Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 166 "Bouw en installatie" vacatures voor je gevonden

 • Assistent boormeester

  Binnen ons team is er een plaats vrijgekomen voor assistent boormeester (40 uur per week). Als assistent boormeester medewerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van horizontaal gestuurde boringen, stalen doorpersingen en alle aanverwante werkzaamheden. De belangrijkste taken: • Inmeten van het werk • Uitvoeren van gestuurde boringen en doorpersingen • Verzorgen van het dagelijks en periodiek onderhoud aan de boor- en perswagen • Verzorgen van registraties

 • Technisch medewerker infra / grondwerker

  Wij zijn op zoek naar een: ERVAREN technisch medewerker infra / grondwerker Als technisch medewerker infra ben je belast met het uitvoeren van handmatige werkzaamheden op het gebied van grond-, riolerings-, weg-, en waterwerken, leidingbouw en kabelwerken.

 • Machinist minigraafmachine met be rijbewijs

  Machinist Minigraafmachine met BE rijbewijs   Functieomschrijving: Je bent een ervaren minikraan machinist in het bezit van BE rijbewijs. Je gaat dagelijks op pad naar diverse lokaties, met een BE- combinatie, om graafwerkzaamheden uit te voeren. Dit zijn veelal kabels- en leidingwerken. Elke dag is anders en heeft hiermee zijn uitdaging. Je hebt een uitstekende machine beheersing en weet hoe je machines moet onderhouden, het besturen van de BE combinatie is tevens geen probleem.

  15 uur geleden Try act EWIV - Heel Zeeland
 • Asbestsaneerder

  Ben jij dé gediplomeerde asbest verwijderaar waar Mavertech naar opzoek is? Lees dan snel onderstaande tekst. Hier ga je je mee bezig houden: • Het reinigen van werkruimten en het schoonmaken van de gebruikte gereedschappen, apparatuur e.d.; • Medeverantwoordelijk zijn voor de realisatie van de projecten binnen de gestelde kwaliteits- en tijdgrenzen; • Verantwoordelijk voor het op de werkplek naleven van de bedrijfsregels en richtlijnen van de opdrachtgever.

  19 uur geleden Mavertech B.V. - Middelburg
 • Timmerman

  Kan jij zelfstandig timmerwerkzaamheden uitvoeren? Ben je breed inzetbaar en kun je goed zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou als Allround timmerman/vrouw! De opdrachtgever waarvoor jij komt te werken is gespecialiseerd in technische dienstverlening voor zowel particulieren en bedrijven. Zij richten zich niet op nieuwbouw, maar op aan- en afbouw. Zij helpen je met de renovatie van jouw woning, onderhouden het kantoorgebouw waar je broer werkt of zorgen voor de verbouwing van de supermarkt waar jij jouw boodschappen doet! Wij zoeken een Timmerman of vrouw die zelfstandig op projecten ingezet kan worden. Je werkt zoveel mogelijk met jouw collega’s, die allen gespecialiseerd zijn in een ander beroep. Daarnaast komt het ook voor dat je alleen naar projecten moet, daarom is het belangrijk dat jij in het bezit bent van jouw rijbewijs, eventueel met aanvulling van E. Omdat je in een klein en divers team werkt, moet je jouw collega’s soms ook willen ondersteunen! Je werkt dagelijks van 7.30 tot 17.00 uur, dit betekent dat je elke dag een half uurtje overwerkt. Dit krijg je extra terug in vakantiedagen! Wat ga je doen? - Verrichten van diverse werkzaamheden in de werkplaats en op locatie bij de klanten; - Maken van onder andere deuren, kozijnen, aftimmeringen, maatwerk meubelen e.d.; - Realiseren van dakkapellen, aan-, op- en uitbouwen; - Communiceren met de klanten en het kantoorpersoneel; - Opleveren van projecten in combinatie met de nazorg ervan; - Aanleveren van werk- en pakbonnen voor de projectadministratie; - Het uitvoeren van diverse projecten.

 • Schilder

  Wil jij graag zelfstandig zowel binnen als buiten schilderen? Wil je graag met verschillende unieke objecten aan de slag en vind je het daarnaast niet erg om ook andere werkzaamheden op te pakken wanneer dat nodig is? Dan ben jij de Schilder (m/v) waar wij naar op zoek zijn! De opdrachtgever waarvoor jij komt te werken is gespecialiseerd in technische dienstverlening voor zowel particulieren en bedrijven. Zij richten zich niet op nieuwbouw, maar op aan- en afbouw. Zij helpen je met de renovatie van jouw woning, onderhouden het kantoorgebouw waar je broer werkt of zorgen voor de verbouwing van de supermarkt waar jij jouw boodschappen doet! Je gaat dagelijks op pad, alleen of met collega’s, om te werken aan verschillende projecten. Daarom is het belangrijk dat jij een eigen rijbewijs B hebt. Je werkt in een klein team, waarbij het belangrijk is dat je multi-inzetbaar bent. Bij de functie hoort ook een stukje glas zetten en wanneer er geen schilder werk is om te doen wordt er van je verwacht dat je jouw andere collega’s ondersteunt in hun werkzaamheden. Wat ga je precies doen? - Verschillende projecten uitvoeren en de nazorg hiervan verzorgen; - Inkopen van materialen voor je projecten; - Communiceren met de klanten en het kantoorpersoneel; - Aanleveren van werk- en pakbonnen aan de projectadministratie; - Het uitvoeren van verschillende overige werkzaamheden om jouw collega’s te ondersteunen. Je werkt dagelijks van 7.30 tot 17.00 uur, dit betekent dat je elke dag een half uurtje overwerkt. Dit krijg je extra terug in vakantiedagen!

 • Calculator

  Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in de bouwkundige richting? Kun jij goed calculeren? Lees dan snel verder. Voor een grote speler op de markt, een bedrijf in Terneuzen, ben ik op zoek naar een calculator die ook als medewerker commerciële binnendienst aan de slag gaat. In deze functie maak je zowel prijs- als technische calculaties. Je ondersteunt het offerte- en verkooptraject. Je geeft de juiste productinformatie, instructies voor verwerking van de producten en mogelijkheden qua levering aan de klanten. Uiteraard doe je dit vanuit een klantgerichte en professionele houding. De functie van calculator / medewerker commerciële binnendienst is een zelfstandige functie. Op de commerciële binnendienst werken in totaal 15 enthousiaste collega’s in een informele werksfeer. Binnen de afdeling wordt er in kleinere teams samengewerkt.

 • Tekenaar

  Heb jij een passie voor tekenwerk en bouwkunde? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Hulst zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Autocad tekenaar! In deze functie werk je tekeningen uit voor houtconstructies. Je zorgt ervoor dat alle de werkvoorbereiding op tijd is getroffen en laat jouw creativiteit los om het product te ontwerpen.

 • Monteur

  Steek jij graag je handen uit de mouwen en ben je leergierig?! Voor een opdrachtgever in Zeeuws-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een allround monteur. Als monteur kom je bij mensen aan huis om de producten te installeren. Er zal geen dag hetzelfde zijn want bij elke klus wacht je een nieuwe uitdaging. Jij moet ervoor zorgen dat de klant tevreden is met het eindresultaat. Meestal werk je zelfstandig maar soms kan je ook samen met een collega op pad gaan. Het kan gebeuren dat je op hoogte moet werken. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in dagdienst.

 • Medewerker intern transport

  Voor een van onze opdrachtgevers, een bedrijf dat betonproducten produceert, ben ik op zoek naar een medewerker intern transport. Je bent als interne transportmedewerker verantwoordelijk voor de logistieke stromen op het productieterrein. Jij zorgt ervoor dat de producten veilig manier naar de juiste plek worden gebracht en je helpt ook mee aan het samenstellen van de producten (bv. laswerkzaamheden). Daarnaast ben je allround inzetbaar binnen het bedrijf. Jouw taken kunnen verder o.a. zijn: het bedienen en onderhouden van interne transportmiddelen en het laden van vrachtauto's voor extern transport.

 • Productiemedewerker

  Steek jij graag de handen uit de mouwen? En is fysiek werk geen enkel probleem voor jou? Wij zijn op zoek naar productiemedewerkers (assemblage) met technisch inzicht en ervaring in houtbewerking. Onze opdrachtgever produceert producten ten behoeve van de bouw en dat allemaal van hout. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit; - In elkaar zetten van constructieve onderdelen; - Folie en isolatie aanbrengen; - Produceren van knieschotten en dakkapellen.

 • Magazijnmedewerker

  Voor een opdrachtgever in de bouwwereld zijn wij op zoek naar een gemotiveerde allround magazijnmedewerker! We zoeken iemand met een hands-on mentaliteit die zich graag verder wil ontwikkelen. Je hebt een klantgerichte houding Je houdt je bezig met: - Heftruckwerk; - Het controleren van binnenkomende goederen; - Locatiebeheer; - Het gereed maken van orders; - Het onderhouden van klantcontacten. Ben je zo snel mogelijk fulltime beschikbaar en in het bezit van eigen vervoer, dan zijn we op zoek naar jou !

 • Secretaris monumentencommissie

  Draag bij aan de kwaliteitsborging van de stad Vlissingen met betrekking tot de gebouwde omgeving. Weet jij alles van monumenten, erfgoed en de historie hiervan? Ter ondersteuning voor de Gemeente Vlissingen zijn wij op zoek naar een Secretaris Werkgroep Monumentencommissie. Je biedt ondersteuning aan de leden van de monumentencommissie bij de voorbereiding en beoordeling van aanvragen/ plannen monumentenvergunning. Om informatie te vergaren ga je op onderzoek uit; kort bouwhistorisch onderzoek. Je zoekt relevante historische documentatie op zoals plattegronden, foto's e.d. Daarnaast informeer je de leden van de commissie over de lokale geschiedenis in relatie tot de betreffende monumenten. In deze vergaderingen maak je de notulen en werk je deze uit.

 • Verkoper

  Blijf jij thuis voor "Eigen Huis en Tuin" of "De grote verbouwing" op TV? Heb jij kennis van bouwmaterialen en gereedschap? Of hou jij van klussen en heb je ervaring met verkoop? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in Oostburg ben ik op zoek naar een fulltime verkoper (m/v). In deze functie: • onderhoud je contact met leveranciers en klanten (ZZP-ers, bedrijven en particulieren) in de showroom en telefonisch; • adviseer je klanten bij de aankoop van bouwmaterialen, hout, gereedschap, bestrating en nog veel meer; • verwerk je de orders in de computer aan de balie; • behandel je eventuele klachten; • zorg je ervoor dat de bouwshop up-to-date is; • pak je verdere voorkomende werkzaamheden op.

 • Toezichthouder ondergrondse infrastructuur

  Heb jij al een aantal jaar ervaring als Toezichthouder op het gebied van ondergrondse infrastructuur? Wil jij graag betrokken zijn bij een aansprekend project waarin het gehele glasvezel netwerk wordt vervangen en waar iedere dag anders is? Lees dan verder! Binnen de gemeente Middelburg is de aanleg van een glasvezelnet voor meer dan duizend adressen met totaal honderden kilometers graafwerk in volle gang. Voor dit project zijn wij op zoek naar een toezichthouder. Als toezichthouder ga jij je op locatie bezig houden met diverse werkzaamheden gerelateerd aan het glasvezel project. Je houdt toezicht, voert controles uit en houdt in de gaten of het proces verloopt volgens de wensen en eisen van de opdrachtgever.