Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 20 "Detailhandel - Winkel" vacatures voor je gevonden

 • Zelfstandig verkoopmedewerker verkoopwagen kaas

  Werk je graag zelfstandig, in de buitenlucht en met mooie producten? Vanwege zwangerschapsverlof zoeken wij een verkoopmedewerker die tijdelijk samen met een collega met de kaas verkoopwagen op pad kan. Dat houdt in dat je met de kaaswagen van- en naar onze vaste standplaatsen rijdt. Daar snij, verpak en verkoop je kaas. Uiteraard hoort een gezellig praatje met de klanten er ook bij. Tussen de verkopen door doe je bijbehorende werkzaamheden in de wagen, zoals het netjes en schoon houden van de werkplek en de vitrine.

  een week geleden Kaasdrager - Serooskerke
 • Food market medewerker

  Vind je de meeste winkels en supermarkten basic en wil je graag in een moderne, gezellige en stijlvolle food market werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In onze food market draag je samen met je collega’s zorg voor alle voorkomende werkzaamheden; zoals brood bakken, bestellingen verzorgen (minimaal), kassawerk, het inwerken en aansturen van vakantiekrachten etc.

  een week geleden Camping Zonneweelde - Nieuwvliet
 • Hoofd bouwshop

  Voor een opdrachtgever in de regio Vlissingen zijn wij op zoek naar een Hoofd Bouwshop voor een fulltime functie. Je geeft leiding aan de verkoopmedewerkers van de bouwshop in de vestiging in Vlissingen. Vanuit de bouwshop verkopen ze een zeer groot assortiment bouw- en afbouwmaterialen, gereedschappen en sierbestrating aan veelal professionele klanten. Je enthousiasmeert je medewerkers en zorgt er voor dat ze een hecht en klantgericht team vormen, dat goed met elkaar samenwerkt. Ook ben je verantwoordelijk voor de inrichting en uitstraling van de bouwshop. Je zorgt er voor dat je een voorbeeld bent voor je team, door ook zelf actief te verkopen, klantencontacten te onderhouden en bij te dragen aan de uitstraling van de bouwshop. Je geeft leiding aan een team van 8 veelal ervaren verkopers en hebt intern contacten met collega’s van de ruwbouwafdeling, financiële administratie en de afdeling magazijn/logistiek. Je bent als hoofd bouwshop een onderdeel van het managementteam en legt verantwoording af aan de bedrijfsleider. Ook spreek je regelmatig collega’s van andere vestigingen en uiteraard extern met onze uitgebreide klantenkring.

  een week geleden Zebra Flex B.V. - Vlissingen
 • Verkoper keukens

  Voor onze klant in Vlissingen zijn we op zoek naar een Verkoper Keukens voor een fulltime baan. Wat ga je doen? Vanuit onze eigentijdse showroom met gerenommeerde merken geef je advies aan onze klanten over het uitgebreide assortiment keukens. Je inspireert onze klanten en maakt ze enthousiast met je creatieve ontwerpen en productkennis, zodat de koop daadwerkelijk wordt gesloten. Het hele proces van ontwerp en adviseren, het maken van offertes, de verkoop en eventuele nazorg valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je komt terecht in een hecht team van vijf verkopers in de showroom waarin naast keukens ook badkamers, tegels, natuursteen en binnendeuren worden verkocht. Verder heb je intensief contact met de medewerkers van de backoffice keukens, die voor de verdere orderafhandeling zorgen.

  een week geleden Zebra Flex B.V. - Vlissingen
 • Verkoper keukens

  Voor onze klant in Terneuzen zijn we op zoek naar een Verkoper Keukens voor een fulltime baan. Wat ga je doen? Vanuit onze eigentijdse showroom met gerenommeerde merken geef je advies aan onze klanten over het uitgebreide assortiment keukens. Je inspireert onze klanten en maakt ze enthousiast met je creatieve ontwerpen en productkennis, zodat de koop daadwerkelijk wordt gesloten. Het hele proces van ontwerp en adviseren, het maken van offertes, de verkoop en eventuele nazorg valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je komt terecht in een hecht team van vijf verkopers in de showroom waarin naast keukens ook badkamers, tegels, natuursteen en binnendeuren worden verkocht. Verder heb je intensief contact met de medewerkers van de backoffice keukens, die voor de verdere orderafhandeling zorgen.

  een week geleden Zebra Flex B.V. - Terneuzen