Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 16 "Vakantiewerk" vacatures voor je gevonden

 • Toffe bedieningsmedewerkers

  Wat je tegen je oma vertelt? Ik bezorg mensen de dag van hun leven door hen te laten ontspannen met een hapje en (veel) drankjes! Wat je echt doet? - Wat jij tegen je oma vertelt, doe je ook echt! - Je helpt het team om te zorgen dat de beleving van de gast optimaal is - Jij serveert eten en drinken altijd met een glimlach - Je vindt het een uitdaging om alle gasten tevreden te houden en doet daar ook alles aan

  13 uur geleden Restaurant Waterfront ( Vlissingen )
 • Medewerker bediening m/v

  Wij zijn opzoek naar leuke spontane collega`s voor in de bediening, heb je een tussen jaar of wil je de tijd die je hebt buiten school wat verdienen of heb je vakantie alles is in overleg hoeveel uren je wilt werken. Beachclub Lekker is een modern paviljoen van alle gemakken voorzien, met een mooie ligging en een ongedwongen sfeertje. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je iedere dag genieten van het uitzicht en de leuke sfeer. Neem dan contact met ons op via: personeel@beachclublekker.nl

 • Vakantiekracht/hulpkracht front-office m/v

  Ben je op zoek naar een leuke, afwisselende seizoens-job in een jong team, ben je dienstverlenend en gastvrij ? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ons team is elke dag bezig onze gasten een bijzondere, comfortabele, buitenvakantie te bieden. De werksituatie waarin je terecht komt, geeft een echt 'huiskamer' gevoel. Het is een plek waar gasten samen komen en rustig kunnen genieten onder het genot van een hapje en een drankje. Gasten kunnen zichzelf voorzien van een hapje en een drankje omdat wij een selfservice concept hebben gerealiseerd. Uiteraard bieden wij hierin ondersteuning aan de gasten. Deze werkzaamheden zullen daarom ook terug komen tijdens het werk. Vanaf medio maart zijn wij op zoek naar aanvulling van Ons team voor: - Seizoensmedewerkers front-office en Hospitality De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit: - Het ontvangen van gasten - Het maken van reserveringen - In- en uitchecken - Informatie verschaffen over camping en omgeving - Telefoon en mail beantwoorden - Eventueel combinatie met horecawerkzaamheden

  5 dagen geleden Campingpark Ons Buiten ( Oostkapelle )
 • Stagiair front-office m/v

  Een onvergetelijke vakantie voor onze gasten begint en eindigt bij de receptie, waar onze medewerkers klaarstaan. Jullie zetten alles op alles om onze gasten een aangenaam verblijf te bezorgen. Je verwelkomt iedereen bij aankomst, voorziet ze van alle benodigde informatie en checkt iedereen weer uit bij vertrek. Tijdens je stage ben je: - Het aanspreekpunt voor onze gasten; je geeft antwoord op vragen, lost problemen op en staat ze met raad en daad bij - Degene die alle gasten van informatie voorziet over wat er te doen en te beleven is op het Campingpark en in de omgeving - Het visitekaartje van en aanspreekpunt op de camping. Dat vraagt van jou een gastvrije houding, een dienstverlenende instelling, enthousiasme, 110% inzet en een stralende glimlach. Vanaf medio maart zijn wij op zoek naar aanvulling van Ons team van de receptie De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit: - Het ontvangen van gasten - Het maken van reserveringen - In- en uitchecken - Informatie verschaffen over camping en omgeving - Telefoon en mail beantwoorden - Eventueel combinatie met horecawerkzaamheden

  5 dagen geleden Campingpark Ons Buiten ( Oostkapelle )
 • Kassamedewerk(st)ers recreatie supermarkt

  Voor onze recreatie supermarkt zoeken wij enthousiaste vakantie medewerkers. Je bent het eerste aanspreekpunt in de winkel, en in een gezellige vakantiesfeer help jij de klanten op een nette en vriendelijke manier aan de kassa. Daarmee draag je bij aan een fijne vakantie in Renesse voor onze gasten. Je werkt +/- 6 uur per dag in de ochtend of in de middag. Er blijft dus nog genoeg tijd over om zelf van je vakantie te genieten!

  6 dagen geleden Supermarkt Renesse ( Renesse )
 • Nieuwe collega's in de spoelkeuken!

  Wij zijn op zoek naar NIEUWE COLLEGA'S in de AFWAS! Heb jij tijd over na school of in de weekenden? Lijkt het jou wat om op het MOOISTE STRAND VAN NEDERLAND te werken? Dan is dit JOU KANS! Kom werken in een GEZELLIG, DRUK en GOED GEORGANISEERD bedrijf. Kwaliteit, service en snelheid staan hoog in ons vaandel! Ervaring is niet nodig, een goede instelling wel. Wil jij lekker wat bijverdienen? Solliciteer dan snel en ga direct bij ons aan de slag! ..................EEN MOOIER PLEKJE OM TE WERKEN IS ER NIET......................

 • Zaterdag of zondag, en/of vakantie medewerkers (meerdere filialen)

  Wij zijn per direct op zoek naar DIVERSE winkel-medewerkers die onze teams in onze vestigingen: DOMBURG, ZOUTELANDE, VEERE, DAMPLEIN, OOST-SOUBURG, VLISSINGEN komen versterken. De drukte van het seizoen staat weer voor de deur dus wij zijn op zoek naar meerdere nieuwe collega's. Heb jij alleen tijd op zaterdag of zondag, of in de vakanties? lees dan gelijk verder want wij zijn op zoek naar jou! Wij starten de dag rond 07:00 uur met het inrichten van de winkel. Daarnaast bakken we kleinbrood, heerlijke croissants, appelflappen, saucijzenbroodjes, en diverse andere hartige en zoete heerlijkheden. Voordat de winkel open gaat wordt alles nog even nagelopen om te kijken of de winkel er goed bij ligt en gaan dan over op de verkoop. We proberen gedurende de dag onze klanten zo vriendelijk en goed mogelijk te bedienen, met correcte omgangsvormen, goede service en natuurlijk een lach! Je draait met enthousiaste collega's de dagen in het filiaal, na verloop van tijd weet je alles van de opstart, de verkoop, de administratie en het afsluiten van de winkel.

 • Medewerker voor streekproductenwinkel

  Eind april openen wij in ons restaurant een streekproductenwinkel. Streekproducten die in onze keuken worden gebruikt gaan we aanbieden voor thuisgebruik, zodat iedereen op ieder moment van de dag kan genieten van al dat bijzondere dat Zeeland te bieden heeft voor op tafel. Wij zoeken een collega met affiniteit voor de horeca en Zeeland. Je krijgt uitgebreide informatie over alle producten die we gaan aanbieden zodat je dit met enthousiasme en passie kan overbrengen aan de klanten.

  2 weken geleden Grand cafe Helder ( Renesse )
 • Afwasser

  Wij zijn op zoek naar afwassers voor ons strandpaviljoen.

  2 weken geleden Beachclub Lekker ( Vrouwenpolder )
 • Weekend- en vakantiehulp

  Zit jij nog op school en wil je een extraatje bijverdienen? Voor de bediening en keuken zoeken wij jonge mensen die het leuk vinden om tijdens de weekenden en schoolvakanties bij Restaurant Grevelingen te komen werken.

  2 weken geleden Restaurant Grevelingen ( Bruinisse )
 • Bijlesgevers gezocht (wiskunde, natuurkunde, scheikunde)

  Wij zijn op zoek naar bijlesgevers in de exacte vakken om ons team te komen versterken. Ben jij enthousiast over de exacte vakken? Ken jij alle ins en outs van minimaal één van de vakken wiskunde A, wiskunde B, natuurkunde, scheikunde of biologie, op examenniveau? Of ben je een talent in statistiek? Heb jij de benodigde sociale en communicatieve vaardigheden om jouw kennis over te brengen op scholieren of studenten? Heb je ervaring met bijles geven (pre, geen vereiste)? Reageer dan nu en start direct.

  2 weken geleden studiepro ( Middelburg )
 • Afwasser - keuken medewerker

  Afwassen en schoonmaken van alles wat of in de keuken gebruikt word, assisteren van de koks, borden opmaken en weg brengen.

 • Assistent zorgkundige coach

  Sjaloom Zorg is voor de komende zomervakantie op zoek naar enthousiaste assistent zorgkundige coaches die onze teams tijdelijk voor 32 uur per week willen komen versterken. Zowel in Tholen als op onze locaties op Goeree-Overflakkee. Het betreft een periode van 1 mei 2018 tot en met 1 september 2018. Als assistent zorgkundige coach voer je de instructies van de zorgkundige coach uit bij het begeleiden, ondersteunen en verzorgen van cliënten met een beperking, zowel op individueel als groepsniveau. Het doel van de zorg is gericht op het uitvoeren van de zorgvraag. De assistent zorgkundige ontvangt direct leiding van de regiomanager en ontvangt werkinstructies van een zorgkundige coach.

  3 weken geleden Sjaloom Zorg ( Tholen )
 • Medewerk(st)er bediening vanaf 15jaar voor weekenden en vakanties

  Wij zoeken per direct: vakantie en weekendkrachten voor in de bediening Werkzaamheden bevatten oa: welkom heten van de gasten, het opnemen, indekken en serveren van bestellingen van eten en drinken (ontbijt, lunch en diner) afrekenen tafels afruimen en schoonmaken

  3 weken geleden BabZout ( Zoutelande )
 • Supermarkt medewerk(st)ers

  Functieomschrijving Werken in vakantiesfeer. Wij zijn op zoek naar supermarkt medewerkers voor Supermarkt de Schuur in Burgh-Haamstede. De klanten in onze supermarkt zijn allemaal in vakantiestemming waardoor er een relaxte en ontspannen sfeer heerst. Samen met ons team dragen wij bij aan een 100% tevreden vakantie. De werkzaamheden zijn o.a. kassawerkzaamheden, vakkenvullen, het verzorgen van de broodafdeling etc. Wij zijn op zoek naar mensen die beschikbaar zijn in de zomervakantie, weekenden en feestdagen. De werkdagen beginnen om 7:00 of 8:00 tot 13:00 of van 13:00 tot 18:00 of 19:00. Werkdagen zijn van te voren bekend. Er is in ieder geval genoeg ruimte om ook nog van je vakantie te kunnen genieten.

  4 weken geleden Supermarkt de Wijde Blick ( Renesse )