Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 430 "Techniek" vacatures voor je gevonden

 • Werk in de techniek

  Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in de techniek? Willie Werkt gaat voor jou op zoek naar een nieuwe uitdaging met bijvoorbeeld meer salaris! Je hoeft alleen vrijblijvend je CV in te sturen. Heb je geen (up-to-date) CV? Maak online je CV bij Willie Werkt. Discreet, gratis en simpel.

  een week geleden Willie Werkt - Heel Zeeland
 • Monteur (hydrauliek, diesel, elektro)

  - Het opzoeken/analyseren van storingen - Storingen oplossen met behulp van elektronische en hydraulische schema’s - Onderhoudsbeurten uitvoeren - Uitvoeren van reparaties - Uitvoeren van keuringen op locatie - Werkplek/-omgeving schoon en opgeruimd houden

  een uur geleden Try act EWIV - Lamswaarde
 • Werkvoorbereider/calculator (m/v)

  Voor een installatiebedrijf op het eiland Tholen zijn wij opzoek naar een Werkvoorbereider/Calculator. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het maken van technische omschrijvingen en tekeningen, je verzorgt de calculaties en maakt offertes voor klanten. Ook onderhoud je het contact met de leveranciers en verzorgt de materiaalvoorziening. Je stuurt de installatie- en elektromonteurs aan en voorziet hen van de juiste gegevens. Doordat je veel verschillende werkzaamheden verricht en veel klantcontact hebt is het van belang dat je planmatig en georganiseerd te werk gaat.

  2 uur geleden Flexexpress - Poortvliet
 • Installatiemonteur elektrotechniek (m/v)

  Voor een installatiebedrijf op het eiland Tholen zijn wij opzoek naar een Installatiemonteur Elektrotechniek. Je dag ziet er als volgt uit: Nadat jij en je collega’s elkaar kort gezien en gesproken hebben op de zaak, vertrek je naar je eerste klant met de voor jouw werkdag benodigde materialen in je bus. Vaak doe je dit samen met een collega. Wanneer je bij je eerste klant bent aangekomen, verken je de situatie en ga je aan de slag met de installatie. Jouw werkzaamheden variëren van het verhelpen van een elektra storing in een woning tot het installeren van alle technische en duurzame voorzieningen in een nieuwbouwwoning of bedrijfspand. Omdat je veel klantcontact hebt is het van belang dat je beschikt over goede sociale vaardigheden.

  2 uur geleden Flexexpress - Poortvliet
 • Autodemonteur

  Ben jij een auto(de)monteur en zoek je een functie met fijne collega’s waar jij jezelf kan door ontwikkelen? Dan hebben wij de vacature voor jou! In deze functie ben je verantwoordelijk voor demonteren van onderdelen van schade wagens. Doordat je aan verschillende merken voertuigen sleutelt heb je veel afwisseling in je werk

  2 uur geleden Ad Stouten BV - Oosterland
 • Onderhouds monteur

  Wegens uitbreiding zijn wij op korte termijn op zoek naar een Monteur Technische Dienst. Als monteur TD onderhoud je het volledige machinepark. Je onderhoudt de machines in eerste instantie op twee locaties op elektrotechnisch, mechanisch en hydraulisch vlak. Daarnaast zullen jouw werkzaamheden bestaan uit: Het signaleren en analyseren van de storingen; Oplossingen aandragen voor de storingen; Preventief onderhoud verrichten aan de machines; Controleert machines op de juiste werking en veiligheid. De functie betreft een fulltime functie in dagdienst. Je dient wel bereid te zijn tot het werken in ploegen. Daarnaast heb je eens in de 4 weken consignatiedienst.

  2 uur geleden Try act EWIV - Tholen
 • Servicemonteur

  Ga voor duurzaam, een carrière lang…! Duurzaam en integraal afvalbeheer, dat is waar onze opdrachtgever te ‘s-Gravenpolder voor staat. Het bedrijf combineert hoogtechnologische toepassingen met een maatschappelijke meerwaarde. Ze zijn steeds op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel afval. Het bedrijf groeit snel, zowel in binnen- als buitenland. De groep medewerkers bestaat momenteel uit meer dan 1600 personen. De Business Unit Sludge Dewatering richt zich op het on site aanbieden van diensten op het gebied van slibontwatering en afvalwaterbehandeling. Het uitvoerende werk vindt voornamelijk op locatie bij klanten plaats in binnen- en buitenland. In zowel opdrachtverwerving als uitvoering bestaan veel internationale contacten. Als Servicemonteur werk je zelfstandig op projectlocaties in binnen- en buitenland. Je staat in voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan de ontwateringsinstallaties en aanverwante randapparatuur. - Je bent een allround medewerker maar kent ook één of meerdere specialismen: mechanisch, elektrisch, hydraulisch, pneumatisch; - Je kunt complexe storingen analyseren en adequaat verhelpen om zodoende de leverbetrouwbaarheid richting onze klant op een zo hoog mogelijk niveau te behouden; - Geeft uitvoering aan het beleid voor optimalisatie en standaardisatie van de installaties; - Je inventariseert benodigde onderhoudsmaterialen ter ondersteuning van het bestelproces; - Je rapporteert over de door jou uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden; - Je ziet toe op naleving van de geldende voorschriften op het gebied van veiligheid, milieu en kwaliteit en doet voorstellen voor preventiemaatregelen en verbeteringen; - Je beschikt over analytisch vermogen; - Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkplek.

  2 uur geleden HB17 Werkt. - s-Gravenpolder
 • Technisch verkoper binnendienst

  Ieder bouwproces begint met de basis: de grondstoffen die nodig zijn om een bouw te realiseren. De sector bouwgrondstoffen is producent en leverancier van weg- en waterbouwmaterialen, zand, grind en cement. Overal om je heen zie je deze grondstoffen terug. Onder andere in asfalt, viaducten, gebouwen, dijken en tunnels. Je komt onze producten tegen op het fietspad maar ook op de landingsbanen van Schiphol. Wat ga je doen? Binnen de commerciële binnendienst van onze opdrachtgever kom je te werken als Technisch verkoper binnendienst. In deze rol adviseer je klanten telefonisch en per mail over primaire en secundaire grondstoffen. Je vertaalt de vraag van de klant naar de producten die zij nodig hebben en informeert en adviseert hen hierover. Je stelt offertes op, bespreekt deze met de klant en adviseert hen over de aanschaf en keuze van de producten. Jouw brede productkennis, technische ervaring en commerciële instelling weet je dan ook goed in te zetten om de klant optimaal te begeleiden bij de aankoop. Je werkt nauw samen met de accountmanagers en jouw collega’s van de binnendienst. Naast een inhoudelijke technische/ adviserende rol, beheer je met jouw collega’s van de buitendienst een rayon / werkgebied. Samen bouw je met ons mee aan het binnenhalen van nieuwe relaties met afnemers in bouwgrondstoffen.

  2 uur geleden HB17 Werkt. - Terneuzen
 • Operator arp

  Duurzaam en integraal afvalbeheer, dat is waar onze opdrachtgever te Velsen-Noord voor staat. Het bedrijf combineert hoogtechnologische toepassingen met een maatschappelijke meerwaarde. Ze zijn steeds op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel afval. Het bedrijf groeit snel, zowel in binnen- als buitenland. De groep medewerkers bestaat momenteel uit meer dan 1600 personen. Wat ga je doen? - Je draagt zorg voor de controle op het regeneratie- en afvalwaterzuiveringsproces; - Je zorgt voor een correcte verlading van zuur en oxide; - Je neemt monsters voor sturing en borging van de proceskwaliteit; - Je voert onderhoudswerkzaamheden uit aan installaties.

  2 uur geleden HB17 Werkt. - Buiten Zeeland
 • Business manager operations sludge dewatering

  Duurzaam en integraal afvalbeheer, dat is waar onze opdrachtgever te ‘s-Gravenpolder voor staat. Als bedrijf combineren ze hoogtechnologische toepassingen met een maatschappelijke meerwaarde. Ze zijn steeds op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel afval. Aan tal van bedrijven en openbare besturen bieden zij een oplossing op maat. Onze opdrachtgever groeit snel, zowel in binnen- als buitenland. Hun groep bestaat momenteel uit meer dan 1600 medewerkers. Wat moet je doen? Als Business Manager Operations ben je verantwoordelijk voor het uitrollen van de operationele strategie. Je leidt de operationele activiteiten van de internationale B.U. Sludge Dewatering om zo de vooropgestelde doelen te behalen. Je geeft direct leiding aan de projectmanagers en werkvoorbereider. Indirect volg je een 50 operationeel medewerkers op. - Je werkt actief mee aan het opstellen van een operationele strategie. Je evalueert en bewaakt hoe dit zich vertaalt in de internationale activiteiten. Indien nodig onderneem je acties om bij te sturen; - Je beheert en bewaakt nieuwe en bestaande projecten zodanig een optimale klantentevredenheid te bekomen. Je zorgt ervoor dat verbeterprojecten onderzocht en uitgevoerd worden; - Op regelmatige basis overleg je met de afdeling Sales inzake marktontwikkelingen en operationele mogelijkheden; - Je zorgt ervoor dat de nodige geschikte middelen voorhanden zowel op technisch als personeelsvlak; - Om de financiële doelstellingen te realiseren, volg je de operationele kosten van nabij op. Je levert input om toekomstige budgetten op te stellen; - Je bevordert de interne samenwerking om zo een dynamisch en gemotiveerd team te verkrijgen. Je zorgt ervoor dat de operationele kennis binnen het team op peil is; - Je signaleert wanneer er veranderde behoeften zijn naar organisatie van het team en werkzaamheden.

  2 uur geleden HB17 Werkt. - s-Gravenpolder
 • Technisch specialist servicedienst elektra

  Ben jij toe aan de volgende stap in jouw technische carriere? DWNG is op zoek naar een Technisch Specialist Servicedienst! Als technisch specialist geef je operationeel en functioneel leiding aan de specialist servicedienst en servicemonteurs. Indien nodig stem je af met de storingscoördinator en de (technisch) administratief medewerker. Bij afwezigheid van de teammanager neem jij waar. Daarnaast werk je samen met aannemers. Indien van toepassing, ondersteun je de storingscoördinatoren bij de verdeling van de inzet van de monteurs over de regio’s. Jij stuurt op een effectieve (en veilige) inzet van de aannemer in het werkgebied en controleert monteurs op kwaliteit en veiligheid in het project GSA. Je bent verantwoordelijk voor de voortgang op productie, presentatie en de klanttevredenheid. Op basis van het afdelingsbeleid geef je input aan de teammanager Servicedienst voor de doelstellingen en resultaatafspraken voor de inzet van de medewerkers en stelt deze in overleg met de teammanager Servicedienst vast. Daarnaast neem je initiatieven om het veiligheidsbewustzijn te vergroten en continue te verbeteren, denk hierbij aan het organiseren van toolboxen en veiligheidsinspecties. Naast het sturen van de medewerkers van je team treedt je op als werkverantwoordelijke (volgens de BEI-BS norm) in het project GSA. Hierbij voer je regie over de monteurs van de aannemer.

  4 uur geleden DNWG - Vlissingen
 • Technisch specialist servicedienst gas

  Ben jij toe aan de volgende stap in jouw technische carrière? DWNG is op zoek naar een Technisch Specialist Servicedienst! Als technisch specialist geef je operationeel en functioneel leiding aan de specialist servicedienst en servicemonteurs. Indien nodig stem je af met de storingscoördinator en de (technisch) administratief medewerker. Bij afwezigheid van de teammanager neem jij waar. Daarnaast werk je samen met aannemers. Indien van toepassing, ondersteun je de storingscoördinatoren bij de verdeling van de inzet van de monteurs over de regio’s. Jij stuurt op een effectieve (en veilige) inzet van de aannemer in het werkgebied en controleert monteurs op kwaliteit en veiligheid in het project GSA. Je bent verantwoordelijk voor de voortgang op productie, presentatie en de klanttevredenheid. Op basis van het afdelingsbeleid geef je input aan de teammanager Servicedienst voor de doelstellingen en resultaatafspraken voor de inzet van de medewerkers en stelt deze in overleg met de teammanager Servicedienst vast. Daarnaast neem je initiatieven om het veiligheidsbewustzijn te vergroten en continue te verbeteren, denk hierbij aan het organiseren van toolboxen en veiligheidsinspecties. Naast het sturen van de medewerkers van je team treedt je op als werkverantwoordelijke (volgens de VIAG norm) in het project GSA. Hierbij voer je regie over de monteurs van de aannemer.

  4 uur geleden DNWG - Vlissingen
 • Servicemonteur/ erkend keurmeester kranen

  Ben jij iemand die al veel ervaring heeft met het oplossen van storingen bij kranen? Of wil je je hier graag in verdiepen? Dan is deze functie als Servicemonteur/ Erkend Keurmeester Kranen echt wel iets voor jou! - Je bent iemand die de storingen en reparaties oplost en uitvoert aan alle hijs- en hefmiddelen; - Je inspecteert deze hijs- en hefmiddelen conform de EKH-voorschriften en zorgt voor de administratieve afhandeling hiervan; - Je fabriceert, afmonteerd, installeert en stelt hijs- en hefmiddelen in bedrijf; - Je neemt per toerbeurt deel aan storingswachtdiensten. Dit bedrijf in Goes is gespecialiseerd in hijs- en heftechniek. Van nieuwbouw tot onderhoud en reparaties aan bestaande kranen. Er zijn voldoende ontwikkel- en scholingsmogelijkheden en je ontvangt een marktconform salaris. Interesse? Stuur dan je CV naar Sonja van IJk, s.van.ijk@werkenvakmanschap.nl of voor meer informatie. 0115-649521

  5 uur geleden Werk en Vakmanschap - Goes
 • Servicemonteur e/i

  Voor een bedrijf in Terneuzen zijn wij op zoek naar een Servicemonteur E/I. Het betreft een fulltime vaste baan! Je verhelpt en analyseert storingen aan uiteenlopende technische installaties en systemen. Daarnaast verricht je de daarbij voorkomende controlerende onderhoudswerkzaamheden. Over deze functie: - Je stelt een diagnose in geval van storingen en verhelpt deze vervolgens. - Installaties controleer je preventief. - Je signaleert afwijkingen tijdens de uitvoering en je bedenkt hier oplossingen voor.

  5 uur geleden Zebra Flex B.V. - Terneuzen
 • Technical operator (5-ploegendienst)

  Voor onze klant in Vlissingen-Oost zijn wij op zoek naar een: Technical Operator (5-ploegendienst) De Technical Operator is onderdeel van een team van allround operators en heeft naast allround operator werkzaamheden, de verantwoordelijkheid voor het verhelpen van storingen aan de installaties op zowel elektrisch als mechanisch gebied. Doel is te zorgen voor een goede procesvoering om te komen tot kwalitatief goede anodes die op tijd geleverd worden aan onze klant in IJsland. Al het werk wordt uitgevoerd met aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu, hierin wordt een actieve betrokkenheid verwacht. Een gedetailleerder beeld van de werkzaamheden: Technische storingen: - Oplossen van alle voorkomende storingen op zowel elektrisch als mechanisch gebied - Administreren van de storing en de oorzaak ervan - Leveren van een actieve bijdrage in het achterhalen van de basisoorzaken van de geconstateerde storingen en gebreken en hiervoor verbeteringsvoorstellen doen. Proces - Zorgdragen voor het proces van het maken van anodes, gasreinigingsinstallaties en milieu-installaties en anticiperen op afwijkingen - Uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden die bijdragen aan het juiste verloop van het proces van anodes maken - Het bedienen van installaties, monitoren van processtappen en bijsturen in geval van afwijking - Voorraden en grondstoffen bijhouden - Zorgdragen voor goede werkoverdracht en bijbehorende administratie - Actieve bijdrage in verbeteringsvoorstellen voor het proces, de kwaliteit en orde en netheid.

  5 uur geleden Zebra Flex B.V. - Vlissingen