Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Grondwerker kabels en leidingen

Standplaats: Kapelle

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Ter versterking van ons team zoeken wij een grondwerker kabels en leidingen. Deze vacature is niet voor een aantal maanden werk, maar na gebleken geschiktheid heb je de komende jaren vast werk. Als grondwerker werk je samen met de kraanmachinist. Je kunt duidelijke aanwijzing geven én opvolgen, zodat jullie een goed team vormen!  Wat ga je doen?  Voorsteken achter de bak van de graafmachine;  Vrij graven van kabels en leidingen; Kabels rooien; Kleine straatwerkzaamheden; Afzettingen neerzetten. Aan de hand van tekeningen of op aanwijzing van de monteur graaf je sleuven ten behoeve van het aanleggen van kabels en leidingen. Je kunt voorsteken, hebt kennis van de Klic, brengt sleufbodems op de juiste diepte en helpt bij het trekken van kabels of het leggen van leidingen.

Wat wij van jou vragen: Je hebt doorzettingsvermogen; Je bent collegiaal; Je beschikt over een geldig Vca-certificaat of bent bereid om deze te halen; Je heb je rijbewijs B en beschikt met voorkeur ook over eigen vervoer; Je bent op kort termijn beschikbaar.

Wat bieden wij jou: Salaris conform de bouw CAO; Kans op vast dienstverband bij goed functioneren; Vast contactpersoon voor al je vragen; Mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen en zo door te kunnen groeien. Leerlingen en ZZP’ers zijn ook welkom! Is dit de vacature die bij jou past?

 Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op via onderstaande gegevens:

T:  06-86881608 of 06-29039245 of [email protected]


Vacaturenummer 1015489

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.983 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.