverse interne en externe partijen. De doelgroep in Oostburg: Op deze woonlocaties wonen mensen die door hun ernstige verstandelijke en meervoudige beperking levenslang afhankelijk zijn. Zij functioneren niet zelfstandig en zijn intensief begeleidingsbehoeftig. Anderzijds zijn er ook cliënten met een matig verstandelijke beperking die beperkt afhankelijk te noemen zijn. Zij zijn sociaal beperkt zelfstandig functionerend en wisselend in begeleidingsbehoefte. Ook mede door de geringe gedragsproblematiek en psychiatrische problematiek. De begeleiding heeft dan meer een structuur verlenend en ondersteunend karakter.

 • Verzorgende ig

  Heb jij een hart voor de zorg en komt de patiënt bij jou op nummer één? Dan ben jij de Verzorgende IG die ik zoek. Als Verzorgende IG ondersteun je de patiënten bij het uitvoeren van de algemene dagelijkse levensverrichtingen. Jij bent onmisbaar in het leven van de patiënt! Jij biedt als Verzorgende IG net dat beetje extra voor de patiënt en voor je de handelingen op de juiste wijze uit en je biedt de zorg die nodig is. Ben jij enthousiast geworden over de functie of wil je graag meer weten? Neem dan contact op via daryl.hollander@maandag.nl of 06-13298676.

  een week geleden Maandag® Middelburg - Goes
 • Huishoudelijke hulp nieuwerkerk/oosterland/bruinisse en omstreken 17,50 per uur

  Ben je op zoek naar een leuke baan of bijbaan? Dan is ZeelandCare op zoek naar jou! Voor onze afdeling huishoudelijke hulp zoeken wij per direct contact met (parttime) huishoudelijke hulpen in heel de regio schouwen Duiveland. We komen graag in contact met huishoudelijke hulpen die voor gemiddeld 20 uur per week flexibel inzetbaar zijn voor dagdiensten.

  2 weken geleden Zeelandcare Thuiszorg - Oosterland
 • Huishoudelijke hulp nieuwerkerk/oosterland/bruinisse en omstreken 17,50 per uur

  Ben je op zoek naar een leuke baan of bijbaan? Dan is ZeelandCare op zoek naar jou! Voor onze afdeling huishoudelijke hulp zoeken wij per direct contact met (parttime) huishoudelijke hulpen in heel de regio schouwen Duiveland. We komen graag in contact met huishoudelijke hulpen die voor gemiddeld 20 uur per week flexibel inzetbaar zijn voor dagdiensten.

  2 weken geleden Zeelandcare Thuiszorg - Bruinisse
 • Flexibele leidster kdv sneeuwwitje

  Wij zijn per direct op zoek naar een flexibele leidster, die bij ons wilt komen werken.

 • Begeleider gehandicaptenzorg gedrag & ontwikkeling (vic)

  Je komt ’s morgens op de woning en bespreekt de bijzonderheden van de dag. Daarna overleg je met de collega’s met welke cliënt je de dag gaat beginnen. Na het wakker maken van je cliënt ga je samen ontbijten in de woonkamer. ‘’Samen doen’’ is op deze woning het motto! Na het ontbijt ga je samen met de cliënt kijken welke activiteit jullie gaan ondernemen, zoals houtbewerken, fietsen, muziek maken, tuinieren of zwemmen. Ook gaan jullie natuurlijk naar de boer en de slager. Het gaat die ochtend helaas niet zo goed met je cliënt, hij stagneert. Je bespreekt met je collega’s hoe je samen tot een oplossing komt. Samen zorg je voor je eigen veiligheid en die van de cliënt. Stagnatie kan leiden tot agressie bij jouw cliënten. Rond 14.00 uur gaan jullie opruimen en weer richting de woning. Je geeft de cliënt iets te eten en drinken. Daarna draag je je bevindingen over aan je collega’s van de late dienst. Voor de grootste zorgaanbieder aan mensen met een verstandelijke beperking in Zeeuws-Vlaanderen (NL) zijn wij op zoek naar begeleiders/opvoeders. Binnen de Very Intensive Care (VIC) werk je met mensen die een verstandelijke beperking en (ernstige) gedragsproblemen hebben. Belangrijk is dat jij stevig in je schoenen staat en daadkrachtig bent omdat op deze locatie verbale en/of fysieke confrontaties voorkomen. Jij begeleidt de cliënten zowel individueel als in de groep. Zij volgen een gestructureerd, individueel, dagprogramma. Door de intensieve zorg is de band met zowel de cliënten als je collega’s zeer hecht.

 • Gastouders gezocht

  Voor verschillende opvangaanvragen zijn we als gastouderbureau op zoek naar een lieve gastouder, die opvang bij zichzelf thuis wilt verzorgen voor kinderen, bestaande uit verschillende leeftijden. We zijn op zoek naar gastouders in heel Zeeland.

  2 weken geleden Sweet Home Zeeland - Middelburg
 • Doktersassistente

  Medio november 2019 is de huisartsenpraktijk Yerseke op zoek naar een enthousiaste doktersassistente die de functie in volle breedte kan uitvoeren, stressbestendig is en van aanpakken weet. Het betreft een vacature voor circa 16-32 uur per week i.v.m. zwangerschapsverlof. De aanstelling is in eerste instantie voor 6 maanden, maar bij goed functioneren is er uitzicht op verlenging van het contract.

  3 weken geleden huisarts - Yerseke
 • Vacature zorgcoach jeugdhulpverlening

  Zorg- en speelboerderij De Hosvazze is per 1 oktober 2019 op zoek naar een zorgcoach voor 24 uur per week met mogelijkheid tot uitbreiding. Als zorgcoach ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden: - opstellen en evalueren van begeleidingsplannen dagbesteding of thuisbegeleiding, in nauwe samenwerking met alle betrokkenen - zorginhoudelijke coaching van persoonlijke begeleiders - mede vormgeven aan het opleidingsplan - mede ontwikkelen van nieuw zorgaanbod Daarnaast wordt van de zorgcoach verwacht dat deze - op zaterdag samen met de collega’s de deelnemers van de dagbesteding begeleid - inzetbaar is voor thuisbegeleiding inclusief rapportage - inzetbaar is voor vervanging van collega’s bij ziekte en vakantie - deelneemt aan intervisie en teambesprekingen.

  3 weken geleden De hosvazze - Lewedorp
 • Opbouwwerker 30 uur

  Vacature opbouwwerker 30 uur per week: Stichting ROAT is een jonge en dynamische welzijnsorganisatie en werkt vanuit de visie dat iedereen kansrijk is, maar deze kansen en talenten soms nog niet voor iedereen altijd even zichtbaar zijn. Het is juist de kunst om deze talenten met een beetje hulp vanuit onze werkers opnieuw te ontdekken. Om tot duurzame oplossingen te komen werken we soms out of the box en altijd vanuit een integrale aanpak. Binnen onze stichting werken straatcoaches, trajectbegeleiders, buurtsportmedewerkers en opbouwwerkers nieuwe stijl. Op korte termijn zijn we op zoek naar een nieuwe talentvolle collega die zal worden ingezet bij de doorontwikkeling van de wijknetwerken en de ondersteuning van burgerinitiatieven om de leefbaarheid in de wijken te versterken.

  3 weken geleden ROAT - Vlissingen