Begeleider Gehandicaptenzorg

Standplaats: Middelburg

  • Aantal uren: 24
  • Opleidingsniveau: MBO

Functieomschrijving

Gewoon leven. Dat willen we allemaal graag. Voor cliënten met een verstandelijke beperking is dit niet altijd vanzelfsprekend, omdat een cliënt met een verstandelijke beperking niet altijd goed uit kan leggen waarom hij boos of verdrietig is, uit hij dit soms in verbale of non-verbale boosheid. Jij laat je als Begeleider Gehandicaptenzorg niet verblinden en houdt contact met de cliënt. Je gaat samen met de cliënt op zoek naar de betekenis van het gedrag.

Jij denkt als persoonlijk niet aan problemen, maar je denkt juist in kansen en mogelijkheden. Door jouw kennis en kunde kan je de belevingswereld van je cliënt begrijpen en daarnaar handelen en inspelen op de situatie. Jij zorgt ervoor dat de cliënt zich op zijn gemak voelt en vertrouwen krijgt in zijn of haar omgeving.

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op via daryl.hollander@maandag.nl of via 06-13298676.

Functie-eisen

• Een afgeronde zorggerelateerde opleiding op minimaal niveau 3 niveau.
• Je het ervaring in de (gehandicapten) zorg.
• Je staat sterk in je schoenen en bent sociaal sterk.
• Je bent flexibel in je werktijden- en dagen

Arbeidsvoorwaarden

Maandag® biedt de kans om je expertise bij diverse zorginstanties in te zetten en uit te breiden. Daar wordt niet alleen de zorgbranche beter van, maar jij zelf ook! Bij Maandag® koppel je de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken. Je ontvang een uitstekend salaris dat recht doet aan jou kennis en ervaring. Maandag® vergoedt alle reiskosten op basis van €0.19,- per kilometer. Gedurende de opdracht word jij begeleid vanuit Maandag® door een vast contactpersoon.

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.


Vacaturenummer 311188