Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 88 "Overige" vacatures voor je gevonden

 • Brandwacht m/v (incl. Gratis opleiding) 12 euro per uur exclusief toeslagen

  Voor diverse locaties in Zeeland zoeken wij buitenwachten, heetwerkwachten en brandwachten. Je werkzaamheden zijn het nemen en het opvolgen van maatregelen ter voorkoming van brand en onveilige werkomstandigheden op plaatsen waar risicovolle werkzaamheden worden verricht. Je bent beveiliger op gebied van veiligheid en preventie in Fire&Safety. Daarnaast sta je in voor de veiligheid van de tewerkgestelde medewerkers. Binnen deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten die kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan, betrokken zijn, kunnen werken in een team en die er graag aan bijdragen om aan de hoge standaarden van de organisatie te voldoen.

  een week geleden You | R - Heel Zeeland
 • Chauffeur

  Voor onze Wijnkoperij zijn wij op zoek naar een chauffeur die op dinsdag en vrijdag wijnen levert aan de horeca in Zeeland.

  een week geleden Restaurantje nummer 7 - Middelburg
 • Toezichthouder groen

  oor een mooie overheidsinstelling in Middelburg zijn wij op zoek naar een medewerker met kennis van groenvoorzieningen! In verband met ziekte is er een vacature ontstaan. De opdracht is in eerste instantie tot 31 december 2019 voor 36 uur in de week. Deze rol houdt het volgende in: Je zal toezicht houden op ZI-projecten (beeldbestekken). Denk hierbij aan groenonderhoud op zuiveringen/gemalen. Dit is uitbesteed aan aannemers maar hier moet uiteraard toezicht op gehouden worden. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat alles volgens de regels verloopt en wanneer dit niet het geval is ook de aannemer daarop durft aan te spreken. Ook hou je je bezig met gegevensbeheer, maaibeheer, klachtbehandeling & flora en fauna.

  een week geleden Randstad Midden Zeeland - Middelburg
 • Recruiter

  Heb jij een afgeronde opleiding richting HR of marketing? Ben jij creatief en een kei in het schrijven van wervende teksten? In deze functie ben je verantwoordelijk voor het werken van nieuwe medewerkers voor onze klant in Goes. Dit doe je door middel van: - Het bezoeken van beurzen - Het onderhouden van contacten met scholen - Het bedenken van wervingscampagnes online en offline - Het opstellen van aantrekkelijke vacatureteksten

 • Heetwerkwacht

  Bij jou staat veiligheid op de eerste plaats en een beetje verantwoordelijkheid schrikt jou zeker niet af. Jij bent echt iemand op wie mensen kunnen rekenen, flexibel ingesteld en jij beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarbij ben je op zoek naar werk voor minimaal 32 uur per week. Heb jij ervaring in de beveiliging als beveiliger of als verkeersregelaar? Dan heeft dit beroep een mooie aansluiting op jouw eerdere ervaringen. Daarnaast zijn er veel kandidaten omgeschoold uit andere branches zoals detailhandel, zorg, industrie en zelfs onderwijs. Als veiligheidstoezichthouder/ brandwacht is het je taak maatregelen te nemen en op te volgen op de scheepswerf of (Petro-)chemische en industriële fabrieken. Het waarborgen van de veiligheid op plaatsen waar risicovolle werkzaamheden verricht worden staat centraal. Daarnaast sta je in voor de veiligheid van jezelf en jouw collega’s. Je werkgebied is divers en veranderlijk, maar boven alles vrijwel geschikt voor iedereen! Junior, senior, 50+, starter, re-integratie, ervaren of net een opleiding afgerond? Jij bent welkom bij LevelPlus.

  een week geleden Levelplus - Hoek
 • Lifestylecoach/milon coach

  Gezocht: Een lifestylecoach voor onze vestiging in Vlissingen. Wij zoeken enthousiaste coaches uit de omgeving van Vlissingen. ?Coaches die onze sporters elke training een top-ervaring geven. ?Ben jij die top trainer die onze leden inspireert om te blijven komen sporten? ?Een echte gast heer/vrouw? ?Een mensen/mens.? Extra service biedt aan elke sporter? En maak jij als lifestylecoach graag een écht verschil in het leven van de sporters? Dan zoeken we JOU!???? Mail jouw cv+motivatie naar info@sweat.nu

  een week geleden Sweat healthcenter - Vlissingen
 • Bedrijfsleider (m/v) multifunctioneel centrum/sporthal

  In multifunctioneel centrum De Statie aan de Canadalaan te Sas van Gent, zijn de functies basisonderwijs en kinderopvang, cultuur en ontspanning, zorg en welzijn + sport en recreatie bij elkaar ondergebracht. Stichting Beheer De Statie is binnen het centrum verantwoordelijk voor de exploitatie en het facilitair beheer van de sporthal, het wijkcentrum en de horecavoorziening. Daarnaast kunnen met de overige gebruikers van het gebouw afspraken worden gemaakt over het facilitaire beheer van hun ruimten. De Statie beoogt het voorzieningenniveau en de kwaliteit van leefbaarheid in de kern Sas van Gent te verhogen. Het bestuur van de stichting heeft de wens om hieraan een actieve bijdrage te leveren. Functie-informatie Om vorm en inhoud te geven aan de onder de verantwoordelijkheid van de Stichting vallende taken, staat een bedrijfsleider aan het hoofd van de interne organisatie. Deze legt rechtstreeks verantwoording af aan het stichtingsbestuur en ondersteunt het bestuur bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Binnen het multifunctionele centrum worden ruimten gebruikt door verschillende organisaties: Basisschool De Statie, Stichting Kinderopvang, Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen, Gemeenschappelijke Gezondheidsdienst, Stichting Jeugd- en Jongerenwerk en verschillende andere organisaties uit Sas van Gent en omgeving. Van de bedrijfsleider wordt verwacht dat hij of zij de samenwerking van deze organisaties stimuleert en faciliteert. De bedrijfsleider geeft daarbij leiding aan de medewerkers die voor de stichting werkzaam zijn in de sporthal, het wijkcentrum en de horeca. Op dit moment zijn dit vijf (gedeeltelijk parttime) medewerkers. Tevens draagt de bedrijfsleider zorg voor de PR, communicatie en het uitvoeren van de financiële administratie.

 • Officier van dienst bedrijfsbrandweer

  Dow heeft een interessante en uitdagende vacature voor een Officier van Dienst Bedrijfsbrandweer voor onze site in Terneuzen, Nederland. Wie zijn wij? Dow Benelux is een petrochemisch bedrijf in de kanaalzone Terneuzen-Sas van Gent. Op onze site zijn dagelijks op en nabij de 4000 personen aanwezig en wordt een variëteit aan chemische processen downstream van het kraken van LPG en Nafta uitgevoerd, tot de productie van Poly ethyleen of specialty chemicals. Onze site kent diverse vervoersentiteiten zoals scheepvaart, rail- en weg-transport. Naast Dow zijn ook overige chemische bedrijven gevestigd op onze site en het totale industry park. Voor de brandweerzorg op ons Industry park hebben wij een professionele beroepsbrandweer van 42 personen, bestaande uit een dagdienst van 5 personen en 3 ploegen van 12-13 personen. Dow heeft een bedrijfsbrandweer aanwijzing zoals bedoeld in artikel 31 van de Wvr. Deze aanwijzing vereist een minimale aanwezigheid van 1 Officier van Dienst, 1 Bevelvoerder en 6 manschappen. De diensten worden in een 24 uurs dienstrooster vervuld. Taken Officier van Dienst - Leidinggeven bij complexe incidenten - Leidinggeven aan meerdere eenheden tijdens incidenten - Coördineren met de verschillende in en externe partijen zoals diverse fabrieken en hulpdiensten - Tijdens incidenten, bij afwezigheid van de Emergency leader on call, besluiten nemen om de veiligheid op het industry park te waarborgen. - In operationele voorbereiding, als expert, één of meerdere specialismen te vervullen.

  een week geleden The DOW Chemical Company - Terneuzen
 • Hovenier

  Gek op groen? Werken in de buitenlucht? Affiniteit met planten? Kijk jij ook zo graag naar ‘Eigen huis en tuin’? En is Rob Verlinden jouw idool? Dan ben jij de perfecte match op deze vacature. Als hovenier steek jij graag jouw handen uit de mouwen, heb je al enige ervaring in het groen en wil jij jezelf verder ontwikkelen! Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor onderhoudswerkzaamheden in zowel particuliere- als bedrijfstuinen. Je kunt hierbij denken aan maaien, knippen, snoeien en het aanleggen van beplanting.

 • Hip hop leraar/lerares

  We zijn op zoek naar een dansdocent/ dansdocente hiphop 1 a 2 uurtjes per week in de avond Welke Avond is nog bespreekbaar. Periode van 30 weken Vanaf 9 september Schoolvakanties zijn wij gesloten. Vergoeding is in overleg Leeftijd vanaf 9 jaar.

  een week geleden Fredenlaura - Middelburg
 • Goes zoekt: dé junior informatiebeheerder / archivist

  Goes zoekt: dé junior informatiebeheerder/archivist Met bijna 38.000 inwoners vormt Goes het dynamisch centrum van Zeeland. Op tal van terreinen gonst het van de activiteiten. Dat brengt bewoners, bedrijven en bezoekers veel goeds. De handelsgeest die de stad en omliggende dorpen typeert, bepaalt de manier waarop we samen leven en samenwerken: slagvaardig en met elkaar. Hierdoor woon en werk je er met plezier. De gemeente Goes is vooruitstrevend. Je werkt met professionals die met een open blik om zich heen kijken, tot ver over de gemeentegrens. Juist vanwege onze centrumfunctie vinden wij het belangrijk om actief bij te dragen aan een vitale regio. Dat doen we door samen te werken in een goed onderhouden en breed netwerk. Wat ga je doen? Als ‘nieuwe generatie archiefprofessional’ help jij de informatie uit onze rijke Goese collectie vindbaar, beschikbaar en toegankelijk te maken. Collega’s en vrijwilligers adviseer en ondersteun je bij de implementatie van nieuwe mediatoepassingen voor gebruik in het archief. Het digitaliseringsproject ‘oral history’ bijvoorbeeld, waarmee we online nog meer informatie beschikbaar willen stellen in combinatie met aansprekende educatieve programma’s voor jong en oud. Omdat het om een junior-functie gaat, kun je kennis maken met al onze werkzaamheden en bijdragen aan alle activiteiten in en rondom het archief. De afdeling Bij de afdeling Facilitaire Zaken werken 35 betrokken collega’s aan een goede dienstverlening voor de organisatie, het bestuur en de inwoners van onze gemeente. Met speciale aandacht voor gastvrijheid zijn ze verantwoordelijk voor een breed scala aan ondersteunende diensten, van catering en gebouwbeheer tot repro en gemeentearchief. Deze laatste beheert de overheidsarchieven en een aantal particuliere, foto-, kaart- en filmcollecties.

  een week geleden GR de Bevelanden - Goes
 • Groenwerker

  Met een team van ervaren hoveniers en groenwerkers werk je aan uitdagende opdrachten zowel in de gemeente Altena als daar buiten. Onze opdracht werkt aan uiteenlopende opdrachten in de aanleg en het onderhoud van tuinen voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Doordat je aan uiteenlopende opdrachten werkt is geen dag het zelfde.

  een week geleden 4U Group Personeelsdiensten - Goes
 • Werken bij dow terneuzen

  Wil jij werken voor een Top Employer 2018 die zich inzet voor diverse lokale initiatieven? Ben jij in het bezit van minimaal een MBO 4 diploma? En ben je er nog niet helemaal uit wat voor functie jij willen beoefenen? Dan zoeken wij jou!   Voor Dow Chemical in Terneuzen is Uitzendbureau Manpower op zoek naar nieuwe talenten!   Graag kijken wij samen met jou waar jij aan de slag kunt gaan. Een greep uit de openstaande functies zijn: - Customer Service functie (bijv. Zweeds, Frans, Duits) - HR Coördinator - Accountancy - Engineering - Operator

  een week geleden Manpower - Terneuzen
 • Webcare medewerker (3-38 uur)

  Jouw functie in het kort Als Webcare Medewerker ben je het aanspreekpunt en visitekaartje van onze gasten. In deze functie geef je antwoord op alle vragen en opmerkingen die binnenkomen via de verschillende kanalen, zoals Chat, Whatsapp en Social Media. Wat ga je doen? Je helpt onze gasten door alle vragen te beantwoorden die via verschillende kanalen binnenkomen. Denk hierbij aan chat, Whatsapp en Social Media zoals Facebook. Je beschikt over goede communicatieve en commerciële vaardigheden en weet hoe je naast servicegericht ook alert kunt reageren.Jij bent gastgericht, scherp en op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Wat vragen wij van jou? -Mbo / hbo werk – en denkniveau. -Flexibel inzetbaar: Bereid om avonden, in weekenden en in vakantieperiodes te werken. -Je beheerst de Nederlandse en Duitse taal perfect in woord en schrift. -Je hebt een resultaat-, kwaliteits-, servicegerichte en commerciële instelling en bent stressbestendig. -Je beschikt over een flinke dosis humor en je bent creatief en ad rem in je communicatie. -Je hebt goede kennis en affiniteit met Social Media. -In bezit van eigen vervoer Kortom: Je overtreft de verwachtingen.

  een week geleden Roompot Vakanties vacatures - Goes
 • Productiemedewerker

  Hoe komt jouw werkdag eruit te zien?Je begint de dag met de ploegwissel, collega's uit de vorige ploeg zijn klaar en dragen over waarmee ze bezig zijn geweest in hun dienst. Jouw ploegbaas deelt de instructies uit en verdeelt de lopende orders onder in jouw team. Er moet een grote order voor Australië af voor morgen. Je gaat gauw aan de slag bij de machine die deze blokken zaagt. Je zorgt ervoor dat de machine altijd door kan blijven zagen, de gezaagde materialen stapel je op en je zorgt dat er nieuwe panelen voor de machine klaar staan zodat deze gezaagd kunnen gaan worden. Je pakt de heftruck en rijdt naar het magazijn, je haalt een nieuw pak panelen op en zet deze zo neer bij de machine dat die zijn werk weer verder kan doen. Als de gezaagde blokken tot het gewenste niveau gestapeld zijn, pak je de heftruck weer om deze terug in het magazijn te zetten, klaar voor verzending.Je helpt je collega's bij het oplossen van storingen, aanvoeren van panelen of wat opruimwerk.Wil je meer weten of eens komen kijken? Neem dan met ons contact op!