Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 104 "Logistiek en transport" vacatures voor je gevonden

 • Verkoopmedewerker met ce rijbewijs (521220352)

  Je werkdag start om 4:00u in Tholen. De viswagen moet nog gedeeltelijk geladen worden. Daarna pak je een bak koffie, voordat je met je collega richting de Belgische markten vertrekt. Je werkgever staat op 20 verschillende plaatsen in Belgie dus iedere dag is weer anders. Je helpt klanten met hun bestellingen. Je werkzaamheden bestaan uit vis bakken, fileren of schoonmaken. Je staat van 8u-12u op de markt en gaat daarna weer richting huis. Je bent dus dagelijks aan het einde van de middag weer terug. Je praat je collega's even bij, maakt je wagen schoon en gaat vervolgens thuis eten. Je bent het hele weekend vrij, want op zaterdag en zondag wordt er niet gewerkt.

  5 dagen geleden 24/7 Chauffeursdiensten - Tholen
 • Chauffeur sluiskipper (521220337)

  Onze klant richt zich op het vervoer van los gestorte agrarische producten zoals meel, veevoer, (vloeibare) zuivel en gekoeld agrifood. De afdeling veevoer zoekt een nieuwe collega.Je werkdag start vanaf de standplaats Vogelwaarde waar je voorgeladen staat of je moet zelf gaan laden bij de fabriek via een loopband. Als je geladen bent ga je de sluiskipper afzeilen. Vervolgens start je rit en rijd je door groot Benelux, het is dus belangrijk dat je het wegennet goed kent.Je levert het product af bij de boeren en daar los je ook zelfstandig. Dit gebeurd doordat je de sluiskipper eerst stempelt en omhoog zet, vervolgens los je onder druk in de silo. In deze sluiskipper zitten 5 compartimenten, de schotten moet je zelf kunnen verzetten zodat je meer of minder product kunt laden.Op je terugrit naar de fabriek laad je ook weer grondstoffen en deze los je zelfstandig op de fabriek. Je hebt maximaal 3 ritten per dag. Je werkdagen zijn de ene week maandag en dinsdag en de andere week vrijdag en zaterdag. Beide met overnachting. Als je collega vakantie heeft of ziek is werk je de ene week 5 dagen en de andere week 6 dagen en overnacht je heel de week op de wagen.

 • Chauffeur rangeerder oproep (521220336)

  Je werkt als invaller rangeer chauffeur op het eigen terrein van een aardappel fabrikant in Kruiningen. Je werkt in 2 ploegen (van 10.00 uur tot 18.00 uur en van 22.00 uur tot 06.00 uur) die verdeeld worden tussen jou en een collega. Soms wordt er ook in 3 ploegen gewerkt afhankelijk van de productie (07:00 t/m 15:00, 15:00 t/m 23:00, 23:00 t/m 07:00)In Bergen op Zoom is er nog een locatie waar ze 4 ploegendiensten (07.00 uur tot 15.00 uur, 15.00 uur tot 23.00 uur en 23.00 uur tot 07.00 uur) draaien, ook daar kun je ingezet worden.Bij onze klant komen ruim 60 vrachten met aardappelen per dag binnen, deze aardappelen moeten allemaal gekeurd worden door de keurmeester. Na goedkeuring krijg je via de portofoon te horen welke trailer er naar de productie gereden kan worden. Deze dock je aan en vervolgens zet je de band aan zodat de trailer leeg gedraaid kan worden. Lege trailers koppel je aan en rijd je terug naar de parking.

 • Chauffeur bulkwagen (521220335)

  Onze klant richt zich op het vervoer van los gestorte agrarische producten: meel, veevoer, (vloeibare) zuivel en gekoeld agrifood. De afdeling veevoer zoekt een nieuwe collega.Je werkdag start vanaf de standplaats Axel / Sluiskil / Biervliet Vervolgens start je je rit en rijd je door groot Benelux. Het is dus belangrijk dat je het wegennet goed kent. Je levert het product af bij de boeren en daar los je ook zelfstandig. Op je terugrit naar de fabriek laad je ook weer grondstoffen en deze los je ook weer zelfstandig op de fabriek. Je bent een hele week van huis met dezelfde wagen.

  5 dagen geleden 24/7 Chauffeursdiensten - Sluiskil
 • Per direct: meewerkend voorman in de bouw & interieurbouw

  Wij zijn per direct op zoek naar een meewerkend voorman in de bouw & interieurbouw voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag aan de slag ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  5 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Koerier gezocht

  Functieomschrijving Je gaat werken als chauffeur bij onze opdrachtgever. Aan jou de taak om klanten blij te maken met hun bestelling. Je krijgt een eigen route die je elke dag gaat rijden. Voordat je begint, wordt je goed opgeleid en leer je jouw route goed kennen en bouw je gelijk een band op met je collega's en klanten. Zowel bij klanten aan de deur als op de weg ben jij visitekaartje van ons bedrijf. Daarom is het belangrijk dat je altijd representatief en klantvriendelijk bent. Je werkdagen en tijden zijn flexibel van maandag tot en met vrijdag.

  5 dagen geleden Flexus Detachering - Goes
 • Per direct: calculator / werkvoorbereider

  Wij zijn per direct op zoek naar een calculator / werkvoorbereider voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag aan de slag ? Bel ons dan of stuur ons je C.V.

  5 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Logistiek coördinator

  Werk jij al in een functie waarin je verantwoordelijk bent voor de logistieke administratie en wil je graag een volgende stap zetten? Wij zijn op zoek naar een logistiek coördinator die waarde kan toevoegen door de vestigingsleider te ontlasten in de werkzaamheden en het overzicht te houden in de taken die nog verricht moeten worden. Je houdt van regelen, onverwachtse situaties oppakken en daarnaast de logistiek administratieve taken verrichten. Je staat graag met mensen in contact en houdt ervan als geen dag hetzelfde is. Wat ga jij doen: Als logistiek coördinator houdt je je bezig met de logistiek administratieve taken die dagelijks verricht moeten worden. Dit kunnen onder andere dergelijke werkzaamheden zijn: - Opstellen import weekschema; - Aanmaken en verwerken dossiers in het systeem (Softpak), afhandelen transportdocumentatie; - Inplannen transport containers; - Afstemmen inkomende containers met warehouse managers; - Afstemmen met klanten wanneer hun producten beschikbaar zijn om te laden; - Documenten verzamelen; - Contact houden met rederijen over betalingen en vrijstellingen; - Contact houden met douane over inspecties/scans; - Inplannen van phyto keuringen. Daarnaast houd je je ook bezig met de exportdocumentatie en heb je een overkoepelende rol waarin je uiteindelijk (nadat je de werkzaamheden eigen hebt gemaakt) ook collega’s gaat aansturen. Het kan zijn dat je met iemand aan tafel zit voor certificeren, je houd je bezig met arbozaken en veiligheidsinstructies. Het is een veelzijdige functie waarin je verantwoordelijkheid kan nemen en op deze manier de Vestigingsleider ontlast. Hier ga jij aan de slag: Je gaat werken bij een fruit terminal waar dagelijks nieuwe vrachten met fruit binnenkomen en waar je de logistiek administratieve taken voor gaat verrichten. Ook is er een vestiging in Kruiningen, maar jij bent werkzaam in Vlissingen. Er werken ongeveer 5 mensen op kantoor en er kunnen soms wel 50 mensen werkzaam zijn op het schip, de kraan, de kade en op het kantoor. Je hebt soms met alle partijen te maken omdat je het overzicht houdt en korte lijntjes vindt met de betrokken mensen/collega’s.

  5 dagen geleden Modoc - Vlissingen
 • Logistiek cleaner

  H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling. Als Logistiek Cleaner bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrière pad bij ons uit te stippelen.

  6 dagen geleden H&S Cleaning B.V. - Ritthem
 • Chef logistieke operatie

  De functie: Als Chef logistieke operatie zorg je mede voor de realisatie van een optimaal en ongestoord logistiek proces (ontvangst, opslag en verzending), dat aan de kwalitatieve en kwantitatieve normen voldoet. Dit doe je door leiding te geven aan een team medewerkers van de afdeling logistieke operatie. Je bent mede verantwoordelijk voor de staat van transportmiddelen en opslagruimten. Daarnaast signaleer je verbetermogelijkheden, doe je hiertoe voorstellen en draag je bij aan de implementatie van verbeteringen/veranderingen. Je behartigt personeelsaangelegenheden en fungeert als eerste aanspreekpunt voor medewerkers.

  6 dagen geleden Zebra Flex B.V. - Kapelle
 • Medewerker expeditie

  De functie: Als medewerker expeditie verzorg en coördineer je werkzaamheden ten behoeve van een efficiënt verloop van de expeditie. Hiertoe voer je taken uit en coördineer je werkzaamheden met betrekking tot het lossen, verzendklaar maken en laden van gerede producten, halffabricaten en verpakkings- en emballagematerialen. Je houdt hierbij rekening met richtlijnen en urgentie van de verwerking. Je bent verantwoordelijk voor het zorgvuldig en veilig uitvoeren van interne transporten met behulp van een heftruck. Ook controleer je te transporteren goederen op overeenkomst met gegevens op vrachtbrieven of orders en signaleert afwijkingen in kwaliteit en kwantiteit. Een pré is het hebben van een groot rijbewijs waardoor je de eigen wagens kan lossen, laden en rangeren.

  6 dagen geleden Zebra Flex B.V. - Kapelle
 • Leerling logistiek

  We zijn op zoek naar een echte aanpakker die wil leren en werken als Leerling Logistiek volgens een BBL traject. BBL staat voor beroepsbegeleidende leerweg dit is een combinatie van leren en werken. Naast je baan ga je één vaste dag in de week naar school. Je boeken en studie worden door Werk en Vakmanschap betaald en zelf verdien je natuurlijk ook al gewoon salaris! Wat moet je doen als Leerling Logistiek? * Als leerling logistiek medewerker bied je ondersteuning aan je collega’s van het magazijn; * Je leert rijden met de heftruck; * Je zorgt voor de laden en lossen van de vrachtwagens; * Je controleert inkomende goederen en maakt vrachtbrieven; * Ook zorg je voor de transportplanning. Dit alles leer je aan de hand van een ervaren Logistiek medewerker die je de kneepjes van het vak leert. Daarnaast ga je 1 dag in de week naar school waar je de theorie leert. Klaar met je opleiding dan ga je in dienst bij dit bedrijf in Terneuzen. Interesse of meer informatie? Vraag naar Sonja van IJk 0115-649521 of mail haar s.van.ijk@werkenvakmanschap.nl. Liever appen? 06-13091692

  een week geleden Werk en Vakmanschap - Terneuzen
 • Rigger (terneuzen)

  Ben jij veiligheidsbewust en ervaring met rigging? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou in Terneuzen als Rigger! Wat ga je doen? * Je gaat hef-, hijs- en transportwerkzaamheden voorbereiden, waaronder controle op aanwezigheid van alle benodigde persoons- en equipment gebonden veiligheidsmiddelen; * Je checkt de veiligheidsrisico's op de werkplek, het toepassen en opvolgen van voorgeschreven veiligheidsmaatregelen, de mobilisatie van de kraan en het voeren van werkoverleg met de machinist en de opdrachtgever; * Het veilig aanslaan van lasten en het veilig begeleiden van de last; * Je voert administratieve werkzaamheden uit, zoals het aftekeken van de opdrachtbon, digitale weekstaat etc. * Je helpt bij het klein onderhoud aan de equipment en ander materiaal. Dit bedrijf werkt voornamelijk op 1 locatie en is een grote speler op het gebied van kranen en ander groot materieel. Interesse? Neem contact op met Kim Rijnhout 0115-649521 of mail je CV naar k.rijnhout@werkenvakmanschap.nl

  een week geleden Werk en Vakmanschap - Terneuzen
 • Warehouse manager

  Wil je werken in een grotere organisatie? Ben jij een mensen mens die iedereen op de werkvloer tevreden houd? Ben jij de persoon die overzicht weet te houden en alles in goede banen weet te leiden? Lees dan nu verder! Dan is deze baan als manager warehouse wellicht iets voor jou! De afdeling ga je samen met een collega Afdelingsmanager aansturen in een ploegendienst. In de dagelijkse aansturing heb je ondersteuning van Magazijnbeheerders. Samen met dit hechte team leveren jullie de maximale prestatie voor onze klanten. Als Afdelingsmanager warehouse verbeter en borg je een deel van het logistieke proces en realiseer jij de afgesproken doelstellingen. Op jouw afdeling zorg je ervoor dat iedere medewerker een optimale prestatie kan leveren en kwaliteit levert. De afdeling bestaat uit circa 35 medewerkers en een flexibele schil. Leidinggeven is dus een belangrijk onderdeel van je functie. Leidinggeven doe je op een coachende manier en daarbij weet je optimaal te communiceren met de medewerker en alle interne klanten en leveranciers. Je zorgt dat alle producten op tijd op de juiste plaats terechtkomen middels kostenbeheersing en efficiënt inzetten van personeel. Kortom: je vervult een uitdagende functie, waarbij jij een bijdrage levert in de groei en het voortdurend verbeteren van onze organisatie. Wat vragen wij? Afgeronde HBO-opleiding in logistieke richting; Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een logistieke omgeving en bent toe aan je 2e of 3e stap in je carrière en Je hebt bewezen leidinggevende ervaring. Wat bieden wij jou? Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij je neer. Daar doen wij graag wat voor terug. Vast dienstverband; Goed salaris, wij denken graag met je mee! Salaris is dus in overleg. 12 ATV-dagen; 24 vakantiedagen; Targetbonus; Mobiele telefoon; Eindejaarsuitkering; Winstdelingsuitkering; Goede pensioenregeling; Een breed aanbod aan (online) opleidingsmogelijkheden en Een bijdrage aan je sportschool abonnement. Reiskosten vergoeding Meer weten over deze functie? Solliciteer dan direct! Jordi@depooter.nl Bel voor meer informatie 0611753872

 • Projectleider

  Intro Wil je werken in een grotere organisatie? Wil je verantwoordelijk zijn voor verschillende projecten van een paar ton tot een paar miljoen? Ben jij de persoon die overzicht weet te houden en denk jij dat je grotere projecten van A tot Z kan begeleiden? Lees dan nu verder! Dan is deze baan wellicht iets voor jou!  De functie:  Binnen de fabriek kom je de meest uiteenlopende situaties tegen. Je beschikt over technische kennis,  sterke analytische vaardigheden en een groot oplossend vermogen. Daarnaast durf je kritisch te zijn en denk je eigenlijk altijd dat het beter kan. Je hebt een ruime werkervaring op technisch gebied binnen de maakindustrie en wil je hier verder in verdiepen. Een grote uitdaging hierbij is de productie ongestoord verder te laten gaan. In jouw ogen is er altijd ruimte voor verbetering van onze kwaliteit, de zorg voor onze medewerkers en de samenwerking met je interne klanten en leveranciers. Wij zoeken een enthousiaste teamplayer die mensen op een prettige manier kan overtuigen en je bent een in kei het stellen van prioriteiten. Wat ga jij doen?  Als Projectleider TD verricht je werkzaamheden voor investeringsprojecten. Jij zorgt hierbij voor de voorbereiding en uitvoering zodat ondertussen de productie ongestoord verder kan gaan. Jij bent in staat om tijdig de balans op te maken en daar waar nodig het project bij de sturen en te verbeteren. Je maakt hierbij voorstellen van verschillende scenario’s, bent in staat op specificaties op stellen op bouwkundig, besturings-, elektrotechnisch en mechanisch gebied. Je kunt hierbij technische tekeningen aanleveren.  Hierbij weet jij goed te communiceren met de deelnemers van het project. Dit doe jij op een coachende manier en weet mensen hierbij te overtuigen dat de deadlines gehaald moeten worden en voeren de deelnemers de gevraagde opdrachten uit. Je neemt hier gemakkelijk de leiding in. Daarnaast hou je overzicht en heb je een uitstekende planning. Je hebt overzicht en zorgt dat hierbij de vastgestelde budgetten en planningen gerealiseerd worden. Het aankopen van goederen en diensten is onderdeel van je werk. Je vraagt offertes aan en maakt hierbij goede vergelijkingen en natuurlijk goede afspraken. Je werkt nauw samen met TD monteurs, 2 werkvoorbereiders TD, manager TD en productie. Mooie grote projecten die de komende jaren op de planning staan, zijn het plaatsen van diverse productielijnen van meer dan 5 mio €. Daarnaast lopen er het gehele jaar door ook kleinere (verbeter)projecten op technisch gebied. Wat vragen wij voor deze functie?  Afgeronde technische HBO opleiding Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring met technische investeringsprojecten en je bent toe aan je 2e of 3e stap in je carrière Kennis van AutoCad Je hebt bewezen ervaring met het aansturen van projectteams Je beheerst de Duitse taal goed in woord als geschrift Wat krijg je van ons?  Goed salaris tussen de 2600,- en 5000,- bruto per maand 12 ATV-dagen en 24 vakantiedagen Mobiele telefoon Eindejaaruitkering, winstdelingsuitkering en goede pensioenregeling Een breed aanbod aan (online) opleidingsmogelijkheden zodat je jouw carrière tot een succes kunt maken Een bijdrage aan je sportschool abonnement Reiskosten vergoeding Werken in een stabiele, wat grotere organisatie  Baan met aanzien en verantwoordelijkheden Meer weten over deze functie? Solliciteer dan direct! Jordi@depooter.nl Bel voor meer informatie 0611753872