Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 105 vacatures in Buiten Zeeland voor je gevonden

 • Software engineer lasertec - barendrecht

  Ben jij iemand die houdt van technische uitdagingen, afwisseling en graag samenwerkt in een team? Interesse hebt in de ontwikkeling van hightech componenten, producten en machines? Dan ben je bij Lasertec aan het goede adres! Als Software engineer ga je na een gedegen inwerkperiode aan de slag met de modernste laserapparatuur om hoogwaardige programma’s te schrijven. De werkzaamheden bevatten het zelfstandig schrijven van software, en de bijbehorende aanpassingen in de systemen. Je bent hierbij compleet verantwoordelijk voor de optimalisatie en beheersing van verschillende ontwikkelingen van de Lasermachine besturingssystemen en hoogwaardige productieapparatuur. Functie- inhoud: • Software voorbereiding van machine instellingen; • Verrichten van precisie-laserproductiewerk; • Richting geven aan en bijsturen van productie-processen; • Bijbehorende kwaliteitscontrole en meetrapporten opstellen; • Orderverwerking in SAP systeem; • Goede interne communicatie; • Adequate en nette communicatie met leveranciers en cliënten

 • Laser production engineer lasertec - barendrecht

  Als Laser Production Engineer ga je na een gedegen inwerkperiode aan de slag met de modernste laser apparatuur om hoogwaardige producten te bewerken.Jouw werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig uitvoeren van de productie, met de bijbehorende kwaliteitscontrole. Het gaat hierbij om producten met een zeer hoge mate van nauwkeurigheid en hoge kwaliteitseisen. Je bent dan ook compleet verantwoordelijk voor de beheersing van verschillende, complexe processen in een innovatieve omgeving, met hoogwaardige productie apparatuur. Functie- inhoud: - Vormgeven en optimaliseren van high- end productie processen; - Verrichten van precisie-laserproductiewerk; - Kwaliteitsbewaking door nauwkeurige controles; - Opstellen van (meet)rapportages en orderverwerking in SAP; - Externe communicatie met leveranciers en cliënten.

 • Logistiek medewerker - woerden

  Gardner Denver Nederland B.V. is de Nederlandse dochteronderneming van het internationaal opererend Amerikaans concern Gardner Denver Inc. De Robuschi divisie is gespecialiseerd op het gebied van olievrije lucht- en gasverplaatsingsmachines, zoals lobben- en schroefblowers, als ook vloeistofring, vacuüm- en centrifugaalpompen. Het toepassingsgebied van onze producten strekt zich uit van waterzuiveringsinstallaties, waterbehandeling, pneumatisch transport en bodemsanering tot de gehele chemische- en voedingsmiddelenindustrie. Voor versterking binnen het Gardner Denver team zoeken wij een enthousiaste logistiek medewerker die zich bezig gaat houden met alle voorkomende logistieke werkzaamheden en meedenkt over de optimalisatie van processen en de indeling van het magazijn. Als logistiek medewerker draag jij zorg samen met twee collega’s ervoor dat de dagelijkse zendingen de deur uit gaan. En ben je verantwoordelijk voor het maken van verzenddocumenten en pakbonnen in ons SAP-systeem. Daarnaast draag je zorg voor het laden en lossen van binnenkomende en uitgaande zendingen.

 • Service coördinator - woerden

  Gardner Denver Nederland B.V. is de Nederlandse dochteronderneming van het internationaal opererend Amerikaans concern Gardner Denver Inc. De Robuschi divisie is gespecialiseerd op het gebied van olievrije lucht- en gasverplaatsingsmachines, zoals lobben- en schroefblowers, alsook vloeistofring, vacuüm- en centrifugaalpompen. Het toepassingsgebied van onze producten strekt zich uit van waterzuiveringsinstallaties, waterbehandeling, pneumatisch transport en bodemsanering tot de gehele chemische- en voedingsmiddelenindustrie. Voor versterking binnen het Gardner Denver team zoeken wij een enthousiaste Service Coördinator die de service activiteiten verder gaat uitbreiden en optimaliseren. De functie Als betrokken Service Coördinator zorg je ervoor dat service- en onderhoudsopdrachten voor onze klanten in Nederland en België worden ingepland. Je geeft hierbij direct leiding aan onze servicemonteurs, zowel voor de binnen- als buitendienst. Je ziet toe dat gemaakte afspraken uit het onderhoudscontract worden nagekomen. Daarnaast stel je tevens nieuwe servicecontracten op. Na realisatie van de order zorg je samen met de administratie voor de juiste facturatie.

 • Project supervisor - maassluis

  Onze opdrachtgever Vecom is specialist in metaaloppervlaktebehandelingen. Vecom biedt een flexibel en betrouwbaar productenpakket en specialistische diensten voor een brede range van industrieën. Rekening houdend met de verschillende eisen die gesteld worden in de diverse markten, biedt Vecom een verscheidenheid aan oplossingen voor reiniging, onderhoud en metaaloppervlaktebehandeling. Functieomschrijving Project Supervisor: Als Project Supervisor ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van on-site projecten op het gebied van chemisch technisch reinigen van industriële installaties. Dit betreft onder andere de pre-engineering en/ of de engineering van diverse projecten. Je rapporteert aan de manager projecten en geeft leiding aan de operators on site. In de fase van Pre-engineering beoordeel je de klantvraag en situatie op locatie. Je vertaald deze situatie naar een oplossing en werkt deze uit in een begroting en plan van aanpak. Vervolgens na accordering maak je een engineeringsplan ten aanzien van de reinigingsprocedure. Ten behoeve van de project uitvoering maak je een betrouwbare planning van de on-site activiteiten, middelen en mensen. Tijdens het project zijn volgende zaken belangrijk: • Projectafstemming met opdrachtgever op locatie aan de hand van checklist; • Opbouwen van tijdelijke reinigingsinstallatie op projectlocatie in samenwerking met team operators en/of lokale medewerkers; • Houden van toolbox meetings, werkplekinspecties en last minute risk assessments; • Een adequate voortgangsrapportage, zowel intern als naar opdrachtgever; • Draagt zorg voor de continuïteit van het project; • Afstemmen van eventuele afwijkingen; • Centraal aanspreekpunt op locatie voor opdrachtgever en eigen team operators; • Eindverantwoordelijk voor de volledige, goedgekeurde en gedocumenteerde afronding van de on-site activiteiten; • Visuele inspectie samen met opdrachtgever na afronding van de werkzaamheden; • (Supervisie van) demontage van de reinigingsinstallatie; • Verantwoordelijk voor het schoon achterlaten van de werkplek en het veilig afvoeren van het gebruikte materieel; • Opstellen van eindrapportage aan de klant in overleg met Projectmanager.

 • Werkvoorbereider piping

  Ik ben projectleider op een chemische plant in het Botlek gebied. Om mijn werk in de piping tot uitvoering te brengen zoek ik een werkvoorbereider die mij hierin ondersteund. Als dit jou passie is, dan kan Maintec hierin iets voor jou betekenen. Maintec in Vlissingen is de beste plek voor vaklieden (ook ZZP) en leerlingen om banen in de techniek te vinden in de regio's Zeeland. Wij bieden goede voorwaarden en afwisselend werk! Maintec rekruteert en detacheert bij zowel grote landelijke partyen als bij lokaal sterke MKB-bedrijven. Wanneer jij als werkvoorbereider piping zou gaan starten, dan ondersteun je het projectteam met het uitwerken van opdrachten zodat de uitvoerende collega’s (effectief) aan de slag kunnen. Wanneer jij van de projectleider alle projectinfo hebt ontvangen start jou werk. Werkzaamheden kunnen tussentijds veranderen. Je moet dan ook om kunnen gaan met ad hoc veranderingen en tegenslagen, niet alles zal verlopen zoals het is bedacht. Het omgaan met stress en het afhankelijk zijn van derden kan voor extra werkdruk zorgen. Een goede werkvoorbereider kan het projectteam ontstressen en voor een goede opstart zorgen. Werkzaamheden waar je aan moet denken zijn: - Maken van werkpakketten tbv de monteurs - Maken van basis calculaties - Opstellen offertes - Materiaal bestellen - Planningen maken - Meer-minder werk bijhouden - Aanpassen en aanmaken van technische tekeningen

  een week geleden Maintec Vlissingen - Buiten Zeeland
 • Stagiair administratief medewerker bergen op zoom

  Op school ben je nu al goed in rekenen. Daarom heb jij gekozen voor een opleiding als administratief medewerk(st)er. Omdat je van nature al secuur bent is het voor jou geen probleem om de administratie goed te beheren. Ik zoek voor onze organisatie zelf een stagiair welke een BOL opleiding volgt op MBO niveau 3 of 4 en beschikbaar is voor 16 uur per week. Wat ga je doen? Jouw dag begint om 8 uur op kantoor. Wanneer je aankomt check je altijd eerst je mail. Dagelijks verwerk jij de bankmutaties en hou je de debiteuren en crediteurenadministratie bij zodat je een goed overzicht hebt welke uitgaande facturen betaald zijn of betaald moeten worden en welke jouw aandacht nodig hebben. Ook de urenverwerking en loonadministratie hou jij periodiek bij. Zie je iets afwijkends? Dit rapporteer jij aan jouw leidinggevende en denkt actief mee in oplossingen.

  een week geleden Vakmasters B.V. - Buiten Zeeland
 • Woonconsulent

  Wij zijn Stadlander: Een woningcorporatie met 15.000 woningen in West-Brabant en Tholen. Een gebied dat te maken heeft met een bevolkings- en huishoudenskrimp. We willen dat onze huurders prettig wonen, nu en in de toekomst. We zijn actief in de stad en in de dorpen. Onze huurders zijn ook Stadlanders. Samen maken we ons sterk voor ons gebied. Stadlander streeft naar continuïteit en legitimatie. We doen dit vooral door focus aan te brengen. Daarom hebben we met elkaar drie ondernemingswaarden benoemd, waaraan al onze acties en ambities een bijdrage moeten leveren: huurder centraal, verankering en duurzaam. Standlander zoekt een: Woonconsulent Bergen op Zoom, 36 uur Die mensen en partijen samenbrengt! Als woonconsulent zijn leefbaarheid, participatie en verbinding centrale thema's in je werk. Je bent gesprekspartner voor bewoners- en activiteitencommissies en je vertegenwoordigt Stadlander in VvE’s. In die posities heb je oog voor de belangenverschillen, terwijl je je focust op het helder krijgen van de gezamenlijke belangen en het vergroten van het draagvlak bij betrokken partijen. Dat is niet altijd even makkelijk en soms gaat dat gepaard met heftige emoties en/of flinke weerstand. Je zet je ook in voor het vergroten van de leefbaarheid en participatie van bewoners. Dat doe je door actief te peilen wat er in de wijk speelt en de samenwerking te zoeken met andere partijen. We verwachten dat je op basis van eigen waarneming en analyse voorstellen ontwikkelt voor leefbaarheids- en participatieprojecten, waarin je ook tijdens de uitvoering een verbindende rol vervult. Daarmee samenhangend behandel je ook overlastzaken. Je werkt in wijken en buurten samen met o.a. gebiedsbeheerders (zij richten zich op het schoon, heel en veilig houden van onze woongebouwen en leefomgeving) en projectleiders leefbaarheid (zij organiseren leefbaarheidsprojecten op wijkoverstijgend niveau).

  een week geleden Stadlander - Buiten Zeeland
 • (senior) accountant manager - oud-beijerland

  Krijg je energie van het adviseren van zowel cliënt als collega én heb jij een moderne visie op de Accountancy? Dan is dit jouw uitdaging! Bekijk hier wat jij als (Senior) Accountant Manager bij DRV in Oud-Beijerland kan betekenen. Wat onze collega’s in de samenstelpraktijk zo waarderen in hun baan: ‘Ik werkte eerder bij één van de grote accountancykantoren. Alles was daar goed geregeld, maar het bedrijf bleek voor mij te groot om van significante betekenis te kunnen zijn. Ik hou ervan om te creëren en iets op te bouwen. Niet alleen uitvoeren, maar ook iets bedenken.’ Martin Witt – Vennoot en Accountant Jouw functieomschrijving als (Senior) Accountant Manager in Oud-Beijerland: Als (Senior) Accountant Manager ben je een uitstekend strategisch denker en je zet jouw netwerk in om de samenstelpraktijk van de vestiging verder te laten bloeien en groeien. Je hebt een vooruitstrevende visie op de groei van de praktijk. Daarbij signaleer je kansen voor DRV en onderneem je actie. Op een natuurlijke manier bouw jij de portefeuille uit. Verantwoording leg je af aan de directie. Vol energie geef je leiding aan jouw gedreven team in Oud-Beijerland. Je begeleidt de samenstelwerkzaamheden en de administratieve dienstverlening. Dankzij je gedegen kennis van accountancy en goede voelsprieten voor fiscaliteit, ben je een gewaardeerd adviseur. Daarbij sta je midden in de ontwikkeling van een nieuwe manier van samenwerken met cliënten, waarin geautomatiseerde gegevensverwerking en het analyseren van informatie samenkomen. Je bouwt mee aan een individuele geautomatiseerde totaaloplossing voor elke cliënt: DRV Pro.

 • Junior accountant manager - oud-beijerland

  Wil je samen met ons jouw leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen en jouw team ondersteunen in hun groei? Draag bij aan de ontwikkeling van onze Controlepraktijk en reageer op onze vacature Junior Accountant Manager. Wat onze Accountant Managers Controlepraktijk zo waarderen in hun baan: “Wat ik leuk vind is dat ik veel klanten heb die in de omgeving zitten en die dicht bij mijn hart liggen. Bij DRV heb ik veel afwisseling en kan ik mezelf bovendien continu ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het bedienen van nieuwe klanten of het ontwikkelen van nieuwe diensten. In welke richting je jezelf ook wilt ontwikkelen, DRV denkt actief met je mee.” Max Platvoet – Account Manager Controlepraktijk. Jouw takenpakket als Junior Accountant Manager Controlepraktijk in Oud-Beijerland: Als junior accountant manager verricht je controlewerkzaamheden van uitvoerende en adviserende aard. Je voert assurancewerkzaamheden uit en geeft leiding aan beginnend- en gevorderd controleassistenten en controleleiders. Je bent het aanspreekpunt voor cliënten, signaleert adviesmogelijkheden en draagt oplossingen aan. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de praktijkontwikkeling en ben je mede budgetverantwoordelijk. Een gezonde ambitie waarderen we zeer bij DRV. Je krijgt dan ook alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Binnen deze functie kun je doorgroeien naar de functie van manager en hoger.

 • Gevorderd assistent accountant - hellevoetsluis

  - Vind je het een uitdaging om te werken met de nieuwste softwareapplicaties? - Wil jij klankbord zijn voor ondernemers in de echte economie? - Met beide benen stevig in de praktijk staan op een gemoedelijk kantoor in Hellevoetsluis? Dan is dit dé baan voor jou! Lees snel verder. Als Gevorderd Assistent Accountant maak je deel uit van ons gedreven team dat bestaat uit een groep jonge collega’s. Je verzorgt diverse administratieve diensten en begeleidt beginnend assistenten in hun werkzaamheden. Je stelt jaarrekeningen samen, richt administraties in, werkt mee aan het samenstellen van managementinformatie en verzorgt fiscale aangiftes. Bij het uitvoeren van je taken houd je de richtlijn van de beroepsgroep scherp in het oog: je focust op kwaliteit, hebt een kritische instelling, een rechte rug en bent nauwkeurig, degelijk en maatschappelijk betrokken. Samen met je collega’s doe je er alles aan om cliënten de beste inzichten, de beste ondersteuning en het beste advies te kunnen geven. Daarbij sta je midden in de ontwikkeling van een nieuwe manier van samenwerken met cliënten, waarin geautomatiseerde gegevensverwerking en het analyseren van informatie samenkomen. Je bouwt mee aan een individuele geautomatiseerde totaaloplossing voor elke cliënt en zorgt ervoor dat de ondernemer wordt voorzien van relevante managementinformatie. Je uitgevoerde werkzaamheden stem je af met de cliënt. Je vindt het leuk om met cliënten te communiceren.

 • Beginnend assistent accountant - hellevoetsluis

  Wil jij tijdens je HBO opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie al ervaring opdoen? Werken voor succesvolle ondernemers in de echte economie en jezelf ontwikkelen in een gezellig team in Hellevoetsluis? Dan is de functie Beginnend Assistent Accountant iets voor jou! Jouw functie als Beginnend Assistent Accountant “Het werk is afwisselend. De ene keer stel ik een jaarrekening op, een andere keer doe ik de administratie. Zo kom ik in aanraking met verschillende soorten klanten en maak ik kennis met de personen erachter. Je leert bij DRV in de praktijk hoe het zit met bepaalde boekingen en hoe regels en wetten precies werken. Ik merk dat ik daardoor een voorsprong heb op andere studenten” - Lydia de Mik, Beginnend Assistent Accountant Jouw takenpakket als Beginnend Assistent Accountant in Hellevoetsluis: Bij DRV krijg je de ruimte om zelfstandig taken op te pakken, maar maak je geen zorgen: je krijgt voldoende begeleiding van een ervaren collega. Naarmate je langer in de functie zit, wordt je takenpakket steeds uitgebreider. Als Beginnend Assistent Accountant ga je onder andere aan de slag met de volgende werkzaamheden: - Je stelt jaarrekeningen samen, verwerkt financiële administraties en verricht fiscale werkzaamheden. - Je bouwt mee aan een geautomatiseerde totaaloplossing, op maat gemaakt voor elke cliënt (DRV Pro). - Met jouw analytische vaardigheden maak je de financiële data daadwerkelijk waardevol. - - Je stelt adviezen op en bespreekt opdrachten met de Relatiebeheerder. - Als een echte vakman/vakvrouw houd je de richtlijnen van de beroepsgroep in de gaten. - Je gebruikt de meest moderne softwarepakketten en applicaties zoals Exact Online, Unit4 Audition, Unit4 Fiscaal Gemak, Unit4 FDS en DRV Online om nog slimmer en efficiënter te werken. - Met jouw commerciële skills en enthousiasme zorg je voor een optimale dienstverlening aan onze cliënten.

 • Zelfstandig assistent accountant - oud-beijerland

  - Wil jij aanspreekpunt zijn voor ondernemers in de echte economie? - Met beide benen stevig in de praktijk staan? - Met jouw analytische vaardigheden waarde toevoegen voor cliënten in de regio’s Hoeksche Waard en Groot-Rotterdam? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging! Als Zelfstandig Assistent Accountant maak je deel uit van een gedreven team. Samen met je collega’s doe je er alles aan om cliënten de beste inzichten, de beste ondersteuning en het beste advies te geven. Daarbij sta je midden in de ontwikkeling van een nieuwe manier van samenwerken met cliënten. Je bouwt mee aan een geautomatiseerde totaaloplossing voor elke cliënt (DRV Pro). Je zorgt ervoor dat de ondernemer wordt voorzien van relevante managementinformatie. Waar je kansen signaleert, stel je je ondernemend op. Vanuit jouw vakkennis stel je jaarrekeningen samen, verleen je administratieve diensten en verricht je diverse fiscale werkzaamheden. Ook stel je adviezen op en bespreek je opdrachten met de relatiebeheerder. Daarnaast begeleid je beginnend en gevorderd assistent accountants in hun werkzaamheden. Bij het uitvoeren van je taken houd je de richtlijn van de beroepsgroep scherp in het oog: je focust op kwaliteit, hebt een kritische instelling, een rechte rug en bent nauwkeurig en maatschappelijk betrokken.

 • Controleleider - oud-beijerland

  - Wil jij diverse cliënten in de echte economie bezoeken en hen écht leren kennen? - Sparringpartner zijn betreft de controle van hun financiële verantwoording? - Een bijdrage leveren aan praktijkontwikkeling en ontwikkeling van assistenten? Dan is dit jouw call to action! Als Controleleider heb je een uitvoerende, coördinerende en adviserende rol in ons gedreven team. Je voert controlewerkzaamheden uit voor een diverse groep cliënten, schat risico’s in en bespreekt jouw bevindingen met de cliënt. Je neemt de coördinatie van de werkzaamheden op je en begeleidt daarbij Controleassistenten van elk niveau. De richtlijn van de beroepsgroep houd je scherp in het oog: je focust op kwaliteit, je hebt een kritische instelling en je bent nauwkeurig en integer. Samen met je collega’s doe je er alles aan om cliënten de beste inzichten en de beste ondersteuning te geven. Ook ben je het aanspreekpunt voor de cliënt. Je stelt het controleplan op, voert controleopdrachten uit en beoordeelt de financiële verantwoording. Daarnaast zorg je voor een goede dossiervorming. Dankzij je kennis van softwarepakketten en applicaties lever je elke dag weer kwaliteit en efficiëntie op het hoogste niveau. Daarnaast lever je als controleleider een belangrijke bijdrage aan de praktijkontwikkeling.

 • Gevorderd controleassistent - oud-beijerland

  Bij DRV zie je iets terug van je werk. Omdat je werkt voor ondernemers in de echte economie. En omdat je als young professional volop groeikansen en een goed salaris krijgt. Ben jij ambitieus, kwaliteitsbewust en vind je het prettig om in een geautomatiseerde omgeving te werken? Kom dan eens praten over de functie van gevorderd controleassistent bij DRV, het topkantoor in de echte economie. Als gevorderd controleassistent heb je een belangrijke rol in ons gedreven team. Je voert controles uit bij onze diverse groep cliënten en bent daarin enthousiast en leergierig. Daarnaast ondersteun je beginnend assistenten bij hun werkzaamheden. De richtlijn van de beroepsgroep houd je bij al je taken scherp in het oog: je focust op kwaliteit, hebt een kritische instelling, een rechte rug en bent nauwkeurig, onafhankelijk en maatschappelijk betrokken. Samen met je collega’s doe je er alles aan om cliënten de beste inzichten, de beste ondersteuning en het beste advies te kunnen geven. Je beoordeelt de administratieve organisatie en interne beheersingsmaatregelen bij cliënten en controleert de posten van de jaarrekening. Je maakt in overleg met de controleleider een gedegen risicoanalyse en plant de werkzaamheden in. Dankzij je kennis van softwarepakketten en applicaties lever je elke dag weer kwaliteit en efficiëntie op het hoogste niveau. Tot slot lever je een bijdrage aan de praktijkontwikkeling door goed naar onze cliënten te luisteren en oplossingen voor het optimaliseren van onze dienstverlening aan te dragen. Bij DRV maken we ruim baan voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als young professional krijg je dan ook een mentor die jou begeleidt om het beste uit jezelf te halen. Dat geldt niet alleen voor je dagelijkse werkzaamheden, maar ook voor je ontwikkeling en groei binnen de organisatie. Coaching on the job is belangrijk speerpunt, zo kun je zelf mentor worden. Ook kun je deelnemen aan projectgroepen en andere initiatieven binnen DRV. Bij gebleken geschiktheid kun je doorgroeien naar de functie van controleleider.