Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 24 "Werving en selectie" vacatures voor je gevonden

 • Opperman / stratenmakers ( leerling – ervaren )

  Voor een vaste opdrachtgever zin wij op zoek naar een jonge leerling/ervaren opperman/stratenmaker M/V. Of iemand die het vak wilt leren. Deze opdrachtgever is een leuk klein hecht familiebedrijf waar je echt gewaardeerd wordt en je kan hier ook nog omgeschoold worden tot een ervaren vakkracht.

  een week geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Leerling / ervaren of hobby timmerman (m/v)

  Onze opdrachtgevers zijn organisaties die zich richt op chalets en het plaatsen van keukens. De opdrachtgever is een leuk familie bedrijf die z’n personeel waardeert. We zoeken dus een Timmerman of iemand die twee rechterhanden heeft. Het mag een Ervaren Timmerman/vrouw zijn, maar ook een Leerling of Hobby Timmerman/vrouw.

  een week geleden Uitzendbureau-ART - Renesse
 • Jonge tractorchauffeur / dumperchauffeur

  Voor opdrachtgevers actief in de Bouw, GWW/Infra , groenonderhoud en agrarische werkzaamheden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde Tractorchauffeurs voor diverse werkzaamheden in agrarisch loonwerk en GWW/Infra. Deze opdrachtgever is een echte familiebedrijf en daar wordt je echt gewaardeerd en er zijn doorgroei mogelijkheden

  een week geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Schoonmakers

  Voor een klant zoeken wij per direct een schoonmakers (m/v) Parttime en/of Fulltime. Bij deze klant heb je uitzicht op vaste aanstelling

  een week geleden Uitzendbureau-ART - Renesse
 • Grondwerkers leerling of ervaren.

  Wij, van Uitzendbureau-ART, zoeken ervaren of gemotiveerde personen die een carrièreswitch willen maken naar de functie van grondwerker met groeimogelijkheden voor meerdere opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn kleine familiebedrijven. Veel afwisseling in de werkzaamheden

  een week geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Consultant

  Mensen aan een baan helpen in deze tijd? Het klinkt misschien als een grote opgave, maar bij Start People gaan wij een uitdaging niet uit de weg! Momenteel is niets belangrijker dan goed contact met organisaties hebben, inspelen op de markt en kijken waar de kansen liggen. En daar kunnen wij een sterke kracht voor gebruiken. Als consultant / intercedent is elke dag anders. Je werkt met veel verschillende bedrijven in Zeeland en helpt hen bij hun personeelsbehoefte. Grote werkgevers, eenmanszaken, kantoorbedrijven, alles komt voorbij. In deze functie ga jij je met name focussen op sales en new business. Eigenlijk ben je een accountmanager met een breed takenpakket. Je bent relatiebeheerder van bestaande klanten en breidt ons bestand uit door middel van acquisitie. Hierbij kun je denken aan bellen, bezoeken of (zoals het nu steeds vaker gaat) een videocall. Het doel is om nieuwe vacatures binnen te halen en die vervolgens te gaan invullen. Daar komt jouw recruitment talent naar boven. Jij weet precies waar de behoeftes van de klant liggen en kan zo de ideale kandidaat voorstellen. Je publiceert zelf vacatures en zoekt kandidaten via de jobboards, social media, ons eigen systeem of misschien weet jij zelf nog andere middelen. Heb je een kandidaat gevonden? Super, je plant een intakegesprek in en belt de referentie na. Als jij overtuigd bent dat dit een perfecte match is, stel je de kandidaat voor bij je opdrachtgever. Mag jouw kandidaat beginnen? Yes, je hebt er weer een nieuwe klant bij!

  een week geleden Start People Zeeland - Goes
 • Per direct: bouwkundig monteur

  In deze functie zal je een aantal verschillende taken hebben namelijk: Het plaatsen van isolatie materiaal in gevels, Het monteren van stale potdeksels Het ondersabelen van kolommen, Het opruimen van de werkplek. en diverse andere kleine bouwkundige werkzaam heden.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Zierikzee
 • Per direct: onderhoudsmonteur cv`s

  In deze functie zal je bij klanten van het bedrijf gasverwarming CV`s onderhouden. Je komt dus bij klanten thuis en pleegt daar het nodige onderhoud.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Taalcoach

  Zelfredzaam, integreren en participeren: je hebt er de Nederlandse taal voor nodig. Wij zoeken taalcoaches die voor 1,5 a 2 uur in de week aan huis of ivm corona via bijvoorbeeld skype vluchtelingen willen helpen bij het leren van de Nederlandse taal. Alle vluchtelingen volgen de inburgering of hebben de inburgering gevolgd, maar kunnen extra ondersteuning gebruiken om hun Nederlands te verbeteren. Voor met name de Heinkenszand, maar ook Goes en Rilland zijn we nog op zoek naar taalcoaches.