Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 33 "Zorg en welzijn" vacatures voor je gevonden

 • Verzorgende ig

  Ben jij representatief en sta je open voor andermans mening, ben jij een teamspeler, gedreven en enthousiast? Wil jij belevingsgerichte zorg leveren en in een hecht team werken in een prachtige villa gelegen aan het Toorenvliedt park? Schrijf dan je motivatiebrief met CV voor 1 juli naar miranda.gijzen@zeeuwswoongenot.nl

  2 dagen geleden Zeeuws Woongenot - Middelburg
 • Verzorgende ig

  Ben jij representatief en sta je open voor andermans mening, ben jij een teamspeler, gedreven en enthousiast? Wil jij belevingsgerichte zorg leveren en in een hecht team werken in een prachtige villa gelegen aan het Toorenvliedt park? Schrijf dan je motivatiebrief met CV voor 1 juli 2020 naar miranda.gijzen@zeeuwswoongenot.nl

  2 dagen geleden Zeeuws Woongenot - Middelburg
 • Loondienst assistent zorgcoordinator, 21uur per week, vlissingen

  Voor ons kantoor in Vlissingen zijn wij per direct op zoek naar een assistent- zorgcoordinator voor 21uur per week. In deze functie doe je de volgende taken, je kan hierbij denken aan: - Het beantwoorden van de telefoon - Het ontvangen van medewerkers en klanten - Het verwerken van inkomende mail en post - Diverse archiveer- en kopieerwerkzaamheden - Het Digitaliseren van inkomende gegevens - Het plannen van huishoudelijke hulp, thuiszorg en intramurale inzet - plannen en uitvoeren van huisbezoeken voor beoordeling uren huishoudelijke hulp. - uitvoeren van intakegesprekken bij huishoudelijke hulp cliënten thuis. - leiden van sollicitatiegesprekken van huishoudelijke hulpen

  6 dagen geleden Zeelandcare Thuiszorg - Vlissingen
 • Gezinsmanager voor de regio zeeland

  Jij zet je in voor kinderen en jongeren die te maken hebben met gezinsproblematiek in de provincie Zeeland. Bij deze Zeeuwse gezinnen ben jij het aanspreekpunt en werk jij mee aan een veilige en stabiele leefomgeving door de regie op de zorg te coördineren. Klinkt dit als jouw volgende stap in jouw carrière? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw dag eruit? Als gezinsmanager ga je aan de slag binnen een justitieel en vrijwilliger kader. De doelgroep en problematiek waarmee je werkt is divers: je begeleidt zowel gezinnen met jonge kinderen en gaat aan de slag met jongeren. Dat betekent dat geen dag hetzelfde is. Zo monitor je bij het ene gezin de veiligheid zonder de betrokkenheid van de rechtbank en voer je bij het andere gezin een maatregel uit. Jij bent het vaste aanspreekpunt in de hulpverlening. Tijdens het eerste huisbezoek maak je kennis met het gezin, bespreek je wat er thuis speelt en maak je veiligheidsafspraken met elkaar. Vervolgens overleg je intern multidisciplinair over de aanpak en stel je met de ouders en kinderen een gezinsplan op. Je schakelt de best passende hulp in en houdt toezicht op de voortgang en kwaliteit hiervan. Je organiseert overleggen met professionals – zoals hulpverlenende instanties, wijkteams en agenten – én werkt samen met het sociale netwerk van het gezin. Je wordt hierbij ondersteund door een deskundig team van collega’s, gedragsdeskundige, supervisor en teammanager. Rapporteren is een belangrijk onderdeel van je werk. Je werkt methode-trouw, maakt je handelingen inzichtelijk en zorgt ervoor dat voor alle betrokkenen duidelijk is wat er gaat gebeuren en waarom. Jouw belangrijkste taak: ieder kind veilig. Onze opdrachtgever is een organisatie die ondersteuning en advies biedt rond de veiligheid van kinderen en jongeren.

 • Financieel administratief medewerker

  Intervence is de Gecertificeerde Instelling (GI) voor jeugdbescherming en jeugdreclassering in Zeeland. Vanuit ons wettelijk mandaat begeleiden en ondersteunen wij gezinnen met complexe opvoed- en opgroeiproblematiek. Wij zijn een maatschappelijke organisatie, met gezinsgerichte professionals, die intensief multidisciplinair samenwerken en waarvan de expertise stevig verankerd is in de regio. Wil jij werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie in de jeugdzorg en is jouw financiële kennis helemaal up-to-date? Wij zoeken een nieuwe collega voor onze financiële afdeling. Wat doet Intervence? Intervence is er voor ondersteuning en advies rond de veiligheid van kinderen en jongeren. Wij voeren, op verzoek en in opdracht van de kinderrechter en de 13 Zeeuwse gemeenten, de regie voor gezinnen en kinderen die te maken krijgen met (preventieve) jeugdbescherming of jeugdreclassering. Dat doen we gepassioneerd én professioneel met meer dan 100 deskundige collega’s. Het is onze taak om kinderen te beschermen wanneer zij in hun veiligheid of ontwikkeling worden bedreigd, om gezinnen met complexe opvoed- en opgroeiproblematiek te ondersteunen én om regie te voeren over de ingeschakelde hulpverlening. Wat je doet • Je bent medeverantwoordelijk voor de financiële administratie van Intervence. • Je ondersteunt en vervangt de salarisadministrateur. • Je bent verantwoordelijk voor een correcte en actuele debiteurenadministratie. • Je voert de werkzaamheden uit die horen bij het beheren van het vermogen van voogdij cliënten. • Je beoordeelt of bij declaraties en facturen de bijzondere kostenregeling juist wordt uitgevoerd. • Je draagt zorg voor financiële afwikkeling (Vecozo-berichtenverkeer) van onze diensten met buiten-provinciale gemeenten. • Je verzamelt en analyseert gegevens voor het opstellen van de begroting, de jaarrekening en periodieke financiële overzichten.

  een week geleden Stichting Intervence - Middelburg
 • Gedragsdeskundige

  Intervence is de Gecertificeerde Instelling (GI) voor jeugdbescherming en jeugdreclassering in Zeeland. Vanuit ons wettelijk mandaat begeleiden en ondersteunen wij gezinnen met complexe opvoed- en opgroeiproblematiek. Wij zijn een maatschappelijke organisatie, met gezinsgerichte professionals, die intensief multidisciplinair samenwerken en waarvan de expertise stevig verankerd is in de regio. Ondersteun jij met jouw kennis en je opbouwende kritische blik onze gezinsmanagers, zodat zij zich optimaal kunnen inzetten voor de veiligheid van kinderen? Wij zijn op zoek naar een professionele gedragsdeskundige die staat voor kwaliteit en beschikt over adviserende vaardigheden. Wat doet Intervence? Intervence is er voor ondersteuning en advies rond de veiligheid van kinderen en jongeren. Wij voeren, op verzoek en in opdracht van de kinderrechter en de 13 Zeeuwse gemeenten, de regie voor gezinnen en kinderen die te maken krijgen met (preventieve) jeugdbescherming of jeugdreclassering. Dat doen we gepassioneerd én professioneel met meer dan 100 deskundige collega’s. Het is onze taak om kinderen te beschermen wanneer zij in hun veiligheid of ontwikkeling worden bedreigd, om gezinnen met complexe opvoed- en opgroeiproblematiek te ondersteunen én om regie te voeren over de ingeschakelde hulpverlening. Wat je doet • Je ondersteunt en adviseert onze gezinsmanagers vakinhoudelijk over het maken van beslissingen en gezinsrapportages. • Je adviseert de gezinsmanagers en leidinggevenden om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Je informeert je collega’s over relevante ontwikkelingen binnen het vakgebied. • Je geeft mede richting aan de inhoudelijke visie van Intervence. • Je adviseert over inhoudelijk beleid en methodieken en verricht (psycho)diagnostiek ten behoeve van de besluitvorming en het bepalen van passende hulpverlening.

  een week geleden Stichting Intervence - Middelburg
 • Mondhygiënist

  Bij Tandarts aan Zee breiden de werkzaamheden op het gebied van preventie en mondhygiëne zich steeds verder uit. Hierdoor is de behoefte aan een mondhygiënist ontstaan.

  een week geleden Tandarts aan Zee - Burgh-Haamstede
 • Huishoudelijke hulp terneuzen 12,50

  Ben je op zoek naar een leuke baan of bijbaan? Dan is ZeelandCare op zoek naar jou! Voor onze afdeling Thuiszorg zoeken wij per direct contact met huishoudelijke hulpen in de regio Terneuzen. We komen graag in contact met huishoudelijke hulpen die flexibel inzetbaar zijn voor dagdiensten. Uren, werkdagen en tijden zijn zelf te bepalen.

  een week geleden Zeelandcare Thuiszorg - Terneuzen
 • Dienstverband huishoudelijke hulp heinkenszand €13,75.

  Ben je op zoek naar een leuke baan of bijbaan? Dan is ZeelandCare op zoek naar jou! Voor onze afdeling Thuiszorg zoeken wij per direct contact met huishoudelijke hulpen in de regio Heinkenszand. We komen graag in contact met huishoudelijke hulpen die flexibel inzetbaar zijn voor dagdiensten. Uren, werkdagen en tijden zijn zelf te bepalen.

  een week geleden Zeelandcare Thuiszorg - Heinkenszand
 • Huishoudelijke hulp middelburg €12,50.

  Ben je op zoek naar een leuke baan of bijbaan? Dan is ZeelandCare op zoek naar jou! Voor onze afdeling Thuiszorg zoeken wij per direct contact met huishoudelijke hulpen in Middelburg. We komen graag in contact met huishoudelijke hulpen die flexibel inzetbaar zijn voor dagdiensten. Uren, werkdagen en tijden zijn zelf te bepalen.

  een week geleden Zeelandcare Thuiszorg - Middelburg
 • Huishoudelijke hulp middelburg €12,50.

  Ben je op zoek naar een leuke baan of bijbaan? Dan is ZeelandCare op zoek naar jou! Voor onze afdeling Thuiszorg zoeken wij per direct contact met huishoudelijke hulpen in Middelburg. We komen graag in contact met huishoudelijke hulpen die flexibel inzetbaar zijn voor dagdiensten. Uren, werkdagen en tijden zijn zelf te bepalen.

  een week geleden Zeelandcare Thuiszorg - Middelburg
 • Huishoudelijke hulp vlissingen, €12,50.

  Ben je op zoek naar een leuke baan of bijbaan? Dan is ZeelandCare op zoek naar jou! Voor onze afdeling Thuiszorg zoeken wij per direct contact met huishoudelijke hulpen in Vlissingen. We komen graag in contact met huishoudelijke hulpen die flexibel inzetbaar zijn voor dagdiensten. Uren, werkdagen en tijden zijn zelf te bepalen.

  een week geleden Zeelandcare Thuiszorg - Vlissingen
 • Begeleid(st)er wonen

  Stel, jij wordt onze nieuwe begeleider. Dan bied je ondersteuning aan jong volwassen cliënten met een verstandelijke en of lichamelijke beperking op onze nieuw te starten woonlocatie. Dan ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het zorgplan van de cliënt en beweeg je mee met zijn of haar behoeften. Niet zomaar natuurlijk! Maar altijd met het doel dat cliënten kunnen leven zoals ze zelf graag willen, in een fijne en veilige omgeving. Ongewenst gedrag komt weleens voor, maar jij buigt dit op een positieve manier om. Zo weet je samen met je team jullie cliënten een veilige, gezellige en gestructureerde woonomgeving te bieden. Waarom ’t Huus? Stichting ’t Huus staat voor kleinschaligheid, cliëntgerichte zorg, persoonlijk contact en individuele aandacht. Zo kunnen onze cliënten een kwalitatief goed leven leiden dat is afgestemd op hun mogelijkheden, wensen en ambities. We doen er alles aan om bij te dragen aan de ondersteuning van mensen met een verstandelijke en of lichamelijke beperking. Want ook zij hebben recht op een geborgen veilige thuishaven. En daarom hebben we jou nodig

  een week geleden 't Huus - Axel
 • Begeleid(st)er wonen

  Stel, jij wordt onze nieuwe begeleider. Dan bied je ondersteuning aan jong volwassen cliënten met een verstandelijke en of lichamelijke beperking op onze woonlocatie in Sint Jansteen. Dan ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het zorgplan van de cliënt en beweeg je mee met zijn of haar behoeften. Niet zomaar natuurlijk! Maar altijd met het doel dat cliënten kunnen leven zoals ze zelf graag willen, in een fijne en veilige omgeving. Ongewenst gedrag komt weleens voor, maar jij buigt dit op een positieve manier om. Zo weet je samen met je team jullie cliënten een veilige, gezellige en gestructureerde woonomgeving te bieden.

  een week geleden 't Huus - Sint Jansteen
 • Dienstverband huishoudelijke hulp, nieuwerkerk/oosterland, 15,- p/u

  Ben je op zoek naar een leuke baan of bijbaan? Dan is ZeelandCare op zoek naar jou! Voor onze afdeling Thuiszorg zoeken wij per direct contact met huishoudelijke hulpen in de kernen Nieuwerkerk/Oosterland We komen graag in contact met huishoudelijke hulpen die flexibel inzetbaar zijn voor dagdiensten. Uren, werkdagen en tijden zijn zelf te bepalen.

  een week geleden Zeelandcare Thuiszorg - Nieuwerkerk