Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 362 "Techniek" vacatures voor je gevonden

 • Constructiebankwerker - lasser

  Ben jij een enthousiaste kandidaat die samen met een leuk team bij wil dragen aan een hoge klanttevredenheid? Solliciteer dan direct en wordt constructiebankwerker/lasser bij een interessant werkgever in West-Zeeuws-Vlaanderen. Onze opdrachtgever is het verkoopadres voor Hitachi graafmachines en voor intern transport machines van Crown en Hyster. Daarnaast heeft onze opdrachtgever een eigen productie afdeling met meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van uitrustingsstukken voor zowel graafmachines als wielladers. Als constructiebankwerker/lasser zijn je werkzaamheden: - het assembleren, repareren en modificeren van constructie-onderdelen; - het afwisselend toepassen van diverse verbindende, verspanende en vervormende technieken. Qua lastechniek wordt er gewerkt met Mig-Mag!

  gisteren Woestwerk - Biervliet
 • Calculator/ werkvoorbereider

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Calculator/ Werkvoorbereider. In deze functie houdt jij je bezig met: - Projecten en bestekken calculeren en offertes uitbrengen. - Tekeningen en werkbeschrijvingen maken voor staalconstructies en werktuigkundige projecten. - Uitvoeringsplannen en VGM-plannen opstellen. - Materialen en diensten inkopen. - De projectleider ondersteunen bij werktuigbouwkundige projecten op infra-gebied, zoals bruggen en sluizen. - Planning, kosten en kwaliteit van de uit te voeren werkzaamheden bewaken. - Contacten onderhouden met opdrachtgevers en leveranciers

  gisteren Woestwerk - Goes
 • Onderhouds monteur

  Wegens uitbreiding zijn wij op korte termijn op zoek naar een Monteur Technische Dienst. Als monteur TD onderhoud je het volledige machinepark. Je onderhoudt de machines in eerste instantie op twee locaties op elektrotechnisch, mechanisch en hydraulisch vlak. Daarnaast zullen jouw werkzaamheden bestaan uit: Het signaleren en analyseren van de storingen; Oplossingen aandragen voor de storingen; Preventief onderhoud verrichten aan de machines; Controleert machines op de juiste werking en veiligheid. De functie betreft een fulltime functie in dagdienst. Je dient wel bereid te zijn tot het werken in ploegen. Daarnaast heb je eens in de 4 weken consignatiedienst.

  gisteren Try act EWIV - Tholen
 • Telecom installatiemonteurs gevraagd

  Voor de regio Zeeland zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers (m/v) met een ICT- en/of elektrotechnische achtergrond, die het in de telecom helemaal gaan maken! We geven je een prachtige kans om aan de slag te gaan als installatie- en storingsmonteur voor breedbanddiensten van bekende internet-, televisie- en telefonieproviders. Je krijgt hiervoor eerst een gespecialiseerde opleiding. Binnen een paar weken ga je vervolgens zelfstandig op pad. Je krijgt een bus van de zaak met materialen en gereedschappen. Aan de hand van een dagelijkse planning ga je naar klanten in Zeeland om hen te helpen met het installeren van internetaansluitingen, routers en zo meer en je gaat storingen oplossen. Doordat het werkgebied heel Zeeland is, kan het zijn dat de reistijd naar je klant(en) op sommige dagen wat langer is dan gebruikelijk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag en af en toe een zaterdag.

 • Vacatures incident management

  De Vermeulen Groep is sinds 45 jaar een begrip in de aannemingswereld. In opdracht van Rijkswaterstaat, Provincie en Gemeenten beheren en onderhouden wij de rijks-, snel- en lokale wegen. Sinds kort zijn wij ook actief in de Provincie Zeeland. Voor de werkzaamheden binnen het contractgebied van Rijkswaterstaat Zee & Delta zijn wij op zoek naar diverse collega's: * IM-Coördinator * Chauffeur Botsabsorber * Medewerkers Verkeerstechniek Als IM-Coördinator sta je stand-by op het steunpunt in Heinkenszand en ga je na een storings-of calamiteitenmelding, die je binnen krijgt via Rijkswaterstaat, direct op pad om de weg zo weer vrij en berijdbaar te maken. Je werkt hierbij nauw samen met de Chauffeur Botsabsorber en de Medewerkers Verkeerstechniek. Bij wegwerkzaamheden dient de weg te worden afgezet met behulp van een Botsabsorber. De Botsabsorber biedt bescherming tijdens het op- en afbouwen van wegafzettingen en tijdens het toepassen van een rijdende afzetting. Ook bij incidenten dient de weg te worden afgezet. Als Medewerker Verkeerstechniek draag je samen met je andere collega's zorg voor het afzetten van de weg bij onderhoudswerkzaamheden en incidenten.

 • Monteur (hydrauliek, diesel, elektro)

  - Het opzoeken/analyseren van storingen - Storingen oplossen met behulp van elektronische en hydraulische schema’s - Onderhoudsbeurten uitvoeren - Uitvoeren van reparaties - Uitvoeren van keuringen op locatie - Werkplek/-omgeving schoon en opgeruimd houden

 • Contract manager

  Responsibilities / Duties  Performs market analysis, contractor selection and process award, contract management and administration, resourcing strategy, and claims negotiations for capital projects.  Develops and executes contracting strategies and plans under general direction to ensure optimum costs, quality and schedule of a small or medium specific project.  Serves as the primary interface between Purchasing and the Project Team.  Markets are well-known, readily understood and have generally more accessible market data.  Ensure Contractual terms, schedule and payment instructions/milestones are clearly and regularly communicated to Contract Coordinators.  Ensure that Contract Coordinator has required information to perform invoice verification and timely approval.  Support Contractors as appropriate per T/C and invoicing/payment instructions.  Work with Contract Coordinator and Project Team to trigger increase of PO value as required.  Support Project financial accrual as needed.  Ensure that all prerequistes for PO and Contract Closure have been performed.  Establish and maintain communications with project staff through meetings, telephone and web conferences and reports and support contractor to obtain site access.  Understand the Contractual agreements and develop agendas and participate in project kick-off and alignment meetings.  Support Contract Management field activities, duties may include assisting multiple functions and Contract Managers with the preparation and execution of pre-award and post-award activities.

 • Meewerkend voorman

  Kun jij goed leidinggeven en heb jij goed overzicht over de diverse werkzaamheden en projecten? Heb je daarnaast kennis van (gecompliceerde) technische productiewerkzaamheden? Dan zoeken wij jou als Meewerkend Voorman Bankwerk. Wat ga je precies doen? * Je geeft leiding aan en toezicht over een (grote) groep medewerkers, die (gecompliceerde) technische productiewerkzaamheden uitvoeren; * Je maakt (werk) vergunningen, bestelt materiaal, regelt en bestelt (eventueel te huren) handgereedschap; * Je stuurt op het halen van de planning en meldt de voortgang aan de productiecoördinator; * Je voert inspecties uit; * Je werkt mee tijdens het project waar nodig; * Je bespreekt de ontvangen werkopdrachten met de productiecoördinator en deelt de medewerkers in over de projecten; * Je zorgt voor een goede ploegwisseling en draagt werk over aan andere voormannen; * Mede beoordelen van het productiepersoneel; * Het regelen en instrueren van ondersteunende diensten/ subcontractors. Dit bedrijf in Vlissingen is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en verbouwen van schepen en andere maritieme objecten. Je komt terecht in een organisatie waar hard wordt gewerkt, maar ook hard wordt gelachen. Interesse? Stuur je CV naar Sonja van IJk, s.van.ijk@werkenvakmanschap.nl of bel 0115-649521 voor meer informatie. Sollicitatieprocedure: Wij maken een selectie van de diverse CV's en gaan met jou in gesprek over deze vacature. Kom je in aanmerking dan bespreken wij dit met het bedrijf en als ook zij de match zien ga je op sollicitatiegesprek. Ben jij inderdaad de ideale kandidaat zorgen wij voor je jaarcontract en kun jij aan de slag. Na dit jaar, en naar tevredenheid van beide partijen, krijg je een contract bij dit bedrijf.

 • Stip coordinator

  Startdatum: 1/4/2020 tot 8/2020 Je werkzaamheden en deze verschillende fases zullen zijn: Tijdens de voorbereiding - Controle van werkanalyse, incl. evaluatie op locatie - Opname in een opvolgingssysteem - Verstrekking van de stelling-, isolatie- en asbestscope aan de contractor - Verzorging van opname van de feedback van de contractor in voorbereiding - Controle van calculaties volgens geldende voorschriften Tijdens de uitvoering - Opvolging van alle werkzaamheden en erop toezien dat deze worden uitgevoerd volgens de geldende veiligheidsvoorschriften, procedures, specificaties, stappenplannen, planning en kwaliteitsnormen, inclusief de voorschriften op de werkvergunning - Bijsturing indien nodig - Opvolging, controle en aftekening van de urenlijsten - Rapportering - Opvolging en melding van de forecast - Controle van de kwaliteit van de aangebrachte isolatie - Behandeling van SCR en EWR qua stelling en isolatie - Afspanningen laten plaatsen met correcte signalisatie en laten verwijderen bij afbraak Na de Turnaround - Afwerking van isolatie en stellingbouw (punchitems binnen vooropgestelde termijn) - Financiële afronding van de werken en archivering - Evaluatie van de voorbereiding en de uitvoering werken

 • 1e of 2e autotechnicus

  Ben jij eerste autotechnicus of ambitieuze tweede autotechnicus en lijkt het je wat om in een klein maar gezellig team te werken? Neem dan contact met ons op!!

 • Operator in de bouw (vlissingen)

  Wil jij aan de slag als Operator in de bouw? Voor deze functie in Vlissingen zoeken wij iemand die een goed technisch inzicht heeft en affiniteit met de bouw (en/ of transport)! Je werkt samen in een team van een tiental medewerkers en als Operator bedien je de geautomatiseerde centrale. Je zorgt ervoor dat de orders op tijd worden klaargemaakt. Dit doe je aan de hand van de dagplanning die door de transportplanner wordt samengesteld. Ook zorg je voor het schoonmaken van de machines en voer je kleine reparaties uit. Verder ben je vriendelijk en betrokken naar de klanten. Je werkt zelfstandig maar voordat je zelfstandig aan de slag gaat krijg je een gedegen inwerkperiode. Je werkt tussen 6.00 -18.00 uur, tijden wisselen. Je komt te werken bij een groot familiebedrijf dat actief is in bouw- en afbouwmaterialen. Je ontvangt een marktconform salaris en kans op een vast contract bij goed functioneren. Interesse? Bel, app of mail voor meer informatie naar Sonja van IJk, 0115-649521, 06-13091692 of s.van.ijk@werkenvakmanschap.nl Sollicitatieprocedure: Wij maken een selectie van de diverse CV's en gaan met jou in gesprek over deze vacature. Kom je in aanmerking dan bespreken wij dit met het bedrijf en als ook zij de match zien ga je op sollicitatiegesprek. Ben jij inderdaad de ideale kandidaat zorgen wij voor je jaarcontract en kun jij aan de slag. Na dit jaar, en naar tevredenheid van beide partijen, krijg je een contract bij dit bedrijf.

  2 dagen geleden Werk en Vakmanschap - Vlissingen
 • Monteur wagenpark

  Als monteur in onze goed geoutilleerde werkplaats voer je zelfstandig werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het uitvoeren van kleine en grote onderhoudsbeurten. Jouw vakmanschap, enthousiasme en interesse in de autotechniek bepalen mede de mate waarin je complexere werkzaamheden uitvoert. Kortom een werkplaats met vele mogelijkheden en diverse verschillende disciplines. Je werkt zowel aan klein als groot materieel. Dit kan uiteenlopen van personenwagens tot aan hulpstukken.

  2 dagen geleden Sagro - s-Heerenhoek
 • Werkplaats receptionist

  Als werkplaats receptionist(e) ben je het eerste aanspreekpunt in de werkplaats. Hierdoor dien je communicatief vaardig te zijn. Ook dien je gedegen kennis van computers te hebben voor o.a. het online bestellen van materieel en het bijhouden van onderhoudslijsten. De werkzaamheden als werkplaats receptionist(e) bestaan onder andere uit: Het ontvangen van chauffeurs, machinisten en bezoekers; Opzoeken, bestellen, ontvangen en uitgeven van onderdelen; Bijhouden van APK lijsten; Inboeken van APK- BMWT en veiligheidskeuringen; Inboeken van werkorders.

  2 dagen geleden Sagro - s-Heerenhoek
 • Manager technische ontwikkelafdeling

  Onze opdrachtgever is een technisch bedrijf dat dankzij constante innovatie een toppositie in de markt heeft. Innovatie leidde in het afgelopen jaar tot de introductie van een veelgevraagd product, met nieuwe markten (nationaal en vooral internationaal). Je bent een ervaren people manager en in staat om een technische afdeling te leiden. Je hebt een helicopterview, bent sterk in realistisch plannen en je team op koers te houden. Je ontwikkelt een visie op de toekomst van de afdeling binnen de (groei-)doelstellingen van het bedrijf, en weet diverse ballen in de lucht te houden: je eigen afdeling (technische ontwikkeling), rekening houdend met de bottlenecks van andere afdelingen (productie/logistiek, de commercie).

 • Logistiek operator

  Heb jij een echte hands-on mentaliteit en ben je niet vies van fysiek werk? Dan is deze functie als logistiek operator echt iets voor jou! Je komt eerst te werken bij het laden en lossen van vrachtwagens, kiepers en big bags. Als dit naar alle tevredenheid gaat, ga je werken bij het laden en lossen van schepen en krijg je te maken met chemicaliën. Wat ga je precies doen? - Laden/lossen van schepen en vrachtwagens; - Verwerken van grondstoffen tbv het FCC-blending proces; - Analyseren van laad-/lossamples; - In overleg met de paneloperator het bedienen, controleren en bijsturen van de diverse productieprocessen; - Installatieonderhoud / 1st line maintenance / opvolgen preventief onderhoud; - Housekeeping; - Dagelijks verslag uitbrengen van bijzonderheden. Dit bedrijf verzorgt de overslag en distributie van (bulk) chemicaliën op de Europese markt vanuit Terneuzen. Hiervoor beschikken ze over een volledig uitgerust tank- en silopark, transportsystemen en diverse productie-units. Je werkt in een 2-ploegenrooster en het gaat om een vaste plek in een van de ploegen! Deze functie is deze zeker voor lange tijd! Salaris is conform de eigen regeling van dit bedrijf en afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring maar ligt tussen de € 2000,- en € 2400,- bruto per maand excl. 10% ploegentoeslag. Interesse? Dan is het tijd voor actie! Stuur je CV naar Sonja van IJk s.van.ijk@werkenvakmanschap.nl of bel 0115-649521

  2 dagen geleden Werk en Vakmanschap - Terneuzen