Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 392 "Techniek" vacatures voor je gevonden

 • Operator

  In deze functie bent u verantwoordelijk voor het op correcte wijze aannemen en verwerken van afvalstoffen en voor een correcte procesvoering conform voorschriften. U bent belast met het lossen van de vaar- en voertuigen in overleg en/of samenwerking met schippers en chauffeurs. U verzorgt de administratie van de verwerkingsprocessen conform Acceptatie en Verwerkingsbeleid en Administratieve Organisatie en Interne Controle. U verricht bij processtoring de eerste storingsanalyse, assisteert bij of verricht onderhoudswerkzaamheden. U bewaakt de grondstoffen voor de procesinstallaties en bent mede verantwoordelijk voor alle verwerkingsprocessen.

  43 minuten geleden Martens Cleaning - Nieuwdorp
 • Kraandrijver / hulpmonteur

  Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie als Hulpmonteur / Kraandrijver waarin je ondersteuning biedt bij de uitvoering van onderhoud aan de werktuigbouwkundige installaties? Zorg jij voor een optimale beschikbaarheid van de mechanische (hulp) gereedschappen en hijsmiddelen? Ben jij de nieuwe Hulpmonteur/Kraandrijver die wij zoeken? Wat ga je doen? - Je beheert de conventionele en nucleaire werkplaatsen zodat deze tip top op orde blijven. Je zorgt ervoor dat het (hulp) gereedschap, hijsmiddelen en PBMĺs inzet gereed zijn en komt met voorstellen voor nieuwe middelen waarbij het werk nog veiliger en efficienter uitgevoerd kan worden; - Je beheert de tussenopslag waar hulpmiddelen worden opgeslagen. Veilige opslag en goede housekeeping is hierbij een belangrijk speerpunt; - Je bedient zowel de nucleaire als de conventionele bovenloopkranen. Je slaat lasten aan, geeft aanwijzingen voor het hijsen van de last en je beoordeelt de kraanconditie en signaleert eventuele afwijkingen. Tijdens de stop periode bedien jij de kraan waarmee o.a. het reactorvat deksel gehesen wordt; - Je biedt ondersteuning bij de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden (demonteren, inspecteren, repareren, monteren) aan componenten van werktuigbouwkundige installaties en je draait mee in het consignatierooster; - Je wordt een paar keer per jaar ingedeeld als heftruckchauffer en verzorgt daarmee de interne transporten. Je werkgebied is breed; je werkt zelfstandig zowel in de werkplaats als in de tussenopslag, in het gereedschapmagazijn en in de centrale. Je hebt een grote mate van vrijheid als het gaat om de inrichting van de magazijnen en de tussenopslag.

  gisteren N.V. EPZ - Borssele
 • Senior ingenieur constructiebureau

  Een inhoudelijk uitdagende functie op het Constructiebureau van de hoofdafdeling Techniek waarbij je nauw betrokken bent bij de technische voorbereiding van nieuwbouw- en onderhoudsprojecten. Jouw nieuwe werk Als Senior Ingenieur Constructiebureau bereid je wijzigingen voor. Je analyseert het op te lossen probleem en beoordeelt de verschillende oplossingsalternatieven. Je bent een stevige gesprekspartner voor alle interne afdelingen, en hebt een vragende houding. Je draagt samenwerking uit, en schakelt tijdig de betrokken afdelingen in. Bij projecten vervul je de rol van ontwerpleider, neem je deel aan het projectteam, en teken je voor het technische gedeelte van een aanbesteding. Je hebt contact met externe partijen voor het uitvoeren van (haalbaarheids)studies en engineering. Daarnaast draag je bij aan het beoordelen van voorgestelde wijzigingen. Je draagt bij aan het continu verbeteren van werkwijzen binnen de afdeling en binnen EPZ in het algemeen. In verband met de huidige samenstelling van de afdeling gaat de voorkeur uit naar kandidaten met een E-achtergrond. Je zult worden opgeleid om deel te nemen aan consignatie binnen de Technische Analyse Groep.

  gisteren N.V. EPZ - Borssele
 • Elektromonteur

  Je bent een technische alleskunner. Je bent goed in besturingspanelen bouwen. Ook voor de installatie en aansluiting van elektrotechnische installaties in het veld draai jij je hand niet om. Doorzettingsvermogen is een van jouw karaktertrekken. Bij een technisch probleem zoek je net zolang totdat je een oplossing hebt gevonden. Dat geeft je voldoening. Jouw werkwijze is nauwkeurig en precies. Daarbij houd je altijd rekening met de vragen en wensen van de klant. Afwisseling vind je prettig. In uiteenlopende branches werk je aan diverse installaties, van offshore en industrie tot food en non food. Van bescheiden besturingen tot complete elektrische installaties.

  een week geleden Willie Werkt - Tholen
 • Software engineer e

  Je bent een techneut. Een creatieveling met een praktische inslag. Je bent goed in analytisch denken en je wilt altijd bijleren. Je bent een denker, maar ook een doener. Je bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt nieuwe software voor PLC- en/of SCADA-systemen en je modificeert bestaande programmatuur. In uiteenlopende branches werk je aan diverse installaties, van offshore en industrie tot food en non food. Van bescheiden besturingen tot complete elektrische installaties.

  een week geleden Willie Werkt - Tholen
 • Hardware engineer e

  Je bent een techneut. Een creatieveling met een praktische inslag. Je bent goed in analytisch denken en je wilt altijd leren. Je bent een denker, maar ook een doener. Je bedenkt en ontwerpt elektrotechnische besturingen en installaties. In uiteenlopende branches werk je aan diverse installaties, van offshore en industrie tot food en non food. Van bescheiden besturingen tot complete elektrische installaties.

  een week geleden Willie Werkt - Tholen
 • Engineer industri├źle automatisering

  Kojo Engineering is op zoek naar een kandidaat die zich thuis voelt in de Industri├źle Automatisering. Je hebt ervaring in DCS en PLC software en/of wilt jezelf hierin graag verder ontwikkelen. Je ontwerpt, past aan en implementeert je oplossingen voor proces automatisering en machinebouw. Jij kunt onze opdrachtgevers voorzien van de juiste informatie middels een duidelijke uitleg, voorlichting en instructie. Je hebt een flexibele instelling, bent een teamplayer voor grote projecten en werkt zelfstandig aan kleinere projecten. De projecten kunnen worden uitgevoerd op klantlocatie of op onze locaties in Vlissingen en/of Oud-Gastel.

  3 minuten geleden Kojo Engineering - Vlissingen
 • Werkvoorbereider e&i

  Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van E&I werkzaamheden en het afstemmen met productie, maintenance en derden (buitenfirma's), rekening houdend met veiligheid, kostprijzen, planning en kwaliteit. Een uitdagende functie met de nodige verantwoordelijkheid. Taken en verantwoordelijkheden ┬╗ opnemen van de uit te voeren werkzaamheden; ┬╗ ter plaatse opnemen van de technische gegevens; ┬╗ bestellen van materialen en equipment; ┬╗ verzorgen van de benodigde documentatie zoals tekeningen, werkinstructies, e.d.; ┬╗ het overdragen van de uit te voeren werkzaamheden aan monteur(s); ┬╗ het opvolgen van de werkzaamheden en het controleren hiervan; ┬╗ rekening houden met de te nemen veiligheidsmaatregelen; ┬╗ voorbereiden van alle benodigde faciliteiten bij de geplande werkzaamheden zoals: stellingen, kranen, etc.; ┬╗ verzorgen van een overzicht van uitbestede werkzaamheden inclusief het bijhouden van de orderstatus en meerwerk; ┬╗ letten op het veilig werken, 'good housekeeping' en melden van onveilige situaties direct bij betrokkenen; ┬╗ bewaken van de naleving van de vastgestelde werkmethoden en veiligheid- en milieuvoorschriften; PBM's, werk-procedures, aanvullende zaken zoals veiligstellijsten, Taak Risico Analyse (TRA) opstellen en naleven, af te zetten gebieden, werkvergunningen, etc.; ┬╗ vergaderingen bijwonen en/of uitschrijven waarbij de voortgang met alle betrokkenen partijen wordt besproken.

  4 minuten geleden Kojo Engineering - Vlissingen
 • (project) engineer elektrotechniek & instrumentatie

  Word jij onze nieuwe collega waarvan de ontwerpen realiteit worden in de waterbehandeling, voedingsmiddelenbranche, energiewinning of machinebouw en petrochemie? Taken en verantwoordelijkheden: ┬╗ basic- en detailengineering van industri├źle elektrotechnische projecten, equipment en installaties; ┬╗ (controleren van) haalbaarheidsstudies, calculaties en vastleggen van de scope en overall/ detail planningen van projecten; ┬╗ opstellen van werkomschrijvingen en projectdocumentatie; ┬╗ defini├źring van technische en functionele specificaties; ┬╗ inkoop van specifieke onderdelen, bewaking van uitleveringen en controleren van documentatie; ┬╗ voeren van overleg met collega's, opdrachtgevers en uitvoerend personeel, met als doel de kwaliteit en de veiligheid van de werkzaamheden te waarborgen. ┬╗ samenwerking met en co├Ârdinatie van een team op het gebied van engineering-, constructie,- en commissioning werkzaamheden; ┬╗ participeren in kick-off meetings, multidisciplinaire- en HAZOP studies.

  5 minuten geleden Kojo Engineering - Vlissingen
 • Junior engineer

  Heb jij net je technische hbo opleiding afgerond en ben je er klaar voor om je talenten in te zetten binnen een brede, uitdagende functie? Solliciteer dan nu! Als junior engineer voer je uitdagende opdrachten uit voor diverse technische opdrachtgevers. Wij zorgen voor een intensief en persoonlijk traject met actieve coaching en begeleiding. Competentieontwikkeling en zelfreflectie zijn hierin belangrijke pijlers. Als junior engineer zorg je voor een frisse blik binnen de afdeling. Nu ├ęn in de toekomst! Taken en verantwoordelijkheden: ┬╗ ontwerpen en uitwerken van industri├źle en technische projecten vanuit basic- en detailengineering. Dit doe je voor diverse projecten en opdrachtgevers; ┬╗ integrale samenwerking met engineers van diverse disciplines op zowel onze kantoorlocaties als on-site; ┬╗ doorgroeien naar een positie als engineer binnen Kojo Engineering.

  5 minuten geleden Kojo Engineering - Vlissingen
 • (project) engineer wtb/piping

  Jij bent in staat geheel zelfstandig (verbeteringen) te ontwerpen, verder uit te ontwikkelen en uiteindelijk te realiseren ten behoeve van onze industri├źle opdrachtgevers. Taken en verantwoordelijkheden ┬╗ (controleren van) haalbaarheidsstudies, calculaties en vastleggen van de scope en overall/ detail planningen van projecten; ┬╗ defini├źring van technische en functionele specificaties; ┬╗ opstellen van de werkomschrijving voor de engineering; ┬╗ controleren van engineering documentatie; ┬╗ co├Ârdinatie van de engineering-, constructie- en commisssioning werkzaamheden; ┬╗ aansturen van externe partijen, het houden van toezicht en het zorgdragen voor een voortgangsrapportage; ┬╗ het voeren van overleggen met collega's, opdrachtgevers en uitvoerend personeel, met als doel de kwaliteit en de veiligheid van de werkzaamheden te waarborgen; ┬╗ participeren in kick-off meetings, multidisciplinaire- en HAZOP studies; ┬╗ inkoop van specifieke onderdelen, bewaking van uitleveringen en controleren van documentatie; ┬╗ outsourcing van specifieke technische componenten.

  6 minuten geleden Kojo Engineering - Vlissingen
 • Project engineer bouwkunde / civiel

  Ben je op zoek naar uitdaging en afwisseling in je werkzaamheden en vind je het leuk om diverse projecten te mogen leiden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wegens uitbreiding van onze afdeling zijn wij op zoek naar een project engineer bouwkunde / civiele techniek. Kojo Engineering is gericht op industri├źle bouwkundige en/of civiele projecten. Lees hieronder verder over wat wij van jou verwachten, maar ook wat wij jou kunnen bieden! Taken en verantwoordelijkheden ┬╗ Project engineering: van initiatie tot en met de beheerfase vinden voornamelijk plaats in een industri├źle omgeving; ┬╗ je gaat je o.a. bezig houden met project management, bouwbegeleiding en facilitybeheer. Je werkt zowel zelfstandig als in multidisciplinair verband.

  7 minuten geleden Kojo Engineering - Vlissingen
 • Lasser mig/mag niveau 1-2

  Lasser MIG/MAG niveau 1&2 Functie Wij zijn op zoek, namens een opdachtgever, naar een MIG/MAG lasser niveau 1&2 (m/v). Je gaat aan de slag als lasser binnen een werkplaats. Aan de hand van eenvoudige tekeningen en specificaties voer jij de werkzaamheden uit en natuurlijk ook volgens het productieplan. Je werkt nauwkeurig en binnen de afgesproken tijd. Dienstverband Full time Beloning Comform de geldende cao Opleiding Mbo metaal niveau 1&2   Solliciteer meteen! Neem dan contact op met Peter Dullaart via 06-54938551 of mail peter.dullaart@try-act.eu

  53 minuten geleden Try act EWIV - Heel Zeeland
 • Lasser mig/mag niveau 1-2

  Lasser MIG/MAG niveau 1&2 Functie Wij zijn op zoek, namens een opdachtgever, naar een MIG/MAG lasser niveau 1&2 (m/v). Je gaat aan de slag als lasser binnen een werkplaats. Aan de hand van eenvoudige tekeningen en specificaties voer jij de werkzaamheden uit en natuurlijk ook volgens het productieplan. Je werkt nauwkeurig en binnen de afgesproken tijd. Dienstverband Full time Beloning Comform de geldende cao Opleiding Mbo metaal niveau 1&2   Solliciteer meteen! Neem dan contact op met Peter Dullaart via 06-54938551 of mail peter.dullaart@try-act.eu

  53 minuten geleden Try act EWIV - Heel Zeeland
 • Lasser tig rvs of aluminium

  Lasser TIG, RVS of aluminium Functie Als TIG lasser (m/v) ben je bekend met verschillende soorten lastechnieken en heb je ervaring met RVS en aluminium. Je dient zelfstanding vanaf tekening te kunnen werken. Dienstverband Full time Beloning Conform de geldende cao   Solliciteer meteen! Neem dan contact op met Peter Dullaart 06-54938551 of mail naar peter.dullaart@try-act.eu

  53 minuten geleden Try act EWIV - Heel Zeeland