Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 70 "Zorg en welzijn" vacatures voor je gevonden

 • Kinderfysiotherapeut(e) gezocht

  Fysiotherapie Paauwenburg is gevestigd in Paramedisch Centrum Paauwenburg te Vlissingen. Binnen het team zijn 8 fysiotherapeuten werkzaam met verschillende specialisaties. De praktijk is per direct op zoek naar een kinderfysiotherapeut, afgestudeerd of in opleiding en al werkend met kinderen. Als kinderfysiotherapeut ben je werkzaam met kinderen van verschillende leeftijden binnen de praktijk en op verschillende locaties, dus veel variatie!

 • Algemeen fysiotherapeut voor waarneming

  Fysiotherapie Paauwenburg is gevestigd in Paramedisch Centrum Paauwenburg te Vlissingen. Binnen het team zijn 8 fysiotherapeuten werkzaam. Voor de periode van 5 maart t/m 3 april a.s. is de praktijk op zoek naar een waarnemend algemeen fysiotherapeut voor 1 of 2 dagen per week, werkdagen/uren in overleg. Werkzaamheden in praktijk en aan huis bij cliënten.

 • Makdo oostburg zoekt; ervaren tandarts voor twee tot vier dagen in de week

  Voor onze moderne vijf-kamerpraktijk zijn wij op zoek naar een ervaren tandarts voor twee tot vier dagen per 1 maart of 1 april a.s.. Binnen deze functie ben je eindverantwoordelijk voor de geleverde zorg aan patiënten, het stellen van diagnoses en het opstellen van behandelplannen. Het uitvoeren, evalueren en registreren van behandelingen, functioneel leidinggeven aan medewerkers die assisteren of onderdelen van de behandeling uitvoeren en je bent, samen met het team, verantwoordelijk voor de patiënttevredenheid. Naast algemene tandheelkunde wordt er ook implantologie, orthodontie, endodontologie en chirurgie behandeld.

  2 dagen geleden MakDo BV - Oostburg
 • Pedagogisch medewerker outdoor bso de pekelinge (nieuw!)

  Als de school uit is, start het leukste deel van de dag zowel voor de kinderen als voor jou. Weet jij kinderen altijd te verrassen met creatieve en sportieve activiteiten? Ben jij energiek, enthousiast en zijn kinderen tussen de 4 en 12 jaar jouw ideale maatjes? Dan zou jij de collega kunnen zijn die wij zoeken voor onze nieuwe Outdoor BSO die in maart haar deuren opent op camping de Pekelinge in Oostkapelle. De vacature betreft een unieke duo-functie: naast jouw werk op de BSO werk je ook op camping de Pekelinge als sport- en recreatieleider! Werken bij Kinderopvang Walcheren en bij camping De Pekelinge betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is. Je organiseert niet alleen activiteiten voor de BSO-kinderen, maar ook voor campinggasten. Je werkt in een fijne vakantiesfeer en bezorgt niet alleen kinderen een fijne tijd, maar ook gasten een fijne vakantie! Op de Outdoor BSO werk je samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen van 4 tot en met 12 jaar en tevens organiseer en bied je de campinggasten een prettige vakantietijd. Dit doe je door iedere dag samen met je collega’s te zorgen voor ontwikkeling, samenspel en beweging, maar ook voor rust en ontspanning.

 • Locatiecoördinator bijzondere bso’s (zwem, sport en outdoor)

  Coördineren, regelen, plannen en organiseren op locatie; jij bent de spin in het web! Jij overziet je locatie(s), je weet wat er reilt en zeilt en weet aan de juiste touwtjes te trekken. Daarnaast vind jij het iedere dag weer een uitdaging kinderen te helpen bij hun ontdekkingsreis. Maar ook werk je nauw samen met andere organisaties. Jij bent het voorbeeld voor je collega pedagogisch medewerkers. Het ontwikkelen van kinderen én je team van collega’s daagt jou iedere dag weer uit. Herken jij jezelf hierin? Dan zou jij de locatie coördinator kunnen zijn die wij zoeken voor de bijzondere BSO’s binnen Kinderopvang Walcheren. Deze bijzondere BSO’s bestaan op dit moment uit: - Zwem BSO Duikboot - Outdoor BSO de Pekelinge - Sport BSO Panna Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is. Je werkt samen met je team enthousiaste collega’s op de locatie(s), maar jij vervult de functie met meer senioriteit op het gebied van kindbegeleiding, activiteiten en beroepspraktijkvorming. Jij bent een bovengemiddeld sterk in signaleren. Daar waar ontwikkelpunten liggen stuur jij bij. Eventueel schakel je de hulp van een pedagogisch coach in. Met je manager werk je zeer nauw samen. Jullie zorgen samen voor een locatie waar de pedagogische kwaliteit gewaarborgd is. Om dit te bereiken, durf jij een voorbeeldrol op je te nemen, mensen aan te spreken en de leiding te nemen in je team.

 • Thuisbegeleider

  Buurtdiensten Veere verleent huishoudelijke en persoonlijke zorg, aan mensen die het huishouden niet (meer) zelf aankunnen, of zichzelf niet (meer) kunnen verzorgen. Persoonlijke aandacht is erg belangrijk. Wij werken in kleine zelfsturende teams, die rechtstreeks voor clinten bereikbaar zijn. Buurtdiensten werkt nauw samen met Buurtzorg en BuurtzorgT.

  2 dagen geleden Buurtdiensten Veere - Aagtekerke
 • Communicatiemedewerker met secretariele skills m/v

  Bedenken, opzetten en uitvoeren van campagnes Beheren van de website Actief inzetten van social media Opstellen en/of redigeren van persberichten, nieuwsitems Opstellen, uitvoeren van operationele plannen zoals communicatieplannen projecten/diensten Ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de vergaderingen van de leden Raad van Toezicht Ondersteunende werkzaamheden voor de vrijwilligers (bijhouden van het vrijwilligersbestand, aanvragen van VOGs, opstellen en archiveren contracten) Administratieve ondersteunende werkzaamheden voor Samen Vrijwillig en project MATS Adviseren van collegas op gebied van promotieactiviteiten Onderhouden perscontacten en overige externe contacten Welzijn Middelburg vertegenwoordigen bij externe gelegenheden

  2 dagen geleden Welzijn-Middelburg - Middelburg
 • Verzorgende ig ? Dementie ? Kleinschalig & vrijheid!

  Verzorgende IG, daar zijn wij naar op zoek. Op zoek voor een leuk verpleeghuis, bij een warme zorginstelling in de regio Bergen op Zoom. Het gaat om een functie tussen de 24-28 uur per week, uren zijn naar wens bespreekbaar. Als Verzorgende IG kom je te werken op een nieuwe locatie met kleinschalige zorg. Op deze locatie wonen er circa 100 bewoners verdeeld over 8 woningen. Daarvan circa 15 bewoners met PG. Vrijheid? Ja vrijheid! Bewoners worden niet opgesloten en krijgen vrijheid. Eigen regie zowel voor de bewoners als voor de medewerkers staat centraal. Zo krijgen de bewoners volop bewegingsmogelijkheden. Dat dankzij de technologische ontwikkelingen; domotica. Deze organisatie is innovatief op dit gebied. Bewoners krijgen bijvoorbeeld een polsbandje, waardoor ze vrijheid krijgen en hun eigen plan kunnen trekken. Dit stimuleert een prettige sfeer! En ik als medewerker? Deze organisatie geeft veel aandacht aan hun medewerkers. Zij zijn ervan op de hoogte dat werken in de zorg erg belastend kan zijn. En daar houden ze rekening mee. Zij gaan voor een vitale en gelukkige medewerker. Je kunt makkelijk ideen uitspreken en er wordt naar je geluisterd. Deze warme organisatie biedt verschillende opleidingsmogelijkheden. Met het team doen jullie aan zelfroostering. Je kunt dus in overleg je werktijden bepalen. Daarnaast krijg je per direct een vaste aanstelling. Ook krijg je een hogere reiskostenvergoeding dan de CAO biedt, indien dat nodig is. Er hangt een Brabantse sfeer en het is enorm gezellig in het woonzorgcentrum. Draag jij hier aan bij?

  3 dagen geleden LEKZ01 - Buiten Zeeland
 • Verzorgende ig ? Combi somatiek & pg ? Grootschalig

  Verzorgende IG, daar zijn wij naar op zoek. Op zoek voor een leuk verpleeghuis, bij een warme zorginstelling in de regio Roosendaal. Het gaat om een functie tussen de 24-32 uur per week, uren zijn naar wens bespreekbaar. Ben jij iemand die niet voor voor n doelgroep wil werken? Zoek jij afwisseling in je werk? Dan kan dit iets voor jou zijn! Als Verzorgende IG kom je op een locatie met een- of tweepersoonsappartementen te werken. Deze locatie heeft grootschalige voorzieningen. Hier wonen circa 40 ouderen met PG fo Somatiek. Dit biedt veel afwisselingen in je werk! En ik als medewerker? Deze organisatie geeft veel aandacht aan hun medewerkers. Zij zijn ervan op de hoogte dat werken in de zorg erg belastend kan zijn. En daar houden ze rekening mee. Zij gaan voor een vitale en gelukkige medewerker. Je kunt makkelijk ideen uitspreken en er wordt naar je geluisterd. Deze warme organisatie biedt verschillende opleidingsmogelijkheden. Met het team doen jullie aan zelfroostering. Je kunt dus in overleg je werktijden bepalen. Daarnaast krijg je per direct een vaste aanstelling. Ook krijg je een hogere reiskostenvergoeding dan de CAO biedt, indien dat nodig is. Er hangt een Brabantse sfeer en het is enorm gezellig in het woonzorgcentrum. Draag jij hier aan bij?

  3 dagen geleden LEKZ01 - Buiten Zeeland
 • Ambulant hulpverlener - jeugd- en gezinsprofessional.

  Back to Basic zoekt voor minimaal 24 uur per week in de regio West Brabant en Zeeland een SKJ geregistreerde en HBO-opgeleide ambulant medewerker / jeugd- en gezinsprofessional! Ben jij die gedreven en enthousiaste, sterke persoonlijkheid die vastgelopen jongeren en gezinnen gaat ondersteunen bij het opvoeden en opgroeien tijdens bijeenkomsten en in de thuissituatie? Dan is dit je kans! Wij zijn Back to Basic, specialist en onderscheidend in leer- en ervaringsprogrammas voor jongeren, ouders en professionals binnen de jeugdhulpverlening. Vanuit oprecht contact gaan we gezamenlijk een mentaal, fysiek intensief en een uniek proces aan. Naast alles wat er zich aan de oppervlakte afspeelt, durven we ook echt tot de kern te komen. We zijn er namelijk van overtuigd dat dit leidt tot daadwerkelijk inzicht en gedragsverandering. Door middel hiervan leveren we een bijdrage aan het voorkomen van uitval en zetten aan tot persoonlijke groei & ontwikkeling. We doorbreken negatieve patronen, er komt gezond gedrag voor in de plaats. Ons uitgangspunt is: Leren door te doen en zetten letterlijk mensen in beweging. We hebben een landelijk dekkend netwerk en werken regio gebonden. Onze kernwaarden zijn: - Eerlijk & Transparant: We staan voor gelijkwaardig contact; alles kan, mag en moet soms besproken worden. - Daadkrachtig: We blijven staan; vanuit onze passie gaan we gezamenlijk het avontuur aan en zoeken we grenzen op om tot de kern te komen. - Samen-werkt: We verbinden, zijn flexibel en creren unieke combinaties met duurzame oplossingen. - Groei & Ontwikkeling: We zijn blijvend in beweging, innovatief en bieden kansen om het beste uit een ieder te halen. We werken op basis van verschillende methodieken: - Ervarend Leren / Adventure therapie - Systeemgericht Werken - Verbindende communicatie

  3 dagen geleden Back to Basic - Heel Zeeland
 • Basis- en verdiepende training beroepscode, ethiek en tuchtrecht nu ook in goes

  Deze trainingen worden in Goes aangeboden waarbij de benodigde opleidingspunten (11,5 + 13) voor de SKJ registratie behaald kunnen worden. Het voordeel is dat er niet naar de Randstad gereisd hoeft te worden, terwijl de kosten hetzelfde zijn bij 10 deelnemers. Informeer naar de mogelijkheden, via het contactformulier: https://www.deavondschool.nl/contact

  4 dagen geleden De Avondschool - Goes
 • Doktersassistent(e)

  Voor een huisartsenpraktijk in de regio Walcheren ben ik op zoek naar een doktersassistent(e). Als doktersassistent(e) ben jij de schakel tussen de patint en de huisarts. Jouw werkzaamheden zijn gevarieerd en bestaan onder andere uit het telefonische triage, baliewerkzaamheden en agendabeheer. Jij hebt k je eigen spreekuur met verschillende medische handelingen. Daarnaast ondersteun je de praktijk in alle voorkomende werkzaamheden, zoals administratieve en spreekuur-ondersteunende handelingen. Als doktersassistent(e) ben je betrokken, klantvriendelijk en kan je zowel zelfstandig als in teamverband goed uit de voeten. Heb je interesse of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met daryl.hollander@maandag.nl of via 06-13298676

  4 dagen geleden Maandag Middelburg - Goes
 • Pedagogisch medewerker kdv sneeuwwitje

  Wij zijn per direct op zoek naar een flexibele,daadkrachtige leidster, die 24 tot 30 uur per week bij ons wil werken.

 • Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf kinderbolwerk

  Jij wil kinderen fijne herinneringen bezorgen aan hun tijd op het kinderdagverblijf. Iedere dag creer jij leermomenten voor de allerkleinsten en je voelt aan wat zij nodig hebben. Daarnaast zorg je ervoor dat ouders hun kind graag bij jou brengen, want jij begrijpt als geen ander dat ouders hun meest kostbare bezit aan jou toe vertrouwen. Spreekt dit jou aan? Dan zou jij de collega kunnen zijn die wij zoeken voor het kinderdagverblijf. ?Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van kinderen van 6 weken tot 4 jaar. Dit doe je door iedere dag samen met je collegas te zorgen voor ontwikkeling, samenspel en beweging, maar ook voor rust en ontspanning. Uiteraard zorg je daarbij voor een veilige omgeving, geborgenheid en structuur. De werktijden liggen tussen 07.00 uur s morgens en 19.30 uur s avonds afhankelijk van de locatie.

 • Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf polderpret (babygroep)

  Het is vroeg in de ochtend en de eerste kinderen komen binnen. Na een korte overdracht van de ouders start je met de activiteiten die je al voorbereid hebt. Je geniet van de blije gezichtjes als ze heerlijk spelen en nieuwe dingen leren. Je dag staat in het teken van de verzorging en ontwikkeling van de allerkleinsten. Aan het einde van de dag vertel je vol trots aan de ouders wat hun kind heeft geleerd. Spreekt dit jou aan? Dan zou jij onze nieuwe collega kunnen zijn voor het kinderdagverblijf. Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van kinderen van 6 weken tot 4 jaar. Dit doe je door iedere dag samen met je collegas te zorgen voor ontwikkeling, samenspel en beweging, maar ook voor rust en ontspanning. Uiteraard zorg je daarbij voor een veilige omgeving, geborgenheid en structuur. De werktijden liggen tussen 07.00 uur s morgens en 19.30 uur s avonds afhankelijk van de locatie.