Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 310 "Techniek" vacatures voor je gevonden

 • Junior reliability engineer

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Reliability Engineer. Hoe ziet jouw werkdag eruit? Als Junior Reliability Engineer staan je uiterst boeiende uitdagingen te wachten. Je begint de dag met een bakje koffie terwijl je met productie bespreekt welke processen aandacht nodig hebben. Als je onderhoud of reparaties gaat uitvoeren, overleg je vooraf met productie en de technische dienst. Je stelt verbeterprojecten voor het onderhoudsbeleid op, die je ook zelf implementeert. Natuurlijk verhelp je storingen direct. Maar je signaleert ook als bepaalde storingen zich geregeld voordoen. Die analyseer je en je komt met maatregelen om ze structureel te verhelpen. Wat wordt jouw grootste uitdaging: Als Junior Reliability Engineer ben jij het eerste aanspreekpunt voor productie en de technische dienst. Je onderhoudt goede werkrelaties dankzij jouw kennis van zaken, vastberadenheid en overtuigingskracht. Je leergierigheid en onderzoekend vermogen maken dat jij je in de processen verdiept, waardoor de installaties beter draaien dan ooit. Je weet je snel te organiseren en je kunt creatief omgaan met de uitdagingen die op je pad komen. Heb jij, net als de opdrachtgever, de ambitie om de organisatie naar een technisch hoger niveau te tillen? Dan ben jij de Junior Reliability Engineer waar wij naar op zoek zijn!

  2 uur geleden HB17 Werkt. - Buiten Zeeland
 • Outletmanager

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een outletmanager. Hoe ziet jouw werkdag eruit: Als outletmanager werk je dagelijks samen met verschillende accountmanagers om de klantenportefeuille zo optimaal mogelijk te bedienen. Je analyseert de vraag van de klant en bepaalt vast wat de juiste behandelmethode voor de verwerking van zijn afval is. Na die analyse bepaal je de meest geschikte interne of externe verwerkingsinstallatie binnen Europa. Je gaat de onderhandeling aan om te komen tot de prijs die toelaat een verantwoord voorstel te maken aan onze klant. Als outletmanager dien je over het complete pakket aan kennis en vaardigheden te beschikken: zowel een goede chemische kennis als strategisch kunnen denken in combinatie met het kunnen onderhandelen over voorwaarden zijn belangrijk. Wat wordt jouw grootste uitdaging: Je moet de bereidheid en het geduld hebben om jezelf (on the job) te ontwikkelen op alle aspecten die het vak van outletmanager in zich heeft. Als outletmanager opereer je namelijk op het snijvlak van commercie, strategie en technologie. Een gedegen kennis van de markt en de ontwikkelingen binnen die markt zijn van cruciaal belang om succesvol te zijn in je job.

  2 uur geleden HB17 Werkt. - Buiten Zeeland
 • Constructeur wtb

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Constructeur WTB. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het engineeren en begeleiden van toegewezen projecten. Maar je bent ook verantwoordelijk voor het ontwerpen, construeren en detailleren van klantgerichte machines voor de bakkerij industrie.

  3 uur geleden Woestwerk - Goes
 • Constructeur wtb

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Constructeur WTB. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het engineeren en begeleiden van toegewezen projecten. Maar je bent ook verantwoordelijk voor het ontwerpen, construeren en detailleren van klantgerichte machines voor de bakkerij industrie.

  3 uur geleden Woestwerk - Goes
 • Elektromonteur

  Voor onze opdrachtgever uit Goes zijn wij opzoek naar een Elektromonteur. Omschrijving van de functie: Uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden, zoals onderhoud, reparatie, PLC inregelen en het testen/afnemen van elektrische installaties volgens de normen en/of voorschriften van de opdrachtgever. Assembleren en installeren van elektrische bedradingen, apparaten, machines, schakelmateriaal etc., m.b.v. hand en elektrisch gereedschap. Volgens de planning preventieve onderhoudstaken uitvoeren, zoals het controleren, reinigen en repareren van installaties om problemen te ontdekken en te voorkomen. Analyseren en de oorzaak achterhalen waarom elektrische installaties, apparatuur, onderdelen, etc. slecht of niet functioneren Repareren en bij- en afstellingen verrichten bij installaties, machines, defecte onderdelen etc. Bedradingen met stroomonderbrekers, transformatoren en/of andere onderdelen verbinden. Elektrische systemen, installaties, en onderdelen inspecteren om risico's en defecten tijdig vast te stellen en te achterhalen of aan normen en voorschriften wordt voldaan. Elektrische systemen en de continuïteit van stroomketens in elektrische bedradingen, installaties, schakelmateriaal, etc. testen. Persoonlijke gereedschapswagen en werkbank netjes en geordend houden. Variabele taken zoals Service werk en inzetbaar op andere afdelingen.

  3 uur geleden Woestwerk - Heel Zeeland
 • Werkvoorbereider / calculator

  Op het bedrijfsbureau ga je zorg dragen voor de algemene werkvoorbereiding en calculatie van diverse uitdagende projecten. Dit kan in de bouw zijn maar ook bouw gerelateerde projecten. Je stelt bestekken op en beoordeelt de technische uitvoering en de haalbaarheid van offertes. Het is een afwisselende functie waarbij je zowel technisch inhoudelijk als administratieve en organisatorische werkzaamheden verricht. Je werkt in teamverband, samen met de andere werkvoorbereiders. Kortom, een afwisselende en uitdagende baan bij een ambitieus bedrijf in een bloeiende branche. Jouw profiel: - MBO of hoger werk- en denkniveau; - goed technisch en praktisch inzicht; - je werkt gestructureerd en bent een doorzetter.

  3 uur geleden Woestwerk - Vlissingen
 • Monteur w-installatie

  Onze opdrachtgever is op zoek naar een Monteur W-Installatie. Het werk bij onze klant is veelzijdig. Je werkt bij de klanten thuis, op projecten bij bedrijven of soms in de nieuwbouw. Je bent daarbij dagelijks bezig met het zelfstandig aanleggen van verwarming- airconditioning- of sanitaire installaties. Wanneer je een klus hebt bij een particuliere klant begint je dag met het ophalen van je werkbon en het laden van de materialen in het magazijn. Uiteraard kan dit alles gebeuren onder het genot van een bakje koffie met je collega's. Daarna ga je op pad naar de klant. Daar voer je zelfstandig je werkzaamheden uit. Soms alleen en soms met een of meer collega's in teamverband. De werkzaamheden zijn afwisselend waardoor geen dag hetzelfde is. Je hebt nauw contact met het hoofd bedrijfsbureau die tevens verantwoordelijk is voor de planning en de werkvoorbereiding. Na een productieve dag krijg je van hem te horen hoe jouw planning voor de volgende dag eruitziet en stemt met hem het moment van laden en lossen af.

  3 uur geleden Woestwerk - Terneuzen
 • Installatiemonteur / projectmonteur

  Zie jij jezelf werken in een baan vol afwisseling en technische uitdagingen? Word jij enthousiast van het installeren van horeca- en grootkeukenapparatuur bij sterrenrestaurants, maar ook van het plaatsen van frituurbakwanden bij cafetaria? Dan zijn wij op zoek naar jou! Functie Als Installatiemonteur of Projectmonteur bij onze opdrachtgever werk je elke dag ergens anders. In je goed uitgeruste bedrijfsauto, voorzien van een uitstekend gereedschapspakket, navigatiesysteem, mobiele telefoon, airco en cruise control reis je af naar de installatieklus. Je werkt in teamverband en krijgt te maken met allereerst de installatietechniek. Daarnaast kun je te maken krijgen met onder andere GWE (gas-, water en elektra) of zelfs koeltechniek. Om deze technieken te beheersen word je door onze opdrachtgever opgeleid. Je dag bestaat als Installatiemonteur uit het realiseren van complete horecakeukens met kookapparatuur, ovens, afzuigkappen, koeltechnische installaties en vaatwasmachines. Denk daarnaast aan het plaatsen van uitgiftebuffetten en leskeukens bij schoolgemeenschappen. Nadat je de apparatuur vakkundig bij de klant hebt geïnstalleerd, geef je de klant uitleg over zijn nieuwe apparatuur en vertel je over het onderhoud ervan. Ze vinden het belangrijk dat je een klant- en oplossingsgerichte mentaliteit hebt en vooral plezier hebt in je werk! Dat zal je ook uitstralen naar onze klanten.

  3 uur geleden HB17 Werkt. - Vlissingen
 • Inkoper

  Als Inkoper kom je terecht in een innovatief en hoogtechnologisch bedrijf. Je werkt in een team van toegewijde collega’s die veel belang hechten aan tevreden klanten, open communicatie en een informele werksfeer. Vind jij dit ook belangrijk? Dan komen we graag met jou in contact. Functieomschijving Als Inkoper ben je verantwoordelijk voor het inkoopproces en de coördinatie van inkopen. De werkzaamheden bestaan uit het beheren van contracten, leveranciersbeheer, projectmanagement, onderhandelingen, inkooprapportages, enzovoort. Dit alles met als doel om bij te dragen aan een hoge inkoopprestatie op het gebied van kwaliteit, borging en kostenbeheersing. Je bent een commerciële onderhandelaar, die analytisch sterk is. Ook breng je, in samenwerking met je collega’s van betrokken afdelingen, jouw kennis en ervaring in. Dit doe je om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de inkooporganisatie binnen de Groep waarvoor je werkzaam bent.

  3 uur geleden HB17 Werkt. - Buiten Zeeland
 • Onderhouds monteur

  Wegens uitbreiding zijn wij op korte termijn op zoek naar een Monteur Technische Dienst. Als monteur TD onderhoud je het volledige machinepark. Je onderhoudt de machines in eerste instantie op twee locaties op elektrotechnisch, mechanisch en hydraulisch vlak. Daarnaast zullen jouw werkzaamheden bestaan uit: Het signaleren en analyseren van de storingen; Oplossingen aandragen voor de storingen; Preventief onderhoud verrichten aan de machines; Controleert machines op de juiste werking en veiligheid. De functie betreft een fulltime functie in dagdienst. Je dient wel bereid te zijn tot het werken in ploegen. Daarnaast heb je eens in de 4 weken consignatiedienst.

  7 uur geleden Try act EWIV - Tholen
 • Monteur (hydrauliek, diesel, elektro)

  - Het opzoeken/analyseren van storingen - Storingen oplossen met behulp van elektronische en hydraulische schema’s - Onderhoudsbeurten uitvoeren - Uitvoeren van reparaties - Uitvoeren van keuringen op locatie - Werkplek/-omgeving schoon en opgeruimd houden

  13 uur geleden Try act EWIV - Lamswaarde
 • Telecom installatiemonteurs gevraagd

  Voor de regio Zeeland zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers (m/v) met een ICT- en/of elektrotechnische achtergrond, die het in de telecom helemaal gaan maken! We geven je een prachtige kans om aan de slag te gaan als installatie- en storingsmonteur voor breedbanddiensten van bekende internet-, televisie- en telefonieproviders. Je krijgt hiervoor eerst een gespecialiseerde opleiding. Binnen een paar weken ga je vervolgens zelfstandig op pad. Je krijgt een bus van de zaak met materialen en gereedschappen. Aan de hand van een dagelijkse planning ga je naar klanten in Zeeland om hen te helpen met het installeren van internetaansluitingen, routers en zo meer en je gaat storingen oplossen. Doordat het werkgebied heel Zeeland is, kan het zijn dat de reistijd naar je klant(en) op sommige dagen wat langer is dan gebruikelijk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag en af en toe een zaterdag.

  13 uur geleden Try-act EWIV - Vlissingen
 • Mechanical designer (antwerpen)

  Als designer lopen je werkzaamheden uiteen van het maken van conceptuele studies tot het participeren in het opstellen van detail engineeringspakketten Je ontwerpt opstellingstekeningen, leidingplannen en isometrieën Je vervaardigt leiding- en equipmentspecificaties en staat in voor de berekeningen Je maakt werkomschrijvingen en specificaties voor de uitvoering Naast je technisch inhoudelijke inzet voor projecten is intensieve communicatie met je collega's en opdrachtgevers een essentieel aspect van je werkzaamheden. Ondersteuning bieden aan process/ E&I afdeling

  20 uur geleden DNM - Buiten Zeeland
 • Per direct : uitvoerder gww

  Wij zijn per direct op zoek naar een uitvoerder GWW voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil jij graag snel aan de slag ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  21 uur geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • 1e automonteur

  1e Automonteur Functie Als 1e Automonteur (m/v) houd jij je vooral bezig met het onderhoud en de reparaties. Daarnaast voer je ook de moeilijke reparaties uit en verhelp je de technische storingen. Doordat de auto steeds geavanceerder wordt moet je als 1e Autotechnicus telkens cursussen en opleidingen blijven volgen. Dienstverband Full time Beloning Conform de geldende cao   Ervaring 24 maanden Toelichting Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie! Je beschikt over een afgeronde MBO-Autotechniekopleiding. Je hebt een goede kennis van elektronica. Bezit van het Apk keurmeester diploma (niet vereist). Je bent in het bezit van rijbewijs B. Je bent woonachtig in de regio. Competenties: Zelfstandig, representatief, aan pakker, communicatief vaardig, resultaatgericht, betrokken, collegiaal, flexibel, klantgericht, planner. Rijbewijzen B Solliciteer meteen! Neem dan contact op met Peter Dullaart  peter.dullaart@try-act.eu of bel 06-54938551