Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 144 "Logistiek en transport" vacatures voor je gevonden

 • Customer service medewerker

  Wat ga jij doen: Je hebt net je computer opgestart en de eerste werkzaamheden liggen al voor je klaar. Chauffeurs beginnen vroeg, er kan dus al heel wat gebeurd zijn voordat jij op je werk aankwam. Je ziet gelijk waar de prioriteit ligt en belt zodoende de eerste klant en stelt deze op de hoogte van de bijzonderheden. Vervolgens open jij je mail en ziet vragen van de klanten binnen komen. Deze pak je direct op, je gaat aan de slag om deze vragen z.s.m. te beantwoorden. Communicatie met de afdeling planning is hierin cruciaal. Prioriteiten stellen, snel schakelen en persoonlijke benadering naar de klant. Dit zijn belangrijke eigenschappen die van toepassing zijn op dit profiel. De Customer Service is de schakel tussen de klant, planning en sales om te zorgen dat de coördinatie van de diverse leveringen en afspraken met de klanten correct en tijdig uitgevoerd worden. Je zorgt ervoor dat de ontvangsten en afhandelingen van klantenorders en de bijbehorende uitwisselingen van informatie correct en tijdig gebeurd. Je vraagt tarieven aan bij de commerciële afdeling en speelt deze door naar de klant, maakt de nodige boekingen voor het laden en lossen en voert diverse administratieve werkzaamheden uit. Dit doe je door voorop te lopen in: Nauwkeurig en correct verwerken van klantenorders; Proactieve houding te hebben; Kunnen inspelen op afwijkingen t.o.v. gemaakte afspraken; Communicatief sterk onderlegt te zijn; Stressbestendig te zijn. Hier ga jij aan de slag: Je zal komen te werken bij een toonaangevende logistieke dienstverlener met vestigingen in West-Europa.

  2 dagen geleden Modoc - Terneuzen
 • Medewerker financiële administratie

  Jij gaat aan de slag bij een internationaal handelsbedrijf wat actief is in de wereld van granen, zaden, specerijen en “superfoods”. Momenteel groeit het bedrijf zeer snel. Bij deze werkgever heb jij meerdere taken te vervullen: Algemeen voorkomende administratieve werkzaamheden; Ondersteunen bij de maand? en jaarafsluiting; Ondersteunen bij een juiste, volledige en tijdige vastlegging in het grootboek; Het verzorgen van de BTW aangifte; Financiële processen bewaken en verbeteren; Ondersteunen van het Hoofd Financiële Administratie; 32-40 uur.

  2 dagen geleden Modoc - Sas van Gent
 • Heftruckchauffeur

  Bij onze opdrachtgever heb jij meerder taken te vervullen. · Jij verzorgt het laden, lossen, opslaan van de producten en het interne transport; · Jij verzorgt de hefmiddelen (onderhoud, signalering van storingen en het schoonhouden hiervan); · Ver- en ompakken van het product; · Registreren van goederenverplaatsingen, geladen en geloste goederen; · Jij leeft de wettelijke- en bedrijfsverplichtingen en procedures op het gebied van arbo, veiligheid en milieu na.

  2 dagen geleden Modoc - Kapelle
 • Logistiek administratief medewerk(st)er stock control

  Rapaat Logistics B.V. verzorgt de logistieke werkzaamheden voor Bax-shop. Rapaat Logistics B.V. heft een team van ervaren en gemotiveerde professionals die in een informele werkomgeving samenwerken. Door uitbreidingen en groei van de organisatie zijn wij per direct op zoek naar een fulltime administratief logistiek medewerk(st)er stock control om het team van Rapaat Logistics B.V. te ondersteunen. Als administratief logistiek medewerk(st)er binnen de afdeling Stock Control ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren en waarborgen van de voorraad- en locatiebetrouwbaarheid. Je monitort de voorraadstroom van inkomende goederen, uitgaande pakketten en interne voorraad verplaatsingen. Verschillen welke hieruit ontstaan zoek je uit en corrigeer je. Je werkt nauw samen met de afdeling Inbound, maar correspondeert ook met andere afdelingen binnen Bax Music. Zo beantwoord je onder andere vragen van onze Customer Service afdeling en winkelmedewerkers, zodat deze de klanten snel kunnen voorzien van een antwoord. Je bent in het warehouse te vinden wanneer je de voorraad checks uitvoert om vervolgens het systeem in te duiken. Hierin zoek je naar de oorzaak van de door jou geconstateerde verschillen en pakt deze bij de bron aan. Je werkzaamheden zijn: - Verschillen uit ontvangsten/boekingen uitzoeken en corrigeren; - tussenlocaties van het warehouse en winkelfilialen op pijl houden; - het beheren van de item master data; - houden van steekproeven en het controleren van de voorraad; - uitvoeren van cycle counts; - consolideren van voorraad; - uitvoeren van replenishment taken; - het op orde houden van het warehouse.

  2 dagen geleden Rapaat Logistics B.V. - Goes
 • Logistiek medewerker

  Per direct is deze werkgever op zoek naar een heftruckchauffeur. Je werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aanvullen (en eventueel stickeren) van materialen op picklocaties; Het knippen en snijden van EPDM, EPDM accesoires en Resitrix; Het zagen van EPDM en Regupol; Het picken van afhaalorders; Klanten helpen met inladen bij het afhalen; Het maken van speciale grote pallets voor EPDM rollen; Het picken en palletiseren van orders voor de transportroute; Het controleren en invullen van de raaplijsten; Het laden van de vrachtwagens voor de uitgaande transportroute; Het controleren en invullen van de laadlijst tijdens het laden; Indien daarvoor gekwalificeerd: het picken, verzendklaar maken en via de computer aanmelden van pakketten die via UPS verzonden worden; Het zorgen voor orde en netheid in het magazijn door de boel schoon te houden en overtollig verpakkingsmateriaal op te ruimen.

  3 dagen geleden Modoc - Rilland-Bath
 • Vacature nacht chauffeur

  Je gaat werken in de nacht als belader van tankwagens. Wanneer je geladen hebt zet je ze neer op de parking. De documenten moeten in orde zijn zodat een van je collega’s direct kan vertrekken. Nauwkeurig werken is dan ook een eis. Daartegenover staat wel een loon wat niet zomaar voorkomt in de transport.

  3 dagen geleden Ben voor werk - Terneuzen
 • Chauffeur trekker oplegger (521220253)

  Werk jij graag als het wat rustiger op de weg is en ben je een echte avond trucker? Voor een opdrachtgever in Rilland zijn wij per direct op zoek naar chauffeurs die het visitekaartje willen zijn voor onze klant. Deze transporteur is gespecialiseerd in avond en nacht distributie. Zij vervoeren veelal post en pakketten in rolcontainers of pallets. Je start alles iedereen aan hun bord warm eten zit tussen 17:00 uur en 18:00 uur. Stressbestendigheid van de chauffeur is hierbij zeker van belang aangezien er aan de hand van strakke tijdschema's moet worden gereden. De poducten lever je af bij diverse distributiecentra in Nederland.

 • Logistiek medewerker import

  Voel jij je als een vis in het water tussen de logistieke (import) processen? Wil jij werken in een internationale werkomgeving binnen een klein team? Wil jij je ontwikkelen in de logistieke sector? En zoek je een nieuwe uitdaging? Wellicht dat jij dan de geschikte kandidaat bent voor de functie van logistiek medewerker import! Onze opdrachtgever, actief in de omgeving van Goes, is op zoek naar een logistiek medewerker import. Je bent actief met allerhande activiteiten binnen het logistieke proces, waarbij het zwaartepunt van de functie ligt op de invoer- en afhandeling van dossiers met betrekking tot de import. Tot de werkzaamheden behoren onder andere de volgende taken: - Aanmaken en verwerken dossiers; - Afhandelen transportdocumentatie; - Inplannen transport van containers; - Inplannen keuringen; - Contact houden met klanten, douane en rederijen; Je bent dus een echte spil binnen deze organisatie.

  3 dagen geleden Modoc - Kruiningen
 • Loader/bulldozer machinist (521220102)

  Heb jij een C rijbewijs, maar kun je ook overweg met een laadschop of shovel? Dan zoeken wij jou. Voor de betoncentrale in Goes of Vlissingen zoeken we een (ervaren) laadschopmachinist die ook graag zo nu en dan een ritje op de betonmixer wil rijden. Afhankelijk van de drukte word je in Goes of Vlissingen gestationeerd. Als laadschopmachinst ben je verantwoordelijk voor klein onderhoud aan de laadschop, zoals het bijvullen van de olie, controle van de banden en het schoonhouden van de motor aangezien je met zand en grind werkt. Je houdt van aanpakken en vindt het geen probleem om het terrein schoon te houden. Je werktijden zijn tussen 6:00 uur en 18:00 uur.

 • Tankwagen chauffeur (521220087)

  Onze opdrachtgever is een zeer gerenommeerde transporteur die diverse mogelijkheden heeft op het gebied van transport en gevestigd is in Terneuzen, Vlissingen. Van oudsher is deze transporteur sterk in het vervoer voor de papierindustrie, chemie, bouw en de metaalindustrie. Dagelijks zijn er ruim 500 chauffeurs onderweg naar klanten in geheel Europa. Ze hebben een stukgoed en tank afdeling, daarnaast bieden zij dagritten en overnachtingen. Betrouwbaarheid en service staat bij hen hoog in het vaandel. Je start je route vanaf de standplaats in Terneuzen tussen 05:00 & 08:00 en de route is tussen 17:00 en 19:00 uur klaar. Soms zit er een twee daagse rit tussen dus je hebt geen bezwaar tegen overnachten. Je route gaat naar de Benelux, Frankrijk, Duitsland. Je laad voornamelijk ADR transporten maar meestal zijn de units voorgeladen. Afhankelijk van je bestemming is het 1 a 2 keer lossen per dag.

 • Chauffeur bakwagen horeca distributie (521120230)

  Om alle lekkere hapjes en drankjes naar de horeca gelegenheden in het Zeeuwse te vervoeren, zijn wij op zoek naar bakwagen chauffeurs die vanaf het distributiecentrum in Vlissingen kunnen vertrekken. Je hebt meerdere stops op een dag en bent niet vies van wat fysiek laad en los werk. Lijkt het je wel wat om tussen 05:30-07:30 uur je dag zonder file te beginnen? Neem dan snel contact met ons op!

 • Chauffeur distributie winkel (511220260)

  Als CE-chauffeur maak jij de winkels en al hun klanten blij! Want jij zorgt er altijd voor dat er genoeg producten in de schappen staan. Jij levert het keurig op tijd en in perfecte staat af. Logisch dus dat alle winkels blij zijn met je komst en je met open armen ontvangen! Je gaat rijden vanaf de locatie Kapelle en start meestal vroeg als het nog lekker rustig is op de weg rond de klok van 03:00 uur. Je bent verantwoordelijk voor de aflevering van producten bij verschillende filialen van supermarkten. Onze opdrachtgever stuurt je natuurlijk niet zomaar op pad: gedurende 4 weken wordt je volledig ingewerkt. Hierin zitten ook 2 introductiedagen die je mee mag tellen voor je code 95. Dat is natuurlijk mooi meegenomen. De werkdagen liggen tussen maandag tot en met zaterdag. Je komt te werken bij een bedrijf met een prettige, sociale en informele werksfeer en je rijdt met modern en mooi materieel.

  3 dagen geleden 24/7 Chauffeursdiensten - Kapelle
 • Chauffeur zeecontainer (521220207)

  Pendel je graag tussen de havens en vind je het geen probleem om wat minder kilometers te maken? Dan is dit jouw nieuwe baan. Vanaf november zoeken wij een containerchauffeur om te pendelen in Vlissingen. Wanneer het minder druk is in de containers spring je op de betonmixer richting verschillende projecten. Je opstapplaats is Driewegen. Het bedrijf is op zoek naar een chauffeur die voor langer tijd bij ze wil blijven rijden en bij voorkeur bij het bedrijf met pensioen gaat. Wanneer je uitzendperiode erop zit, ga je in vaste dienst bij het bedrijf.

 • Chauffeur rangeerder (521220245)

  Kun jij in een keer aankoppelen dan kun je jouw stuurkunsten showen in de haven van Vlissingen!Je gaat werken als oproep rangeer chauffeur op het eigen terrein van onze klant in de haven van Vlissingen. Je gaat met je tugmaster (met of zonder draaibare stoel)containers pendelen tussen de boot naar de stack en vice versa. Als je langer bij dit bedrijf werkt kan dit werk ook uitgebreid worden met aandock werkzaamheden, daar dien je het terrein goed voor te kennen.Deze opdrachtgever werkt op basis van week en dagplanning, in verband met de aankomst van bepaalde boten. De ene week kan het dus drukker zijn dan de andere week.Ze werken in verschoven diensten:07:30 t/m 16:3016:30 t/m 00:0000:00 t/m 07:30

 • Chauffeur zeecontainers (521220137)

  Ben jij de capabele chauffeur die trots is als de goederen van de klant veilig en snel naar hun bestemming zijn gebracht. Dan zijn wij op zoek naar jou! Je begint tussen 06:00 uur en 07:00 uur vanuit de standplaats in Biervliet. Je gaat rijden met containers naar de haven van Antwerpen, deze containers ga je lossen in diverse plaatsen in België en Noord Frankrijk.Je bent bij deze job meerdere nachten per week van huis maar een dagrit kan er ook zeker tussen zitten. Heb jij al enige ervaring met zeecontainervervoer en zie jij dit werk helemaal zitten? Reageer dan snel!