Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 145 "Horeca" vacatures voor je gevonden

 • Zelfstandig werkend kok

  Voor een bruisende locatie in Bruinisse zoeken wij een zelfstandig werkend kok. Wij zoeken iemand met ervaring die aan de slag wilt in het komende seizoen. Ben jij het hele jaar beschikbaar? Neem dan ook contact met ons op. Je komt te werken in een gezellig team, waar iedereen zich meer dan gemiddeld inzet om de gast te verwennen en te verrassen! Je bent dus hartelijk welkom als je in het seizoen wilt werken, maar er is ook een mogelijkheid om fulltime, jaarrond aan de slag te gaan. Dit is allemaal bespreekbaar.

  5 dagen geleden Happy Staff - Bruinisse
 • Scholieren voor de bediening 16+

  Ben jij een scholier en zoek je een bijbaantje in het weekend om lekker iets bij te verdienen, maar ook je tijd door te brengen in een gezellig team? Solliciteer dan bij Steakhouse de Lachende Koe in Goes

  5 dagen geleden delachendekoe - Goes
 • Medewerker receptie

  Wij zijn anders. Jij ook? Een bijzonder hotel heeft bijzondere mensen nodig. Mensen met passie voor mensen én passie voor het ambacht. Het is onze missie iedere gast van ons hotel een perfect verblijf te bezorgen. Iedereen is lid van de familie, zowel gast als medewerker. Daarom stellen we ons loyaal op naar onze gasten, maar ook naar onze collega’s. Wij begrijpen dat we pas echte service kunnen verlenen als we perfect met onze collega’s samenwerken. We scoren een 9 op gebied van gasttevredenheid en zijn altijd op zoek naar ambitieuze, leergierige en fijne nieuwe collega’s die met ons willen zorgen dat onze gasten bij ons een unieke vakantie beleven. Per direct zijn we op zoek naar een nieuwe collega in de functie van Medewerker receptie!

  5 dagen geleden Noordzee, Hotel & Spa - Cadzand
 • Hoofd bediening

  Wij zijn anders. Jij ook? Een bijzonder hotel heeft bijzondere mensen nodig. Mensen met passie voor mensen én passie voor het ambacht. Het is onze missie iedere gast van ons hotel een perfect verblijf te bezorgen. Iedereen is lid van de familie, zowel gast als medewerker. Daarom stellen we ons loyaal op naar onze gasten, maar ook naar onze collega’s. Wij begrijpen dat we pas echte service kunnen verlenen als we perfect met onze collega’s samenwerken. We scoren een 9 op gebied van gasttevredenheid en zijn altijd op zoek naar ambitieuze, leergierige en fijne nieuwe collega’s die met ons willen zorgen dat onze gasten bij ons een unieke vakantie beleven. Per direct zijn we op zoek naar een nieuwe collega in de functie van Hoofd bediening!

  5 dagen geleden Noordzee, Hotel & Spa - Cadzand
 • Medewerker bediening

  Wij zijn anders. Jij ook? Een bijzonder hotel heeft bijzondere mensen nodig. Mensen met passie voor mensen én passie voor het ambacht. Het is onze missie iedere gast van ons hotel een perfect verblijf te bezorgen. Iedereen is lid van de familie, zowel gast als medewerker. Daarom stellen we ons loyaal op naar onze gasten, maar ook naar onze collega’s. Wij begrijpen dat we pas echte service kunnen verlenen als we perfect met onze collega’s samenwerken. We scoren een 9 op gebied van gasttevredenheid en zijn altijd op zoek naar ambitieuze, leergierige en fijne nieuwe collega’s die met ons willen zorgen dat onze gasten bij ons een unieke vakantie beleven. Per direct zijn we op zoek naar een nieuwe collega in de functie van Medewerker bediening!

  5 dagen geleden Noordzee, Hotel & Spa - Cadzand
 • Medewerker afwas

  Wij zijn anders. Jij ook? Een bijzonder hotel heeft bijzondere mensen nodig. Mensen met passie voor mensen én passie voor het ambacht. Het is onze missie iedere gast van ons hotel een perfect verblijf te bezorgen. Iedereen is lid van de familie, zowel gast als medewerker. Daarom stellen we ons loyaal op naar onze gasten, maar ook naar onze collega’s. Wij begrijpen dat we pas echte service kunnen verlenen als we perfect met onze collega’s samenwerken. We scoren een 9 op gebied van gasttevredenheid en zijn altijd op zoek naar ambitieuze, leergierige en fijne nieuwe collega’s die met ons willen zorgen dat onze gasten bij ons een unieke vakantie beleven. Per direct zijn we op zoek naar een nieuwe collega in de functie van Medewerker afwas!

  5 dagen geleden Noordzee, Hotel & Spa - Cadzand
 • Medewerker huishouding

  Wij zijn anders. Jij ook? Een bijzonder hotel heeft bijzondere mensen nodig. Mensen met passie voor mensen én passie voor het ambacht. Het is onze missie iedere gast van ons hotel een perfect verblijf te bezorgen. Iedereen is lid van de familie, zowel gast als medewerker. Daarom stellen we ons loyaal op naar onze gasten, maar ook naar onze collega’s. Wij begrijpen dat we pas echte service kunnen verlenen als we perfect met onze collega’s samenwerken. We scoren een 9 op gebied van gasttevredenheid en zijn altijd op zoek naar ambitieuze, leergierige en fijne nieuwe collega’s die met ons willen zorgen dat onze gasten bij ons een unieke vakantie beleven. Per direct zijn we op zoek naar een nieuwe collega in de functie van Medewerker huishouding!

  5 dagen geleden Noordzee, Hotel & Spa - Cadzand
 • Medewerker bediening 2 a 3 dagen in de week, uren in overleg

  Wij zoeken een enthousiaste medewerker bediening voor twee doordeweekse dagen. Je begint om half elf en tot hoe laat gaat in overleg. Het kan voorkomen dat je een zaterdag wordt ingeroosterd, maar dat is niet vaak.

  6 dagen geleden De Steenen Brug - Goes
 • Zelfstandig werkend kok

  Heb jij liefde en passie voor het horeca vak en kun je lekker koken? Beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Solliciteer dan op deze leuke vacature. Voor een gezellig en goedlopend restaurant aan de haven van Middelharnis zoeken wij een enthousiaste zelfstandig werkend kok m/v. Functieomschrijving In de functie van zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor: De (voor)bereiding van gerechten of gedeelten daarvan volgens recept; Ontvangst en beoordelen van producten van leveranciers; Controleren van de ingrediënten op datum en versheid; Het inwerken en sturen van medewerkers keuken en afwas; Daarnaast ben je in staat om zelfstandig een partie te draaien; Je vervangt de chef-kok bij afwezigheid.

 • Bedrijfsleider(ster)

  - aansturen van personeel - inkoop van producten - maken van roosters - gezicht zijn van de zaak - organiseren van evenementen

  6 dagen geleden Rene-Michel - Middelburg
 • Zelfstandig werkend kok 38 uur mogelijk in vier dagen

  Door de drukte in ons restaurant, op het strand van Vlissingen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kok met passie voor het vak. Heb jij zin in een nieuwe uitdaging, heb jij een passie voor koken en kwaliteit, ben jij altijd op zoek naar verbetering, wil jij werken met mooie producten en werk je graag in een gezellig team? Lees dan snel verder! Wat ga je doen: •Ondersteunen van de Chef kok en Sous chef •Samenstelling en bereiden van gerechten •Klaarmaken en opmaken van gerechten •Mise en place •Werken volgens de hygiëne code

  6 dagen geleden Panta Rhei - Vlissingen
 • Vaste medewerker bediening pantarhei

  Door de drukte in ons restaurant, op het strand van Vlissingen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde vaste medewerker voor in de bediening. Heb jij zin in een nieuwe uitdaging? Ben jij dé persoon als het gaat om gastvrijheid? Wanneer je plezier beleeft in de functie van gastheer/gastvrouw, lees dan zeker verder! Wat ga je doen? • Gereedmaken van bestellingen achter de bar • Serveren van gerechten / dranken • Raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten • Verrichten van werkzaamheden met betrekking tot voorbereiding van de bediening • Bijdragen aan de ontwikkeling van een professionele, klantgerichte dienstverlening • Attent zijn op de naleving van de voorschriften op het gebied van persoonlijke hygiëne en schoonmaak

  6 dagen geleden Panta Rhei - Vlissingen
 • Dishwasser

  Our dishwashing team has a very important supportive role: they provide our restaurant with clean working materials. For the entire operation to run smoothly, it is important that everything in the dishwashing area runs smoothly as well. It is also very important that the equipment is handled with care during this process to prevent breakage.

 • Medewerk(st)er bediening (parttime)

  Voor onze gezellige lunchroom aan de rand van het centrum van Vlissingen zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de bediening. Aangezien het hotel ook tot de lunchroom behoort zullen er ook receptie werkzaamheden zoals het telefonisch en persoonlijk te woord staan van gasten, inchecken en het inboeken van reserveringen aan de orde zijn. Heb jij zin om in een jong enthousiast team te werken en wil jij onze gasten met een glimlach ontvangen in het gezellige Vlissingen? Stuur dan vandaag je brief naar info@city2beachhotel.nl Solliciteren naar deze functie kan per e-mail: info@city2beachhotel.nl onder vermelding van de functie omschrijving en C.V. toevoegen als bijlage. Deze sollicitatie kun je richten aan: Lianne Boone.

  een week geleden City2Beach Hotel - Vlissingen
 • Ontbijt medewerk(st)er (part time)

  Voor ons hotel zijn wij nog op zoek naar collega’s die het ontbijt(buffet) voor onze gasten verzorgen. Ben jij een vroege vogel? Hou jij van aanpakken, heb jij veel verantwoordelijkheidsgevoel en geniet jij er van onze gasten in de watten te leggen? Solliciteer dan snel voor deze functie! Sollicitaties kun je sturen aan info@city2beachhotel.nl t.a.v. Lianne Boone De werkzaamheden bestaan uit het verzorgen en aanvullen van het ontbijt(buffet) uitchecken van hotelgasten en het te woord staan van gasten (zowel persoonlijk als telefonisch)

  een week geleden City2Beach Hotel - Vlissingen