Medewerker bediening

Standplaats: Biggekerke

  • Aantal uren: 24
  • Opleidingsniveau: N.v.t

Functieomschrijving

Wij zijn per 1 april 2019 op zoek naar een enthousiaste en gedreven medewerker voor de bediening, ter versterking van ons team van de Brasserie.

Functie-eisen

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van het brasserie. Je bent een gastheer/-vrouw die gast- en klantgericht is. Kan goed het overzicht behouden. Daarnaast check je late aankomsten in vanuit de Brasserie. En combinatie medewerker bediening/medewerker snackbar is ook mogelijk

Ben je zowel bereid om overdag, in de avonduren en weekeinden te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Daarnaast zijn studenten (die een bijbaan zoeken) zijn ook van harte welkom om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

Strandcamping Valkenisse is een bedrijf wat de afgelopen jaren is gegroeid in omvang en kwaliteit. De brasserie heeft een moderne uitstraling.
Tijdens het seizoen 1 april 1 november bieden we een baan aan van ca 24-28 uur per week. Een jaarrond flexcontract van ca 18 uur per week is bespreekbaar. Bij een flexcontract werk je vrijwel alle uren in de maanden maart t/m oktober, maar ontvang je maandelijks hetzelfde salaris.


Vacaturenummer 278866