Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 402 "Techniek" vacatures voor je gevonden

 • Krachten met 2 rechterhanden

  Voor onze opdrachtgevers in meerdere branches zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen. Personen met motivatie en twee rechterhanden, jonge startende werknemers of doorgewinterde senioren met ervaren komen in aanmerking. Bent u iemand met weinig ervaring, maar wilt u een vak leren of een carrièreswitch maken stuur dan ook uw CV en motivatie naar ons. We zoeken personen in de leeftijd van 18 tot 62 jaar.

 • Allround container monteurs (fulltime) met toekomst

  Bij deze opdrachtgever ben je geen nummer maar een collega en wordt je ook echt gewaardeerd. Deze opdrachtgever is een leuk, gezellig en hecht familiebedrijf. Als allround container monteur zal je in staat zijn om geheel zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren. Het inspecteren en repareren van alle voorkomende schades vormen geen probleem voor jou. Bij voldoende gebleken kwaliteiten zal je op pad gaan met een van onze volledig ingerichte servicewagens.voor deze functie wordt een grote mate van zelfstandigheid verwacht. De werkzaamheden van de opdrachtgever voeren ze veelal uit in de haven maar ook soms op andere locaties in Nederland. Omdat container reparatie een breed begrip is en er vele disiplines zijn zal geen enkele dag hetzelfde zijn. Je regelt het hele proces van begin tot eind op de aangewezen locatie. Je bent accuraat, vakkundig en strak georganiseerd en hebt voldoende ervaring met containerreparatie.

 • Lassers / monteurs ( leerling - ervaren ) met toekomst

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar Lassers / Monteurs ( Mig-Mag en Elektrisch ).Bij deze opdrachtgever ben je geen nummer maar een collega, en wordt je ook echt gewaardeerd. Deze opdrachtgever is een leuk, gezellig en hecht familiebedrijf. Als aankomend lasser / monteur zal je onder begeleiding van een leermeester de fijne kneepjes van het vak gaan leren. Dagelijks worden er door ons honderden containers geïnspecteerd en gerepareerd, deze werkzaamheden voeren wij veelal uit in de havengebied maar ook soms op andere locaties in Nederland. Omdat container reparatie een breed begrip is en er vele disciplines zijn zoals lassen , branden , slijpen ,en of richtwerkzaamheden zal geen enkele dag hetzelfde zijn. Je doorloopt het proces van begin tot eind om uiteindelijk geheel zelfstandig op karwei te gaan. Je bent accuraat, vakkundig en strak georganiseerd en hebt al enige ervaring met las en constructiewerk.

 • ( leerling ) kabelmonteur

  In deze zelfstandige baan werk ben je bezig met verschillende werkzaamheden. Dit varieert van het graven van sleuven tot het leggen van kabels, het maken van verbindingsmoffen, het afmonteren van meterkasten of het oplossen van storingen aan elektrische installaties.

 • Werkvoorbereider/calculator

  Wat doen Engineering Sas van Gent & Verspaning Sas van Gent? Engineering Sas van Gent en Verspaning Sas van Gent behoren beiden tot de Hoornaert-group, waar o.a ook de bedrijven Scheepswerf De Schroef en rederij Lauranne Shipping toe behoren. De bedrijven Engineering Sas van Gent en Verspaning Sas van Gent richten zich op onderhouds- en revisiewerkzaamheden binnen de industriële en maritieme sector. Dagelijks dient zich een diversiteit aan uiteenlopende technische vraagstukken aan en wordt er gewerkt aan diverse opdrachten in-house als wel op locatie en zijn wij hiertoe o.a. ISO 9001, VCA** en NEN ISO 3834-2 gecertificeerd. Vanwege een interne positieverschuiving hebben wij ruimte voor een Werkvoorbereider-Calculator binnen de afdeling Verspaning. Wat ga je doen? Binnen de afdeling Verspaning voer je de regie vanaf een 1e aanvraagtraject t/m de toewijzing en uitvoering van de opdrachten. Je werkt o.a. de aanvragen uit tot een juiste prijsstelling en offerte inhoud en ben je aanspreekpunt voor de klant vanaf aanvraag t/m de uitvoering en oplevering. Onder aansturing en in samenwerking met de Projectleider Operations & Productie komt aansluitend de verdere planning, productieopvolging en kwaliteitsbewaking tot stand. Op tactvolle wijze draag je mede zorg voor een technisch en commercieel goed eindresultaat. Je wordt ondersteund door de General Manager en Projectleider Operations & Productie projectleiders en als voltallig team bouwen we aan de verdere optimalisatie van de commerciële en technische productieprocessen.

 • Site technician wind

  Wil jij ook graag deel uitmaken van een onderhoudsteam bij een van de wereldleiders in offshore wind? Voor het Borssele 1&2 project zijn wij op zoek naar een Site Technician Wind. Het project gaat van start op 1 februari 2020 en zal doorlopen tot 31 oktober 2020, met kans op een verlenging van 2 maanden. Het betreft een fulltime rol met een 2 weken op, 2 weken af rotatie.

 • Elektromonteur technische dienst

  Gezocht: een ervaren, flexibel ingestelde Elektromonteur Technische Dienst. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het voorkomen en verhelpen van storingen c.q. wegnemen van storingsoorzaken op het gebied van elektro, meet- en regelsystemen, mechanische, pneumatische en hydraulische installaties aan de hand van meldingen in het onderhoudsmanagementsysteem, zodanig dat de apparatuur functioneert volgens de gestelde eisen. Het analyseren van veel voorkomende storingen en het uitvoeren van de hierbij gepaste actie, zodat de primaire oorzaak verholpen wordt. Het uitvoeren van preventieve inspecties en preventief onderhoud aan elektrotechnische installaties. Het uitvoeren van modificaties op hard- en software gebied om - conform specificaties - bestaande systemen te wijzigen en nieuwe systemen in bedrijf te stellen.

 • Werkvoorbereider/kwaliteitscontroleur (ft)

  Voor een opdrachtgever in de omgeving van Terneuzen zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider/Kwaliteitscontroleur (FT). Als Werkvoorbereider/Kwaliteitscontroleur zorg jij voor de juiste productie- en transportplanning. Jij faciliteert de voortgang van de productie door alle benodigde zaken voor en tijdens de productie te organiseren. Dagelijks ben jij bezig met de controle van de verschillende productfasen en leg jij de gegevens vast in een kwaliteitssysteem. Dagelijkse werkzaamheden: - Opzetten en onderhouden van het kwaliteitssysteem KOMO/KIWA; - Controle en vastlegging op het gebied van kwaliteit binnen het productieproces; - Controle en vastlegging van productieartikelen; - Verzorgen van de bestellingen en voorraadbeheer; - Inkoopbonnen opstellen; - Vrachtdocumenten controleren en opstellen; - Bezoeken van bouwplaatsen; - Het controleren van inkomende facturen. Kwaliteitscontrole van (deel)producten is een belangrijk onderdeel van deze functie. Door jouw bouwkundige kennis ben jij in staat om eventuele gebreken van het eindproduct te laten herstellen of repareren.

 • Demontage monteur

  Jouw werkdag begint elke dag ´s ochtends vroeg op de zaak. Je bekijkt samen met je collega´s wat er vandaag gedemonteerd moet worden en gaat aan de slag. Als demontage monteur ben jij de hele dag bezig met demonteren van groot grondverzetmachines. Ben je er niet bang voor om jouw handen vuil te maken, dan ben jij onze demontage monteur. Solliciteer vandaag nog!

 • Technisch medewerkers

  Voor het montage team van een bedrijf gespecialiseerd in het advies over en monteren van zonnepanelen zoeken wij technisch medewerkers (m/v).

  gisteren Try act EWIV - Tholen
 • Flensmonteur

  Ben jij een echte vakman en opzoek naar een uitdagende baan? Voor één van onze opdrachtgevers is Mavertech opzoek naar een flensmonteur die graag in de industrie aan de slag gaat. Je gaat werken op één van de grootste industriële werklocatie van Nederland. We bieden jou geen baan maar een carrière aan! Volop doorgroei mogelijkheden en elke dag leer je hopelijk weer iets nieuws. Of het gaat om vast flensverbindingen met laswerk, losse flensverbindingen, draadflenzen of het vonkvrij demonteren van flensverbindingen, dit is jouw werkterrein. Een werkterrein waar veiligheid zeer belangrijk is. De juiste kennis van veiligheidsvoorschriften, studbolts, flens soorten, pakkingen & afdichtingen (appendages), openen en sluiten moerbouten, flensverbindingen, keer- en vlinderkleppen en flens gereedschappen heb jij. Mocht je niet beschikken over de gevraagde ervaring en kennis, er is ook ruimte voor starters die wel beschikken over een flenscertificaat. Zoek jij een baan met een passend salaris en doorgroei mogelijkheden, solliciteer dan direct!

 • Allround monteur

  Mavertech is voor zijn opdrachtgever opzoek naar een allround monteur / storingsmonteur. Deze basisactiviteit van deze functie het technische onderhoud. Verder ben jij verantwoordelijk voor onder andere het oplossen van verschillende storingen en het plegen van (preventief) onderhoud. In deze functie krijg jij veel vrijheid en zal jij zowel zelfstandig als in teamverband werken. De werklocatie is Rotterdam (Moerdijk). Wanneer het gehele proces na behoren verloopt is er grote kan op een vast dienstverband.

 • Smeertechnisch onderhoudsmonteur

  Mavertech is voor opdrachtgever opzoek naar een smeertechnisch specialist, spreekt de onderstaande functie omschrijving jou aan solliciteer dan snel! Heb jij ervaring met mechanisch onderhoud? Geen hoogtevrees, ben je leergierig en voel je je aangetrokken tot een werkomgeving die constant in ontwikkeling is en waar flexibiliteit, kwaliteit, saamhorigheid en betrokkenheid de basis vormen voor een nieuwe loopbaan? Samen met collega’s ben jij verantwoordelijk voor het complete smeertechnische onderhoud, een zeer belangrijke taak dus. Je voert daarnaast ook metingen uit om de conditie van installaties te bepalen en optimaliseert het smeerprogramma, tot slot constateer en rapporteer jij afwijkingen en komt met verbetervoorstellen waar nodig!

 • Houtkachel specialist

  Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar een allround technisch medewerker die helpt bij het plaatsen en installeren van houtkachels en rookkanalen. Onze opdrachtgever is een mooi familie bedrijf gevestigd in Middelburg. Naast het verzorgen van nieuwe rookkanalen, nieuwe kachels en het vegen van schoorstenen houdt de opdrachtgever zich ook bezig met het reinigen van objecten en glasbewassing. Ben jij een echte aan pakker, reageer dan snel! Jij gaat je bezig houden met : • Het plaatsen van houtkachels • Het plaatsen van de rookkanalen • Het reinigen van rookkanalen • Het vegen van schoorstenen

 • Monteur elektro (m/v)

  Voor een bedrijf op Goeree-Overflakkee zijn wij op zoek naar een Monteur Elektro. Dit bedrijf heeft klanten uit diverse markten zoals de industrie, maritieme sector en tankbouw. Als Monteur Elektro ben je zelfstandig en kan je goed oplossingsgericht werken. Je hebt een afwisselende functie door de diversiteit in werkzaamheden. Je hebt affiniteit met de industrie waarin wij opereren en je schrikt niet af van een belletje over een storing, maar staat gelijk klaar om alles te regelen vanuit je volledig uitgeruste service wagen. Jij ziet elke storing weer als een uitdaging.? Je werkzaamheden zijn o.a. het opsporen van storingen en verhelpt deze op locatie en bij de klant, je voert keuringen uit en bent verantwoordelijk voor de bijbehorende administratie en voor het onderhoud en reparaties van lasmateriaal.