Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 361 "Techniek" vacatures voor je gevonden

 • Werkvoorbereider (woningbouw)

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider voor nieuwbouw projecten. Voor het realiseren van de stalen woningen zijn zij op zoek naar een echte teamspeler met een bouwkundige opleiding of een flinke dosis bouwkundige ervaring. Het is jouw taak om in overleg met het projectteam onze opdrachtgevers te ontzorgen met een juiste voorbereiding van de werkzaamheden.

  14 uur geleden Woestwerk - Nieuwerkerk
 • Technisch medewerkers

  Voor het montage team van een bedrijf gespecialiseerd in het advies over en monteren van zonnepanelen zoeken wij technisch medewerkers (m/v).

  15 uur geleden Try act EWIV - Tholen
 • Monteur staalbouw

  Voor onze klanten zijn wij op zoek naar een MONTEUR STAALBOUW

  21 uur geleden Impact-Sourcing - Goes
 • Mig/mag lasser niveau 1 & 2

  Voor een opdrachtgevers zijn wij opzoek naar een MIG/MAG-LASSER NIVEAU 1&2 Als lasser werk jij voor meerdere van onze opdrachtgevers op locatie waar jij bijvoorbeeld spoedreparaties uitvoert. Of op basis van tekeningen constructiewerkzaamheden verricht, hierdoor is jouw baan veelzijdig en geen dag hetzelfde.

  21 uur geleden Impact-Sourcing - Goes
 • Tig-/aluminiumlasser niveau 3 & 4

  Voor een opdrachtgevers zijn wij opzoek naar een TIG-/ALLUMINIUMLASSER Als lasser werk jij voor meerdere van onze opdrachtgevers op locatie, waar jij bijvoorbeeld spoedreparaties uitvoert. Of op basis van tekeningen constructiewerkzaamheden verricht, hierdoor is jouw baan veelzijdig en geen dag hetzelfde.

  21 uur geleden Impact-Sourcing - Goes
 • Monteur installatietechniek

  Wij zijn voor een van onze klanten op zoek naar een MONTEUR INSTALLATIETECHNIEK

  22 uur geleden Impact-Sourcing - Goes
 • Steigerbouwer

  Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een fulltime STEIGERBOUWER Heb jij enige ervaring in de industrie en/of scheepsbouw en werk je graag met je handen, dan ben jij de persoon die we zoeken! Als steigerbouwer bestaan je werkzaamheden uit het voornamelijk monteren en demonteren van steigers. Een leuke en afwisselende baan waar je zelfstandig of in teamverband werkt. Als deskundige steigerbouwer kan je voor meerdere projecten worden ingezet. Heb je geen ervaring in de steigerbouw maar wil je het wel leren? Twijfel dan niet om te solliciteren!

  22 uur geleden Impact-Sourcing - Goes
 • Klusjesman/handige harry

  Als klusjesman/handige harry ben je de meest veelzijdige medewerker binnen ons team. Zo kan je bijvoorbeeld als sjouwer, opruimer op een bouwplaats, monteur/installateur op locatie aan de slag. Of spring je je collega’s bij wanneer het werk hierom vraagt. Hierdoor ben jij voor ons breed inzetbaar en is voor jou echt geen één dag hetzelfde! Graag bespreken we met jou welke taken het meest voor jou geschikt zijn welke toekomstige werkzaamheden je ook ziet zitten. Wij verwachten van jou dat je in het bezit bent van minimaal VCA - basis certificering. Heb je deze certificering niet? Wees niet getreurd, en meld je als nog aan! Wij zijn bereid deze certificering voor jou te vergoeden!

  22 uur geleden Impact-Sourcing - Goes
 • Brandwacht

  Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een BRANDWACHT Als brandwacht houd je toezicht op werkzaamheden die een verhoogd risico met zich meebrengen of plaatsvinden in een besloten ruimte. Tevens controleer jij de aanwezigheid van goedgekeurd gereedschap en controleer je of alle veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. Ook houd je toezicht op veilig gebruik van gereedschappen en beschikbaar gestelde apparaten. Mocht er brand uitbreken of mocht er een ander ongeval optreden, dan treed jij conform veiligheidsprotocollen adequaat op en zorg jij ervoor dat alle belanghebbenden worden geïnformeerd. Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Hoe zien jouw werkzaamheden eruit? • Toezichthouden • Gevarenpreventie • Uitvoeren metingen

  22 uur geleden Impact-Sourcing - Goes
 • Monteur hoogspanningslijnen

  Als monteur hoogspanningslijnen bij Spie werk je in teamverband mee aan het realiseren van nieuwe hoogspanningslijnen. Je werkt vooral op grote hoogte dus je moet geen hoogtevrees hebben.

  gisteren Lier - Goes
 • Telecom installatiemonteurs gevraagd

  Voor de regio Zeeland zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers (m/v) met een ICT- en/of elektrotechnische achtergrond, die het in de telecom helemaal gaan maken! We geven je een prachtige kans om aan de slag te gaan als installatie- en storingsmonteur voor breedbanddiensten van bekende internet-, televisie- en telefonieproviders. Je krijgt hiervoor eerst een gespecialiseerde opleiding. Binnen een paar weken ga je vervolgens zelfstandig op pad. Je krijgt een bus van de zaak met materialen en gereedschappen. Aan de hand van een dagelijkse planning ga je naar klanten in Zeeland om hen te helpen met het installeren van internetaansluitingen, routers en zo meer en je gaat storingen oplossen. Doordat het werkgebied heel Zeeland is, kan het zijn dat de reistijd naar je klant(en) op sommige dagen wat langer is dan gebruikelijk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag en af en toe een zaterdag.

 • Vacature carrosseriebouwer

  CBG is een bedrijf gespecialiseerd in het op maat maken en opbouwen van open en gesloten laadbakken (www.cbggoes.nl), tevens is CBG gespecialiseerd in het ombouwen en nieuw bouwen van food- en verkoopwagens (www.cbgfoodtrucks.nl). Door grote toename van het aantal opdrachten zijn wij op zoek naar iemand die ons team komt versterken. Veelal bouwen wij ons eigen ontworpen food truck, de CBG Classic, bij het ontwerpen van de CBG Classic was het streven om een moderne trailer in een retro jasje te gieten ‘letterlijk en figuurlijk’ en daarbij gebruik te maken van duurzame en slijtvaste materialen. (http://cbgfoodtrucks.nl/cbg-classis/), wil jij ook “deel” uit maken van de bouw van de CBG Classic? In de functie zul je onder andere werkzaamheden uitvoeren als: - Assembleren van carrosserieopbouwen - Aansluiten van elektrische installaties - Repareren van carrosserieschade - Vervaardiging van hout, metaal en polyester materialen. - Algehele professionele afwerking van een opbouw voor oplevering

 • Monteur (hydrauliek, diesel, elektro)

  - Het opzoeken/analyseren van storingen - Storingen oplossen met behulp van elektronische en hydraulische schema’s - Onderhoudsbeurten uitvoeren - Uitvoeren van reparaties - Uitvoeren van keuringen op locatie - Werkplek/-omgeving schoon en opgeruimd houden

 • Leerling monteur mobiele werktuigen (terneuzen)

  Wil jij een allround monteur worden? Zie jij het wel zitten om te werken voor een bedrijf met een eigen bedrijfsschool? Ben jij steevast van plan én gemotiveerd om je niveau 2 en 3 te behalen? Vind jij elke dag hetzelfde doen saai? Scroll dan snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? - Je voert reparaties en onderhoud uit aan machines zowel in de werkplaats als op locatie bij de klant; - Je vraagt je benodigede materialen aan bij de magazijnmedewerker; - Je zorgt ervoor dat de machines schoon zijn; - Je zorgt dat je werkplek netjes is en zorgt dat je werkorders ingevuld zijn. Wat bieden wij jou? Je schoolgeld en boeken worden door Werk en Vakmanschap betaald en natuurlijk ontvang je ook gewoon salaris! Nadat je je diploma hebt bepaald heb je kans op een vast contract bij dit bedrijf in Terneuzen. Meer informatie? Vraag naar Eric Riemens, 0115-649521 of mail e.riemens@werkenvakmanschap.nl

 • Service monteur

  Wij hebben de opdracht gekregen van één van onze goede relaties om het team te versterken met een enthousiaste en ambitieuze Service Monteur. Onze opdrachtgever ontwerpt, produceert en levert multifunctionele machines in verschillende maten en met de bijbehorende accessoires. Ruim een halve eeuw kennis en ervaring op het gebied van de verschillende technieken ligt ten grondslag aan de ontwikkeling van de producten. Continue productinnovatie is mogelijk dankzij de goede samenwerking met nationale en internationale klanten. Ontwerp, productie en montage vinden plaats in Zeeland. De service afdeling bestaat uit zeer ervaren technici die service en reparaties uitvoeren aan diverse merken en typen machines over de gehele wereld. Taakomschrijving Servicemonteur: De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het meehelpen bij het afmonteren en leiding geven bij in bedrijf stellen van de verschillende machines op wereldwijde locaties. Hierbij wordt de machinist geïnstrueerd over opbouw, werking en onderhoud. Daarnaast is de servicemonteur verantwoordelijk voor het oplossen van storingen op mechanisch, elektrisch en hydraulisch vlak. Wij vragen een afgeronde technische studie op MTS-niveau (voorkeur werktuigbouw of motorvoertuigentechniek) met kennis van onder meer WTB, Elektro en hydraulische systemen, een avontuurlijke geest met een praktische instelling, goede contactuele eigenschappen en de bereidheid om regelmatig te reizen in het buitenland. Hierbij is kennis van de Engelse taal in woord en schrift een must.