Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 54 "Detailhandel - Winkel" vacatures voor je gevonden

 • Wil jij werken in een trendy foodshop?

  Let’s get this (food)party started! Voor ons unieke concept zijn wij op zoek naar een verkoop fanatiekeling die samen met ons het nieuwe foodconcept op de markt wil brengen en dit uit te bouwen tot een groot succes. Ons concept is dynamisch, healthy en bovenal verfrissend! Affiniteit met food is gewenst. 20 tot 30 uur. (overdag van dinsdag t/m zaterdag) Fulltime of parttime is in oveleg mogelijk.

  6 dagen geleden Food Concept - Middelburg
 • Verkoop zaterdagkracht (m/v)

  Voor een opdrachtgever in Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar een kandidaat die het team wekelijks op zaterdag wil komen versterken in de verkoop. De werktijden zijn iedere zaterdag van 9.30-16.00 uur, en het betreft een baan voor langere tijd. Wat de baan precies inhoudt? Je helpt klanten bij het uitzoeken van meubels en mocht je het leuk vinden richt je de winkel in op een creatieve manier. Klinkt dit als dé baan voor jou?

  6 dagen geleden Flexexpress - Buiten Zeeland
 • Kledingverkoper zoutelande/domburg

  Jij weet precies wat wij bedoelen met ‘klant is koning’. Jij bent als medewerker verkoop het aanspreekpunt voor de klant, bij deze leuke opdrachtgever. Wij zijn voor in Domburg en Zoutelande op zoek naar mensen die graag veel willen verdienen. Jij bent degene die de klanten voorziet van persoonlijk advies. De dameskledingzaak staat bekend om zijn gastvrijheid, wat jij ook uitstraat naar de klant toe. Jij zorgt ervoor dat elke klant met een goed gevoel de winkel weer verlaat.

  6 dagen geleden Happy Staff - Zoutelande
 • Per direct: magazijnmedewerker / magazijnmedewerkster.

  Wij zoeken per direct magazijnmedewerkers voor 40 uur per week. Heb jij interesse en wil je graag aan de slag ?? Bel ons of stuur je C.V.

  6 dagen geleden Flexwerk de Visser - Goes
 • Winkelmedewerker slagerijwinkel

  Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij, Nijssen & Van de Sluis, op zoek naar geschikte kandidaten voor de functie van: Winkelmedewerker slagerijwinkel m/v Functieomschrijving Samen met je collega's draag je de zorg voor het optimaal bedienen van onze klanten. Als verkoopmedewerker bezit je "verkoopkunde", of ben je bereid en sta je er voor open om dit te leren van je collega's. Dit is de laatste jaren steeds meer een vak geworden. In een slagerijwinkel betekent dit meer dan alleen inpakken en afrekenen, het betekent dat je inspeelt op de verwachtingen van de klant. Als verkoop medewerker ben je het gezicht van de winkel. De werkzaamheden bestaan uit: Klanten in de winkel bedienen; Snijden van vleeswaren; Verpakken vleeswaren; Presenteren van de producten in de vitrine; Schoonmaakwerkzaamheden. De werktijden zijn van 7.30 tot en met 18.00 uur. Werkdagen en uren zijn bespreekbaar.

  een week geleden Nijssen van de Sluis - Middelburg
 • Verkoopmedewerkster cecil store sluis

  De functie houdt in ieder geval de volgende werkzaamheden in: - Adviseren en verkopen aan klanten. - Het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden bij de winkelverkoop, zoals o.a. afrekenen van artikelen, afhandelen van klachten, etaleren, presenteren en herindelen van het assortiment en bewaken van de voorraad.

  een week geleden Mirray Fashion - Sluis
 • Weekendhulp/parttimer gezocht!

  WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

  een week geleden Van Uffelen Goes - Goes
 • Verkoopmedewerker (m/v)

  Als Verkoopmedewerker in een vis wagen werk je met verschillende soorten vis, mosselen, oesters, salades en nog veel meer. Je hebt zelf de vrijheid om verse salades te bereiden om ze daarna te kunnen serveren aan de klanten. Verder heb je verschillende verantwoordelijkheden; Je bent achter de kassa te vinden en helpt mee bij het bereiden van het eten. Je bent altijd in contact met de klanten, ze kunnen bijvoorbeeld vragen stellen over de bereiding van producten of de houdbaarheid. Op dat moment sta jij klaar om de klanten vriendelijk en rustig te woord te staan. Ook zorg je ervoor dat alle producten op een aantrekkelijke manier gepresenteerd worden in de koelvitrines. Arbeidsvoorwaarden zijn conform Cao Vishandel. Deze vacature is zowel in te vullen als Fulltimer en als Parttimer. Wij verzorgen bij deze vacature de Werving & Selectie dus je zal meteen in dienst treden bij het bedrijf.

  een week geleden Flexexpress - Heel Zeeland
 • Supermarktmedewerker (kassa, vulploeg, versafdeling)

  Als supermarktmedewerker kan je ingezet worden op verschillende afdelingen; - Vulploeg - Spiegelploeg - Kassa - Vers of broodafdeling Dus ben jij op zoek naar een (bij)baan, vind je het niet erg om in de avonden en weekenden te werken en wil je graag in een supermarkt werken? Stuur dan snel je cv naar ons door!

  een week geleden Start People Zeeland - Goes
 • Technisch verkoper binnendienst

  Ieder bouwproces begint met de basis: de grondstoffen die nodig zijn om een bouw te realiseren. De sector bouwgrondstoffen is producent en leverancier van weg- en waterbouwmaterialen, zand, grind en cement. Overal om je heen zie je deze grondstoffen terug. Onder andere in asfalt, viaducten, gebouwen, dijken en tunnels. Je komt onze producten tegen op het fietspad maar ook op de landingsbanen van Schiphol. Wat ga je doen? Binnen de commerciële binnendienst van onze opdrachtgever kom je te werken als Technisch verkoper binnendienst. In deze rol adviseer je klanten telefonisch en per mail over primaire en secundaire grondstoffen. Je vertaalt de vraag van de klant naar de producten die zij nodig hebben en informeert en adviseert hen hierover. Je stelt offertes op, bespreekt deze met de klant en adviseert hen over de aanschaf en keuze van de producten. Jouw brede productkennis, technische ervaring en commerciële instelling weet je dan ook goed in te zetten om de klant optimaal te begeleiden bij de aankoop. Je werkt nauw samen met de accountmanagers en jouw collega’s van de binnendienst. Naast een inhoudelijke technische/ adviserende rol, beheer je met jouw collega’s van de buitendienst een rayon / werkgebied. Samen bouw je met ons mee aan het binnenhalen van nieuwe relaties met afnemers in bouwgrondstoffen.

  een week geleden HB17 Werkt. - Terneuzen
 • Verkoper binnendienst bouwmaterialen

  Onze opdrachtgever is een grote leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw. Een toonaangevende onderneming in bouw- en afbouwmaterialen die actief is in Zuid-Holland, West-Brabant en Zeeland. Wat ga je doen? Onze opdrachtgever zoekt voor de vestiging in Zwijndrecht een enthousiaste Verkoper Bouwmaterialen. Je maakt deel uit van de afdeling Binnendienst en maakt offertes voor bouwmaterialen. Tevens verzorg je de afhandeling van de orders. Je hebt daarbij veelvuldig telefonisch contact met onze klanten en onderhandelt met onze leveranciers over prijzen en leveringen. Ook werk je intensief samen met de buitendienst medewerkers, die je op administratief gebied ondersteunt.

  een week geleden HB17 Werkt. - Buiten Zeeland
 • Showroomverkoper keukens/sanitair

  Onze opdrachtgever is een toonaangevende onderneming in bouw- en afbouwmaterialen die actief is in Zuid-Holland, West-Brabant en Zeeland. Onze opdrachtgever is een grote leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw. WAT GA JE DOEN? Onze opdrachtgever zoekt voor de vestiging in Terneuzen een enthousiaste Verkoper Showroom. Je verkoopt ons bijzondere assortiment badkamers, tegels of keukens vanuit onze lifestyle showroom met gerenommeerde merken. Je inspireert niet alleen onze klanten met je creatieve ontwerpen, maar maakt ze zo enthousiast, dat de koop daadwerkelijk wordt gesloten. Het gehele proces van ontwerp en advisering, het maken van de offertes, de verkoop en eventuele nazorg valt onder jouw verantwoordelijkheid.

  een week geleden HB17 Werkt. - Terneuzen
 • Medewerkster verkoop en bediening gemiddeld 20 uur

  Wij hebben plaats voor een fijne collega in ons verkoopteam in onze banketzaak in Middelburg. Wij zoeken iemand die het leuk vindt om met klanten om te gaan, snel dingen oppikt en netjes en vlot kan werken. De taken die bij deze functie horen zijn; - het helpen en bedienen van klanten aan de toonbank maar ook in onze Nespresso Coffee Corner en zomers op ons terras - zorgen dat de producten aantrekkelijk worden gepresenteerd - het verpakken van onze ambachtelijke producten

  een week geleden Banketbakkerij Bliek - Middelburg
 • Shopadvisor delta winkel

  Wil jij investeren in je toekomst en ben je een ondernemende professional met ambitie en doorzettingsvermogen? Bij Delta kun je rekenen op een uitdagende loopbaan. Je krijgt volop kansen om jezelf te onwikkelen als persoon en als professional in je vakgebied. Wat ga je doen? Als klantadviseur ga je aan de slag in de winkel van Delta in Middelburg. Je staat klaar om de klanten centraal te zetten. Je geeft advies over het assortiment van Delta, zowel voor Telecom als voor Energie. Als klantadviseur houd je je niet alleen bezig met de verkoop, maar ook met het verlenen van een uitstekende service. Samen met de shopmanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse sales resultaten, de hoogste klanttevredenheid en de ontwikkeling van het team in de shop. Je zorgt voor verkoop van Telecom en Energie producten van Delta en je bent het aanspreekpunt voor klanten in de winkel Je verleent service: je weet hoe de producten en diensten werken, je ziet een servicevraag als een kans om een band te scheppen met de klant Je spot saleskansen Je zorgt voor relatiebeheer

  2 weken geleden Tempo Team Goes - Middelburg
 • Verkoopmedewerkster cecil store middelburg

  De functie houdt in ieder geval de volgende werkzaamheden in: - Adviseren en verkopen aan klanten. - Het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden bij de winkelverkoop, zoals o.a. afrekenen van artikelen, afhandelen van klachten, etaleren, presenteren en herindelen van het assortiment en bewaken van de voorraad.

  2 weken geleden Mirray Fashion - Middelburg