Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Verpleegkundige

Standplaats: Middelburg

  • Aantal uren: 32

In SVRZ ’t Gasthuis in Middelburg op de afdeling D-ZEP en op de Korsakov locatie Ter Poorteweg in Koudekerke is er een vacature voor een verpleegkundige. De uren zijn bespreekbaar tussen de 16 en 32 uur.

Hoe ziet jouw avontuur eruit?

De LVHC-doelgroep betreft mensen die een aandoening of ziekte hebben die maar heel weinig voorkomt (= Laag Volume) en gespecialiseerde zorg nodig hebben waarvoor heel specifieke kennis vereist is (= Hoog Complex).

Binnen deze doelgroep LVHC hebben we ruimte in de flexibele schil. De flexibele schil zorgt ervoor dat verzuim opgevangen wordt en meerzorg trajecten en vrijspelen van medewerkers voor andere taken (bijv. coaching elders) mogelijk gemaakt wordt.

Het betreft een vacature voor zowel de Interventie (IBS, crisis, observatie en behandeling) en Resocialisatie afdeling voor o.a. mensen met dementie en zeer ernstig probleemgedrag (D-ZEP) als voor het Regionaal Expertise Centrum (REC) Korsakov Zeeland.
De Interventie- en Resocialisatie (D-ZEP) afdeling is gevestigd in ’t Gasthuis in Middelburg en het REC Korsakov aan de Ter Poorteweg in Koudekerke.

Dementie en zeer ernstig probleemgedrag (D-ZEP) geeft vaak lastige situaties voor de cliënt zelf, familie, vrienden en zorgprofessionals. Het is emotioneel aangrijpend en levert veel vragen op. SVRZ ’t Gasthuis heeft voor mensen die door problematisch gedrag tijdelijk niet meer goed kunnen worden verzorgd of behandeld, een gespecialiseerde afdeling opgezet.

Het Regionaal Expertise Centrum (REC) Korsakov Zeeland verleent zorg aan mensen met het syndroom van Korsakov. Onze ervaring en expertise met Korsakov begeleiding en ondersteuning kan ingezet worden in heel de provincie Zeeland. In de thuissituatie, maar ook binnen andere zorgorganisaties. Zorgprofessionals kunnen ook een beroep doen op het REC. De woonvoorziening aan de Ter Poorteweg voor mensen met het syndroom van Korsakov bestaat uit zes groepswoningen en het Activiteitencentrum.


GEVRAAGDDiploma Verpleegkundeóf een welzijnsdiploma SPW/MZ niveau 4 met ADL ervaring en bereidheid tot scholing verpleegtechnische handelingen
AANBODBruto maandsalaris verpleegkundige maximaal € 3.502,58 op fulltime basis (FWG 40)Uren bespreekbaar tussen 16 en 32 uurContract voor onbepaalde tijd


Vacaturenummer 1009825

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.829 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.