Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 31 "Vakantiewerk" vacatures voor je gevonden

 • Pizzakoerier

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar pizza koeriers. Heb jij een beetje stratenkennis van Vlissingen en omstreken? En lijkt het jou leuk om mensen blij te maken met een lekkere pizza, dan is dit een baantje voor jou!

  2 dagen geleden PromopolitanNL ( Vlissingen )
 • Hulp voor in onze spoelkeuken en ijssalon

  Strandpaviljoen "de Branding" is op zoek naar hulp in onze SPOELKEUKEN en IJSSALON! Ben jij deze ZOMER op zoek naar een leuke bijbaan? Dan is dit je KANS! Van borden wassen tot ijs verkopen. Van het helpen van de CHEF tot het uit serveren van gerechten! Alles hoort bij jou werkzaamheden. Ervaring is niet nodig een goede instelling wel. Lijkt het je leuk om in ons goed georganiseerde, gezellige team te werken? Neem dan snel contact op! ...............................een mooier plekje om te werken is er niet.................................

 • Vakantiekrachten

  Wil jij deze vakantie lekker bijverdienen? Bij ons krijg je elke week salaris. Ja, echt! Zo spaar je gelijk voor je volgende vakantie, of je geeft het gelijk uit aan leuke dingen natuurlijk!

 • Vakantiewerk

  Wij zoeken per direct vakantie werkers voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag ?? Bel ons dan of stuur ons je C.V. Indien van toepassing is het mogelijk een auto van de zaak te gebruiken.

  3 dagen geleden Flexwerk de Visser ( Heel Zeeland )
 • Vakantiewerk bediening horeca

  Ben jij flexibel, hardwerkend en sociaal? Dan zijn we voor ons pannenkoekhuis op zoek naar jou! In het kort - Begroeten van gasten op een warme manier - Bestellingen opnemen - Drankjes klaarmaken - Zorgen dat de gast zich thuis voelt - Het onderhouden van contacten met gasten

 • Medewerker ‘n ice2go

  Ik ben opzoek naar enthousiaste jongens en/of meiden die het team van ‘n Ice2go willen versterken. Je kan per direct beginnen maar ook in de zomervakantie ben je van harte welkom. Je werkzaamheden bestaan uit het verkopen en klaarmaken van ijs, milkshakes, diverse koffies, belegde broodjes en warme wafels. Lijkt dit je leuk of wil je meer informatie? Stuur een mailtje naar jessieroelse@gmail.com.

  3 dagen geleden JessieRls ( Zoutelande )
 • Kassamedewerk(st)er

  Voor onze recreatie supermarkt zoeken wij enthousiaste weekend en/of vakantie medewerkers. Je bent het eerste aanspreekpunt in de winkel, en in een gezellige vakantiesfeer help jij de klanten op een nette en vriendelijke manier aan de kassa. Daarmee draag je bij aan een fijne vakantie in Renesse voor onze gasten. Je werkt: +/- 6 uur per dag in de ochtend of in de middag.

  3 dagen geleden Supermarkt Renesse ( Renesse )
 • Allround medewerk(st)er bootverhuur

  Sloep&Meer heeft voor komend seizoen deze leuke vacature beschikbaar voor weekend en vakantiewerk. De werkzaamheden omvatten o.a. * Boten (sloepen en zeilboten) vaarklaar maken en controleren * Klanten ontvangen * Klanten in/uitchecken * Uitleg geven over de boot en vaargebied * Klanten helpen met wegvaren en aanmeren * Boten controleren op schade * Boten schoonmaken * Als schipper meevaren

  4 dagen geleden Sloep & Meer ( Kortgene )
 • Tijdelijke krachten voor magazijnwerk en verhuizen

  Voor het in de vakantie klaarmaken van displays met wenskaarten, haarmode, en naamsleutelhangermolens en tevens voor het verhuizen zoeken we in de periode van nu tot eind december ook tijdelijke krachten, zoals studenten etc. Bel bij voorkeur 0113 232883 of Gudi Slabbekoorn 06 21237477

  een week geleden CARDSELECT UITGEVERS GOES ( Goes )
 • Hulp voor in onze spoelkeuken en ijssalon

  Strandpaviljoen "de Branding" is op zoek naar hulp in onze SPOELKEUKEN en IJSSALON! Ben jij dit VOORJAAR en deze ZOMER op zoek naar een leuke bijbaan? Dan is dit je KANS! Van borden wassen tot ijs verkopen. Van het helpen van de CHEF tot het uit serveren van gerechten! Alles hoort bij jou werkzaamheden. Ervaring is niet nodig een goede instelling wel. Lijkt het je leuk om in ons goed georganiseerde, gezellige team te werken? Neem dan snel contact op! ...............................een mooier plekje om te werken is er niet.................................

 • Bar hulp

  Wij zijn voor ons restaurant in Domburg nog op zoek naar een barhulp(vanaf 16 jaar)voor de avonden. (ook in de weekenden en vakanties) Taken: Dranken gereedmaken, glazenspoelen, bestellingen Take-Away opnemen(balie/telefoon), meehelpen inpakken bij het Take-Away, diverse schoonmaakwerk. Werktijden vanaf 17.00 of 18.00 uur tot ong. 22.00uur (heerlijk te combineren met een middagje strand en in de avond wat bijverdienen)

  een week geleden Rest.China Garden Domburg ( Domburg )
 • Vakantiekrachten gezocht!

  Zit jij nog zonder werk? Ben je handig en doe je graag nauwkeurig werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je graag in een organisatie werken waar je kan leren en doorgroeien? Vind je het leuk om met je handen te werken in een technische omgeving met een dynamisch team?

  een week geleden Twice Interflex BV ( Middelburg )
 • Voorman hovenierr per direct vast of flexibel landgoederen

  Onderhoud van bos percelen omgeving onderhoud landschap twee tal erf boerderijen Twee land goederen

  een week geleden Flexwerk de Visser ( Burgh-Haamstede )
 • Gemotiveerde interieurverzorgster

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde interieurverzorgster voor de vrijdag, zaterdag, zondag en maandag. En eventueel oproepbaar door de weeks. Het gaat om diverse projecten.

  een week geleden Schoonmaakbedrijf RIVO ( Middelburg )
 • Ben jij opzoek naar een vakantiebaantje op het strand voor de verhuur van strandbedden en verkoop va

  Ben jij opzoek naar een relaxed vakantie baantje aan zee, voor de verhuur van strandbedjes en de verkoop van ijs en drank. En als je het leuk vind kun je eventueel ook andere werkzaamheden verrichten wat betreft keukenhulp, of bedieningsmedewerker zodat je kennis kan maken met de horeca.

  een week geleden Beachclub Lekker ( Vrouwenpolder )