Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Verpleegkundige

Standplaats: Middelburg

  • Aantal uren: 24

Binnen SVRZ ZorgThuis in Zaamslag, Terneuzen en Axel is er een vacature voor verpleegkundige. Er wordt thuiszorg verleent bij cliënten binnen de woonzorgcentra en in de wijk. Het betreft een vacature voor 24 uur.

Hoe ziet jouw avontuur eruit?

Je bent samen met het team verantwoordelijk voor het verpleegkundig proces. Je begeleidt de cliënten in de regie van zijn/haar eigen leven, waarbij je de zelfredzaamheid stimuleert. Het individuele plan vormt hiervoor de basis. Je verricht waar nodig verpleegtechnische handelingen en signaleert veranderingen bij de cliënt. Waar nodig neem je initiatieven om het zorgplan van de cliënt bij te stellen. Het is van belang dat je cliënten weet te vinden en te binden, waarbij je het (sociale) netwerk van de cliënt actief bij de afstemming van zorg- en dienstverlening betrekt. Dit doe je onder andere door te luisteren naar de vraag achter de vraag en door een houding die past binnen het "te gast zijn in het huis van de cliënt". Als verpleegkundige binnen ZorgThuis heb je een ondersteunende en coachende rol binnen het zorgteam. Je begeleid medewerkers bij verpleegtechnische handelingen, je ondersteunt hen bij het opstellen van zorgplannen en/of contactverzorgende taken en hebt een expertise rol t.o.v. zorginhoudelijke vragen.

Je hebt veelvuldig contact/overleg met de wijkverpleegkundige over je bevindingen en doet verbetervoorstellen. Dit ten aanzien van de zorgvragen bij cliënten, maar ook ter verbetering van de werkwijzen. Met de huidige uitdagingen in de zorg en de krapte op de arbeidsmarkt wordt er ingezet op technologie en onderzocht welke manier van werken houdbaar is voor de toekomst. Hierin heb je als verpleegkundige een adviserende, meedenkende rol richting wijkverpleegkundige en leidinggevenden. Ook onderhoud je contacten met diverse partners in de eerste lijn, zoals de huisarts en de casemanager.


GEVRAAGD

  • In het bezit van het diploma verpleegkundige (minimaal niveau 4) en BIG registratie.
  • Beschikking over eigen vervoer


AANBOD

  • Salaris bedraagt maximaal € 3.575,63 bruto per maand op fulltime basis (FWG 45).
  • Een zelfstandige en afwisselende functie.
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte tot initiatief.
  • Ondersteuning van wijkverpleegkundige en teamleider
  • Contract voor onbepaalde tijd.
  • Gezonde werk en privé balans


Vacaturenummer 854960

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.157 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.