Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Werkplaats Monteur

Standplaats: Hulst

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Met jouw technisch inzicht en ervaring in een werkplaats, industriële of elektrotechnische omgeving ben jij klaar voor de volgende stap. Na een leertraject ben jij verantwoordelijk het vervangen, repareren en onderhouden van de producten. Natuurlijk ben je VCA gecertificeerd, heb jij je heftruckcertificaat of ben jij bereidt deze te behalen.

 

Dit ga je doen:

Iedere ochtend bespreek jij met je voorman welke opdrachten prioriteit hebben en ga jij aan de slag. Kwaliteit is voor jou zeer belangrijk en je ziet er dan ook op toe dat jouw reparaties goed uitgevoerd worden. In dit team heerst een open sfeer, dus vraag vooral om hulp of ondersteuning zodat je blijft leren en ontwikkelen. Wanneer je je opdracht hebt afgerond, controleer je het product en voer je zonodig een keuring uit. Ook handel je de nodige administratie af. Natuurlijk ga je zorgvuldig om met het materiaal en machines.

 

Dit vragen wij van jou:

VCA-B of bereid dit te behalen
Heftruck-certificaat of bereid dit te behalen
Bij voorkeur Rijbewijs B

 

Ben jij geïnteresseerd maar heb je wellicht nog niet alle benodigde ervaring of certificaten? Laat het ons weten zodat we deze vacature met je kunnen bespreken.

 


Vacaturenummer 606129

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.437 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.