Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Rigger

Standplaats: Kapelle

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Ben jij iemand die graag uitgedaagd wordt? Die op de hoogte is van de regels rondom veiligheid en dit ook als hoogste prioriteit heeft? Dan is de vacature Rigger op jouw lijf geschreven.

Ter versterking van ons team Riggers en machinisten zijn wij per direct op zoek naar een Rigger voor zowel nacht- en dagdiensten. Je kunt bij ons in dienst komen of via ons als ZZP’er aan de slag gaan. Het is een vacature voor langere tijd, omdat het om een langdurend project in de havens van Vlissingen gaat.

Wat ga je doen?< Veilig aanslaan van lasten en het begeleiden hiervan; Controleren en uitvoeren hijsplannen; Het bewaken van een veilige werkomgeving; Uitvoeren van ondersteunende werken op het project.

Dit vragen wij van jou: Aantoonbare relevante werkervaring; Flexibiliteit (bereidheid om overuren te maken en zo nu en dan op een zaterdag werken); Sterk op het gebied van communicatieve vaardigheden; Beschikking over een Vca-certificaat en een geldig tcvt W4-08 certificaat; Beschikking over een rijbewijs B en evt. eigen vervoer is een pré;  fulltime beschikbaar.

Wat bieden wij jou?  Mooi salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring; (Voor zzp’ers mooi tarief en snelle betaling); Reiskostenvergoeding; Uitdagend werk; Mooie werklocatie. Klinkt dit jou als muziek in de oren?

Neem dan snel contact met ons op via de volgende gegevens en wie weet word jij onze nieuwe collega. T: 06-86881608 of [email protected]
Vacaturenummer 1015441

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.983 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.