Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 62 "Overige" vacatures voor je gevonden

 • Inpakoperator

  Ben jij die topper van een inpakoperator die wij zoeken? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een inpakoperator die goed kan samenwerken in een team met heftruckchauffeurs en inpakoperators. Dit team wordt aangestuurd door de voorman inpakoperator en de (assistent) bedrijfsleider. Zit jou kracht in het veelzijdig kunnen werken met tot wel 50 verschillende formaten aan verpakkingen verdeeld over 8 inpaklijnen dan zijn wij zeker op zoek naar jou!

 • (leerling) stoffeerder

  De werkzaamheden zijn kleine, maar uitdagende klussen (zoals een huiskamer met PVC leggen, plinten plaatsen of vloerreparaties).

  een week geleden HB17 Werkt. - Arnemuiden
 • Mobiele surveillant zuid beveland & walcheren m/v

  Als mobiele surveillant zorg je voor een snelle opvolging van alarmmeldingen en controlerondes. Je bent veel onderweg en houdt toezicht op terreinen en gebouwen. Tijdens je werkzaamheden overdag, 's avonds of 's nachts blijf je alert. Je kan zelfstandig situaties inschatten en beslissingen maken. Je reageert adequaat op uitdagende situaties en weet onder alle omstandigheden oplossingsgericht te denken.

  een week geleden Elie Beveiliging B.V. - Goes
 • Zwembad medewerker bijbaan in bruinisse

  Jij voelt je als een vis in het water en maakt er een topsport van om onze gasten een zorgeloze vakantie te laten beleven. Wat ga je doen? Zwemmen is één van de favoriete activiteiten van onze gasten. Jij neemt je baan net zo serieus als Zac Efron en The Rock in Baywatch en zorgt er voor dat alle gasten veilig kunnen genieten. Jij bent niet bang om gasten (op een nette manier) aan te spreken op hun gedrag wanneer dit de veiligheid van anderen in gevaar brengt. Heeft iemand een klein wondje? Geen probleem, een pleister is zo geplakt. Jij bent immers de held van het zwembad die overal een oplossing voor heeft. Geen water is voor jou te diep! Ben jij nog op zoek naar een leuke bijbaan voor de weekenden en vakanties? Solliciteer dan nu!

 • (junior) projectontwikkelaar

  Ben jij de (startende) Projectontwikkelaar die aan het begin van onze vakantieparken wil staan? Krijg jij energie van het ontwikkelen van nieuwe projecten? Dan is dit de functie voor jou! Wat ga je doen? Als (junior) Projectontwikkelaar ben je allround actief in een jong en dynamisch projectteam en werk je aan de meest toonaangevende recreatieve gebiedsontwikkelingen van dit moment. Je bent vanaf de initiatieffase betrokken bij de ontwikkelingen van onze vakantieparken. Van het eerste schetsontwerp tot aan het definitief ontwerp en de sleutelklare oplevering. Onder directe aansturing van Hoofd Projectontwikkeling ben je onder andere verantwoordelijk voor; - het opstellen en bewaken van projectplanningen - het opstellen van programma van eisen en budgetten - het laten opstellen van stedenbouwkundigontwerp en het ontwerp van de opstallen - het verzorgen van offerte-aanvragen - het contracteren van de aannemers In deze veelzijdige functie vorm je bovendien een coördinerende rol tussen alle stakeholders in het projectteam. Roompot Projects, zelfstandig onderdeel van de Roompot Groep, is dé specialist in recreatief onroerend goed. Van nieuwbouw tot herontwikkeling. Door de integratie van ontwikkeling en verkoop heeft Roompot Projects een eigen en unieke werkwijze. Met de focus op toplocaties wordt door ons team enthousiast gewerkt aan de ontwikkeling van toonaangevende recreatieverblijven. De jarenlange ervaring met én kennis van recreatief onroerend goed is de solide basis van onze ontwikkelings- en verkoopafdeling.

  een week geleden Roompot Vakanties vacatures - Goes
 • (junior) projectmanager

  Ben jij de gedreven bouwprofessional die alles wil weten over de ontwikkeling van onze vakantieparken? Wil jij binnen 3 jaar doorgroeien naar een zelfstandig werkend Projectmanager? Dan is dit de functie voor jou! Wat ga je doen? Als (junior) Projectmanager ben je allround actief in een jong en dynamisch projectteam en werk je aan de meest toonaangevende recreatieve gebiedsontwikkelingen van dit moment. Van definitief ontwerp tot aan het contracteren van de aannemer(s), van verkoop tot aan de sleutelklare oplevering. Je assisteert de projectmanagers bij het maken van planningen, controleren van tekeningen en andere uitvoeringswerkzaamheden. Je zorgt voor tevreden klanten tijdens de realisatiefase en je bent het aanspreekpunt tussen koper en andere stakeholders in het projectteam. Roompot Projects, zelfstandig onderdeel van de Roompot Groep, is dé specialist in recreatief onroerend goed. Van nieuwbouw tot herontwikkeling. Door de integratie van ontwikkeling en verkoop heeft Roompot Projects een eigen en unieke werkwijze. Met de focus op toplocaties wordt door ons team enthousiast gewerkt aan de ontwikkeling van toonaangevende recreatieverblijven. De jarenlange ervaring met én kennis van recreatief onroerend goed is de solide basis van onze ontwikkelings- en verkoopafdeling.

  een week geleden Roompot Vakanties vacatures - Goes
 • Assistent inkoper (m/v) fulltime

  Ben jij op zoek naar een baan waarin jouw bijdrage écht meetelt? Kijk jij altijd naar hoe het beter kan en leg jij de lat voor jezelf elke keer een stapje hoger? FenS is per 01-01-2020 op zoek naar een dynamische en proactieve assistent inkoper voor een fulltime functie van 40 uur. Kom jij ons team versterken? Functie omschrijving Als Assistent Inkoper ben je mede bepalend voor het vormgeven van het strategisch inkoopbeleid en ben je verantwoordelijk voor het praktisch uitvoeren van het inkoopproces. Daarnaast weet jij de relaties met onze leveranciers proactief te onderhouden en uit te bouwen. Ook heb je wekelijks contact met leveranciers over bestellingen en te leveren producten. Je taken bestaan uit: - Je leert alles over onze producten - Het voorbereiden en voeren van inkooptrajecten en gesprekken - Het selecteren van passende leveranciers, beoordelen van offertes en het inkopen van producten en diensten - Onderhandelen met leveranciers - Je verzorgt alle administratieve werkzaamheden m.b.t. de inkoop van A tot Z - Je beoordeelt en je bewaakt de leveranciersprestaties en stuurt bij waar nodig - Je voert dagelijks werkoverleg en stelt samen prioriteiten op inkoop en logistiek gebied - Op termijn verken je actief de mogelijkheden tot verbreding van ons producten- en leverancierspakket en bezoek je beurzen en leveranciers in binnen- en buitenland.

  een week geleden Fens bv Goes - Goes
 • Muzikanten gezocht voor het geven van lessen

  Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden.

  een week geleden Apprentus - Heel Zeeland
 • Werfleider

  - U bent verantwoordelijk voor de technische of financiële opvolging en begeleiding van één of meerdere werven. - U bent belast met de planning en opvolging van de werfactiviteiten - U onderhoud regelmatige contacten met de bouwheer - U geeft leiding aan het uitvoeringspersoneel door het enthousiast maken van de arbeiders en het stimuleren van hun activiteit - U controleert het kwaliteitsplan van het project tijdens de uitvoering

 • E&i supervisor

  - Als E&I Supervisor ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvolging van de werkzaamheden, veiligheid op de werkplek en bewaking van planning. Tevens zorg je voor coördinatie met andere disciplines, zoals Piping - Mechanical, Civiel en EH&S - Je controleert dagelijks frequent of iedereen veilig en vakkundig hun werkzaamheden uitvoert en je grijpt direct in indien nodig. - Je bent verantwoordelijke voor het uitvoeren van een gedegen start werk analyse bij elke vergunning uitgifte. - Je onderhoud contant en overlegd met de afdeling Engineering voor feedback en of overleg voor technische oplossingen, met aannemer(s) voor het vastleggen van onderlinge afspraken tijdens voortgangsmeetings en met diverse andere partijen . - Je lost technische onvolkomenheden op.

 • Lifestyle coach / gastvrouw/heer

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Lifestyle coach / gastvrouw/heer om ons huidige team te versterken. Samen met ons team ben jij verantwoordelijk voor het behalen van het optimale resultaat van onze klanten. Wat wordt van je verwacht (na een interne opleiding) -Het begeleiden en motiveren van onze leden -Je ontvangt nieuwe/potentiële leden bij hun eerste kennismaking -Je voert ondersteunende administratieve taken uit. (verwerking gegevens leden) -Je volgt regelmatig interne bijscholingen -Je bent het gezicht en het aanspreek punt van onze leden… JIJ bent diegene waarvoor onze leden graag naar de studio komen Verder... -Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit -Je bent in elk geval op woensdagochtend, donderdagavond, vrijdagochtend en zaterdagochtend beschikbaar KORTOM, JE BENT DE SPIL VAN ONZE STUDIO, BENT SUPER SOCIAAL EN HEBT BAKKEN ENERGIE!

 • Machine operator

  Werk jij graag in een fabriek met grote machines? Vindt jij chemische processen in een food omgeving interessant? Werk jij graag met verschillende nationaliteiten? Dan zijn wij opzoek naar jou! Voor onze werkgever zijn wij opzoek naar een Machine Operator die het team in Vlissingen wilt komen versterken. Het is een internationaal bedrijf met 176 vestigingen in 45 landen. De vestiging in Vlissingen ontwikkelt en produceert plastic verpakkingen voor hun Spaanse klant, die de PET flessen vult met fruitsap. Als Machine Operator ben jij verantwoordelijk voor: - Het inregelen en bijsturen van machines; - Het verrichten van inspecties en onderhoud van machines en randapparatuur; - Het oplossen en vooral voorkomen van storingen; - Het controleren en beoordelen van eindproducten volgens voorschriften; - Het invoeren en registreren van procesvariabelen en eventuele afwijkingen; - Het ombouwen van machines; - Zorgdragen voor een netwerkomgeving.

 • Werkvoorbereider tank renovatie

  Je functie bestaat uit de werkvoorbereiding (voorbereiden, begroten en plannen) van de onderhoudswerkzaamheden aan opslagtanks. Jouw takenpakket: -  Voorbereiden werkpakketten Identificeren, omschrijven en voorbereiden van alle relevante stappen, activiteiten, documentatie, benodigde diensten en middelen (materialen, bijzondere gereedschappen, apparatuur), volgens interne richtlijnen, zodat het voor de uitvoerders via de werkpakketten en eventuele toelichting, volledig duidelijk is wat de werkzaamheden omvatten die gedaan moeten worden. - In overleg met de Project Leader Tank Renovation en Reliability Engineer Offsites vanuit het Maintenance perspectief de scope completeren. - Beoordelen van geregistreerde werkopdrachten op volledigheid, in afstemming met de Project Leader Tank Renovation en Field Coördinator Tank Renovation. - Afstemmen met Project Leader Tank Renovation, Reliability Engineer Offsites en/of Field Coördinator Tank Renovation voor technische details. - Samenstellen en beschikbaar stellen van werkpakket met voor de uitvoering relevante informatie. - Invoeren van de de processtappen in SAP en andere systemen. - Omschrijven van protocollen, IRS, procedures en werkinstructies. - Relevante ondersteunende documentatie verzamelen. -  Begroten uren, kosten en materiaal Direct bij ontvangst van de orders maken van een uren-, en een kostenschatting teneinde een correcte inschatting te geven van de omvang van de te verrichten werkzaamheden. - Onderzoeken van afwijkingen t.o.v. geschatte kosten in overleg met Project Leader Tank Renovation. - Aanvragen van begrotingen (in overleg met Inkoop). - Verwerken van minder werk, meer werk en extra werk aanvragen. -  Bestellingen Bestellen van diensten en materialen, volgens vastgestelde procedures, en de planner hierover informeren zodat de planner de onderhoudswerkzaamheden tijdig voor uitvoer in kan plannen. Verder hiërarchie informeren teneinde autorisaties te verkrijgen -  Ondersteuning uitvoering Ondersteunen van uitvoering (technicians en magazijn voor bijvoorbeeld nieuwe materialen, stock-aanvragen, afwijkende leveringen enz.) en/of Field Coördinators Tank Renovation. Ondersteunen van de Reliability Engineer Offsites voor de lange termijn renovatie projecten -  Archief Archiveren van alle nieuwe werkvoorbereidinginformatie voor hergebruik (taaklijsten) en benutten van feedback van uitvoering en van de Field Coördinators Tank Renovation om de kwaliteit van de gearchiveerde pakketten te verbeteren. -  Veiligheid Identificeren van relevante veiligheidsinformatie en -vereisten, vanuit het onderhoudsperspectief, zodat de onderhoudswerkzaamheden volgens gestelde veiligheidseisen en zonder verstoringen uitgevoerd kunnen worden. Met de planner afstemmen dat tijdige reservering en aanmelding van veiligheidsmaatregelen plaatsvinden. -  Planning Inplannen van onderhoudsopdrachten als vervanger van de planner, rekening houdend met de prioriteiten van de verschillende onderhoudswerkzaamheden, zodat de beschikbare uitvoeringscapaciteit maximaal effectief kan worden ingezet.

 • Lab analist dow chemical terneuzen

  Het lab: jouw ideale werkplek? Hier kun jij je volop bezighouden met onderzoek en analyse op het gebied van chemie. Een flinke stap maken in jouw carrière en samen met het team van Dow Chemical het onderzoek naar een hoger niveau tillen? Manpower heeft de ultieme kans. Grijp deze! Lees snel verder, wij geven je alle informatie om te solliciteren voor deze veelzijdige functie. Uitzendbureau Manpower zoekt een lab analist voor Dow Chemical in Terneuzen. Dit ga je doen Als chemisch laborant bied je technische ondersteuning bij experimenten die betrekking hebben op gaschromatografie. Je helpt bij de voorbereiding en uitvoering hiervan. Concreet voer je de volgende werkzaamheden uit: - Ontwikkelen van methoden en probleemoplossingen met toepassing van gaschromatografie - Opstellen van rapportages en nieuwe methode-applicaties - Ondersteunen bij analysesystemen, probleemoplossingen, rapportages en nieuwe methode-applicaties. - Samenwerken met lokale en internationale onderzoekers Werktijden De werktijden zijn tussen 8:00 uur en 18:00 uur. De exacte invulling hiervan wordt nader overeengekomen. Hier kun jij op rekenen: - Goede werksfeer binnen een internationaal team - Brutosalaris tussen 2.600 euro en 3.400 euro per maand (is bespreekbaar) - Op termijn kans op een vast contract bij Dow Chemical - Reiskostenvergoeding van 0,19 euro per km en volledige vergoeding van Westerscheldetunnel kosten - Gratis toegang tot E-learning platform via Manpower (StudyTube) - Fulltime baan van 40 uur per week - Bonussen in de vorm van VVV bonnen en pensioenopbouw via Manpower

  2 weken geleden Manpower - Terneuzen
 • Adviseur bodem

  Als adviseur bodem begeleid je onze opdrachtgevers bij (complexe) bodemvraagstukken, inventariseert actief hun wensen en behoeftes en speel je tijdig in op gewijzigde omstandigheden. Je begrijpt waar onze opdrachtgevers behoefte aan hebben en kunt hier praktische en creatieve oplossingen in leveren. Als adviseur bodem ga je aan de slag met verschillende projecten gerelateerd aan bodemonderzoek en bodemsanering. Hierbij werk je samen met de projectleider en de veldmedewerker om een project zowel financieel als inhoudelijk vorm te geven en te vertalen naar klantspecifieke behoeften. KERNTAKEN: • Onderhouden van klantcontact inzake de uitvoering van bodemgerelateerde onderzoeken; • opstellen van offertes; • voorbereiden, uitvoeren en rapporteren van bodemonderzoeken, saneringsplannen, en bemalingsadviezen; • overige bodemgerelateerde advieswerkzaamheden; • opvolging van projecten waarvoor offerte is uitgebracht; • zorg dragen voor actuele kennis op het gebied van bodemonderzoek en -sanering, etc.;

  3 weken geleden Colsen - Hulst