Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 361 "Techniek" vacatures voor je gevonden

 • E&i technicus - monteur technische dienst

  Is jouw passie als Monteur / Technician E&I het lokaliseren en oplossen van storingen en het verrichten van preventief onderhoud aan complexe installaties in het betreffende vakgebied (jouw specialisatie)? Bezit je daarnaast de bedrevenheid om defecten op te sporen, storingen op te lossen en complexe installaties in bedrijf te stellen? Je werkt in een klein team van elektro specialisten en onder leiding van het Hoofd E&I. Zoek jij een stabiele, goed lopende organisatie waar innovatie voorop staat? Een vast dienstverband? Een goed salaris met uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden conform cao zoals ADV dagen, ruime reiskostenvergoedingen en een goed pensioen? Lees dan zeker verder want dan zijn wij op zoek naar jou! Na een inwerkperiode bestaan jouw werkzaamheden o.a. uit: Bijvoorbeeld het vervangen van E&I onderdelen in de huidige fabriekslijn, dit kan in het kader van preventief onderhoud zijn maar ook ad-hoc een storing oplossen betekenen. Of het installeren, testen en inbedrijfstellen op de fabriek van nieuwe installaties, conform de hiervoor opgestelde richtlijnen. Voor werkzaamheden als Monteur E&I dien je een situatie vanuit verschillende perspectieven te kunnen benaderen, de problematiek te doorgronden en een passende oplossing te vinden. Verantwoordelijkheid, inzet en integriteit zijn dan ook competenties die wij in jou als Monteur / Technician E&I zoeken.

 • Elektricien industrie

  Onze afdeling Elektrotechniek zoekt een nieuwe collega vanwege uitbreiding van het team. Als elektromonteur draag je zorg voor het in stand houden en optimaliseren van de volledige technische installatie, met behoud van kwaliteit en met de nodige aandacht voor de geldende normering op het gebied van gezondheid, veiligheid en leefmilieu. Je werkzaamheden bestaan uit het testen en in bedrijf stellen van elektrotechnische installaties op verschillende locaties. Je zorgt dat deze tijdig opgeleverd kunnen worden, zodat de fabriek hier zo min mogelijk hinder van ondervindt. Verder hoort ook preventief onderhoud en oplossen van storingen tot je takenpakket, als ook programmeren en testen. Je hebt technisch inzicht en voelt je thuis in een industriële omgeving. Je werkt conform de veiligheidsvoorschriften, zoals NEN1010 en NEN 3140.

 • Monteur rotating equipment

  Functieomschrijving Voor onze goede klant in Zeeland zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur Rotating Equipment. Als Onderhoudsmonteur RE verricht je reparaties en reviseringswerkzaamheden aan draaiende onderdelen, zoals compressoren, pompen en turbines. Deze werkzaamheden voer je zowel op locatie als in de werkplaats uit. Je maakt gebruik van diverse gereedschappen. Je rapporteert over de metingen en uitgevoerde werkzaamheden. Je werkt dus actief mee aan het oplossen van mechanische storingen en het bijhouden van onderhoud.

 • Monteur vloerverwarming

  Bij verbouw en nieuwbouw van woningen, kantoorruimtes of kamers wordt steeds vaker gekozen voor elektrische vloerverwarming. Omdat we in Nederland steeds minder op gas verwarmen, is deze techniek sterk in uitbreiding. Daarom zoeken wij voor onze opdrachtgever een nieuwe medewerker die het team structureel gaat versterken. Als je handig bent aangelegd dan is dat eigenlijk al genoeg. Je bent namelijk altijd op pad met een ervaren monteur die jou het vak tot in de puntjes kan aanleren. Wat ga je doen? Je dagelijkse werk is om samen met je ervaren collega de verwarmingsspiralen uit te leggen op de ruwe betonvloer. Daarna zorg je dat het oppervlak netjes vlak en egaal wordt opgeleverd met een laagje egaline. Bij oplevering geef je de klant tot slot instructies voor het werken met de thermostaat. Omdat je vaak 2-3 opdrachten per dag kan doen is het werk zeer afwisselend. De ene keer ben je bij een bedrijf bezig, de andere keer ben je bij een particulier over de vloer. Je bent nooit alleen op pad, altijd samen met 1 of meerdere collega's.

 • Meewerkend voorman montage

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman. Als meewerkend voorman ben je dagelijks op pad om mee te werken aan de bouw van verschillende bedrijfsruimtes in voornamelijk Zuidwest-Nederland. Hiervoor geef je leiding aan één of meerdere montagemedewerkers. Op de bouwlocatie ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en onderaannemers.

  gisteren Woestwerk - Nieuwerkerk
 • Montagemedewerkers

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar montagemedewerkers. Als montagemedewerker ben je dagelijks op pad om mee te werken aan de bouw van verschillende bedrijfsruimtes in voornamelijk Zuidwest-Nederland. Het betreft met name montage van stalen dak- en gevelbekleding.

  gisteren Woestwerk - Nieuwerkerk
 • Assistent tekenkamer

  Deze producent van landbouwmachines stapt over op een nieuw ERP systeem. Hierbij moeten bestaande tekeningen gekoppeld worden aan het nieuwe systeem. Onze klant is daarom op zoek naar tijdelijke ondersteuning voor deze klus! Je verwerkt de bestaande tekeningen en signaleer eventuele afwijkingen. Voor deze functie is het van belang dat je reeds wat ervaring hebt als tekenaar met ERP systemen.

 • Servicesmonteurs

  Onze opdrachtgever is specialist in hydraulische aandrijftechniek. Als servicemonteur werk je samen met enthousiaste collega’s aan mooie en innovatieve projecten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van service-, storings- en onderhoudswerkzaamheden op locatie bij de klant. Niet alleen regionaal, maar ook nationaal en internationaal. Het repareren, reviseren en testen van (gecompliceerde) hydraulische systemen en componenten zijn belangrijke werkzaamheden die je als servicemonteur uitvoert. Daarnaast draag je zorg voor het in bedrijf stellen van onze systemen bij de klant en geef je deze instructies met betrekking tot bediening en onderhoud. Het maken van rapportages en het verwerken van testgegevens zijn ook onderdeel van je functie.

  gisteren Woestwerk - Schoondijke
 • Systeembouwmonteur

  Onze opdrachtgever is specialist in hydraulische aandrijftechniek. Als systeembouwmonteur werk je samen met enthousiaste collega’s aan mooie en innovatieve projecten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het assembleren van nieuwe of het modificeren van bestaande hydraulische installaties. Daarnaast bied je ondersteuning bij het aansluiten, testen, installeren en in bedrijf stellen van systeembouw installaties. Ook leg je leidingwerk aan en bedien je het buig- en Walformapparaat. Indien nodig ondersteun je de afdeling Service bij service- revisie- en reparatiewerkzaamheden.

  gisteren Woestwerk - Schoondijke
 • Technisch commercieel medewerker

  Voor onze opdrachtgever in Rilland zijn wij op zoek naar een Technisch Commercieel Medewerker. Wat ga je doen: - Je hebt dagelijks intensief (telefonisch) contact met klanten - Je stelt offertes op voor nieuwe producten of reparaties - Je zorgt voor het administratieve traject van aanvraag tot levering - Je bestelt materialen en beheert de voorraadadministratie - Je maakt certificaten - Je zorgt voor de planning van monteurs - Je voert dagelijks overleg met de bedrijfsleider en monteurs

  gisteren Woestwerk - Rilland-Bath
 • Servicemonteur / keurmeester

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar twee Servicemonteurs/ Keurmeester voor hun team in Nieuwdorp en in Rilland. In deze functie ga je: Inspecteren, testen, onderhouden en repareren van hef- en hijsmiddelen en valbeveiliging. Gereed maken van nieuwlevering, verzorgen van maatwerk. Dit betreft onder andere staalkabels, takels, kettingwerk, valbeveiliging en nog veel meer. Je werkt zowel in de werkplaats als bij de klant van de opdrachtgever op locatie.

  gisteren Woestwerk - Nieuwdorp
 • Inpak operator

  Wil jij werken in een van de mooiste productieorganisaties van Zeeland? En heb jij ervaring als Operator, maar geloof jij in het principe dat je je altijd verder kunt ontwikkelen? Word Inpak Operator bij onze opdrachtgever! Wat je gaat doen Als Inpak Operator kom je te staan op de afdeling van Verpakking en Etikettering. Na een gedegen inwerkperiode en training on the job kun je lekker aan de slag! Het is aan jou om de loop van de machines soepel te laten verlopen. Je draagt zorg voor zowel de kwantiteit als kwaliteit van de producten als voor de werkomgeving. Over ons bedrijf De organisatie waar je in gaat werken is een Europees toonaangevende producent van huisdierensnacks. Wij streven elke dag opnieuw naar de beste producten voor onze klanten en om het beste uit elkaar te halen. Daarom investeren wij continu in de kennis en ontwikkeling van onze werknemers. Tijdens het introductieprogramma krijg je een rondleiding en de kans om op proef mee te draaien.

  gisteren Woestwerk - Kapelle
 • Onderhouds monteur

  Wegens uitbreiding zijn wij op korte termijn op zoek naar een Monteur Technische Dienst. Als monteur TD onderhoud je het volledige machinepark. Je onderhoudt de machines in eerste instantie op twee locaties op elektrotechnisch, mechanisch en hydraulisch vlak. Daarnaast zullen jouw werkzaamheden bestaan uit: Het signaleren en analyseren van de storingen; Oplossingen aandragen voor de storingen; Preventief onderhoud verrichten aan de machines; Controleert machines op de juiste werking en veiligheid. De functie betreft een fulltime functie in dagdienst. Je dient wel bereid te zijn tot het werken in ploegen. Daarnaast heb je eens in de 4 weken consignatiedienst.

  gisteren Try act EWIV - Tholen
 • Servicemonteur intern transport

  Ben jij een service gerichte techneut die denkt in oplossingen en draag je graag bij aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer dan direct en wordt (service) monteur bij een interessant werkgever in West-Zeeuws-Vlaanderen. Onze opdrachtgever is het verkoopadres voor Hitachi graafmachines en voor intern transport machines van Crown en Hyster. Daarnaast heeft onze opdrachtgever een eigen productie afdeling met meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van uitrustingsstukken voor zowel graafmachines als wielladers. Jouw uitdaging als Servicemonteur Als Servicemonteur verzorg je de keuringen en onderhoudsbeurten aan o.a. wielladers en heftrucks. De werkzaamheden worden zowel intern in de werkplaats uitgevoerd als extern bij de klant. Daarnaast krijg je jouw eigen servicebus en ben je verantwoordelijk voor de orde, netheid en technische voorraad van deze goed ingerichte bus. Het team Je neemt op termijn deel aan storingsdiensten samen met een jong en ambitieus team. Met jouw dienstverlenende instelling zorg je samen met het team voor een maximale klanttevredenheid.

  gisteren Woestwerk - Biervliet
 • Monteur zonnepanelen in opleiding

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? En vind jij milieu belangrijk en wil jij hierop inspelen? Lees dan snel verder! Onze opdrachtgever is toonaangevend op het gebied van zonnepanelen en op zoek naar een technisch aangelegde werknemer die zich wilt laten omscholen naar Monteur Zonnepanelen. Wat ga je doen? Je begint om 7.00 uur bij onze klant in Zierikzee. Hierna ga je met 1 a 2 ervaren collega's mee naar hun klanten om zo het vak te leren. Je wordt dus gelijk, onder begeleiding, in het vak gegooid!

  gisteren Woestwerk - Zierikzee