Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 49 "Toerisme en recreatie" vacatures voor je gevonden

 • Medewerker fietsverhuur bijbaan in cadzand

  Jouw functie in het kort Jij bent van nature handig en houdt van sleutelen. Daarnaast vind je het leuk om gasten te woord te staan en te helpen; onze gasten zijn blij dat jij er bent! Wat ga je doen? Als Medewerker Fietsverhuur ben je verantwoordelijk voor alles rondom de fietsverhuur voor de gasten, je zorgt ervoor dat alles er altijd netjes uitziet. Bij de fietsverhuur zijn er meerdere taken die uitgevoerd worden. Allereerst het verhuren van fietsen, bolderwagens, hoverboards, scooters etc. Daarnaast kan je (kleine) reparaties verrichten, maar ook kinderzitjes instellen. Verder houd je de kassa bij en maak je een kasopmaak. Als laatste is het belangrijk om service te bieden naar de gast; eventueel leuke tips over de omgeving geven en een passend advies te geven over de verhuur van artikelen. Kortom een diverse functie bij de fietsverhuur. Spreekt dit alles je aan? Solliciteer dan snel!

 • Allround medewerker bijbaan in koudekerke

  Jouw functie in het kort Met jouw enthousiasme en natuurlijke social skills geef je onze gasten de optimale vakantiebeleving in onze horeca gelegenheden en onze supermarkt. Wat ga je doen? Als Allround Medewerker ga jij zowel aan de slag in de bediening als bij de supermarkt. Het is dus de ene dag jouw taak om onze gasten zo goed en zo snel mogelijk te bedienen en de andere dag ben je aan het vakken vullen in de supermarkt. Dit doe je natuurlijk samen met jouw gezellige collega’s.

 • Allround medewerk(st)er (bijbaan) in renesse

  Jouw functie in het kort Met jouw enthousiasme en natuurlijke social skills geef je onze gasten de optimale vakantiebeleving in ons restaurant. Wat ga je doen Als Allround Medewerk(st)er ben je voornamelijk werkzaam in de horeca, maar soms zal je ook bijspringen in de supermarkt of bij de Sport & Animatie. Het betreft dus een flexibele functie met veel afwisseling in taken. De belangrijkste taak is om onze gasten zo goed mogelijk te bedienen. In de bediening is het belangrijkste om onze gasten zo goed en zo snel mogelijk te bedienen in het restaurant. Samen met jouw collega’s ga je hier voor zorgen. Je tapt bier en schenkt diverse drankjes in achter de bar. Deze breng je op een vol dienblad naar onze gasten (ja dit kan even spannend zijn en er zal ongetwijfeld een keer iets vallen, maar wees gerust; dit overkomt de beste!). In de supermarkt is de belangrijkste taak het nauwkeurig afhandelen van de betalingen achter de kassa. Daarnaast zorg je er samen met jouw collega’s voor dat de schappen continu goed gevuld zijn. Het mag de gasten aan niks ontbreken. Broodjes, BBQ pakketten, chocoladerepen of een Koos Konijn knuffel... het is allemaal te vinden bij jou in de supermarkt! Spring je bij op de Sport & Animatie afdeling? Dan is het jouw taak om onze gasten van groot tot klein te entertainen en een grote glimlach op hun gezicht te toveren! Denk je dat deze flexibele functie bij je past? Solliciteer dan snel!

 • Bijbaan als 4x4 strandchauffeur die houdt van auto rijden

  Strandhuisjes Nollestrand verhuurt slaaphuisjes op het Nollestrand. Buiten het hoogseizoen zijn maandag en vrijdag onze wisseldagen. In de maanden juli en augustus is vrijdag de wisseldag. Op deze dagen wordt de bagage van onze gasten van en naar het strand gebracht met een jeep. Daarnaast dienen de huisjes gecontroleerd te worden. Hiervoor zijn we op zoek naar een representatief en energiek persoon die het eerste en laatste contact met onze gast heeft. We denken dat dit een leuke bijbaan is voor een student! Je moet natuurlijk wel in het bezit zijn van een rijbewijs!

  een week geleden Strandpark Zeeland - Vlissingen
 • Zweminstructeur in domburg

  Jouw functie in het kort Jij stoomt de kinderen klaar voor hun A, B, C en/of zwemvaardigheidsdiploma’s. Wat ga je doen? Zwemlessen worden door Roompot Vakanties aangeboden aan externe bezoekers die in de omgeving van het park wonen. Als zweminstructeur begeleid jij de kinderen en zorg jij ervoor dat zij klaargestoomd worden voor het afzwemmen. Naast het geven van zwemles, verzorg jij ook verschillende groepslessen. Denk hierbij aan lessen als; aquafitness, babyzwemmen, fifty fit en aquabootcamp. Natuurlijk houd jij tijdens – en buitenom- de lessen de veiligheid in het zwembad continu in de gaten.

 • Zwembad medewerk(st)er in domburg

  Jouw functie in het kort Jij voelt je als een vis in het water en maakt er een topsport van om onze gasten een zorgeloze vakantie te laten beleven. Wat ga je doen? Zwemmen is één van de favoriete activiteiten van onze gasten. Jij neemt je baan net zo serieus als Zac Efron en The Rock in Baywatch en zorgt er voor dat alle gasten veilig kunnen genieten. Jij bent niet bang om gasten (op een nette manier) aan te spreken op hun gedrag wanneer dit de veiligheid van anderen in gevaar brengt. Heeft iemand een klein wondje? Geen probleem, een pleister is zo geplakt. Jij bent immers de held van het zwembad die overal een oplossing voor heeft. Geen water is voor jou te diep!

 • Toezichthouder zwembad in domburg

  Jouw functie in het kort Jij voelt je als een vis in het water en maakt er een topsport van om onze gasten een zorgeloze vakantie te laten beleven. Wat ga je doen? De belangrijkste taak als Toezichthouder zwembad is om ervoor te zorgen dat al onze gasten veilig kunnen genieten. Jij bent niet bang om gasten (op een nette manier) aan te spreken op hun gedrag wanneer dit de veiligheid van anderen in gevaar brengt. Heeft iemand een klein wondje? Geen probleem, een pleister is zo geplakt. Jij bent immers de held van het zwembad die overal een oplossing voor heeft. Geen water is voor jou te diep!

 • Parkmanager in breskens

  Jouw functie in het kort Jij draagt zorg voor de beleving van onze gasten én het werkgeluk van je eigen team. Wat ga je doen? Vlak naast de Zeeuwse badplaats Breskens ligt het ruim opgezette vakantiepark Zeebad. Met uitgebreide (indoor)faciliteiten voor jong en oud hoeft niemand zich hier te vervelen. Zo is er een overdekt zwembad, een gezellig eetcafé en diverse sport- en speelvelden. Terwijl de ouders genieten van een lekker hapje en drankje, kunnen de kleintjes zich vermaken in de speeltuin of in de Koos Kids Club. Vanaf Zeebad ben je in mum van tijd op het Noordzeestrand om lekker uit te waaien, te zwemmen of te zonnen. Een uitstapje naar het gezellige Sluis, natuurgebied het Zwin of de historische stad Brugge zijn ook absoluut de moeite waard. Als parkmanager ben je verantwoordelijk voor het personeelsbeleid en stuur je dagelijks de verschillende afdelingen aan. Je ondersteunt de afdelingshoofden waar nodig, controleert de omzet en marges, ziet toe op roostering en gastcontact. Daarnaast draag je zorg voor een hoog serviceniveau en een toename van de gasttevredenheid. Het is jouw taak om commerciële resultaten en vastgestelde doelstellingen te realiseren. Ook vertaal je de wensen, vragen en feedback van de verhurende particulieren naar concrete doelen. Je draagt bij aan een leuke werksfeer en zorgt ervoor dat onze gasten een onvergetelijke vakantie beleven. Klinkt dit je als muziek in de oren en neem jij je verantwoordelijkheid? Ben je ambitieus en zit het ondernemen bij jou in het bloed? Dan zien we je cv met belangstelling tegemoet.

 • Animatie & zwembad medewerker fulltime in breskens

  Jouw functie in het kort Jij voelt je als een vis in het water en maakt er een topsport van om onze gasten een heerlijke, zorgeloze vakantie te laten beleven. Bovendien is entertainen en creatief zijn vanzelfsprekend voor jou en tover je met gemak een glimlach op het gezicht van iedere gast! Wat ga je doen? Ons (gratis) sport & animatie programma is een belangrijk onderdeel van Roompot Vakanties. Het zorgt ervoor dat onze gasten een unieke beleving hebben op onze parken. ’s Ochtends highfives uitdelen in een Koos Konijn-pak, ’s middags lekker knutselen en sporten en ’s avonds de voetjes van de vloer in de mini disco! Wie weet steel jij zelfs wel de show tijdens één van onze optredens! Dat zijn leuke dingen die jij gaat doen en organiseren voor onze gasten. Hiernaast ben jij ook in ons zwembad te vinden, want een van de favoriete activiteiten van onze gasten tijdens hun verblijf is zwemmen. De kinderen maken een bommetje, duiken in het water of doen een wedstrijdje wie het eerst aan de overkant is. Jij houdt in de gaten of alles goed gaat en zorgt ervoor dat iedereen veilig kan genieten van het zwembad. Kinderen kunnen nogal eens onhandig en roekeloos zijn (ja, echt waar!). Rennende, gillende kinderen duik jij niet voor weg, maar loop je rustig op af en wijst ze netjes op de zwembad regels. Heeft iemand een klein wondje? Geen probleem, een pleistertje is zo geplakt. Jij bent immers de held die overal een oplossing voor heeft, geen water is voor jou te diep! Ben jij energiek en enthousiast? Solliciteer dan snel.

 • Zwembad medewerker bijbaan in kamperland

  Jij voelt je als een vis in het water en maakt er een topsport van om onze gasten een zorgeloze vakantie te laten beleven. Wat ga je doen? Zwemmen is één van de favoriete activiteiten van onze gasten. Jij neemt je baan net zo serieus als Zac Efron en The Rock in Baywatch en zorgt er voor dat alle gasten veilig kunnen genieten. Jij bent niet bang om gasten (op een nette manier) aan te spreken op hun gedrag wanneer dit de veiligheid van anderen in gevaar brengt. Heeft iemand een klein wondje? Geen probleem, een pleister is zo geplakt. Jij bent immers de held van het zwembad die overal een oplossing voor heeft. Geen water is voor jou te diep! Ben jij nog op zoek naar een bijbaantje? Solliciteer dan direct!

 • Toezichthouder zwembad in kamperland

  Jouw functie in het kort Jij voelt je als een vis in het water en maakt er een topsport van om onze gasten een zorgeloze vakantie te laten beleven. Wat ga je doen? De belangrijkste taak als Toezichthouder zwembad is om ervoor te zorgen dat al onze gasten veilig kunnen genieten. Jij bent niet bang om gasten (op een nette manier) aan te spreken op hun gedrag wanneer dit de veiligheid van anderen in gevaar brengt. Heeft iemand een klein wondje? Geen probleem, een pleister is zo geplakt. Jij bent immers de held van het zwembad die overal een oplossing voor heeft. Geen water is voor jou te diep!

 • Receptioniste in cadzand

  Jouw functie in het kort Du gibst unseren Gästen Informationen über den Park und die Umgebung. Gastfreunschaft ist deine Sache! Wat ga je doen? Gasten horen tevreden te genieten van hun vakantie. Ontstaat er een probleem tijdens het verblijf? Dan weet je hoe je deze op moet lossen. Gastvriendelijkheid zit jou in het bloed en je bent altijd vrolijk. Als receptioniste zorg jij er voor dat de gasten goed geïnformeerd zijn. Daarom zorg je er voor dat je alle ins- en outs weet van de omgeving, het park en de activiteiten. Natuurlijk wordt dit je aangeleerd wanneer je als receptioniste bij Roompot Vakanties start.

 • Enthousiaste mad scientist gezocht

  Raketten lanceren, robotarmen besturen, bruggen bouwen, insecten bestuderen, ph-waardes meten, ruimtereizen maken,chemische reacties maken en nog veel, veel meer! Krijg je al zin om kinderen op een unieke en uitdagende manier de basis van wetenschap en techniek aan te leren? Dan ben je bij Mad Science aan het juiste adres! Heb jij een passie voor lesgeven, maar wil je niet fulltime voor de klas staan? Wil jij kinderen graag enthousiast maken door ze te laten experimenteren en ontdekken? Dan is werken bij Mad Science iets voor jou! Wij zijn op zoek naar mensen die bruisen van de energie en het enthousiasme. Wij bieden een verrijkende omgeving voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar door het verzorgen van educatieve en entertainende diensten.

  een week geleden Mad Science - Terneuzen
 • Medewerker bediening domburg

  Even rustig wakker worden met een verse croissant en het ideale kopje koffie, een sapje erbij met een lekker gekookt eitje? Tussen het shoppen door een snelle salade met heerlijke gamba’s uit de houtskooloven? Of misschien een lekkere borrel met een groep vrienden op het terras. Relaxt de hele avond door genieten van een uitgebreid diner met heerlijke gerechten en de beste wijnen? Bij dit restaurant in Domburg kan het allemaal!! En wij zijn op zoek naar jou om de gasten de perfecte belevenis te geven.

  een week geleden Happy Staff - Domburg
 • Fulltime medewerker bediening

  Wil jij werken op een van de mooiste stranden van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een opdrachtgever in Domburg zijn wij op zoek naar medewerkers voor in de bediening. Je komt te werken in een mooi restaurant aan het strand, waar het lekker doorwerken is. Het paviljoen is 7 dagen per week geopend en staat bekend om zijn gastvrijheid. Gasten kunnen 7 dagen per week terecht en kunnen gezellig een kopje koffie drinken of genieten van een uitgebreid diner.

  een week geleden Happy Staff - Domburg