Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 180 "Horeca" vacatures voor je gevonden

 • Afwasser hotel kaap west

  Word jij onze nieuwe collega? Voor de functie afwasser zijn wij op zoek naar een leuk persoon voor ons team! Voorkomende werkzaamheden • Schoonhouden van de keuken • Reinigen van vloeren/wanden/apparatuur • Afvoeren afval • Zorgdragen voor schoon serviesgoed, glaswerk, bestek, keukenmaterialen • Poleren van bestek

  5 dagen geleden Hotel Kaap West - Westkapelle
 • Assistent horecamanger de banjaard in kamperland

  Als assistent horecamanager ben jij het voorbeeld voor het horecateam van de Banjaard. Vandaag is het een drukke dag dus besluit jij wijselijk om bij te springen op de werkvloer! Met een open- en gastvrije houding tap je drankjes, serveer je gerechten uit en je ondersteunt ondertussen het team waar nodig. Tijdens jouw pauze heb je de mogelijkheid om lekker bij te kletsen met collega’s van andere afdelingen, omdat alle onderdelen te vinden zijn in één hoofdgebouw. Zodra de drukte iets afneemt trek jij je terug op kantoor en ga je aan de slag met de roosters en bestellingen. Je bent veelal in contact met parkmanager Mart en krijgt de gelegenheid om mee te denken over allerlei onderdelen zoals nieuwe menukaarten en het trainen van collega’s. Op de Banjaard ben je onderdeel van een klein team met een enorm groot teamgevoel. Enthousiast geworden? Solliciteer dan vóór 17 februari via onze site of via HR@Roompot.nl. Wij zullen jou zo snel mogelijk terugkoppeling geven!

 • Medewerker bediening de banjaard in kamperland

  Doordeweeks arriveer jij op het kleine gezellige kustpark de Banjaard. Jij opent die dag het restaurant en zorgt er voor dat alles klaarstaat om vakantiegangers te ontvangen. Al snel arriveren er een aantal Duitse gasten. Het is geen probleem als jij niet vloeiend Duits spreekt, maar jij doet je uiterste best om, met jouw vrolijke uitstraling, de gasten zo goed mogelijk te helpen. Daarna tap je wat drankjes in de bar en help je collega Marjolijn met schoonmaken. Tijdens jouw pauze heb je de mogelijkheid om lekker bij te kletsen met collega’s van andere afdelingen, omdat alle onderdelen te vinden zijn in één hoofdgebouw. Gezellig! Jij vindt het dan ook geen probleem als parkmanager Mart jou vraagt om een dagje bij te springen in de fietsverhuur. Op de Banjaard ben je onderdeel van een klein team met een enorm groot teamgevoel. Enthousiast geworden? Solliciteer dan vóór 24 februari via onze site of via HR@Roompot.nl. Wij zullen jou zo snel mogelijk een terugkoppeling geven!

 • Hulpkracht horeca de banjaard in kamperland

  In het weekend arriveer jij op het kleine gezellige kustpark de Banjaard. Na wat voorbereidende werkzaamheden zoals groenten snijden, help je jouw collega’s in de snackbar met pizza’s maken en bakken. Jouw volgende werkdag is weer totaal anders! Nu versterk jij het bedieningsteam door het klaarzetten van tafels en het uitserveren van gerechten. Al snel arriveren er een aantal Duitse gasten. Het is geen probleem als jij niet vloeiend Duits spreekt, maar jij doet je uiterste best om, met jouw vrolijke uitstraling, de gasten zo goed mogelijk te helpen. Tijdens jouw pauze heb je de mogelijkheid om bij te kletsen met collega’s van andere afdelingen, omdat alle onderdelen te vinden zijn in één hoofdgebouw. Gezellig! Jij vindt het dan ook geen probleem als parkmanager Mart jou vraagt om een dagje bij te springen in de fietsverhuur. Op de Banjaard ben je onderdeel van een klein team met een groot teamgevoel. Enthousiast geworden? Solliciteer dan vóór 24 februari via onze site of via HR@Roompot.nl. Wij zullen jou zo snel mogelijk een terugkoppeling geven!

 • Ontbijt medewerk(st)er

  Hou jij ervan om vroeg uit de veren te zijn? Vind je ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven. Hotel De Blanke Top is op zoek naar Medewerk(st)ers tijdens het ontbijtbuffet. Voor deze functie ben je verantwoordelijk voor de mise en place van de zaal en de werkzaamheden tijdens de ontbijtdienst. Je werkt onder leiding van de maître d’hôtel met een team van ongeveer vijf collega’s.

  5 dagen geleden Hotel de Blanke Top - Cadzand
 • Medewerker bediening beach resort in kamperland

  Een mooi ondergaande zon, vrolijke gasten en deinende bootjes in de haven. Dit zijn zomaar drie kenmerken van de omgeving waarin jij komt te werken op Beach Resort in Kamperland. Het is één van de meest dynamische parken om te werken en jij krijgt daarin alle ruimte om bij Dirk, hoofd horeca, aan te geven wat je leuk vindt. Beachresort is het begin van de geschiedenis van Roompot en is in vijfenvijftig jaar tijd uitgegroeid tot het grootste park met de grootste horeca. Op dag één sta je in restaurant Bestevaer, op dag twee krijg je te maken met gasten in het terrascafé die genieten van een animatieprogramma en op dag drie draai je mee in de pizzeria. Het kan allemaal! Je komt te werken in een standvastig team dat graag nieuwe collega’s verwelkomt. Vanaf het eerste moment krijg jij je eigen buddy, zodat je snel de ins en outs van het park en de horecagelegenheden kent. Geen ervaring? Geen probleem! Jij hebt de wil en bent enorm positief ingesteld. Veel ervaring? Ook top! Na het werk drinken jullie met het team een sluitdrankje en als jij een keertje geen vervoer terug hebt, dan slaap je toch gewoon een nachtje bij ons? Enthousiast? Solliciteer dan gelijk via onze site of via HR@roompot.nl! Wij zullen jou zo snel mogelijk een terugkoppeling geven.

 • Hulpkok beach resort in kamperland

  Een mooi ondergaande zon, vrolijke gasten en deinende bootjes in de haven. Dit zijn zomaar drie kenmerken van de omgeving waarin jij komt te werken op Beach Resort in Kamperland. Het is één van de meest dynamische parken om te werken en jij krijgt daarin alle ruimte om bij Dirk, hoofd horeca, aan te geven wat je leuk vindt. Beachresort is het begin van de geschiedenis van de Roompot en is in vijfenvijftig jaar uitgegroeid tot het grootste park met de grootste horeca. Op dag één sta je in restaurant Bestevaer, op dag twee help je met buffetten in het terrascafé en op dag drie bak jij pizza’s in de pizzeria. Het kan allemaal! Je komt te werken in een standvastig team dat graag nieuwe collega’s verwelkomt. Geen ervaring in de horeca? Geen probleem! Je krijgt vanaf het eerste moment begeleiding van één van onze chefs dus een geweldige kans om ervaring in de keuken op te bouwen. Veel ervaring? Overleg met een van de chefs wat je kan en wilt en als je ambities hebt je verder te ontwikkelen dan krijg je hier alle ruimte en begeleiding voor. Na het werk drinken jullie met het team een sluitdrankje en als jij een keertje geen vervoer terug hebt, dan slaap je toch gewoon een nachtje bij ons op het park?Enthousiast? Solliciteer dan gelijk via onze site of via hr@roompot.nl. Wij zullen jou zo snel mogelijk terugkoppeling geven!

 • Medewerker bediening

  Serveer jij ieder gerecht met een lach als bijgerecht? Dan kan jij weleens de nieuwe Medewerk(st)er bediening zijn van Le Sommet Brasserie & Lounge. In deze functie werk je onder de verantwoordelijkheid van de maître d’hôtel en zorg je voor de mise en place, de bediening, het afruimen en afrekenen van tafels. Daarnaast zorg je dat het hoge serviceniveau van het hotel ten alle tijden gewaarborgd wordt.

  5 dagen geleden Hotel de Blanke Top - Cadzand
 • Hulpkracht snackbar beach resort in kamperland

  De snackbar in het centrum van het park is in de avond de place to be als je hart sneller gaat kloppen van werken in een druk bezette snackbar. Kassawerk met veel gastcontact, friet en snacks bakken, bestellingen en organiseren zijn de taken waarvoor we collega’s zoeken. Naast deze snackbar sta jij ook wel eens ingepland in Resto Tropic, de snackbar bij het zwembad. Al snel stormen er tientallen kinderen met hun ouders op jullie af om een lekker patatje te komen halen. Dit vind jij als echte thrillseeker geen probleem, want hoe drukker hoe beter! Je neemt snel alle bestellingen aan maar weet ook tussendoor nog een praatje te maken met de gasten. De volgende keer sta jij bij de frituur of aan de uitserveerkant en zo rouleren jullie onderling. Je bent een echte aanpakker, want met een klein team verzetten jullie veel werk! Samen met Dirk, hoofd horeca, bespreek jij jouw voorkeuren qua locatie en werktijden.

 • Assistent kok- camping dishoek

  Je werkplek Roompot Vakanties is de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland en de nummer 2 in Europa! We groeien ontzettend hard en investeren continu in de kwaliteit van onze parken en medewerkers. Help jij ons deze groei verder uit te bouwen? Je gaat werken op Camping Dishoek waar jij onderdeel uitmaakt van een hecht en sociaal team welke staan te trappelen om kennis met jou te maken. Je werkzaamheden Jij gaat aan de slag in het gemoedelijke team van camping Dishoek. Je start de dag samen met Stefan op door te kijken naar de gasten welke al hebben aangegeven te komen eten vanavond. Jij start met de mise-en-place zoals het schoonmaken en snijden van groenten. Je ondersteunt de kok bij het bereiden van de veelzijdige gerechten op onze kaart en houdt daarbij goed in de gaten of je werkplek opgeruimd blijft en houdt rekening met de hygiëne. Als ’s avonds het restaurant vol loopt kan het hectisch worden maar jij hebt hier geen moeite mee, samen zetten jullie de schouders eronder en zorgen ervoor dat alle gasten hun gerechten op tijd hebben. Als het nodig is ondersteun je je collega’s aan de voorzijde met het uitserveren van de gerechten. Voor het maken en uitserveren van de gerechten zijn schone pannen en servies essentieel, jij hebt er dan ook geen problemen mee om te ondersteunen in de afwas.Wordt jij uitgedaagd door deze functie? Solliciteer vandaag nog of stuur de functie door naar iemand die perfect in het profiel past.

  5 dagen geleden Roompot Vakanties vacatures - Goes
 • Chefkok

  Introductie Ben jij zo’n chef kok die net even creatiever is dan de rest? Zo eentje die altijd is voorbereid op onverwachte drukte? Ja! Dan kan jij met jouw talent en bak aan ervaring veel waarde toevoegen aan onze moderne keuken in Hotel Middelburg! Functieomschrijving Als chef kok bij Van der Valk Hotel Middelburg ben je een echte people-manager. Plannen, organiseren, motiveren en aansturen zijn taken die elke dag terugkomen in jouw functie. Wat je verder zoal gaat doen: • Je fantaseert, verfrist en verrast ons met nieuwe ideeën en gerechten • Je beheert de voorraadbeheer en bestellingen • Je stuur aan op efficiency • Je maakt deel uit van het managementteam • Je ziet toe op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo en HACCP • Samen met je ons streef je ernaar om een notering in de Lekker Top 100 te krijgen Bedrijfsomschrijving In de moderne keuken met de nieuwste apparatuur stuur je een team aan van +/- 25 koks. Het restaurant met 250 zitplaatsen komt ’s avonds volledig tot zijn recht door het romantische kaarslicht en kunstwerken van gerechten. Naast het restaurant zijn er regelmatig feesten en partijen op onze banqueting afdeling. Deze partijen zijn variërend van (luxe) hapjes tot een diner voor 400 gasten. De mogelijkheden breiden zich nog verder uit, want Hotel Middelburg opent in het najaar van 2020 de nieuwe aanbouw met wellness, fitness, zwembad, 2e hotelbar en 48 luxe hotelkamers en suites. Jouw ingrediënten • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring (in een vergelijkbare functie) • Je hart gaat sneller kloppen bij het bedenken van een nieuwe menukaart • Je bent innovatief en je hebt commercieel inzicht • Je bent besluitvaardig en communicatief sterk • Je wilt met jouw ervaring ons keuken niveau naar een nog hoger level brengen Ons recept • Alles is mogelijk, als je maar wilt. En wij willen jou! Dus wij bieden: • Een zeer smakelijk salaris • Mogelijkheden voor een auto van de zaak • Flexibele werktijden en geregeld een weekend vrij •  25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband • Voor € 65,- overnachten bij alle Valk Exclusief hotels • Mooi-meegenomen-extra’s: korting op je sportabonnement, korting op je zorgverzekering, personeelsuitjes en  -feest Come join the family… Word jij onze nieuwe collega? Stel je aan ons voor door nu te solliciteren! Vragen over de vacature? Onze afdeling personeelszaken (Dhr. Robbert Wevers) beantwoordt met plezier je vragen. Bel: 0118 44 25 02 of stuur een e-mail naar personeelszaken@middelburg.valk.nl.

 • Chef de partie

  Jouw nieuwe werkplek Van der Valk Hotel Middelburg is een groot hotel met 119 kamers en waar er in de toekomst nog 60 bij komen. Daarnaast hebben we een groot restaurant met terras, hotelbar en verschillende zalen voor vergaderingen maar die ook gebruikt worden voor feestjes. Dit betekent dat er veel werk te verrichten is in onze keuken. Deze is dan ook groot en ingericht met moderne apparatuur. Jij gaat als zelfstandigwerkend kok, onder begeleiding van onze chef-kok en sous-chefs, aan de slag met onze Bastard BBQ om de lekkerste burgers te bakken, met onze ovens voor mooi gestoomde groenten en natuurlijk ook gewoon met “ouderwetse” potten en pannen. Maar daar blijft het niet bij! Iedere dag wordt er in ons restaurant een ontbijtbuffet en lunchbuffet klaargezet, waar veel voorbereidend werk in de keuken wordt gedaan. Ook hier ga je ons bij helpen. Jouw ingrediënten • Je bent creatief en je hebt een grote passie voor koken. • Je hebt al enkele jaren werkervaring en je beschikt over een afgeronde koks opleiding. • Goede kennis HACCP regelgeving • Je hebt een mentaliteit van aanpakken en zet je in voor het team Het recept • Bereiding en uitgifte van à la carte gerechten • (Voor) bereiding van buffetten • Bewaken van de kwaliteit van de gerechten. • Bewaken en controleren HACCP Wat bieden wij jou aan? • 25 Vakantiedagen (o.b.v. een fulltime dienstverband) • Een goed salaris • Je komt te werken in een moderne keuken met de nieuwste apparatuur. • Opleidingsmogelijkheden op MBO-niveau 2 of 3 • Leuke collega’s • Geregeld een weekend vrij? Geen probleem! • Wij betalen 50% van je fitnessabonnement • Vakanties in de zomerperiode behoort tot de mogelijkheden • Je kunt tegen scherpe en gereduceerde tarieven overnachten in de Valk Exclusief hotels

 • Allround horeca medewerker in vrouwenpolder

  Je werkplek Roompot Vakanties is de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland en de nummer 2 in Europa! We groeien ontzettend hard en investeren continu in de kwaliteit van onze parken en medewerkers. Help jij ons deze groei verder uit te bouwen? Je werkt op onze familiecamping de zandput, een ideale vakantiebestemming tussen prachtige natuur en pal aan het strand. Hoe ziet je dag eruit? Werken op Camping de Zandput betekent werken in een gezellig en gemotiveerd team, als 1 team gaan jullie voor het hoogst haalbare en ondersteunen jullie elkaar waar mogelijk. Werken in de gemoedelijke horeca betekent een afwisselende en veelomvattende functie: achter de bar, in de snackbar, op het terras of de pizzeria.Vanuit je veelzijdige rol ben jij het visitekaartje in de vorm van een uitmuntende service waar jij dit in de keuken/snackbar regelt met gevulde magen met de lekkerste snacks. In de snackbar houdt je naast je gasten ook de hygiëne goed in de gaten en zorg jij ervoor dat je werkplek opgeruimd blijft. Samen met Ellie, Bodiene en Veronique zorgen jullie voor een gastvrije en klantgerichte service voor alle gasten. Onze camping opent eind maart zijn deuren weer om alle gasten te verwelkomen, mocht je al eerder kunnen starten kunnen we samen kijken om al te starten op een ander park om Roompot alvast te leren kennen.

 • Horeca medewerker in cadzand-bad

  De belangrijkste taak van onze horeca medewerkers is om onze gasten zo goed en zo snel mogelijk te bedienen. Samen met jouw collega’s ga je hier voor zorgen. Als horeca medewerker tap je bier en schenk je diverse drankjes in achter de bar. Deze breng je op een vol dienblad naar onze gasten (ja dit kan even spannend zijn en er zal ongetwijfeld een keer iets vallen, maar wees gerust; dit overkomt de beste!).Ben jij op zoek naar een uitdagende vaste of bijbaan in de hospitality? Solliciteer dan nu!

 • Zelfstandig werkend kok by juuls

  Ben jij op zoek naar een baan in een inspirerende omgeving waarin je jouw horeca talenten kunt ontwikkelen? Wil je deel uitmaken van een jong en gemotiveerd team? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wie zijn wij? Wij hebben een uitgebreide menukaart in een informele setting en we hebben een brede doelgroep. Het is mogelijk om een uitgebreid drie gangen diner te bestellen onder het genot van een goede fles wijn, maar wij serveren bijvoorbeeld ook pizza of pasta. Geen traditioneel linnen, geen stijve bediening, maar een toegankelijke sfeer waar iedereen zich thuis voelt. Wij werken met dagverse producten, die voornamelijk worden bereid in onze Josper oven.

  5 dagen geleden By Juuls - Domburg