Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Schoffelaar

Standplaats: Kapelle

  • Dienstverband: Fulltime
  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Vanaf maart tot december zijn wij ieder jaar weer op zoek naar schoffelaars met groene vingers. De werkzaamheden worden door heel Zeeland en begin Brabant uitgevoerd. Gemeentes, woningbouw en particuliere tuinen moeten onkruidvrij gemaakt worden en daarvoor zoeken wij jou! 

Solliciteren kan door je CV en/of motivatie te sturen naar  [email protected] 

Wat wij vragen voor deze vacature: Eigen vervoer of rijbewijs B. Beschikbaar in de aangegeven periode of vakantie periode. Gemotiveerde werkhouding. Arbeidsvoorwaarden. Salaris is conform de Hoveniers cao. Bij gebleken geschiktheid gegarandeerd voor de aangegeven periode werk! Wij zien uit naar je sollicitatie! 


Vacaturenummer 1015449

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.983 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.