Projectleider Bodem

Standplaats: Hulst

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Als projectleider bodem ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en afronding van bodemgeoriënteerde onderzoeken. Je begeleidt adviseurs bij het opstellen van onderzoeksplannen en rapportages en je stuurt projectmedewerkers aan. Je inventariseert de wensen en behoeftes van opdrachtgevers binnen complexe bodemvraagstukken.
Als projectleider bodem kun je tijdig inspelen op gewijzigde omstandigheden en verlies je nooit het klant- en projectbelang uit het oog.
Kortom: je bent een enthousiaste collega die het een uitdaging vindt om de Bodem-tak van de afdeling Advies verder vorm te geven en uit te bouwen.

Functie-eisen

Wat vragen wij van jou?
• Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding in de richting Milieukunde of -techniek;
• Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie;
• Je werkt nauwkeurig en bent in staat om contacten te leggen met bestaande en nieuwe klanten;
• Je bent sociaal betrokken, zelfstandig en hebt doorzettingsvermogen;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• Bij voorkeur woonachtig in Zuid-West Nederland

Arbeidsvoorwaarden

Colsen is een sociaal familiebedrijf waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.
We staan voor innovatieve technologieën op het gebied van duurzame energie, milieu en waterbehandeling. Je wordt onderdeel van een ambitieus team, waar initiatieven en een flexibele werkhouding worden gewaardeerd. Je werkt aan uitdagende projecten en we bieden je een aantrekkelijk salarispakket conform je niveau en potentieel.

Geïnteresseerd in deze functie?
Ben je geïnteresseerd in deze vacature en wil je onderdeel worden van ons familiebedrijf? Stuur dan je CV en motivatie naar mevr. M. Hol (m.hol@colsen.nl) of neem voor meer inhoudelijke informatie over de vacature contact op met dhr. Eric van den Branden via 0114-311548.


Vacaturenummer 277130

Colsen

t.a.v. Monique Hol
Kreekzoom 3
4561 GX Hulst