Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 360 "Techniek" vacatures voor je gevonden

 • Meewerkend voorman montage

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman. Als meewerkend voorman ben je dagelijks op pad om mee te werken aan de bouw van verschillende bedrijfsruimtes in voornamelijk Zuidwest-Nederland. Hiervoor geef je leiding aan één of meerdere montagemedewerkers. Op de bouwlocatie ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en onderaannemers.

  19 uur geleden Woestwerk - Nieuwerkerk
 • Montagemedewerkers

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar montagemedewerkers. Als montagemedewerker ben je dagelijks op pad om mee te werken aan de bouw van verschillende bedrijfsruimtes in voornamelijk Zuidwest-Nederland. Het betreft met name montage van stalen dak- en gevelbekleding.

  19 uur geleden Woestwerk - Nieuwdorp
 • Servicesmonteurs

  Onze opdrachtgever is specialist in hydraulische aandrijftechniek. Als servicemonteur werk je samen met enthousiaste collega’s aan mooie en innovatieve projecten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van service-, storings- en onderhoudswerkzaamheden op locatie bij de klant. Niet alleen regionaal, maar ook nationaal en internationaal. Het repareren, reviseren en testen van (gecompliceerde) hydraulische systemen en componenten zijn belangrijke werkzaamheden die je als servicemonteur uitvoert. Daarnaast draag je zorg voor het in bedrijf stellen van onze systemen bij de klant en geef je deze instructies met betrekking tot bediening en onderhoud. Het maken van rapportages en het verwerken van testgegevens zijn ook onderdeel van je functie.

  19 uur geleden Woestwerk - Schoondijke
 • Systeembouwmonteur

  Onze opdrachtgever is specialist in hydraulische aandrijftechniek. Als systeembouwmonteur werk je samen met enthousiaste collega’s aan mooie en innovatieve projecten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het assembleren van nieuwe of het modificeren van bestaande hydraulische installaties. Daarnaast bied je ondersteuning bij het aansluiten, testen, installeren en in bedrijf stellen van systeembouw installaties. Ook leg je leidingwerk aan en bedien je het buig- en Walformapparaat. Indien nodig ondersteun je de afdeling Service bij service- revisie- en reparatiewerkzaamheden.

  19 uur geleden Woestwerk - Schoondijke
 • Technisch commercieel medewerker

  Voor onze opdrachtgever in Rilland zijn wij op zoek naar een Technisch Commercieel Medewerker. Wat ga je doen: - Je hebt dagelijks intensief (telefonisch) contact met klanten - Je stelt offertes op voor nieuwe producten of reparaties - Je zorgt voor het administratieve traject van aanvraag tot levering - Je bestelt materialen en beheert de voorraadadministratie - Je maakt certificaten - Je zorgt voor de planning van monteurs - Je voert dagelijks overleg met de bedrijfsleider en monteurs

  19 uur geleden Woestwerk - Rilland-Bath
 • Servicemonteur / keurmeester

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar twee Servicemonteurs/ Keurmeester voor hun team in Nieuwdorp en in Rilland. In deze functie ga je: Inspecteren, testen, onderhouden en repareren van hef- en hijsmiddelen en valbeveiliging. Gereed maken van nieuwlevering, verzorgen van maatwerk. Dit betreft onder andere staalkabels, takels, kettingwerk, valbeveiliging en nog veel meer. Je werkt zowel in de werkplaats als bij de klant van de opdrachtgever op locatie.

  19 uur geleden Woestwerk - Nieuwdorp
 • Operator / monteur mechanisch onderhoud (5-ploegendienst)

  Als operator / monteur mechanisch onderhoud (locatie Terneuzen) vorm je samen met een collega een team en werk je aan het onderhoud van recyclinginstallaties. Naast periodiek terugkerend preventief onderhoud los je ook storingen op zodat de productie zo ongehinderd mogelijk verloopt.

  19 uur geleden Zebra Flex B.V. - Terneuzen
 • Engineer elektrotechniek

  Voor onze klant in Goes zijn wij op zoek naar een Engineer Elektrotechniek. Het betreft een vaste full-time baan! Functie: De Engineer Elektrotechniek is verantwoordelijk voor de elektrotechnische uitvoering van een of meerdere vaak multidisciplinaire projecten. Hij of zij is in staat om het pakket van eisen om te zetten in een goed gedocumenteerd ontwerp dat voldoet aan alle geldende normen en gedegen advies uit te brengen in diverse vraagstukken, variërend van berekeningen tot ontwerpkeuzes. Afdeling: De afdeling Elektrotechniek voert het elektrotechnische gedeelte van diverse projecten uit. Het gaat dan om het ontwerpen, tekenen en adviseren t.b.v. o.a. het bouwen, installeren en onderhouden van machines en installaties. Werkzaamheden: - Het ontwerpen en schetsen van technische installaties conform de geldende normen; - Zorgdragen voor de juiste informatie en aansturing van de tekenaar die de schets uitwerkt tot een detailtekening; - Stelt, in overleg met de projectleider/opdrachtgever, een budget en een tijdsplanning vast en bewaakt deze voor zowel de engineering als het tekenen; - Organiseert het eigen werk en lost eventuele problemen op (overschrijdingen van budget/tijdsplanning). Rapporteert daarover wekelijks aan het hoofd E en/of de projectleider/opdrachtgever; - Stelt een ontwerp-/ engineeringdossier samen en is hier verantwoordelijk voor inclusief het bewaren van de ontwerpversies; - Het maken van berekeningen; - Maakt in overleg een voorbeeldpakket met een beschrijving hoe bepaalde zaken ontworpen zijn; - Stelt het hoofd E/ Projectleiding op de hoogte voordat tekeningen aan de klant verstuurd worden; - Het regelmatig voeren van overleg met projectleider(s), tekenaars, opdrachtgevers en leveranciers.

  19 uur geleden Zebra Flex B.V. - Goes
 • Medewerker geotechniek / assistent sondeermeester (lbo/mbo)

  Als het moet, sta je met je laarzen in de modder. Je werkt graag zelfstandig en je vindt het stoer om op een vrachtwagen te rijden. Spreken deze uitdagingen jou aan? Dan gaan we graag met jou in gesprek. Ons bedrijf groeit en we zijn op zoek naar iemand die met ons meegroeit. Wat ga je bij ons doen? - Je verricht sonderingen en boringen met divers materieel. - Je assisteert onze sondeermeesters, na een inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag. - Je werkt voornamelijk in Zuidwest-Nederland en West-Vlaanderen. - Je werkt met gps, verschillende softwarepakketten en divers materieel. - Je zorgt voor een goede overdracht van de verzamelde data. En verder? - Je werkt zelfstandig en gaat een uitdaging niet uit de weg. - Je deelt je werktijden (deels) zelf in en voert je taken binnen de gestelde tijd en budget uit. - Je werkt nauwkeurig en bent toch creatief. - Je hebt affiniteit met computers en techniek. - Je bent in bezit van rijbewijs BE en/of C of bereid dit te halen. - Je bent bereid langere dagen te werken als dat nodig is. - Je bent bereid enkele dagen per jaar in de kost te gaan. Interesse? Wil je ons team komen versterken, dan maken we graag kennis met jou. Stuur je sollicitatiebrief naar Lars Kloet via l.kloet@vd-straaten.nl, onder vermelding van: sollicitatie medewerker geotechniek/assistent boormeester. Wil je vooraf meer informatie, bel dan naar 0113-382510.

  gisteren vdStraaten - Hansweert
 • (beginnend) constructeur (24-40 uur)

  Werk je graag met verschillende soorten materiaal, zoals staal, beton en hout? En ben je graag bezig met grond en water? Wil je betrokken zijn bij projecten vanaf de engineering tot en met de realisatie? En dat alles in een dynamische omgeving? Reageer dan op deze vacature. Ons bedrijf groeit en wij maken graag kennis met jou, ook als je een beginner bent. Interesse? We maken graag kennis met jou. Stuur je sollicitatiebrief naar Lars Kloet via l.kloet@vd-straaten.nl, onder vermelding van: vacature constructeur. Wil je vooraf meer informatie, bel dan naar 0113-382510 en vraag naar Lars. www.vdstraaten.nl

  gisteren vdStraaten - Hansweert
 • Betontimmerman of ploeg

  Wij breiden onze activiteiten uit en zoeken naar een betontimmerman of ploeg. Je voert alle voorkomende betonwerkzaamheden uit op onze eigen projecten, zoals het bouwen van waterzuiveringen, fietstunnels, bruggen, kades en funderingen. Je werkt aan waterbouwkundige constructies zoals steigers en remmingwerken. Samen met je ploegmaat ben je verantwoordelijk voor jullie volledig ingerichte werkbus. Heb je belangstelling? Bel 0113-382510 of mail o.v.v. sollicitatie naar j.goedegebuure@vdstraaten.nl.

  gisteren vdStraaten - Hansweert
 • Gevraagd ll-automonteur

  Werkzaamheden bestaan uit onderhoud en apk aan personenauto`s van klanten.

  gisteren ampereweg - Middelburg
 • Machine operator

  Ben jij een harde werker, technisch aangelegd en per direct op zoek naar een baan? Voor onze opdrachtgever in Vogelwaarde zijn we per direct op zoek naar operators voor diverse machines. Jouw taak is het ponsen of smeden van de producten te begeleiden met behulp van de machine. Jij stelt deze zo in dat de producten perfect worden afgewerkt. Hierbij is de kwaliteit van het eindproduct jouw belangrijkste focus. Jouw taken zijn: • Het afstellen of instellen van de machines en deze machines bedienen; • Instellen en controleren van procesparameters en zorgen voor de beoordeling van de kwaliteit; • Voorkomen en minimaliseren van storingen, stoptijden en afval tijdens het productieproces; • Registreren algehele verloop van de machine, aantallen, kwaliteit, afwijkingen, storingen en de hierop genomen acties; • Verhelpen van kleine storingen en assisteren van de storingsmonteurs bij het verhelpen van meer omvangrijke storingen; • Uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden die nodig zijn voor het bereiken en waarborgen van een goed resultaat; • Deelnemen in projectgroepen ten aanzien van verbeteracties; • Naleven van bedrijfs-, veiligheids- en werkplekvoorschriften; • Zorgen voor schoonmaak en onderhoud van de machines; • Het zorg dragen voor tijdige aanvoer / accurate voorraad van alle benodigde materialen t.b.v. het productieproces.

 • Electro-monteur/electricien

  Ben jij een ervaren monteur en klaar voor een nieuwe stap? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Hulst, een internationaal toonaangevend bedrijf, zijn we op zoek naar een 1e monteur E/I. Als eerste monteur ben je, samen met je team, verantwoordelijk voor het totale onderhoud van de installaties in de fabriek. Je taken bestaan uit: • het lokaliseren en verhelpen van storingen op elektrisch, pneumatisch, hydraulisch en softwarematig vlak aan mechatronische installaties zoals werktuigen, schakelkasten en geautomatiseerde productielijnen • het opbouwen, monteren, opstellen en controleren van de installaties conform gestelde randvoorwaarden en specificaties • het bewaken van de kwaliteit van uit te voeren opdracht, inclusief het bijhouden van de bijbehorende rapportages.

 • Servicemonteur

  Wil jij graag veel van de wereld zien? En jouw technische kennis inzetten? Dan zou dit jouw droombaan kunnen zijn! Als servicemonteur vlieg je de hele wereld over om klanten te kunnen bedienen. Jij verhelpt storingen en verricht service werkzaamheden aan de machines die door jullie geproduceerd zijn in Terneuzen. Dit zijn machines voor de productie industrie die het proces makkelijker en sneller maken. Ook het plaatsen, in bedrijf stellen en opleveren bij klanten behoort tot jouw taken. Jij doet dit alles met veel passie en kennis van het vak. Natuurlijk ben je zelfstandig ingesteld en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel aangezien jij alleen of samen met een collega bij de klant de storing verhelpt of de nieuwe machine in bedrijf stelt. De klanten zitten o.a. in Amerika, Portugal, Frankrijk, Zweden en Portugal. Je bent per keer max. 3 weken op reis waarvan max. 2 weekenden maar dit kan natuurlijk ook bijv. 4 dagen zijn. En wanneer jij klaar bent na je werkdag kun jij genieten in je vrije tijd van de omgeving waar je op dat moment bent: wat een vrijheid!