Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 42 "Onderhoud" vacatures voor je gevonden

 • Per direct: groenmedewerkers

  Wij zijn per direct op zoek naar groenmedewerkers voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: timmerman

  Wij zijn per direct op zoek naar een timmerman voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Operator

  Werken als operator / machinebediende bij McCain in lewedorp! (tussen Goes en Middelburg)! Heb jij ervaring als operator / machinebediende? Ben jij op meerdere dagen en tijden inzetbaar, en vind jij het een uitdaging om het productieproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen? Dan heeft McCain dé plek voor jou om te werken. Dit is jouw kans om een belangrijke rol in het productie proces van McCain te krijgen. Als Operator / machinebediende ben jij inzetbaar in het vijf-ploegensysteem van McCain. Je zal als operator in verschillende ploegen worden ingezet ter vervanging van ziekte, verlof en/of verloop. Hierbij zal jij je bezig houden met verschillende taken, bijvoorbeeld het instellen van machines, het signaleren van afwijkingen en het bijsturen van machines daar waar het nodig is. Tevens beoordeel jij als operator de kwaliteit van de producten die van de lijn komen. Aangezien je in meerdere ploegen ingezet zal worden is het dus van belang dat je naast je werkzaamheden ook sociaal binnen McCain past. Wat vragen wij voor de functie van operator / machine bediende? (vereist) ? Een MBO 3 werk en denkniveau, enkele jaren werkervaring als Operator, bij voorkeur in een food omgeving

  een week geleden C.RO Ports Randstad - Lewedorp
 • Schoolverlaters gezocht of mensen voor een carrière switch

  Voor onze opdrachtgevers in meerdere branches zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen. Personen met motivatie en twee rechterhanden, jonge startende werknemers of doorgewinterde senioren met ervaren komen in aanmerking. Bent u iemand met weinig ervaring, maar wilt u een vak leren of een carrièreswitch maken stuur dan ook uw CV en motivatie naar ons. We zoeken personen in de leeftijd van 18 tot 62 jaar. Bij ons wordt er tijd gestoken in mensen die een baan zoeken tot hun pensioen.

  een week geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Glaszetter

  Wij zijn opzoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van glaszetter. Ervaring is hierbij belangrijk. Ook is de wil om te werken een belangrijk facet. Als glaszetter werk je zelfstandig of in een team. Je levert graat iets moois af. Je houdt van afwisseling en bent graag ‘onder de mensen’. Is deze functie iets voor jou? Klik op de button en solliciteer.

  2 weken geleden 4U Group Personeelsdiensten - Goes
 • Machinist onkruidbeheersing

  Wij zijn per direct op zoek naar een machinist onkruidbeheersing. Werk jij graag buiten en heb je ervaring met machines? Dan is deze functie iets voor jou. Klik op de button en solliciteer.

  2 weken geleden 4U Group Personeelsdiensten - Goes
 • Junior inspecteur lekdetectie

  Wij zijn per direct op zoek naar een Junior Inspecteur Lekdetectie. In deze functie ga je aan de slag op de afdeling lekdetectie. We zoeken enthousiaste kandidaten die het niet erg vinden om te moeten reizen voor het werk. Je gaat zowel in binnen- als buitenland te werk om de lekdichtheid te testen. Ben jij de persoon die wij zoeken? Klik op de button en solliciteer.

  2 weken geleden 4U Group Personeelsdiensten - Goes
 • Hovenier/ groenvoorziener

  Wij zijn opzoek naar een gedreven hovenier. Jij gaat zorgen voor de algemene werkzaamheden in de hoveniers branche bij verschillende bedrijven, instellingen en particulieren. De werkzaamheden bestaan onder andere uit snoei-en plantwerkzaamheden, Controleren van planten, vakkundig adviseren van klanten etc. Heb jij groene vingers? dan is dit de functie voor jou. Klik op de button en solliciteer.

  2 weken geleden 4U Group Personeelsdiensten - Goes
 • Grondwerkers (junior)

  Als grondwerker voer je verschillende werkzaamheden uit zoals graven, hoogtes uitzetten, leggen van kabels en leidingen, assisteren bij de graafmachine en reparaties uitvoeren. Ben jij de persoon die wij zoeken? Steek jij graag je handen uit de mouwen. Klik op de button en solliciteer!

  2 weken geleden 4U Group Personeelsdiensten - Goes
 • Grondwerkers (junior)

  Als grondwerker voer je verschillende werkzaamheden uit zoals graven, hoogtes uitzetten, leggen van kabels en leidingen, assisteren bij de graafmachine en reparaties uitvoeren. Ben jij de persoon die wij zoeken? Steek jij graag je handen uit de mouwen. Klik op de button en solliciteer!

  2 weken geleden 4U Group Personeelsdiensten - Goes
 • Tractorchauffeur (maaien)

  Wij zijn opzoek naar een tractorchauffeur. Als tractorchauffeur ben je zelfstandig bezig met het maaien van gras langs de kant van de weg, onderhouden van bermen, inzetten van maaikorven en klepelmaaiers voor mooie bermen. Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan via de button.

  2 weken geleden 4U Group Personeelsdiensten - Goes
 • Technisch medewerker

  Technisch medewerker Ministerie van Justitie en Veiligheid, Dienst Justitiële Inrichtingen Functieomschrijving De Dienst Justitiële Inrichtingen heeft de zorg voor ruim 72.000 mensen die voor korte of langere tijd moeten verblijven in gevangenissen, justitiële jeugdinrichtingen, forensisch psychiatrische centra en detentiecentra. Jij houdt als technisch medewerker de locaties en installaties storingvrij, zodat onze professionals hun taken goed uit kunnen oefenen. Als technisch medewerker verricht je eenvoudige onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Je werkt voor de afdeling Dienstverlening van het Facilitair Bedrijf van de Dienst Justitiële Inrichtingen. Treden er storingen op, dan hef je deze op. Je bepaalt zelf volgens de richtlijnen, of deze in eigen beheer of door een externe partij moeten worden opgelost. Zo nodig regel je noodvoorzieningen en schakel je de verantwoordelijke externe partij in. Bij het beoordelen en interpreteren van het belang en de urgentie van hulpvragen en storingen handel je volgens vastgelegde procedures en afspraken. Je houdt zo nodig toezicht op de werkzaamheden van externe bedrijven en begeleidt of ondersteunt deze. Ook onderhoud je contacten met relevante in- en externe partijen over onderhoud, vervanging of reparatie. Veilig gebruik van materialen en gereedschappen is belangrijk. Jij ziet daarop toe en zorgt ook dat arbo- en milieuregels worden nageleefd. Vanzelfsprekend houd je een deugdelijke administratie van de werkzaamheden bij. Je legt verantwoording af aan de plaatsvervangend facilitair manager over de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden.

  2 weken geleden Rijksoverheid. - Middelburg