Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 62 "Overige" vacatures voor je gevonden

  • Medewerker bureau managementondersteuning

    Medewerker bureau Managementondersteuning Ministerie van Justitie en Veiligheid, Dienst Justitiële Inrichtingen Functieomschrijving De afdeling Algemene Zaken verleent ondersteunende diensten aan de verschillende disciplines binnen de penitentiaire inrichting Middelburg. Binnen deze afdeling neem jij, als medewerker bureau Managementondersteuning, belangrijke en dragende taken op je. Zo ondersteun je het management en lever je de nodige gegevens en overzichten aan. Als medewerker bij het bureau Managementondersteuning verzorg je de secretariële ondersteuning voor het management en/of de medewerkers van een organisatie-eenheid of project. Daarbij gaat het om diverse, reguliere en standaard (secretarieel-administratieve) ondersteuning. Jij bent degene die gegevens en overzichten aanlevert en contacten onderhoudt die gericht zijn op informatieverstrekking.

  • Vakspecialist

    Ben jij een expert op het gebied van het verlenen van vergunningen? En wil jij graag binnen de overheid werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de Gemeente Middelburg zoeken wij een vakspecialist Vergunningverlening Bouwen en Wonen. Dat klinkt allemaal heel leuk, maar wat ga je doen als vakspecialist? Als vakspecialist verleen je o.a. complexe vergunningen m.b.t. nieuwbouw- en verbouwprojecten. Hierbij coördineer je de interactie tussen de verschillende externe en interne betrokkenen. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de adviseurs en aanvragers en fungeer jij als procesbegeleider. Dat klinkt uitdagend, toch? Gelukkig is het opstellen van beschikkingen een eitje voor jou, evenals het bewaken van de afhandeling van aanvragen en het overleggen hierover. Uiteraard komen er bij deze functie ook nog overige werkzaamheden bij kijken, passend bij diverse projecten en doelstellingen van de afdeling.