Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Grondwerker industrie

Standplaats: Kapelle

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Wij zijn per direct op zoek naar een grondwerker met ervaring op industriegebied. Je bent een vakman die wil werken op verschillende industrie gebieden in regio Zeeland en Zuid - Holland. Je bent ervaren met bodemsaneringen, kabels en leidingen en bijkomende grondwerken.

Dit ben jij: Je beschikt over je B - rijbewijs (en met voorkeur eigenvervoer) Je beschikt over je Vca-certificaat Je weet hoe je moet werken op industrie gebieden (poortinstructies, werkvergunningen aanvragen en je kan veilig werken) Je kan werken met pbm's (verschillende maskers, en overige pbm's) Je bent lichamelijk fit(ervaring in het grondwerk is een pré)(AB(C) keuring is een pré)Dit hebben wij te bieden: Een goede pensioenregeling Een goed bijpassend salaris (afhankelijk van je leeftijd, ervaring en opleidingen)Een fijne werkomgeving Een vast contactpersoon voor al je vragen Kilometervergoeding Mogelijkheid tot volgen van cursussen. Een leuk en gemotiveerd team.

Solliciteren kan via het telefoonnummer 06-86881608 of via het emailadres [email protected].

Wie weet kunnen wij je binnenkort verwelkomen in ons team!


Vacaturenummer 1015461

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.983 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.