Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 55 "Overige" vacatures voor je gevonden

 • Verkeersregelaar milieustraten

  Ben jij per 8 juni beschikbaar? Houd jij ervan om buiten bezig te zijn? Kan jij goed overzicht houden? Dan hebben wij jou nodig!

  34 minuten geleden Tempo-Team Uitzenden - Oostburg
 • Servicemedewerk(st)er

  Ben jij iemand die zorg wil dragen aan schone straten? Dan is deze vacature iets voor jou! Voor onze opdrachtgever gemeente Vlissingen zoeken wij een enthousiaste en proactieve servicemedewerker veegdienst. De functie van servicemedewerker veegdienst is een erg afwisselende baan waarbij je dag in dag uit zorg draagt voor schone straten en een goede uitstraling binnen de gemeente Vlissingen. Daarnaast ga je dienstverlenend te werk en monitort je de omgeving waar de werkzaamheden moeten plaatsvinden. De werkzaamheden zijn in dagdienst van maandag t/m vrijdag. De werktijden zijn van 07:30 uur t/m 16:00 uur.

 • Huisvuilbelader

  Heb jij altijd al in de buitenlucht willen werken? Dan zoeken wij jou! Voor de gemeente Middelburg zijn wij op zoek naar enthousiaste en proactieve beladers. Bij jou is geen enkele dag hetzelfde, maar één ding staat voorop: het schoonhouden van de leefomgeving van de inwoners van de gemeente Middelburg. Samen met jouw collega's zorg jij voor een schone leefomgeving. Dit doe je door op route te gaan en het vuil binnen de wijken op te halen. Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt binnen de gemeente. Jouw werkdagen zijn maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 16.00 uur.

 • Medewerker groenvoorziening

  Heb jij groene vingers en werk je graag buiten? Dan zal deze functie perfect voor je zijn! Je bent veel bezig in tuinen, voor de gemeente en particulieren. Ook zal voor jou het gebruik van het gereedschap een eitje zijn. Je zult samen in een groep langs al de bestemmingen gaan en de opdrachten mooi opknappen. Lijk dit wat voor jou? Klik op de button en solliciteer!

 • Tijdelijke magazijnmedewerker/ster (2 weken)

  Voor het Technisch Magazijn in een fabriek in Terneuzen ben ik op zoek naar iemand die in ongeveer 2 weken labels voor de items fysiek in het magazijn kan aanpassen onder coördinatie van de magazijniers. Werkzaamheden houden in; Maken van labels volgens een aangeboden lijst; Fysiek deze labels plaatsen op de rekken bij de desbetreffende items;

 • Brandwacht voor onbepaalde tijd

  Vandaag zal jij starten met het toezicht houden op werkzaamheden in een besloten ruimte en/of hoge risicowerkzaamheden. Tevens controleer jij de aanwezigheid van geldelijke materialen en middelen. In geval van calamiteiten en/of brand ben jij degene die adequaat zal optreden. Het werken als fulltime brandwacht/heetwerkkracht voor onbepaalde tijd is elke dag weer anders! Communicatie is key! Door alles vooraf goed te bespreken met alle betrokkenen, zorg jij ervoor dat alle maatregelen genomen worden. Jij haalt jouw voldoening uit het feit dat alle werkzaamheden ook vandaag weer veilig worden uitgevoerd. De laatste check ga je vervolgens uitvoeren op jouw werkplek, zodat de werkzaamheden veilig kunnen verlopen. Gedurende de dag zorg je ervoor dat de betrokkenen zich aan de veiligheidsregels houden, dit om ervoor te zorgen dat alle medewerkers ’s avonds gezond en wel terug naar huis kunnen gaan. Kortom een veelzijdige leuke functie met verantwoordelijkheden.

 • Manager/ beheerder vogelasiel de mikke

  De Mikke in Middelburg zoekt manager (beheerder) voor 24 uur per week Als manager van de Mikke ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Jij zorgt dat alles op rolletjes loopt. Je houd je bezig met alle te organiseren activiteiten, de administratie, de planning, inkoop, promotie- en educatie activiteiten, het aannemen en begeleiden van vrijwilligers en stagiaires en alle andere voorkomende werkzaamheden. Daarnaast werk je in het asielgedeelte van de organisatie. Het asielwerk (alles m.b.t. de opvang en verzorging van de dieren) voer je uit in samenspraak met het hoofd dierverzorging en de assistent beheerder, waarbij het hoofd dierverzorging de leiding heeft. Om dit alles in goede banen te leiden blink je uit in plannen, organiseren, structureren, leidinggeven en monitoren. Jij doet het werk vanuit passie en intrinsieke motivatie, uit liefde voor het werk van De Mikke en voor de dieren.

 • Senior medewerker geografische informatie

  Als specialist Geografische informatie verzamel en beheer je geografische informatie ter ondersteuning van de organisatie. Daarnaast adviseer je als beleidsmaker de organisatie over de inzet van GEO en GIS. Hoe klinkt dit voor jou? Jij maakt het mogelijk als Senior medewerker geografische informatie bij de gemeente Borsele. Gemeente Borsele Een gemeente vol dynamiek, waar persoonlijke én vakinhoudelijke groei voorop staat. Dat is de gemeente Borsele, jouw nieuwe werkgever. Vanuit het gemeentehuis in Heinkenszand werk je samen met jouw collega’s voor de ruim 22.000 inwoners van de gemeente. Je bent zo op je werkplek waar het 17-koppige team Ruimtelijke Ontwikkeling van het Domein Ruimte al op je wacht. Persoonlijk contact, dynamiek, enthousiasme en betrokkenheid kenmerken jouw nieuwe team. Dat we onszelf dynamisch noemen, komt doordat we een gemeente van contrasten zijn. Saai is het namelijk écht niet bij de grootste fruitteeltgemeente van Nederland en de gemeente met de enige Nederlandse kerncentrale. Zo ziet een dag als Senior medewerker geografische informatie er voor jou uit. Je komt te werken in ons team Ruimtelijke ontwikkeling waar jij een belangrijke bijdrage levert aan de intake en controle van ruwe meetdata, en het verwerken van deze data conform de geldende productspecificaties en informatiemodellen. De eindcontrole, oplevering en beheer van de data behoort tot je takenpakket net als het applicatiebeheer. Je voert ook landmeetkundige werkzaamheden uit en hebt veel contact met collega’s over alle technische inhoudelijke vragen. -Je beheert de volgende landelijke authentieke basis registraties voor Borsele: Basis Registratie Grootschalige Topografie (BGT); Basis Registratie Adressen en Gebouwen (BAG) inclusief straatnaamgeving en huisnummering; Wet Kenbaarheid Publiekrechtelijke Beperkingen (Wkpb); -Je beheert het geografische informatiesysteem en de Oracle database met geografische gegevens; -Je verricht zelfstandig hoogtemetingen, metingen van gewijzigde situaties in de gemeente en zet uit ten behoeve van o.a. weg- en groen-projecten, grond aan- en verkoop; -Je bereid kadastrale aanwijzingen van grond aan- en verkoop voor en voert deze samen met het Kadaster in het veld uit; -Je maakt web maps en apps op ArcGis online; -Je zorgt voor visie- beleidsontwikkeling op het gebied van GEO en draagt nieuwe oplossingen aan met betrekking tot inzet en implementatie van GIS binnen de organisatie; -Je verzorgt kaartvervaardiging voor de organisatie (kaarten voor grondtransacties, themakaarten e.d.); -Je adviseert over de aanschaf en integratie van softwarepakketten voor grafische toepassingen en bent eerste aanspreekpunt voor toeleveranciers.

 • Maintenance worker

  Would you like to work in a new automated factory with state of the art machines? A chemical company is being established in Terneuzen and is looking for you. Calcit specializes in the production of the highest-quality calcium carbonate pigments, fillers, and granulates. On the European market, it is the second largest supplier of slurries for paper production and an important manufacturer of natural dry and coated pigments for the paint and plastics industries. The expansive production programme also offers raw materials for all other industrial and civil engineering fields. Starting in January you could be the newest asset to this company. As a maintenance worker: • You are responsible for all preventive maintenance (electrical and mechanical) within the factory; • You assist the head of maintenance; • You provide the factory with new equipment if replacement is required; • You plan preventive maintenance in the factory; • you will eventually work in two or three shifts. In the launch fase you may have to start in the day shifts.

 • Procesoperator b

  Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor de operationele controle en bediening van de installaties en apparatuur van jouw plant. Je werkt in volcontinudienst en legt verantwoording af aan de (assistent) productiecoördinator van dienst. Voor al die verantwoordelijkheid bij onze opdrachtgever mag jij het volgende terug verwachten - Goed werkgeverschap, gelukkige medewerkers zijn van groot belang - Uitstekende en motiverende arbeidsvoorwaarden - Stevige pensioenregeling en passende reiskostenvergoeding - Een interessante onregelmatigheidstoeslag - De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, maak je droom waar - Bij goed functioneren biedt de opdrachtgever je graag een vaste aanstelling Naast het dragen van veel verantwoordelijkheid ga je - Controle-, bedienings-, storings- en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de installaties en apparatuur in de plant - Controleren en bedienen van de compressoren, pompen en ventilatoren - Gevonden procesvariabelen registreren - Controleren van diverse temperaturen, drukken en niveaus - Storingen en lekkages signaleren en afwijkingen melden - De Hoofdoperator assisteren

 • Directeur m/v

  Terra Maris zoekt per 1 september 2020 wegens vertrek van de huidige directeur een enthousiaste directeur (m/v) voor 24 uur per week. Functie-inhoud: De directeur geeft leiding, informeert en inspireert de ca 18 medewerkers, is belast met de ontwikkeling van een strategisch beleid en is de eerstverantwoordelijke voor de financiële gang van zaken. Daarnaast zal de directeur zowel intern als extern een sterk verbindende rol hebben: een boegbeeld voor Terra Maris. Tot de taken behoort ook: - versterken van de maatschappelijke betekenis van het museum - opbouwen en onderhouden van netwerken - voeren van het personeelsbeleid.

 • Concerncontroller

  Coördineren en adviseren over een ijzersterk en doelgericht organisatiebeleid, zodat de organisatie- en maatschappelijke doelen van de gemeente Reimerswaal gerealiseerd kunnen worden. Jij maakt het mogelijk als Concerncontroller bij de gemeente Reimerswaal. Hoe klinkt dit voor jou? Jij doet het Zomaar een kijkje in jouw agenda als Concerncontroller. Meer concreet? Jij houdt je 36 uur per week o.a. bezig met het: • adviseren van directie en college over de toekomstige mogelijkheden, consequenties en risico’s van voorgenomen besluiten. Jij stelt steeds de vraag: passen de voorstellen daadwerkelijk bij wat de organisatie voor ogen heeft?; • invulling geven aan een ‘brede’ control functie o.a. financiën, dienstverlening(s)processen, organisatieontwikkeling, beleid, projecten ed.; • signaleren van ontwikkelingen en monitoren van de mate waarin organisatieafspraken worden nagekomen en besluiten worden uitgevoerd; • leveren van een actieve bijdrage aan het realiseren van organisatorische en bestuurlijke doelstellingen. Met ons Deuren die altijd openstaan, vrijheid in je werk en professionals met kennis van zaken. Dat is de gemeente Reimerswaal, jouw nieuwe werkgever. Vanuit het gemeentehuis in Kruiningen werk je samen met jouw collega’s voor de ruim 22.000 inwoners van de gemeente. Samenwerking kenmerkt de sfeer op het kantoor. Iedereen staat voor elkaar klaar. Niet alleen met collega’s onderling, ook met bedrijven, inwoners en bezoekers. Kortom, hard werken binnen de gemeente waar veel ontwikkelingen plaatsvinden.

  2 dagen geleden GR de Bevelanden - Kruiningen
 • Kwaliteitsmedewerker control

  Je beoordeelt de rechtmatigheid van de (financiële) verantwoording en de manier waarop informatiesystemen en regelgeving worden toegepast. Samen met de concerncontroller zorg jij dat de organisatie in controle is en blijft en lever jij een bijdrage aan die verbeterslag van de interne processen. Hoe klinkt dit voor jou? Jij maakt het mogelijk als kwaliteitsmedewerker Control bij de gemeente Goes. Jij doet het Het ene moment ben je steekproefsgewijze bezig met controle van financiële gegevens van een afdeling. Even later zit je met de concerncontroller om tafel om te sparren over risico’s en onderwerpen vanuit interne processen en de invloed van de afdelingen daarop. Zomaar een kijkje in jouw agenda als kwaliteitsmedewerker Control. Meer concreet? Jij houdt je 36 uur per week bezig met: • uitvoeren van de interne controles op rechtmatigheidsgebied en het rapporteren hierover. Je hebt hierbij nauw contact met de diverse afdelingen en de accountant; • diverse activiteiten gericht op het “in control” komen en blijven van de organisatie; • het opstellen van de jaarlijkse controle planning; • monitoring van de voorgang van de aanbeveling uit de accountantscontrole en interne controles. Onze actiepuntenlijst, welke periodiek met afdelingshoofden wordt besproken; • signalering van procesverbeteringen en het ondersteunen van afdelingen bij het opstellen van procesbeschrijvingen; • deelname aan projecten vanuit het eigen vakgebied.

  3 dagen geleden GRdeBevelanden - Goes
 • Polderrit rijder kranten gezocht van 10 july tot 17 augustus

  Wij zoeken ter vervanging in de vakantie iemand met auto die een polderrit kan rijden is in de omgeving biggekerke koudekerke dishoek

  4 dagen geleden pzc koudekerke - Vlissingen
 • Operator c

  Voor onze opdrachtgever in Terneuzen zijn wij op zoek naar een procesoperator met een afgeronde opleiding Procestechniek/Vapro C In de functie van procesoperator heb je de volgende taken: • Bedienen van productie installaties. • Begeleiden, voorbereiden en controleren van alle onderhoudswerkzaamheden. • Controleren van producten en uitvoeren van testen en waar nodig corrigerend handelen. • Verantwoordelijk voor de te verwerken producten volgens planning. • Lokaliseren van oorzaken welke productiestoringen tot gevolg hebben. • Voorbereiden en uitvoeren van speciale operationele transacties, zoals opstarts, shutdowns, grote reparatiestops en product wisselingen. • Uitvoeren van eerste lijnsonderhoud. • Voorbereiden van werkzaamheden voor afdeling onderhoud en contractors. • Handelend optreden bij calamiteiten als brandwacht. • Verrichten van administratieve handelingen t.b.v. de procesregistratie