Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Keukenmonteur

Standplaats: Goes

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een keukenmonteur.

Je bent 3 dagen bij een klant thuis geweest om hun droomkeuken te monteren. Tevreden trek je de deur achter je dicht: alles is tot in de puntjes geregeld en je weet dat dit gezin vanavond in hun nieuwe keuken een heerlijke maaltijd op tafel tovert. Je rijdt in jouw bus nog even langs de zaak om afval weg te brengen en wat te drinken met jouw collega’s.

Niet één keuken, klant of dag is hetzelfde. Dat maakt jouw werk als keukenmonteur afwisselend. Je wilt een mooi product afleveren, dus je gaat niet weg bij de klant totdat alle puntjes op de i gezet zijn. 100% klanttevredenheid. Voor minder doe je het niet.

Jouw werkzaamheden
Om die 100% klanttevredenheid te halen ga jij als keukenmonteur:

- Keukens inmeten. Je controleert of de maten die klanten hebben doorgegeven ook echt kloppen en je komt met advies en voorstellen als de maten niet kloppen.
- Checken of de vloer waterpas is, zodat de keuken op de juiste hoogte gemonteerd kan worden.
- Zelfstandig keukens monteren en gebruiksklaar opleveren. Hierbij ga je:
kasten stellen
- het aanrechtblad (vaak samen met een collega) monteren
- apparatuur monteren en aansluiten
- alle fronten en lades van de kasten afstellen
- plinten plaatsen en de keuken afkitten
- Servicerondes rijden. Hierbij verricht je kleine onderhouds- en reparatieklusjes en renovatieklussen bij de klant thuis.

Jouw werkplek bij ons
Begonnen in 1991 met de verkoop van keukens vanuit de auto bij de klanten thuis, is de opdrachtgever inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 8 vestigingen door heel Nederland en ruim 200 betrokken medewerkers. We regelen alles: van verkoop tot de aftersales na de montage. Dit doen we vanuit onze ‘afspraak is afspraak-mentaliteit’.

Er heerst een warm familiegevoel. We willen niet alleen tevreden klanten, maar ook tevreden medewerkers. We denken graag met je mee. Elke vestiging heeft zijn eigen keukenmonteurs. Wel staat vast dat alle collega’s veel voor elkaar over hebben en het gezellig vinden om op vrijdagmiddag de frituurpan tevoorschijn te halen en/of samen een biertje te drinken. Deze vacature staat open voor de locatie in Goes.

Functie-eisen

De keukenmonteur die wij voor ogen hebben
Omdat wij alles in eigen beheer hebben, ben jij een allrounder. Je werkt secuur en laat geen rommel bij de klant achter. Is de keuken aan het eind van de werkdag bijna helemaal gemonteerd? Dan ben je bereid om langer door te werken om hem helemaal af te maken. Het kan dus voorkomen dat je later richting huis vertrekt in jouw bus van de zaak. Je bent veel bij klanten thuis. Je bent dus klantgericht en komt met oplossingen bij problemen.

Een speciale opleiding of relevante werkervaring is mooi meegenomen, maar is niet het allerbelangrijkste voor ons. Heb je geen ervaring, dan leiden wij je op. Wel breng je mee als keukenmonteur:

- Minimaal mbo-denk- en -werkniveau.
- Goede communicatieve vaardigheden.
- Technisch inzicht.
- Een rijbewijs B.
- Relevante werkervaring is een pré.

Geen werkervaring is geen probleem
Zoals al gezegd is relevante werkervaring of opleiding geen vereiste. Wij bieden een passende interne opleiding, op jou afgestemd. Op een ontspannen en laagdrempelige manier leer je het vak van keukenmonteur. Hiervoor hebben wij een eigen opleidingscentrum opgericht, om zo op een professionele wijze mensen om te scholen tot keukenmonteur. Zo weet je zeker dat je het vak goed leert.

Arbeidsvoorwaarden

Doen zoals beloofd
Onze arbeidsvoorwaarden zijn zeer goed geregeld. Doen zoals Beloofd. Als je bij ons aan de slag gaat als keukenmonteur, kun je bovendien rekenen op de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

- Een bus van de zaak vol met gereedschap.
- Een goede pensioenregeling.
- Uitbetaling van overuren (150%) en een deel van je reistijd.
- Vrije zaterdagen.
- Opleidingen en cursussen via ons eigen Vakcollege.

Geïnteresseerd in deze vacature?
Ben je enthousiast of wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Marieke via marieke@hb17.nl of +31 6 86861055.


Vacaturenummer 423999