Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 8 "Vakantiewerk" vacatures voor je gevonden

 • Vlotte jongens en meisjes

  mee helpen in onze cafetaria div werkzaam heden verrichten

  2 weken geleden hans 56 - Vrouwenpolder
 • Op zoek naar een bijbaan maar geen idee wat?: via happystaff kom je overal!

  Heb jij geen idee wat voor een bijbaan jij nou wilt? Wellicht hebben wij de oplossing! Happy Staff voorziet opdrachtgevers van leuk. gemotiveerd personeel binnen de algehele horeca. Kortom wil jij degene zijn die werkt in de leuskte strandtent? of de biertjes tapt bij de gaafste feesten? Happy Staff is the place to be! Schrijf je nu in en kom op de leukste plekken te werken; Jij bepaalt zelf jouw beschikbaarheid en in overleg wordt je ingepland; volledige flexibiliteit en toch leuk werk!

  3 dagen geleden Happy Staff - Heel Zeeland
 • Magazijn medewerker (scholier / schoolverlater 3 tot 30 uur per week)

  Duovita B.V. levert via verschillende webwinkels producten aan dokters en verpleegkundigen. Vanuit ons magazijn op Vrijburg in Vlissingen verzenden wij dagelijks orders door heel Europa. Ben jij 3-30 uur per week beschikbaar? Wij zijn op zoek naar een scholier of schoolverlater (17-18 jaar) voor allerlei werkzaamheden in ons magazijn. De werkzaamheden betreffen bijvoorbeeld; uitpakken binnenkomende vracht, meehelpen met inpakken van bestellingen, opruimen en netjes houden van het magazijn.

  3 dagen geleden Duovita - Vlissingen
 • Wil jij ook €12,61 per uur verdienen deze zomer? Solliciteer dan nu bij ons!

  Wil jij in 1 dag verdienen waar je mede studenten in een andere branche de hele week voor moeten werken? Solliciteer dan nu bij ons voor de vacature vakantie huisjes schoonmaken! Het gaat in ieder geval om de vrijdagen maar de maandagen en de zaterdagen zijn ook erg druk!

  5 dagen geleden Zeeland Cleaning - Vlissingen
 • Fruitplukkers

  Wij zijn op zoek naar fruitplukkers voor de komende fruitpluk in Zeeland. Heb jij interesse en wil je graag buiten aan de slag ?? Neem dan contact met ons op of stuur ons een mailtje, dan bellen wij jou.

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Ben jij de nummer 1 die ons wil helpen ??

  Bestellingen aan nemen en de bestelde producten frituren en afrekenen en vriendelijk richting de gasten zijn.

  2 weken geleden hans 56 - Vrouwenpolder
 • Weekend en vakantiemedewerkers bediening

  Plaza de Vogel is het horecagedeelte van Recreatiecentrum de Vogel. De plaza is de ontmoetingsplaats van de campinggasten en is daarnaast ook een bestemming voor een gezellig dagje weg. Voor de kinderen is er een binnen- en buitenspeeltuin, een overdekt zwembad en een kidsclub. De kinderen kunnen dus lekker spelen terwijl ouders en opa en oma kunnen relaxen in de cafetaria, restaurant of terras. In het restaurant kan iedereen terecht voor een kopje koffie, een drankje en daarnaast hebben wij ook een uitgebreide lunch- en diner kaart. Voor het restaurant gedeelte zoeken wij collega’s om het huidige team te versterken. De Plaza is het hele jaar geopend en we kunnen je dan ook het hele jaar door werk bieden in de weekenden en vakanties, maar ook als je maar een korte periode kan werken ben je van harte welkom. Wat je van het werk mag verwachten: • Het verwelkomen en vriendelijk te woord staan van de gasten • Opdekken van de tafels en het verzorgen van een goede mis en place • Het opnemen en uitserveren van bestellingen • Adviseren van gasten over de gerechten • Afruimen, opruimen en schoonmaken van tafels, kinderstoelen etc • Het correct opmaken en afhandelen van de rekening

  3 weken geleden Miekevdb - Hengstdijk
 • Ervaren medewerker bediening (parttime of fulltime)

  Als ervaren medewerker bediening weet je van aanpakken en help je het team om ervoor te zorgen dat de beleving van de gast optimaal is. Je serveert eten en drinken dan ook altijd met een glimlach en je vindt het een uitdaging om alle gasten tevreden te houden en doet daar ook alles aan. Wie zoeken wij? - Je bent een echte teamplayer die flexibel inzetbaar is. - Je gaat in augustus/ september niet met vakantie - Je bent gastvrij en bereid (bij) te leren van andere collega's - Je kunt rekenen op een vast urencontract voor alleen augustus of tot eind september/oktober. (in overleg) - Fulltime kan in 4-daagse en/of 5-daagse werkweek worden ingeroosterd.

  3 weken geleden Restaurant Waterfront - Vlissingen