Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Individueel Begeleider

Standplaats: Terneuzen

 • Aantal uren: 24
 • Opleidingsniveau: HBO

Wat je doet

Als Persoonlijk Begeleider de maatschappelijke opvang Terneuzen ben je regievoerder over de begeleiding van een aantal cliënten. Dit betekent dat je in samenspraak met de bewoner, de woonbegeleider en de betrokken disciplines een begeleidingsplan opstelt en doelen vastlegt. Je draagt in samenwerking met de woonbegeleiders zorg voor de uitvoering hiervan, monitort de client in zijn vooruitgang en stelt eventueel bij. Verder onderhoud je intensief contact met de betrokken disciplines en ketenpartners.
Je bent in staat consequent om te gaan met afspraken rond de bewoners en kunt hen op een duidelijke, opbouwende manier aanspreken op hun gedrag, waarin je de eigenheid van de bewoner respecteert. 

Je maakt deel uit van een team professionals, die samen uitvoering geeft aan de pijlers van onze zorg: warm welkom, waardigheid, rust, herstel van het gewone leven, activering, perspectief en krachtgericht.

Als individueel begeleider breng je met de cliënt in kaart wat er nodig is om zo snel mogelijk uit te kunnen stromen naar zelfstandig wonen of een andere woonvoorziening. Hierbij is luisteren naar de wens van de client én intensief contact met ketenpartners als GGZ, huisarts, woningcorporatie en gemeente van groot belang.

Je geeft uitvoering aan het hulpverleningsproces en begeleidt bij het aanleren van allerhande woonvaardigheden. Je biedt hele praktische hulpverlening op het gebied van o.a. huishouding, zelfzorg en financiën, signalering, stimulering en activering.

 

Maatschappelijke opvang Terneuzen

Je komt te werken op twee locaties:
1. Locatie Hier en Nu/Van de Straat Terneuzen:
Hier en Nu/Van de Straat is bestemd voor mensen die dakloos zijn. Onder hen bevinden zich zowel economisch daklozen als mensen met dubbele diagnose. Naast bed, bad en brood bieden we deze mensen een intaketraject om te komen tot de juiste vervolgstap, zodat de opvang niet langer dan nodig gebruikt hoeft te worden.

2. Locatie Herstart Terneuzen:
Herstart is een maatschappelijke opvang die gericht is op het ondersteunen en begeleiden van dak- en thuisloze mensen. Ons uitgangspunt is om zo laagdrempelig mogelijk te zijn. Als afdeling zien we het als uitdaging om wegen te zoeken waarmee we zoveel mogelijk dak- en thuislozen kunnen opvangen en hen begeleiding te bieden die nodig is om hun leven weer op de rails te krijgen. Herstart biedt een combinatie van groepsgerichte en individuele begeleiding. Op afdeling Herstart kunnen bewoners worden opgenomen met een maximale verblijfsduur van één jaar met als doel ze te begeleiden de juiste woonvorm.

Dit ben jij

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (MWD of SPH)
 • Je hart klopt voor onze doelgroep en je hebt ervaring met multiproblem doelgroep met o.a. psychiatrische, justitiële en verslavingsachtergronden
 • Je staat stevig in je schoenen en kunt zelfstandig én in teamverband werken
 • Je bent 24 uur per week beschikbaar, waarvan ook minimaal 1 avond per week na 17 uur voor cliënten die werken

We verwachten dat je een betrokken christen bent en vanuit deze levensovertuiging de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg kunt onderschrijven. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit.

Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies. De kosten hiervoor worden vergoed. Daarnaast is een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn ook onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden

Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je ook veel kunt leren. Daarnaast bieden wij je:

 

 • Een contract voor 12 maanden met de intentie om daarna een vast dienstverband aan te gaan.
 • Conform CAO Sociaal Werk schaal 8 die loopt van € 2.780,- tot € 3.961,- per maand bij een 36-urige werkweek. Daarnaast heb je bij onregelmatige werktijden recht op een toeslag.
 • Volledige reiskostenvergoeding als je met het OV reist, een fietsregeling met extra reiskostenvergoeding als je gaat fietsen en een kilometervergoeding van maximaal € 165,81 netto per maand als je met de auto reist (afhankelijk van je reisafstand en werkdagen).
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • 170 verlofuren per jaar o.b.v. een 36-urig dienstverband. Daarnaast heb je recht op maximaal 36 vitaliteitsuren die je opbouwt afhankelijk van je leeftijd.
 • Diverse overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsregeling, eindejaarsuitkering van 8,3% per jaar, € 10 per maand tegemoetkoming zorgkosten en een vakantietoeslag van 8% per jaar.

 

Daarnaast hebben we een aantrekkelijk en passend aanbod van trainingen en opleidingen via onze LdH Academie, gericht op jouw werkgebied. Ook bouw je maandelijks een loopbaanbudget op die je voor je eigen ontwikkeling kunt inzetten.

Lijkt dit je wat?

Interesse? Wacht dan niet langer en solliciteer zo snel mogelijk  met je cv en motivatiebrief via de solliciteerbutton.

Heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maartje Vos (teammanager) op (06) 31776974.

Conform ons werving- en selectiebeleid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vacaturenummer 631289

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.641 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.