Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 362 "Techniek" vacatures voor je gevonden

 • Medewerker projectadministratie

  Wat ga jij doen: Als Medewerker Projectadministratie ben je een belangrijk onderdeel in het proces. Samen met 2 andere collega’s zit je op de afdeling. Je werkzaamheden zien het als het volgt uit: *De taken die je uitvoert zijn vooral gericht op het voorbereiden en checken van het werk van de monteurs/keurmeesters. Je plant de monteurs in en bereid de werkzaamheden voor. *Elke dag is anders. Je werkt vanuit een gezamenlijke inbox waar de aanvragen voor het keuringen van hef- en hijsmiddelen binnenkomen. Je behandelt de inkomende e-mails op een professionele, accurate manier. *De klanten die storingen ervaren zullen telefonisch contact opnemen en dan zul je ook snel moeten schakelen om ervoor te zorgen dat een monteur langskomt/een onderdeel besteld moet worden. Je bent dan ook verantwoordelijk voor de inkoop van materialen en diensten. *Er komen vragen binnen over rekeningen en daarnaast ben je ook de werkpakketten aan het verwerken en controleren. Voor de monteurs maak je namelijk een werkpakket voordat ze naar een keuring toegaan, zodat ze goed voorbereid op pad gaan. Bij terugkomst controleer je de ingevoerde gegevens en help je zo nodig met het maken van een certificaat. *Je maakt de eindafrekening voor de klant. Mocht er een reparatievoorstel moeten komen dan zet jij een goed doordacht voorstel richting de afdeling verkoop door, die dit dan weer verder oppakt. Je vindt het niet erg te ondersteunen waar nodig en taken op te pakken die misschien niet in je functieprofiel staat. Daarnaast heb je regelmatig contact met klanten en leveranciers. Dit zijn jouw taken en verantwoordelijkheden als Medewerker Projectadministratie. Hier ga jij aan de slag: Je gaat aan de slag bij een bedrijf gespecialiseerd in het keuren en repareren van hef- en hijsmiddelen. Daarnaast verkopen ze ook nieuwe materialen in deze sector. Momenteel werken er 30 mensen verdeeld over Vlissingen-Oost, Rilland en België. In Vlissingen-Oost is er een werkplaats en zitten er verschillende afdelingen, dit is dan ook de grootste locatie. Vrijdagmiddag wordt er een borrel gedronken voor degene die dit leuk vindt en wilt, verder heerst er een nuchtere cultuur waar hard werken centraal staat. De collega’s zijn collegiaal en direct in de communicatie. Er wordt veel ad hoc gewerkt, dit moet dan ook bij passen als je aan de slag gaat bij deze organisatie die service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

  2 dagen geleden Modoc - Vlissingen
 • Commercieel medewerker binnendienst

  Wat ga jij doen: Als Commercieel Medewerker Binnendienst ga je door middel van een database telefonisch contact zoeken met je prospects om meer leads te genereren voor de sales afdeling. Momenteel is er nog een tussenschakel in de keten waar de Key-accountmanagers contact mee hebben. Jullie weer wereldwijd bekendheid creëren, ook bij de eindafnemer. De taken die hierbij komen kijken: *Telefonische acquisitie; *Adressenbestanden actualiseren; *Opvolgen mailings. Hier ga jij aan de slag: Het familiebedrijf waar je aan de slag gaat als Commercieel Medewerker Binnendienst, bestaat sinds 1906. Het is een stabiel en gezond bedrijf. De 4e generatie heeft nu de leiding. Inmiddels werken er 100 mensen. Veel geld dat er verdient wordt, gaat terug in de organisatie waardoor ze al die jaren toekomstbestendig zijn geweest. Ook voor 2020 staan er weer mooie plannen op de agenda, denk aan een nieuwe webshop en CRM systeem. Waardoor jouw werk steeds makkelijker en overzichtelijker wordt! Het is een informele en open organisatie, de lijntjes zijn kort. Jouw inzet en pro-activiteit worden gewaardeerd en verwacht. Samen inzetten voor dit familiebedrijf staat centraal.

  2 dagen geleden Modoc - Vogelwaarde
 • Planner

  Wat ga jij doen: Als Planner bij deze werkgever heb jij dagelijks meerdere taken te vervullen. Samen met de Werkplaats chef zorg je ervoor dat de planning compleet is, die gebaseerd is op de afspraken en levertijden. Daarnaast zorg jij ook voor een gedetailleerde project planning en verwerk je hierin het overzicht van de aankopen. Hiermee zorg je voor een goed overzicht voor je collega’s, je controleert tijdens de werkzaamheden ook of je planning haalbaar en stuurt bij waar nodig. Naast het opstellen en opvolgen van je planningen, bespreek je deze ook met de afdeling sales en de Werkplaats chef. Om te kijken of alles op elkaar aansluit. Anderen taken die jij als Planner op je neemt zullen bestaan uit: Je wijst taken toe aan de collega’s op de werkvloer en bereid een werkplanning per persoon voor; Je verzamelt data over de gewerkte uren en die vergelijk je met de geplande uren; Je analyseert het aantal verloren uren door het niet beschikbaar zijn van producten; Je analyseert (on)nodige verplaatsingen van het ene project naar het andere en de gevolgen daarvan; Je neemt deel aan meetings; Je organiseert technische project meetings. Hier ga jij aan de slag: Jij als Planner gaat aan de slag bij een bedrijf wat expert is in de wereld van lucht- en stikstof compressors. Zij zorgen ervoor dat als een klant iets bij hen bestelt dat het zo snel mogelijk en volledig wordt geleverd, zodat er geen opzetkosten en tijd verloren gaat.

  2 dagen geleden Modoc - Zierikzee
 • Spare parts manager

  Wat ga jij doen: Als Spare Parts Manager ga je aan de slag op de afdeling Spare Parts waar je samenwerkt met nog 3 andere collega’s. Jullie zorgen ervoor dat de voorraden kloppen en zo nodig (bij)besteld worden. Je hebt een grote verantwoordelijkheid, want als de bestelling niet klopt dan kan de productie niet verder. Je haalt daarom ook energie uit het regelen van alles wat bij een afdeling als Sparts Parts komt kijken. Regelen, oplossen en secuur werken is jouw tweede natuur. Bij deze werkgever je meerdere taken dagelijks te vervullen. Samen met de productie manager en leveranciers bestel jij reserveonderdelen die nodig zijn voor de productie. Bij binnenkomst check je de onderdelen die besteld zijn. Daarnaast instrueer je ook de inpak afdeling over de lopende bestellingen. Je labelt de reserveonderdelen en checkt deze waar nodig. Als er een bestelling wordt gedaan dan zet je de aanvraag uit naar de onder leveranciers en dit contact onderhoud je ook. Daarnaast neem je contact op met een klant, na het versturen van een offerte om te spreken of de bestelling geplaatst kan worden of dat er nog vragen zijn. Andere taken die jij ook op je neemt zullen bestaan uit: Het voorbereiden en evalueren van de offertes die je hebt aangevraagd voor de reserveonderdelen; Het op orde stellen van reserveonderdelen die bedoeld zijn voor verscheping; Het registreren van binnenkomende goederen; Het voorbereiden van facturen, documenten die nodig zijn voor het transport en de benodigde certificaten; Het assisteren van de afdeling After Sales. Overigens krijg jij taken erbij, wanneer de Spare Parts Assistent of de receptioniste er niet is: Het bewaren en eventueel printen van alle binnenkomende e-mails; De telefoon beantwoorden voor alle afdelingen; Het verwelkomen en registeren van bezoekers. Hier ga jij aan de slag: Als Spare Parts Manager ga je aan de slag bij een bedrijf dat expert is in de wereld van lucht en stikstof compressors. Zij zorgen ervoor dat als een klant een bestelling plaatst er zo snel mogelijk wordt gehandeld en jij als Spare Parts Manager hebt een grote verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de bestelling compleet is, zodat er geen extra kosten gemaakt hoeven te worden en de klant uiteindelijk tevreden is. Met al meer dan 40 jaar ervaring heeft deze werkgever inmiddels wereldwijd een naam opgebouwd!

  2 dagen geleden Modoc - Zierikzee
 • Onderhoudsmonteur

  Ben je graag op verschillende locaties aan het werk en heb je een werktuigbouwkundige achtergrond? Dan zijn wij op zoek naar jou! In de functie van onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor: - het verzorgen van montage, onderhoud, revisie en herstel van diverse apparatuur en installaties op locatie van de klant - het afstellen, inregelen en in bedrijf stellen van apparatuur - het schoonmaken en onderhouden van machines - het uitvoeren van periodieke inspecties en onderhoud

 • Constructie-bankwerker

  Heb jij een afgeronde opleiding richting metaal en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! In de functie van constructiebankwerker ben je verantwoordelijk voor het machinaal vervaardigen, repareren en modificeren van constructiedelen door middel van het gebruik van uiteenlopende technieken. Dit doe je door middel van boren, ruimen, tappen en buigen van het materiaal. Na het meten en controleren van de maatvoering ga je verder met de assemblage en de montage van de onderdelen. Je draagt zorg voor het volgens tekening aanleveren van de halffabricaten.

 • Procesoperator

  Ben jij als operator C op zoek naar een nieuwe uitdaging? En wil jij graag doorgroeien naar de functie van hoofdoperator? Dan ben ik op zoek naar jou. Verantwoordelijkheid en werkgeluk. Twee thema’s die bij onze opdrachtgever tot de topprioriteiten behoren. Naast verantwoordelijkheid in je functie, draag je ook bij aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid richting leveranciers en klanten. Jij bent een indirecte schakel in het opleveren van de dienstverlening die zij bieden: het realiseren van een verantwoorde voedselketen door middel van kunstmest. Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor de operationele controle en bediening van de installaties en apparatuur van jouw plant. Je werkt in 5-ploegen dienst en legt verantwoording af aan de (assistent) productiecoördinator van dienst. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit; - Het uitvoeren van controle-, bedienings-, storings- en onderhoudswerkzaamheden aan installaties en apparatuur; - Controleren en bedienen van compressoren, pompen, ventilatoren en apparatuur; - Signaleren van storingen en lekkages; - Het noteren van gevonden procesvariabelen; - Het assisteren bij algehele start en stop van de procesinstallaties.

 • Internationaal service engineer

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Internationaal Service Engineer. In deze functie ga je: - Testen, installeren en in bedrijf stellen van nieuwe machines en machinelijnen; - Onderhoud uitvoeren aan onze machines bij de klant in zowel binnen- als buitenland; - Storingen analyseren en oplossen; - Machines demonstreren.

  2 dagen geleden Woestwerk - Goes
 • Constructeur wtb

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Constructeur WTB. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het engineeren en begeleiden van toegewezen projecten. Maar je bent ook verantwoordelijk voor het ontwerpen, construeren en detailleren van klantgerichte machines voor de bakkerij industrie.

  2 dagen geleden Woestwerk - Goes
 • Plaatwerker / lasser

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een plaatwerker/lasser. Als Plaatwerker/lasser ben je verantwoordelijk voor het bewerken van RVS plaatmaterialen bestemd voor het vervaardigen van bakkerijmachines. Daarnaast behoren ook deze taken tot jouw werkzaamheden: - Constructiewerk - Compleet samenstellen en aflassen van de machines

  2 dagen geleden Woestwerk - Goes
 • Werkvoorbereider (utiliteitsbouw)

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider (Utiliteitsbouw) Voor het realiseren van onze diverse projecten bij onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een echte teamspeler met een bouwkundige opleiding of een flinke dosis bouwkundige ervaring. Het is jouw taak om in overleg met het projectteam de opdrachtgevers van onze klant te ontzorgen met een juiste voorbereiding van de werkzaamheden. Jouw rol in deze functie ligt vooral in het uitwerken van details, regelen van bouwmaterialen, maken van werktekeningen voor de montage en organiseren van alles wat bij een bouwtraject komt kijken. Kennis van AutoCAD en/of Revit is hierbij een pre.

  2 dagen geleden Woestwerk - Nieuwerkerk
 • Meewerkend voorman montage

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman. Als meewerkend voorman ben je dagelijks op pad om mee te werken aan de bouw van verschillende bedrijfsruimtes in voornamelijk Zuidwest-Nederland. Hiervoor geef je leiding aan een of meerdere montagemedewerkers. Op de bouwlocatie ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en onderaannemers.

  2 dagen geleden Woestwerk - Nieuwerkerk
 • Servicemonteur

  Krijg jij energie van het werken aan diverse installaties zoals verwarming, koeling en ventilatie? Dan zijn we voor dit groeiende bedrijf in Zierikzee op zoek naar jou voor de functie van servicemonteur. Voor deze functie zijn we op zoek naar een gemotiveerde vakman/vrouw met een gezonde werklust én technische kennis. Jouw werkdag ziet er als volgt uit: Je begint de dag met een ritje naar de zaak om de benodigde materialen voor jouw werkdag in te laden. Vervolgens rijd je naar je eerste klant van de dag. Eenmaal bij de klant aangekomen, verken je eerst de situatie om vervolgens aan de slag te gaan om de storing op te lossen. Als de installatie weer naar behoren werkt en de klant tevreden is, ga jij met een goed gevoel door naar de volgende klus. Bij dit bedrijf kun je je door middel van het scholingsprogramma ontwikkelen tot een professional in je vakgebied. Elke dag is een nieuwe uitdaging waarmee je aan de slag gaat en je kunt altijd al je ideeën kwijt. Daarnaast ontvang je een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt in een leuk en enthousiast team te werken en kunt met trots terugkijken op je werk. Ben jij enthousiast geworden van deze vacature in Zierikzee? Neem dan snel contact op met Michelle van Leerzem, m.van.leerzem@werkenvakmanschap.nl of 0115-649521 appen mag ook naar 06-30023896

  2 dagen geleden Werk en Vakmanschap - Zierikzee
 • Manusje-van-alles

  Heb je overal gesolliciteerd maar krijg je maar geen reactie? Of heb je vakantie en ben je opzoek naar een tijdelijke baantje wat zeer goed verdient? Solliciteer dan vandaag nog voor de Functie manusje-van-alles! Als manusje-van-alles heb de meest veelzijdige baan binnen ons team. Zo kan je op bijvoorbeeld als sjouwer, opruimer bij een bouwplaats of bij een hovenier bedrijf aan het werk. Wellicht dat een baan als magazijn medewerker jou meer aanspreek? Of wil je in een korte tijd veel geld verdienen en ga je als industrieel medewerker of schoonmaker aan de slag? Je kan werkelijk alle kanten op.

  2 dagen geleden Impact-Sourcing - Goes
 • Kan jij lassen? Wij zoeken jou!

  Voor verschillende opdrachtgevers in Zeeland zijn wij opzoek naar lassers.

  2 dagen geleden Impact-Sourcing - Goes