Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 42 "Onderhoud" vacatures voor je gevonden

 • Monteur mechanisch onderhoud

  Jouw nieuwe werk Als Monteur Mechanisch Onderhoud voer je preventieve en storingsafhankelijke onderhoudswerkzaamheden uit aan de werktuigbouwkundige installaties van onze kerncentrale. Je doet dit altijd op een veilige en milieu-verantwoorde wijze. Bij revisies of andere grote onderhoudsprojecten houd je toezicht op een correcte uitvoering van onderhoudswerkzaamheden door externe medewerkers. Treedt er een urgente storing op, dan houd jij je hoofd koel en zorg je ervoor dat de storing wordt verholpen. Je voert je werkzaamheden uit in de centrale en in de werkplaats. Je maakt onderdeel uit van een team en werkt op een constructieve manier samen.

  6 dagen geleden N.V. EPZ - Borssele
 • ( leerling – ervaren ) uitvoerder – calculator gww

  Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ( Leerling – Ervaren ) Uitvoerder – Calculator. Werkzaamheden: • Je hebt de leiding tijdens de dagelijkse uitvoering over groepen van ongeveer 4 tot 20 medewerkers; • Je voorziet het personeel van materialen en benodigdheden; • Je onderhoudt contact met opdrachtgever; • Je bent verantwoordelijk voor de bewaking van het budget.

  een week geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Schoolverlaters gezocht of mensen voor een carrière switch

  Voor onze opdrachtgevers in meerdere branches zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen. Personen met motivatie en twee rechterhanden, jonge startende werknemers of doorgewinterde senioren met ervaren komen in aanmerking. Bent u iemand met weinig ervaring, maar wilt u een vak leren of een carrièreswitch maken stuur dan ook uw CV en motivatie naar ons. We zoeken personen in de leeftijd van 18 tot 62 jaar. Bij ons wordt er tijd gestoken in mensen die een baan zoeken tot hun pensioen.

  een week geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Constructiebankwerker m/v | vlissingen & terneuzen

  Ben jij graag aan het werk als bankwerker? Maar ben jij toe aan een nieuwe uitdagende werkomgeving? Dan hebben wij de passende baan voor jou! Wij van Verbrugge Terminals zijn op zoek naar een nieuwe collega voor onze Technische dienst, in de functie van constructiebankwerker. Verbrugge Terminals richt zich op het laden en lossen van verschillende vrachtsoorten. De vrachten worden vervoerd via zeeschepen, binnenvaartschepen, vrachtwagens en spoorwagons. Door onze activiteiten zijn er verschillende hulpmiddelen aanwezig in het proces. Deze hulpmiddelen vragen het nodige onderhoud. Voor dit onderhoud zoeken wij jou! Als constructiebankwerker voer je alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit op de locaties Vlissingen en Terneuzen. De werkzaamheden bestaan uit montage-, plaat- en laswerkzaamheden. Deze werkzaamheden worden verricht aan transportbanden, apparatuur en mogelijke andere terminalconstructies. Naast jouw technische werkzaamheden zal jij begeleiden, meewerken en assisteren bij onderaannemers en andere vakgroepen op de terminal. Jij bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van de aanwezigen op de werkvloer door het signaleren van technische gebreken en onderhoud van hulpmiddelen en/of gebouwen.

  een week geleden Intercrew B.V. - Terneuzen
 • Facilitair –technisch medewerker m/v, parttime

  Ter aanvulling van het team is Badhotel Domburg op zoek naar een facilitair-technisch medewerker, voor 15-25 uur per week. Je verricht afwisselend werkzaamheden van o.a. facilitaire aard, zoals was en voorraad beheer, beheren kwaliteit zwembadwater, als ook reparatie en onderhoudswerkzaamheden in en rond het hotel.

  een week geleden Badhotel-Domburg - Domburg
 • Per direct: groenmedewerker met spuitlicentie

  Wij zijn per direct op zoek naar een groenmedewerker met een spuitlicentie voor langere tijd met uitzicht op een vaste baan. Heb jij interesse en wil je direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: constructiebankwerker/lasser

  Wij zijn per direct op zoek naar een constructiebankwerker/lasser voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: industriële elektro monteur onderhoud

  Wij zijn per direct op zoek naar en industriële elektro monteur onderhoud voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: technisch medewerker

  Wij zijn per direct op zoek naar een technisch medewerker voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag bij een fijn bedrijf ? Bel ons dan of stuur ons je C.V. toe.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: gps specialist

  Wij zijn per direct op zoek naar een GPS specialist voor langere tijd met uitzicht op vast werk. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het leiden van interne ontwikkelingen van precisielandbouwproducten. je hebt een technische achtergrond met kennis van landbouw en je bent communicatief sterk. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag bij een fijn bedrijf ? Bel ons dan of stuur ons je C.V. toe.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: allround monteur technische dienst

  Wij zijn per direct op zoek naar een allround monteur technische dienst voor langere tijd met uitzicht op vast werk. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen aan elektrotechnische of werktuigbouwkundige apparatuur en installaties. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag bij een fijn bedrijf ? Bel ons dan of stuur ons je C.V. toe.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: service elektro monteur

  Wij zijn per direct op zoek naar een service elektro monteur voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag bij een fijn bedrijf ? Bel ons dan of stuur ons je C.V. toe.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: revisie monteur

  Wij zijn per direct op zoek naar een revisie monteur voor langere tijd met uitzicht op vast werk. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties, modificaties aan machines. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag bij een fijn bedrijf ? Bel ons dan of stuur ons je C.V. toe.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: service monteur

  Wij zijn per direct op zoek naar een service monteur voor langere tijd met uitzicht op vast werk. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties, modificaties aan machines. Heb jij interesse en wil je graag per direct aan de slag bij een fijn bedrijf ? Bel ons dan of stuur ons je C.V. toe.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland
 • Per direct: magazijnmedewerker

  Wij zijn per direct op zoek naar een magazijnmedewerker voor langere tijd met uitzicht op vast werk. Heb jij interesse en wil je direct aan de slag ? Bel ons dan of stuur je C.V

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heel Zeeland