Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Cityhotel Wood

t.a.v. Eva van de Parel MIDDELBURG

Wij hebben 1 vacature voor jou

  • Sous-chefkok

    Aan de slag als chef bij Cityhotel Wood's groenterestaurant The Green Room in Middelburg? Wij zoeken een gedreven collega met leidinggevende capaciteiten ter ondersteuning van ons keukenteam! The Green Room en het concept In The Green Room draait alles om de kracht van eenvoud en authenticiteit. We hebben een passie voor puur eten - vers, onbewerkt en zo dicht mogelijk bij de natuur. Wij geloven d...

    2 weken geleden Horeca (Middelburg)
URBAN GREEN in de hoofdstad van Zeeland. Cityhotel Wood is gelegen aan de gracht middenin het centrum. Op dit unieke plekje verblijven onze gasten in alle “groene” luxe en genieten zij van heerlijke gerechten in restaurant The Green Room.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 2.362 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.