Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 88 "Overige" vacatures voor je gevonden

 • Per direct : constructie bankwerker/lasser

  Wij zijn per direct op zoek naar een constructiebankwerker/lasser voor kort of langere tijd met uitzicht op vast werk.

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Vrachtwagenchauffeur c-ce

  We zijn voor meerdere opdrachtgevers op zoek naar Vrachtwagenchauffeurs C - CE voor verschillende branches zoals in de: Grondverzet – Recycling - Distributie - Binnenland - Benelux.

  6 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Tractorchauffeur / dumperchauffeur

  Voor opdrachtgevers actief in de Bouw, GWW/Infra , groenonderhoud en agrarische werkzaamheden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde Tractorchauffeurs voor diverse werkzaamheden in agrarisch loonwerk en GWW/Infra.

  6 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • ( leerling / ervaren ) uitvoerder gww

  Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ( Leerling - Ervaren ) Uitvoerder-Calculator. Werkzaamheden: Je hebt de leiding tijdens de dagelijkse uitvoering over groepen van ongeveer 4 tot 20 medewerkers; Je voorziet het personeel van materialen en benodigdheden; Je onderhoudt contact met opdrachtgever; Je bent verantwoordelijk voor de bewaking van het budget.

  6 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Per direct : service monteur elektro

  Wij zijn per direct op zoek naar een service monteur elektro voor kort of langere tijd met uitzicht op vast werk bij een fijn bedrijf. Werkplek: Zeeuws-Vlaanderen In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties, modificaties aan machines en het verhelpen van storingen.

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Steigermonteurs

  Voor een opdrachtgever, zijn wij op zoek naar een leerling of ervaren gecertificeerde steigerbouwers. Indien de motivatie en inzet er is, dan kan je omgeschoold worden tot ervaren gecertificeerde vakkracht binnen het bedrijf. Omschrijving Als steigermonteur zorg je ervoor dat onze steigers, tijdelijke ondersteuningen en overkappingen op onze projecten op een veilige en verantwoorde wijze worden gemonteerd en-/of gedemonteerd. Onze projecten variëren van industrie tot aan nieuwbouw en renovatieprojecten. Enkele hoofdtaken zijn: Monteren of demonteren van alle voorkomende steigerconstructies. Het sorteren van materiaal (bij demontage) en signaleren van afkeur materiaal. Begeleiden en opleiden van hulpmonteurs.

  6 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Buiten Zeeland
 • Leerling / ervaren mini en/of midi-kraanmachinist

  Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Leerling of ervaren Mini-Midi Kraanmachinisten. Heb je ook altijd met z’n kraan willen werken? Of doe je dit al, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je handig met het besturen van diverse voertuigen? Dan is dit echt de vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een allround machinist. Heb je bijvoorbeeld ervaring op een mini kraan, shovel, tractor of ben je gewoon heel handig met het besturen van voertuigen en wil jij je hierin verder ontwikkelen, dan komen wij graag met jou in contact! Ook als je nog geen ervaring hebt mag je reageren. Bij dit bedrijf wordt je allround opgeleid tot ervaren machinist!

  6 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Grondwerkers leerling of ervaren.

  Wij, van Uitzendbureau-ART, zoeken ervaren of gemotiveerde personen die een carriareswitch willen maken naar de functie van grondwerker met groeimogelijkheden voor meerdere opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn kleine familiebedrijven. Veel afwisseling in de werkzaamheden

  6 dagen geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Per direct : revisie monteur

  Wij zijn per direct op zoek naar een revisie monteur voor kort of langere tijd met uitzicht op vast werk bij een fijn bedrijf. Werkplek: Zeeuws-Vlaanderen In deze functie ben je verantwoordelijk voor onderhoud aan machines, maar ook het volledig herbouwen van machines.

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct : allround monteur technische dienst

  Wij zijn per direct op zoek naar een allround monteur technische dienst voor kort of langere tijd met uitzicht op vast werk bij een fijn bedrijf. Werkplek: Zeeuws-Vlaanderen In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen aan elektrotechnische of werktuigbouwkundige apparatuur en installaties.

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct : logistiek medewerker

  Wij zijn per direct op zoek naar een logistiek medewerker voor langere tijd met uitzicht op vast werk bij een fijn bedrijf. Werkplek: Zeeuws-Vlaanderen

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct : gps specialist

  Wij zijn per direct op zoek naar een GPS specialist voor flexibel, kort of langere tijd met uitzicht op vast werk bij een fijn bedrijf. Werkplek: Zeeuws-Vlaanderen

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct : straler

  Wij zijn per direct op zoek naar een Straler voor tijdelijk of langere tijd met uitzicht op vast werk bij een fijn bedrijf.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct : heftruck- en een reachtruck chauffeur

  Wij zijn per direct op zoek naar een Heftruck- en een Reachtruck chauffeur voor tijdelijk of langere tijd met uitzicht op vast werk bij een fijn bedrijf.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Brandwacht m/v (incl. Gratis opleiding) 12 euro per uur exclusief toeslagen

  Voor diverse locaties in Zeeland zoeken wij buitenwachten, heetwerkwachten en brandwachten. Je werkzaamheden zijn het nemen en het opvolgen van maatregelen ter voorkoming van brand en onveilige werkomstandigheden op plaatsen waar risicovolle werkzaamheden worden verricht. Je bent beveiliger op gebied van veiligheid en preventie in Fire&Safety. Daarnaast sta je in voor de veiligheid van de tewerkgestelde medewerkers. Binnen deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten die kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan, betrokken zijn, kunnen werken in een team en die er graag aan bijdragen om aan de hoge standaarden van de organisatie te voldoen.

  een week geleden You | R - Buiten Zeeland