Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 121 vacatures in Buiten Zeeland voor je gevonden

 • Logistiek, commercieel, technisch medewerker met it kennis

  Functieomschrijving Voor onze klant in Heerle (Noord-Brabant) zijn wij op zoek naar een Logistiek, commercieel, technisch medewerker met IT kennis. Het betreft een vaste full-time baan! De taken zijn onder andere: - Het uitlopen en verzenden van bestellingen; - Ondersteuning van het verkoop- en inkoopteam; - Onderhoud en beheer van de webshop.

 • Teamleider (ft)

  Voor een opdrachtgever in de omgeving van Middelharnis zijn wij op zoek naar een Teamleider (FT). Als teamleider ben jij tijdens jouw dienst verantwoordelijk voor de kwaliteit en productiviteit bij ons de organisatie. Naast de dagelijkse gang van zaken begeleid je de medewerkers, neem jij initiatief waar je mogelijkheden tot verbetering ziet en neem jij snelle, doelgerichte beslissingen. Jouw werkzaamheden; - Jij zorgt voor een veilige, schone en opgeruimde werkomgeving; - Voorbereiding van de werkzaamheden in samenwerking / coördinatie met de projectmanager; - Controleren of al het materiaal, materieel en mankracht op tijd op locatie aankomt en de kwaliteit controleren; - Het managen van de allround productiemedewerkers op locatie; - Jij zorgt ervoor dat het werk wordt uitgevoerd volgens de specificaties en tekeningen; - Jij monitort de voortgang tijdens het project; - Jij zorgt ervoor dat de allround productiemedewerkers ter plaatse voldoende wordt gefaciliteerd om de werkzaamheden soepel en zonder vertraging te laten verlopen; - Jij lost (onvoorziene) operationele problemen op in overleg met de projectmanager; - Jij noteert meer (of minder) werk en communiceert dit naar de projectmanager; - Jij draagt verantwoordelijkheid voor de juiste behandeling van het materiaal, goederen en klanteigenschappen ter plaatse; - Jij treedt op als het belangrijkste contactpunt tussen de projectmanager en de allround productiemedewerkers; - Jij zorgt ervoor dat iedereen zijn of haar persoonlijke beschermingsmiddelen draagt.

 • Supply chain manager m/v

  Ben jij een echte verbinder? Zijn excelleren en leidinggeven jou op het lijf geschreven? Dan komen wij graag in contact met jou! Voor een succesvol familiebedrijf, gevestigd op het mooie Goeree-Overflakkee, zoeken wij een gedreven en resultaatgerichte supply chain manager m/v Onze opdrachtgever heeft gezien de marktontwikkelingen haar capaciteit vergroot. Buiten uitbreiding van de locaties, zijn er ook op machineniveau investeringen gedaan. Als ervaren supply chain specialist ben je verantwoordelijk voor het creëren van een zo effectief en efficiënt mogelijke keten van goederen en diensten van leverancier tot afnemer. Je werkt voor verschillende opdrachtgevers in uiteenlopende branches (defensie, medisch, lucht- en ruimtevaart en industrie). De kwaliteit van jouw werk is zeer belangrijk en wordt gewaardeerd. Met meer dan 140 medewerkers staan wij al ruim veertig jaar altijd klaar voor en zijn wij nauw betrokken bij onze opdrachtgevers. Supply chain management is core activity en een strategische kracht van ons. Met supply chain management zorgen wij voor extra leverbetrouwbaarheid en nog meer leverflexibiliteit, zonder de efficiency van het productieproces uit het oog te verliezen en daar ga jij als supply chain manager een hele belangrijke rol in spelen! de functie Binnen deze functie geef je leiding aan verschillende afdelingen. Je bent een echte verbinder en motiveert de mensen binnen jouw teams en de overige afdelingen. Je zorgt ervoor dat alle processen op het gebied van voorraadbeheer, inkoop en logistiek optimaal beheerd worden. Je coördineert en monitort de materiaalstroom. Als supply chain manager draag je er zorg voor dat tijdig de benodigde componenten, materialen en goederen worden verworven. Je werkt dan ook nauw samen met de salesafdeling, afdeling productie en project engineering. Daarnaast is één van jouw hoofdtaken ervoor zorgen dat alle interne systemen geoptimaliseerd en geanalyseerd blijven. Wanneer een proces geoptimaliseerd kan worden, is het aan jou de taak om verbeterprojecten op te zetten, te begeleiden en uit te voeren. Als supply chain manager draag jij bij aan een uitmuntende beleving van de opdrachtgevers. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit: • Processen analyseren en optimaliseren en de benodigde systemen inrichten; • Korte en middellange termijn inkoopplannen (inclusief logistiek) opstellen; • Optimaliseren van de samenwerking tussen inkoop, magazijn, logistiek en verkoop; • Rapportages laten opstellen met betrekking tot de performance van inkoop, logistiek en warehouse; • Strategieën ontwikkelen, projecten beheren en teams motiveren; • Relaties onderhouden; • Rapporteren en adviseren aan het managementteam.

 • Shopmanager

  Voor onze klant in Middelharnis zijn wij op zoek naar een Shopmanager. Het betreft een vaste full-time baan! Dit ga je doen: Als Shop Manager ben je de spin in het web als het gaat om leidinggeven en het delegeren van de werkzaamheden. Je bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren en staat sterk in je schoenen. Je stelt de juiste prioriteiten en geeft de goede richting aan alle belanghebbenden. In grote lijnen houdt de functie het volgende in: - Je stelt wekelijkse planning op en informeert de projectmanager. - Je draagt zorg voor een veilige werkplek. - Controleert de voortgang van het productieproces; Instrueert en managed de monteurs. - Je inspecteert afmetingen en kwaliteit volgens specificatie. - Je Informeert de projectmanager over de gereedheid van bestellingen en andere belangrijke informatie - Neemt deel aan de wekelijkse projectvergadering om informatie te vergaren en te delen. - Je monitort en onderneemt actie om tijdige productieleveringen te garanderen.

  2 dagen geleden Zebra Flex B.V. - Buiten Zeeland
 • Monteur

  Zoek jij een dynamische en veelzijdige baan als monteur? Hou je van sleutelen en wil je nieuwe technieken leren? Lees dan snel de vacature! Voor een opdrachtgever in de omgeving Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar een Mechanisch Monteur. Het betreft een fulltime baan! Werkzaamheden: - Het verrichten van proactief onderhoud en uitvoeren van groot onderhoud; - Het verhelpen van storingen; - Het afstellen van apparatuur/ machines/ installaties; - Het inspecteren van machines/ apparatuur/ installaties ten behoeve van preventief onderhoud en veiligheid; - Het monitoren van de het machinepark door de staat van het machinepark in kaart te brengen en acties te nemen zoals het realiseren van verbeteringen die bijdragen aan een betere performance en efficiënter onderhoud; - Het doorvoeren van aanpassingen op tekeningen.

  2 dagen geleden Zebra Flex B.V. - Buiten Zeeland
 • (aankomend) machinist wiellader

  Functie Je bent een aankomend of ervaren shovelmachinist (m/v) en kent de vele disciplines zoals: Op- en overslag, baan maken en afwerken, sloopwerkzaamheden en afval- en milieuwerkzaamheden. Je kunt gaan werken in de Grond-, Weg-, en Waterbouw, Sloopbranche, Afval- en Milieubranche of Industriële bedrijven. Je hebt een uitstekende machinebeheersing en weet hoe je machines moet onderhouden. Ook heb je ervaring met hydraulische en mechanische op- en aanbouwstukken en -gereedschappen.   Arbeidsvoorwaarden Uiteraard betalen wij marktconform volgens de geldende cao. Informatie en solliciteren Reacties aan Pieter van der Meij  telefoon 06-20595016 mail pieter.vandermeij@try-act.eu

  3 dagen geleden Try act EWIV - Buiten Zeeland
 • Betontimmerman

  Als vakman (beton)timmeren heb je bij onze opdrachtgever een veelzijdige baan. Je kunt de ene dag mallen maken op locatie en de andere dag prefab werkzaamheden in een kleine werkplaats en deze vervolgens plaatsen op locatie. Naast het timmeren vind je het niet erg om ook andere werkzaamheden te doen. Opbouwen en instellen van instortvoorzieningen, metaal wapening aanbrengen en andere werkzaamheden vind je ook leuk om aan te pakken. Je vind het dan ook leuk om juist niet de hele dag mallen te maken. De werkzaamheden vinden voornamelijk in de petrochemie plaats en zijn op diverse locaties in Europoort. Veiligheid en volgens de regels werken van de opdrachtgever staan hoog in het vaandel. Je komt in een enthousiast team terecht van twintig mensen. Korte lijnen, collegialiteit en flexibiliteit spreekt je aan om als team de verschillende klussen te klaren. Heb je interesse in deze baan met verschillende werkzaamheden dan horen wij u graag.

  3 dagen geleden Try act EWIV - Buiten Zeeland
 • Projectleider pipelines

  - Projectvoorbereiding: Zorg dragen voor de projectvoorbereiding ten aanzien van organisatie, werkmethoden, planning, inzet mensen/middelen, Arbo, kwaliteitszorg, etc, zodanig dat een veilige, effectieve en efficiënte projectuitvoering zoveel mogelijk gewaarborgd is - Uitvoering: Zorg dragen voor de uitvoering van lopende projecten zodanig dat de technisch/financiële oplevering tijdig, conform bestekseisen, kwaliteits- en Arbo-eisen, alsmede binnen de werkbegroting plaatsvindt. - Bezetting: Zorg dragen voor een kwantitatief en kwalitatief optimale en gemotiveerde bezetting op lopende projecten, zodanig dat de uitvoeringsactiviteiten zo effectief en efficiënt mogelijk uitgevoerd worden. Hiertoe actief instrueren, controleren, motiveren en coachen van medewerkers. - Voortgang en gemaakte kosten: bewaken van de voortgang en gemaakte kosten gedurende projectuitvoering en periodiek zorg dragen voor betrouwbare financiële rapportage aan de project directeur. - Contacten: effectief onderhouden van contacten met opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers, evt. collega-aannemers en derden en signaleren van potentiële nieuwe opdrachten, zodanig dat een bijdrage geleverd wordt aan de verwerving van nieuwe projecten. - Commercie: Voert onderhandelingen met opdrachtgevers en onderaannemers (binnen de afgesproken marges) over prijzen van (deel-) opdrachten. Op verzoek een effectieve bijdrage, bijvoorbeeld in de vorm van advies, leveren waardoor de kans op het verwerven van projecten wordt vergroot

 • Site coördinator - regio rotterdam

  Is jouw passie plannen en organiseren en kun jij er voor zorgen dat er onder tijdsdruk een zo doelmatig mogelijke inzet van de juiste materialen/middelen op de juiste plek gerealiseerd kan worden? Ben jij graag de spil tussen de Engineering- & Fabricage afdeling(en)? Zoek jij een stabiele, groeiende organisatie waar innovatie voorop staat? Een vast dienstverband? Een goed salaris met uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een laptop en telefoon van de zaak? Lees dan zeker verder want dan zijn wij op zoek naar jou! Na een inwerkperiode bestaan jouw werkzaamheden o.a. uit: • Verzamelen van informatie zodat er een juiste voorbereiding is getroffen die voldoet aan in-en externe eisen op gebied van veiligheid, vakkundigheid, doorlooptijd en commercie. • Zorgt voor een optimale inzet middelen en materialen op diverse locaties • Past tijdens uitvoering zo nodig aan, aan specifieke situaties ter plaatse. • Voert overleg, regelt werkvergunningen, draagt zorg voor onderhoud en keuringen van middelen en materialen. • Bewaakt voortgang en kosten. • Administreert uren, materialen, orders, aanvragen en werkopdrachten. • Stelt rapportages op. • Pleegt overleg met opdrachtgevers over commerciële voorwaarden binnen de gestelde project- en of klantafspraken. • Houdt veiligheidsinspecties en toolboxen en neemt actief deel aan de uitvoering en ontwikkeling van het veiligheidsbeleid. • Pleegt nazorg op de uitgevoerde werkzaamheden.

 • Verkoper binnendienst bouwmaterialen

  Voor onze klant in Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar een Verkoper Binnendienst Bouwmaterialen. Het betreft een vaste full-time baan! Wat ga je doen? Vanuit onze vestiging in Bergen op Zoom ben je vooral bezig met de verkoop van ons uitgebreide assortiment bouwmaterialen. Je maakt offertes en hebt veelvuldig contact met klanten en onderhandelt met leveranciers over prijzen en leveringen. Verder verzorg je de administratieve afhandeling van de orders. Met wie werk je samen? Je werkt op een informele manier samen in een hecht team met verkopers in de binnen- en buitendienst, die veelal zeer ervaren zijn en waar je altijd met je vragen terecht kunt. Verder heb je intensief contact met de medewerkers in de bouwshop en met de medewerkers van de logistieke afdeling.

  3 dagen geleden Zebra Flex B.V. - Buiten Zeeland
 • Maintenance coördinator (regio roosendaal)

  Als Coördinator Maintenance ben je onder andere verantwoordelijk voor het coördineren van alle servicegerichte werkzaamheden van een groep maintenance technici zodat tijdig de juiste inspectie-, onderhouds- of storingswerkzaamheden worden verricht. Daarbij zal je ook verantwoordelijk zijn voor onderstaande werkzaamheden: Je geeft leiding aan de monteurs; Je maakt en beheert de planning m.b.t. de uitvoering; Je verzorgt samen met de werkvoorbereider de uitvoeringspakketten/ werkinstructies; - Je controleert op aanwezigheid en geldigheid van documenten bij monteurs zoals VCA, aanwijs en bevoegdheden; Je controleert op geldigheid keurbewijzen van gereedschappen en materialen; Je verzorgt en geeft toolboxmeetingen; Je voert Werkplekinspecties (WPI’s) uit en rapporteert deze aan Maintenance manager; Je denkt mee tijdens aanbied-fase in projecten en komt met oplossingen; Je voert gesprekken met de opdrachtgevers; Veiligheid staat bij jou op nummer 1.

  4 dagen geleden DNM - Buiten Zeeland
 • Senior technisch inkoper (regio utrecht)

  Als senior technisch inkoper houd je je samen met je team van gezellige collega’s bezig met het afsluiten, beheren en bewaken van inkoopcontracten met werktuigbouwkundige leveranciers voor de vestigingen Deventer, Helmond, Venlo en Zevenaar. In overleg met bedrijfs- en projectleiders ben jij de aangewezen persoon om (onder gunstige voorwaarden) goederen en diensten voor specifieke projecten (grote onderhoudscontracten vanaf 100.000€, deelprojecten tot 500.000€) in te kopen – zowel bij bestaande als ook nieuw door jou aan te haken leveranciers. Uiteraard bewaak je de kwaliteit van leveranciers en geleverde producten en diensten. Het is een ambulante functie. De standplaats is Zoetermeer, maar daar ben je maar 1 a 2 dagen per week. Veelal breng je bezoeken aan de vestigingen Deventer, Hengelo, Zevenaar, Utrecht, Amersfoort.

  4 dagen geleden DNM - Buiten Zeeland
 • Medewerker backoffice (zoetermeer)

  Invoeren en verwerken van orders; Afhandelen van mail- en telefoonverkeer; Maken en bijhouden van rapportages. Leveranciersbeoordelingssysteem bijhouden, bewaken en opvolgen. Mogelijkheid tot doorgroei naar junior inkoper.

  4 dagen geleden DNM - Buiten Zeeland
 • Projectleider - schiedam

  Schaal Ingenieurs uit Schiedam is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van civiele techniek. Gespecialiseerd in constructies en wegenbouw. Met een ruime ervaring opgebouwd sinds 1958. Werkzaam voor opdrachtgevers als het rijk, provincies, gemeenten, hoogheemraadschappen, nutsbedrijven, aannemers, coöperaties en particulieren. Expertise Schaal Ingenieurs: - Constructies: Adviesdiensten op het gebied van funderingen en bouwconstructies in alle soorten materialen. - Wegenbouw: Ontwerpen en berekeningen voor waterleidingen, brandblusleidingen, rioleringen en wegen. - Projectmanagement: Projectmanagement, stakeholder management, planning, budgetbewaking en toezicht. Als Civiel Projectleider ben je binnen Schaal Ingenieurs verantwoordelijk voor complexe en technische vraagstukken van onze opdrachtgevers. Je bent een ervaren constructeur en je hebt sterk organisatorische vaardigheden. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: • Adviseren en begeleiden opdrachtgevers met complexe constructieve vraagstukken • Opstellen ontwerprapporten, controleren tekeningen en contracten op constructieve aspecten • Bedenken van praktische en creatieve toepassingen en oplossingen • Het managen van de projecten Voorbeelden van projecten waaraan gewerkt gaat worden: • Nieuwbouwprojecten van bruggen, gemalen, sluizen, damwanden, woningen, etc. • Verbouw projecten • Funderingsherstel voor gemeenten • Constructieberekeningen voor productie lijnen • Parkeerdaken

 • Senior constructeur - schiedam

  Als Senior Constructeur ben je binnen Schaal Ingenieurs verantwoordelijk voor complexe en technische vraagstukken van onze opdrachtgevers. Je bent een zeer ervaren constructeur met sterke organisatorische vaardigheden. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: • Adviseren en begeleiden opdrachtgevers met complexe constructieve vraagstukken • Opstellen ontwerprapporten, controleren tekeningen en contracten op constructieve aspecten • Bedenken van praktische en creatieve toepassingen en oplossingen • Het managen van de projecten Voorbeelden van projecten waaraan gewerkt gaat worden: • Nieuwbouwprojecten van bruggen, gemalen, sluizen, damwanden, woningen, etc. • Verbouw projecten • Funderingsherstel voor gemeenten • Constructieberekeningen voor productie lijnen • Parkeerdaken