Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Cityhotel Wood

t.a.v. Eva van de Parel MIDDELBURG

Wij hebben 7 vacatures voor jou

 • Hulpkracht bediening

  Stroomt de gastvrijheid bij jou door de aderen en houd jij er van om gasten een prettig, warm thuisgevoel te geven? Wij zoeken avond-, weekend- en vakantiehulpen ter versterking van ons gastvrije team! Cityhotel WOOD zal de deuren medio april/begin mei 2020 gaan openen. Ons hotel telt 53 eigentijdse kamers, luxe suites en city lofts. In citylounge & natural kitchen THE GREEN ROOM met intieme serre en hotelbar is er ruimte voor ongeveer 90 zitplaatsen. In het souterrain komt een mooie bibliotheek met workspaces en 4 aangrenzende vergaderruimtes. Home away from home @WOOD Samen met jou willen wij de gasten van WOOD een onvergetelijk verblijf bezorgen, een plek van thuiskomen na een lange reis of intensieve werkdag met THE GREEN ROOM als huiskamer. We zorgen goed voor onze gasten, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Voor ons betekent dit service op maat, persoonlijke aandacht en feeding instead of filling. De ingrediënten die de keuken binnenkomen staan dicht bij de natuur. Onbewerkte, zuivere producten met een korte lijn naar de bron. Rauw en vers zijn het vertrekpunt van THE GREEN ROOM en vormen de basis van verrassende en smaakvolle gerechten. Focus op huisgemaakt, lokale producten en waar kan biologisch met zoveel mogelijk gebruik van het hele product. In WOOD proberen we de geijkte merken waar mogelijk te vermijden en kiezen we bewustere (en waar kan biologische) opties. Thee plukken we vers van de kruidenwand in THE GREEN ROOM en limonades maken we zelf, net als verse groente- en fruitsmoothies. Maar we slaan er niet in door hoor, het moet natuurlijk wel toegankelijk (en leuk) blijven voor een ruim publiek. Dus lekkere biertjes, mooie wijnen en creatieve cocktails horen daar ook bij. Als hulpkracht bediening maak je de citylounge gereed voor het ontbijt(buffet), lunch en/of diner, ontvang je de gasten in THE GREEN ROOM, adviseer je gasten over gerechten en bijpassende dranken, neem je bestellingen op en serveer je dranken en gerechten uit aan tafel. Kleine bereidingen aan tafel kunnen hier ook onderdeel van zijn. Ook zorg jij ervoor dat het de gasten in de vergaderruimtes aan niets ontbreekt. We verwelkomen de gasten, nemen het programma met ze door en zorgen ervoor dat, in de naastgelegen bibliotheek, de hapjes en drankjes klaarstaan tijdens de pauzes. Ook gasten die de bibliotheek als workspace gebruiken worden hier voorzien van de nodige versnaperingen (self-service). En terwijl de gasten genieten van hun pauze, lopen wij de zalen even na en vullen we waters e.d. aan waar nodig. Op de rustige momenten worden de vergaderzalen klaargezet in de juiste setting voor de volgende dag(en) waarop deze gereserveerd zijn.

  3 dagen geleden Horeca (Middelburg)
 • Ontbijtkok (parttime & fulltime)

  Ben jij er klaar voor om vanaf medio april/begin mei 2020 bij een gloednieuw horeca concept in hartje Middelburg aan de slag te gaan als ontbijtkok? Bij Cityhotel WOOD sta je als ontbijtkok altijd direct in contact met je gasten, want keuken & restaurant staan bij ons niet tegenover elkaar, maar vormen samen een open setting waardoor er een echte huiskamersfeer ontstaat. Ons hotel telt 53 eigentijdse kamers, luxe suites en city lofts. In citylounge & natural kitchen THE GREEN ROOM met intieme serre en hotelbar is er ruimte voor ongeveer 90 zitplaatsen. In het souterrain komt een mooie bibliotheek met workspaces en 4 aangrenzende vergaderruimtes. Feeding instead of filling De ingrediënten die de keuken binnenkomen staan dicht bij de natuur. Onbewerkte, zuivere producten met een korte lijn naar de bron. Rauw en vers zijn het vertrekpunt van THE GREEN ROOM en vormen de basis van verrassende en smaakvolle gerechten. Focus op huisgemaakt, lokale producten en waar kan biologisch met zoveel mogelijk gebruik van het hele product. Gezond, maar niet saai. Mornings @WOOD Je werkdag begint om 06.00 uur en in het weekend om 07.00 uur. Als vroege vogel stap jij altijd met het goede been uit bed en vindt je het heerlijk om, nog voordat de zon opgekomen is en de gasten van WOOD zijn ontwaakt, de deuren van THE GREEN ROOM te openen en het ontbijtbuffet gereed te maken. In de open keuken bereidt je, terwijl je de gasten welkom heet, a la minute heerlijke creaties zoals bananenpannenkoekjes, eiergerechten en breakfastbowls die zorgen een voedzame first meal of the day. Verse groenten- en fruitsmoothies uit de slowjuicer of blender worden ook dagelijks bereid volgens een wisselend receptuur. Samen met jouw collega, die iets langer uit-slaapt en de gasten ontvangt en bedient, zorg jij ervoor dat het ontbijtbuffet verzorgd blijft en netjes wordt aangevuld. Schoonmaakwerkzaamheden en het bijhouden van de afwas behoren ook tot jouw takenpakket. Jouw werkdag kan om 12.00 uur eindigen, maar werk je liever door tot 14.00 uur, dan help je mee met de voorbereidingen voor de rest van de dag. Denk hierbij aan mice en place voor lunch en diner en het ontvangst nemen en controleren van bestellingen aan de hand van pakbonnen. Buitenom evenementen, speciale activiteiten en feestdagen sluiten wij op zondag na het ontbijt de keuken, dus dat betekent dat je vaak vrij zult zijn op zondag. Daartegenover staat wel dat je de zaterdagen beschikbaar bent.

  3 dagen geleden Horeca (Middelburg)
 • Leerling kok (bbl)

  Ga jij de koksopleiding doen of ben je hier al mee bezig en op zoek naar een tof leerbedrijf voor het nieuwe schooljaar? Cityhotel Wood opent eind april/begin mei 2020 de deuren in hartje Middelburg en wij zoeken aanstormend kooktalent ter uitbreiding van ons gezellige team! Wil je gelijk vanaf de opening meedraaien en niet wachten tot september? Dan begin je gewoon alvast in loondienst al bijbaan! Bij Cityhotel WOOD sta je als kok altijd direct in contact met je gasten, want keuken & restaurant staan bij ons niet tegenover elkaar, maar vormen samen een open setting waardoor er een echte huiskamersfeer ontstaat. Ons hotel telt 53 eigentijdse kamers, luxe suites en city lofts. In citylounge & natural kitchen THE GREEN ROOM met intieme serre en hotelbar is er ruimte voor ongeveer 90 zitplaatsen. In het souterrain komt een mooie bibliotheek met workspaces en 4 aangrenzende vergaderruimtes. s Middags en ‘s avonds werken we met een a la carte menu en gedurende de dag treffen we hiervoor de nodige voorbereidingen. Het opslaan en coderen van producten, in ontvangst nemen en opruimen van goederen, bijhouden van de afwas en het schoonmaken van de keuken horen hier ook bij. Gasten kunnen immers meekijken in de keuken, dus het is belangrijk dat deze altijd spik-en-span is! Over gasten gesproken.. Als kok bij WOOD ben je ook een beetje gastheer of gastvrouw. De open keuken nodigt gasten uit om een praatje te komen maken of een vraag te stellen over de kaart. Daarom is het ook belangrijk dat je op de hoogte bent van de ingrediënten en samenstelling van de gerechten, zodat je gasten kunt informeren bij bepaalde dieetwensen en allergieën. Natuurlijk helpen wij je hierbij. Buitenom evenementen, speciale activiteiten en feestdagen sluiten wij op zondag na het ontbijt de keuken, dus dat betekent dat je vaak vrij zult zijn op zondagmiddag- en avond. Daartegenover staat wel dat je de zaterdagen beschikbaar bent. De keuken zal op maandag t/m zaterdag tot 21.00 uur geopend zijn.

  3 dagen geleden Horeca (Middelburg)
 • Hulpkok (weekenden/avonden)

  Op zoek naar een leuke (bij)baan en houd je van koken? Lees dan gauw verder, want wij zoeken smaakmakers ter uitbreiding van ons keukenteam! Cityhotel Wood opent eind april/begin mei 2020 de deuren in hartje Middelburg.. Bij Cityhotel WOOD sta je als (hulp)kok altijd direct in contact met je gasten, want keuken & restaurant staan bij ons niet tegenover elkaar, maar vormen samen een open setting waardoor er een echte huiskamersfeer ontstaat. Ons hotel telt 53 eigentijdse kamers, luxe suites en city lofts. In citylounge & natural kitchen THE GREEN ROOM met intieme serre en hotelbar is er ruimte voor ongeveer 90 zitplaatsen. In het souterrain komt een mooie bibliotheek met workspaces en 4 aangrenzende vergaderruimtes. Maar hoe ziet een werkdag er dan ongeveer uit? Met behulp van een ervaren collega zul je zorg dragen voor de bereiding van voedzame, creatieve gerechten met als basis verse (streek)producten die dicht bij de natuur staan. Je leert verschillenden keuken- en kooktechnieken te beheersen en uitvoeren, te werken met mice-en-place lijsten en recepten die we samen gaan maken. Ook brengen we je kennis bij over de regels die te maken hebben met veiligheid en hygiëne. Tijdens het ontbijt bereiden we een deel van de gerechten a la minute, zoals bananenpannenkoekjes en eiergerechten. Daarnaast worden er gerechten op het buffet gepresenteerd. Voorkomende werkzaamheden zijn het bakken van brood, snijden van vleeswaren en kaas met een snijmachine, het wassen van groenten en fruit, maken van vitaminewaters en het blenden van verse groente- en fruitsmoothies met behulp van een slowjuicer en blender. ‘s Middags en ‘s avonds werken we met een a la carte menu en gedurende de dag treffen we hiervoor de nodige voorbereidingen. Het opslaan en coderen van producten, in ontvangst nemen en opruimen van goederen, bijhouden van de afwas en het schoonmaken van de keuken horen hier ook bij. Gasten kunnen immers meekijken in de keuken, dus het is belangrijk dat deze altijd spik-en-span is! Over gasten gesproken.. Als kok bij WOOD ben je ook een beetje gastheer of gastvrouw. De open keuken nodigt gasten uit om een praatje te komen maken of een vraag te stellen over de kaart. Daarom is het ook belangrijk dat je op de hoogte bent van de ingrediënten en samenstelling van de gerechten, zodat je gasten kunt informeren bij bepaalde dieetwensen en allergieën. Natuurlijk helpen wij je hierbij. Buitenom evenementen, speciale activiteiten en feestdagen sluiten wij op zondag na het ontbijt de keuken, dus dat betekent dat je vaak vrij zult zijn op zondagmiddag- en avond. Daartegenover staat wel dat je de zaterdagen beschikbaar bent. De keuken zal op maandag t/m zaterdag tot 21.00 uur geopend zijn.

  3 dagen geleden Horeca (Middelburg)
 • Zelfstandig werkend kok

  Ben jij er klaar voor om vanaf medio april 2020 bij een gloednieuw horeca concept in hartje Middelburg aan de slag te gaan als zelfstandig werkend kok? Bij Cityhotel WOOD sta je altijd direct in contact met je gasten, want keuken & restaurant staan bij ons niet tegenover elkaar, maar vormen samen een open setting waardoor er een echte huiskamersfeer ontstaat. Ons hotel telt 53 eigentijdse kamers, luxe suites en city lofts. In citylounge & natural kitchen THE GREEN ROOM met intieme serre en hotelbar is er ruimte voor ongeveer 90 zitplaatsen. In het souterrain komt een mooie bibliotheek met workspaces en 4 aangrenzende vergaderruimtes. Feeding instead of filling De ingrediënten die de keuken binnenkomen staan dicht bij de natuur. Onbewerkte, zuivere producten met een korte lijn naar de bron. Rauw en vers zijn het vertrekpunt van THE GREEN ROOM en vormen de basis van verrassende en smaakvolle gerechten. Focus op huisgemaakt, lokale producten en waar kan biologisch met zoveel mogelijk gebruik van het hele product. Gezond, maar niet saai. Just a day @WOOD Genoeg uitdaging dus! In de vroege ochtenduren zijn we al druk bezig met het verzorgen van een healthy start of the day voor onze hotelgasten. Most of the time zal hierna jouw werkdag starten en begin je met het bereiden van creatieve en voedzame lunchgerechten. Wanneer de voorbereidingen voor de avond zijn afgerond nemen we, voordat het diner begint, eerst tijd voor onszelf en wordt er gezellig met het hele team gegeten, zodat we met frisse energie van de avond een succes kunnen maken. Als zelfstandigwerkend kok lever je een waardevolle inbreng en creativiteit bij het aanpassen en samenstellen van de kaart. In zijn geheel draag je zorg voor een hoogwaardig product en goede werksfeer. Buitenom evenementen, speciale activiteiten en feestdagen sluiten wij op zondag na het ontbijt de keuken, dus dat betekent dat je vaak vrij zult zijn op zondag. Daartegenover staat wel dat je de zaterdagen beschikbaar bent. De keuken zal op maandag t/m zaterdag tot 21.00 uur geopend zijn.

  3 dagen geleden Horeca (Middelburg)
 • Housekeeping (parttime en fulltime)

  Op zoek naar een leuke (bij)baan met gunstige werktijden? Medio april 2020 openen wij de deuren van Cityhotel WOOD in hartje Middelburg! Natuurlijk willen wij een frisse indruk achterlaten bij onze gasten en daarbij hebben wij de hulp nodig van een gedreven kandidaat die over goede schoonmaak-skills beschikt. Dus heb jij oog voor detail, ben je graag pro-actief bezig en kun je goed zelfstandig en in teamverband werken? Lees gauw verder! Ons hotel telt 53 eigentijdse kamers, luxe suites en city lofts. In citylounge & natural kitchen THE GREEN ROOM met intieme serre en hotelbar is er ruimte voor ongeveer 90 zitplaatsen. In het souterrain komt een mooie bibliotheek met workspaces en 4 aangrenzende vergaderruimtes. Cleaning @WOOD Samen met jouw collega's zorg jij ervoor dat onze hotelkamers en algemene ruimtes weer spik en span worden opgeleverd. Je dagelijkse werkzaamheden in de hotelkamers bestaan uit het verschonen en opmaken van de bedden, stofzuigen van de kamervloer, schoonmaken van de badkamer en het meubilar en het aanvullen van de kamerfaciliteiten. Ook voer je dagelijks kwaliteitscontroles uit in de kamers die jouw collega's hebben schoongemaakt en vice versa. De schoonmaakwerkzaamheden in de kamers zullen plaatsvinden tussen 09.00 en 14.30 uur, maar er zal ook dagelijks iemand aanwezig zijn vanaf ongeveer 06.00/06.30 uur voor het schoonmaken van de algemene ruimtes (entree, receptie, woonkamer, serre, bibliotheek, vergarruimtes en algemene toiletten). Incidenteel kan het ook voorkomen dat jouw werkdag later op de ochtend begint en je tot 17.00 uur doorwerkt. Deze diensten zullen gerouleerd worden. Als het nodig is spring je bij in de spoelkeuken en periodieke werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het lappen van de ramen, ontkalken van het badkamersanitair horen er ook bij.

  6 dagen geleden Schoonmaak (Middelburg)
 • Housekeeping (parttime en fulltime)

  Parttime & fulltime (ook weekend- en vakantiekrachten gezocht!) Op zoek naar een leuke (bij)baan met gunstige werktijden? Medio april 2020 openen wij de deuren van Cityhotel WOOD in hartje Middelburg! Natuurlijk willen wij een frisse indruk achterlaten bij onze gasten en daarbij hebben wij de hulp nodig van een gedreven kandidaat die over goede schoonmaak-skills beschikt. Dus heb jij oog voor detail, ben je graag pro-actief bezig en kun je goed zelfstandig en in teamverband werken? Lees gauw verder! Ons hotel telt 53 eigentijdse kamers, luxe suites en city lofts. In citylounge & natural kitchen THE GREEN ROOM met intieme serre en hotelbar is er ruimte voor ongeveer 90 zitplaatsen. In het souterrain komt een mooie bibliotheek met workspaces en 4 aangrenzende vergaderruimtes. Cleaning @WOOD Samen met jouw collega's zorg jij ervoor dat onze hotelkamers en algemene ruimtes weer spik en span worden opgeleverd. Je dagelijkse werkzaamheden in de hotelkamers bestaan uit het verschonen en opmaken van de bedden, stofzuigen van de kamervloer, schoonmaken van de badkamer en het meubilar en het aanvullen van de kamerfaciliteiten. Ook voer je dagelijks kwaliteitscontroles uit in de kamers die jouw collega's hebben schoongemaakt en vice versa. De schoonmaakwerkzaamheden in de kamers zullen plaatsvinden tussen 09.00 en 14.30 uur, maar er zal ook dagelijks iemand aanwezig zijn vanaf ongeveer 06.00/06.30 uur voor het schoonmaken van de algemene ruimtes (entree, receptie, woonkamer, serre, bibliotheek, vergarruimtes en algemene toiletten). Incidenteel kan het ook voorkomen dat jouw werkdag later op de ochtend begint en je tot 17.00 uur doorwerkt. Deze diensten zullen gerouleerd worden. Als het nodig is spring je bij in de spoelkeuken en periodieke werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het lappen van de ramen, ontkalken van het (badkamer)sanitair horen er ook bij.

  6 dagen geleden Horeca (Middelburg)