Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 40 "Zorg en welzijn" vacatures voor je gevonden

 • Doktersassistente (24 uur)

  Voor het team van de huisartsenpraktijk van Frans Legemate te Vlissingen zijn we per 1 november op zoek naar Doktersassistente (24 uur) Het betreft een diensteverband voor 24 uur. Uren en dagen zijn in overleg in te vullen. Informatie huisartsenpraktijk: In de praktijk zijn twee huisartsen werkzaam, twee doktersassistenten, een praktijkverpleegkunidige en een praktijkmanager. Functie-informatie: Als dokters- en/of apothekersassistente ben je bekend met alle werkzaamheden die je in een praktijk tegenkomt. In de functie van doktersassistente valt hierin o.a. te denken aan baliewerkzaamheden, het afnemen van triage en de voorkomende medische handelingen die door de doktersassistente worden uitgevoerd. In de functie van apothekersassistente verricht je werkzaamheden m.b.t. het bewaken, controleren en ter hand stellen van geneesmiddelen en je geeft voorlichting en advies. Verder draag je zorg voor de afhandeling van recepten binnen de apotheek volgens protocol. In beide functies sta je patiënten telefonisch en bij de balie te woord, heb je ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking en kun je goed met de pc overweg (informatiesystemen).

 • Opleiding professionalisering thuishulp

  Wil jij je graag ontwikkelen tot Thuishulp? Beschik jij over goede communicatieve en sociale vaardigheden en vind je het leuk om mensen met hun huishoudelijke taken te ondersteunen en waar nodig de regie in het huishouden over te nemen? Solliciteer dan op deze vacature voor de opleiding Professionalisering Thuishulp! Begin oktober start de opleiding Professionalisering Thuishulp waarvoor Zorgstroom dit jaar 15 plaatsen beschikbaar heeft. Als thuishulp werk je bij klanten met verminderde eigen regie en een meer complexe achtergrond of situatie te denken aan gezinsproblematiek. Dit kan een klant zijn met dementie of psychische problematiek. De huishoudelijke hulp die je geeft, is gericht op het ondersteunen van klanten en het overnemen van huishoudelijke taken. Daarnaast wordt de klant gestimuleerd om de huishoudelijke taken die hij/zij nog zelf kan, ook zelf te doen. Veranderingen in de klantsituatie die je signaleert, bespreek je met de bemiddelaar. De opleiding start in oktober 2019 en bestaat uit 7 dagdelen. Dit is inclusief een terugkomdag. Je hebt iedere 3 weken één dagdeel les, deze les volg je naast je eigen werk. Thema’s die aan de orde komen zijn: beroepshouding, regie cliënt, cliëntgericht werken, ziektebeelden, omgaan met gedrag en signaleringen omtrent het welzijn van de cliënt. De opleiding wordt afgesloten met een toetsing. Bij voldoende resultaat ontvang je een certificaat en kun je aan het werk als thuishulp.

  een week geleden Zorgstroom - Middelburg
 • Stagaire gezocht

  STAGAIRE GEZOCHT Kapsalon Carla in Heinkenszand is een ervaren kapsalon met een jong team. Wij willen ons team graag uitbreiden met een enthousiaste stagaire die op dit moment op de kappersopleiding zit. Ben jij een 1e, 2e of 3e jaars leerling van de kappersopleiding en op zoek naar een stageplek? Stuur dan je gegevens + de eventuele stagedagen/uren die je moet volgen voor de opleiding naar: kapsaloncarla1977@gmail.com

 • Opvoedcoach

  Heb jij een afgeronde HBO opleiding met jeugd als achtergrond (bijvoorbeeld Social Work, SPH, pedagogiek of MWD)? Dan zij wij op zoek naar jou. Wij zijn namelijk op zoek naar een opvoedcoach! Voor een gemeente in Zeeland hebben wij nu een vacature voor de afdeling samenleving. Het is een vacature voor 20 uur in de week voor langere tijd. Als opvoedcoach zijn de volgende taken naar jou toebedeeld: - Informatie, advies, coaching en begeleiding bieden aan ouders en opvoeders m.b.t. het versterken van het ouderschap en opvoeden. Tevens voer je gesprekken met kinderen/jeugdigen; - individuele begeleiding bieden en het verzorgen van workshops en groepsbijeenkomsten; - goede contacten onderhouden met ketenpartners zoals huisartsen, kinderopvang, scholen, welzijn en de gemeentelijke uitvoeringsdiensten; - je houdt spreekuren op locatie indien daar om verzocht wordt; - je werkt direct samen met meerdere collega's binnen de gemeentelijke Toegang Jeugd (CJG) en indien nodig ben je ook inzetbaar binnen de gemeentelijke Toegang Jeugd.

  een week geleden Randstad Midden Zeeland - Borssele
 • Begeleidster mini-initiatief

  Je begeleidt 2 MCG meisjes van 24 en 25 jaar in hun eigen appartement. Je maakt deel uit van een liefdevol en enthousiast team van begeleiders en, net als zij, ben je tijdens je diensten verantwoordelijk voor de persoonlijke verzorging, de dagbesteding en huishoudelijke taken. De diensten bestrijken 24 uur per dag, 7 dagen per week, dus je bent bereid om weekend- en/of slaapdiensten te doen. Ons doel is om de meisjes iedere dag een veilig, fijn en gezellig thuis te bieden! (neem maar eens een kijkje op www.joliande.nl )

  een week geleden Wopie - Hulst
 • Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf kinderbolwerk

  Iedere dag is een nieuw avontuur voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Help jij ze hierbij? Spelen, begeleiden, leren, prikkelen en uitdagen; dat is wat je elke dag doet. Als pedagogisch medewerker krijg je bij KOW te maken met alle facetten van kinderopvang. Elke stap die een kind samen met jou zet, is voor jou een bevestiging: deze baan is fantastisch! Herken jij jezelf hierin? Dan zou jij de collega kunnen zijn die wij zoeken voor het kinderdagverblijf. Spelen, begeleiden, leren, prikkelen en uitdagen; dat is wat je elke dag doet. Als pedagogisch medewerker krijg je bij KOW te maken met alle facetten van kinderopvang. Elke stap die een kind samen met jou zet, is voor jou een bevestiging: deze baan is fantastisch! Herken jij jezelf hierin? Dan zou jij de collega kunnen zijn die wij zoeken voor het KDV. Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van kinderen van 6 weken tot 4 jaar. Dit doe je door iedere dag samen met je collega’s te zorgen voor ontwikkeling, samenspel en beweging, maar ook voor rust en ontspanning. Uiteraard zorg je daarbij voor een veilige omgeving, geborgenheid en structuur. De werktijden liggen tussen 07.00 uur ‘s morgens en 19.30 uur ‘s avonds afhankelijk van de locatie.

  een week geleden Kinderopvang Walcheren - Middelburg
 • Pedagogisch medewerker bso boomhut

  Kinderen een leuke middag bezorgen, vind jij het leukste wat er is. Als je ‘s middags op je BSO-locatie aankomt, heb je al leuke ideeën voor de binnen- en buitenactiviteiten die je met de kinderen gaat doen. Je spreekt samen met je collega de middag door en zet alle speel- en spelmaterialen klaar. Zodra de kinderen binnenkomen, ben jij in je element. Spreekt dit jou aan? Dan zou jij onze nieuwe collega kunnen zijn voor de BSO. Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Dit doe je door iedere dag samen met je collega’s te zorgen voor ontwikkeling, samenspel en beweging, maar ook voor rust en ontspanning. Uiteraard zorg je daarbij voor een veilige omgeving, geborgenheid en structuur. De werktijden liggen tussen 14.00 uur en 19.30 uur afhankelijk van de locatie. Tijdens de schoolvakantieweken zijn de BSO’s hele dagen geopend.

  een week geleden Kinderopvang Walcheren - Middelburg
 • Huishoudelijke hulp goes, kapelle, wilhelminadorp, bath 12,50 - 15,- p/u

  Ben je op zoek naar een leuke baan of bijbaan? Dan is ZeelandCare op zoek naar jou! Voor onze afdeling huishoudelijke hulp zoeken wij per direct contact met (parttime) huishoudelijke hulpen in heel de regio Oosterschelde. We komen graag in contact met huishoudelijke hulpen die voor gemiddeld 20 uur per week flexibel inzetbaar zijn voor dagdiensten.

  een week geleden Zeelandcare Thuiszorg - Goes
 • Parttime dokters-assistente

  Huisartsenpraktijk de Goese Polder is op zoek naar een enthousiaste doktersassistente

 • Vacature apothekersassistente sas van gent

  Voor de apotheek zoeken wij een apothekersassistent(e) voor 38 uur per week per direct. Ook als je deeltijds wenst te werken ontvangen we graag je CV. Huisartsenpraktijk Sas van Gent is een maatschap van 3 apotheekhoudende huisartsen met een team van 17 medewerkers. De praktijk is verantwoordelijk voor ongeveer 6000 ingeschreven patiënten in een sterk vergrijsd bevolkingsgebied in Zeeuws-Vlaanderen (Zeeland). De praktijk is gelegen in een industriedorp met landelijk karakter. Het pand waarin de praktijk gevestigd is, werd gemoderniseerd. Er is een afzonderlijke balie voor het huisartsgeneeskundig gedeelte en voor het apotheekgedeelte. Als apotheekinformatiesysteem werken we met CGM (Mira). De apotheek is Dekra gecertificeerd.

  een week geleden jbiesters - Sas van Gent
 • Helpende zorg en welzijn plus 19.070

  Voor de verpleegafdeling de Plataan op onze locatie Hof ‘t Seijs zijn wij op zoek naar twee enthousiaste Helpende Zorg en Welzijn plus. In de Griffioenstraat in Middelburg, midden in de wijk de Griffioen, vindt je Hof 't Seijs, één van de locaties van Zorgstroom waar drie verschillende vormen van Wonen en Zorg samenkomen. Het complex bestaat uit 18 plaatsen voor verpleeghuiszorg, 30 appartementen voor Volledig Pakket Thuis en een zorghotel met 15 appartementen. Tevens is er een welzijnsruimte van waaruit in samenwerking met Stichting Griffioen de Wijk welzijn wordt ingevuld voor de wijk. Als Helpende Zorg en Welzijn plus bied je cliënten ondersteuning in hun persoonlijke verzorging. Dit doe je zowel individueel als groepsgericht. Jij zorgt ervoor dat de cliënt zijn dag goed kan beginnen en je zorgt voor een passende dagbesteding waarbij de cliënt invulling kan geven aan interesses, hobby’s en een sociaal leven. Daarom zoeken wij voor deze functie iemand die affiniteit heeft met welzijn. In je werk staat centraal dat de cliënten de eigen regie zoveel mogelijk behouden. Je vindt het fijn om een prettige sfeer te creëren en je hebt plezier in het maken van contacten met familieleden en mantelzorgers. Als Helpende Zorg en Welzijn plus behoort onder andere ook het uitreiken en toedienen van medicatie tot je takenpakket.

  een week geleden Zorgstroom - Middelburg
 • Huishoudelijke hulp

  Voor een nieuwe cliënt in Kruiningen ben ik op zoek naar een huishoudelijke hulp voor 3,5 uur per week. Het gaat om de wekelijkse huishoudelijke klussen en om bijvoorbeeld even de boodschappen te doen met of voor cliënt.

  een week geleden UWassistent - Kruiningen
 • Pedagogisch medewerker bso pien

  Als de school uit is, start het leukste deel van de dag zowel voor de kinderen als voor jou. Weet jij kinderen altijd te verrassen met creatieve en sportieve activiteiten? Ben jij energiek, enthousiast en zijn kinderen tussen de 4 en 12 jaar jouw ideale maatjes? Dan zou jij de collega kunnen zijn die wij zoeken voor de BSO. Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Dit doe je door iedere dag samen met je collega’s te zorgen voor ontwikkeling, samenspel en beweging, maar ook voor rust en ontspanning. Uiteraard zorg je daarbij voor een veilige omgeving, geborgenheid en structuur. De werktijden liggen tussen 14.00 uur en 19.30 uur afhankelijk van de locatie. Tijdens de schoolvakantieweken zijn de BSO’s hele dagen geopend.

  een week geleden Kinderopvang Walcheren - Koudekerke
 • Specialist ouderengeneeskunde

  Voor onze opdrachtgever in Zeeland zoeken wij een SPECIALIST OUDERENGENEESKUNDE. Werken bij een gastvrije en zorgorganisatie gericht op het ondersteunen van zelfredzaamheid voor ouderen. Wat ga jij doen? Iedere cliënt heeft verschillende behoeften en wensen. Bij onze opdrachtgever staat de cliënt centraal. Ouderen blijven langer thuis wonen waardoor de zorgvraag en zorgzwaarte stijgt. Als Specialist Ouderengeneeskunde ben je gespecialiseerd in zorg voor kwetsbare ouderen en behandel en begeleid je de ouderen met vaak meerdere aandoeningen. Kerntaken van de functie zijn: - je draagt bij aan de zelfstandigheid en levenskwaliteit van de cliënten binnen de verschillende doelgroepen; - je maakt een inschatting van de zorgvraag van de cliënten; - je onderhoudt contacten met huisartsen en andere verwijzers en partners; - je draagt de verantwoordelijkheid voor de medische zorg van de cliënten.

  een week geleden HB17 Werkt. - Goes
 • Gemeente borsele zoekt opvoedcoach voor 20 uur per week

  De organisatie Borsele is een vooruitstrevende en professionele gemeente met 22.500 inwoners. Medewerkers van de gemeente Borsele werken er graag! Het is een gemeente van contrasten qua landschap, dorpen, bedrijvigheid en voorzieningen. Professionals werken er integraal samen op het gebied van wonen, zorg, welzijn, onderwijs, sport, veiligheid en inkomen. Voor de afdeling Samenleving zoeken wij tijdelijk een: Opvoedcoach voor 20 uur per week Functie Als opvoedcoach behoren o.a. de volgende taken tot je werkzaamheden:•Je geeft informatie, advies, coaching en begeleiding aan ouders en opvoeders bij vragen met betrekking tot het versterken van het ouderschap en opvoeden. Tevens voer je gesprekken met kinderen/jeugdigen. •Je geeft individuele begeleiding en je kunt ook workshops en groepsbijeenkomsten verzorgen. •Je werkt systeemgericht, waarbij de focus op het coachen van ouders binnen hun systeem is. •Je bent in staat om op een heldere en objectieve wijze de vraag te verhelderen, kortdurende ondersteuning te bieden en waar nodig toe te leiden naar intensievere hulpverlening. •Je kan gebruik maken van verschillende methodieken en die toe passen in de praktijk •Je signaleert en indien nodig zorg je voor verwijzing/opschalen van zorg. •Je onderhoudt goede contacten met ketenpartners zoals huisartsen, kinderopvang, scholen, welzijn en de gemeentelijke uitvoeringsdiensten. •Je houdt spreekuren op locatie, bijvoorbeeld bij de huisarts, scholen en andere ketenpartners, indien daar om verzocht wordt. •Je werkt direct samen met de collegae binnen de gemeentelijke Toegang Jeugd (CJG) en indien nodig ben je inzetbaar binnen de gemeentelijke Toegang Jeugd.

  een week geleden GR de Bevelanden - Borssele