Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 166 "Bouw en installatie" vacatures voor je gevonden

 • Monteur zonnepanelen

  MEY Personeelsdiensten is opzoek naar Zonnepaneel monteurs! Als zonnepanelen monteur ben jij verantwoordelijk voor juiste en veilig installaties van de zonnepanelen. Samen met de elektromonteur regelen jullie de complete aanleg.

  een week geleden MEY Personeelsdiensten - Goes
 • Metselaar

  MEY Personeelsdiensten is opzoek naar metselaars die ons team kunnen versterken. Ben jij gedreven, breed inzetbaar, flexibel, verantwoordelijk, betrouwbaar en in goede lichamelijke conditie dan is deze functie wellicht perfect voor jou.

  een week geleden MEY Personeelsdiensten - Goes
 • Kraanmachinist: overslag

  Als kraanmachinist draag je zorg voor het laden en lossen van binnenvaartschepen en coasters. Laden en lossen geschiedt met behulp van automatisch pulp juk, rollenklem, magneetinstallatie, haak, grijper of poliep. Door de variabele werktijden en het werken in verschillende shifts wordt een grote mate van flexibiliteit verwacht. Indien de werkzaamheden dit verlangen verricht je tevens bijkomende/aanvullende taken op het terrein of in het ruim van het schip. Dit alles in opdracht van, en in overleg met de uitvoerder.

 • Uitvoerder gww

  Als uitvoerder GWW is jouw hoofddoel ervoor zorgen dat elk project wordt afgerond volgens de gemaakte afspraken en in lijn is met wetten, regels en richtlijnen. Je bereikt dit door te plannen, coördineren, aansturen en leidinggeven. Je onderhoudt contact met collega’s, leveranciers, opdrachtgevers en onderaannemers. Verder voer je in deze dynamische functie de volgende taken uit: Je regelt een team geschikt voor de uitvoering; Je zorgt dat de juiste mensen en middelen op tijd aanwezig zijn; Ziet toe op het naleven van de overeengekomen randvoorwaarden; Coördineert werkzaamheden en geeft leiding aan het team; Controleert inkomende leveringen; Signaleert afwijkingen en meer- of minderwerk; Registreert uren, voert de projectadministratie en neemt deel aan projectvergaderingen.

 • Gezocht: monteur kozijnen en zonweringen

  Functieomschrijving Vacature: Monteur kozijnen en zonweringen Ben jij op zoek naar een baan met veel dynamiek? Werk je graag op verschillende locaties? Vind je het fijn om het gezicht te zijn van een organisatie en verantwoording te nemen over de kwaliteit van de opdracht? Dan is deze baan in de functie: Montage medewerker wellicht iets voor jou! Waar ga je werken? Je komt te werken in een hecht klein team dat bij verschillende klanten door heel Zeeland! Jij bent samen met jouw collega's verantwoordelijk voor het monteren van kozijnen en zonweringen. Klanten van deze organisatie hebben de mogelijkheid om in 1000m2 showroom inspiratie op te doen en te kiezen uit de vele verschillende kozijnen en zonweringen die deze organisatie te bieden heeft. Omdat je steeds werkt op verschillende locaties en in aanraking komt met verschillende soorten klanten kom je steeds opnieuw in een onvoorspelbare werkomgeving terecht. Jij wordt het gezicht van de buitendienst en zorgt ervoor dat je de klant tevreden is over jouw werkzaamheden, houding en gedrag. Om jouw werk goed te kunnen uitoefenen krijg je van ons een werk bus met daarbij behorend je eigen moderne (accu) gereedschap. Een glimlach en een spontaan praatje met je klant is uiteraard iets waar je zelf voor moet zorgen. Wat doe je als Monteur Kozijnen? De functie is ontstaan omdat een collega helaas de opdrachtgever gaat verlaten. Hierdoor is er ruimte ontstaan voor een nieuwe enthousiaste medewerker. Jouw werkzaamheden vinden plaats van maandag tot vrijdag van 7:30 tot 16:30. Wat kun je? Bij voorkeur; ervaring met het plaatsen van kozijnen en zonweringen Zelfstandig maar ook in teamverband kunnen werken In het bezit zijn van rijbewijs B(E) Hebben van een hoge kwaliteitsnorm MBO opleiding richting de techniek en of bouw Wat krijg je? Werken in een informeel team Diversiteit aan werkzaamheden en werklocaties 25 vakantiedagen Salarisindicatie van 14 tot 18euro bruto per uur (2400 tot 3100eu) Werk bus van de zaak voor woon-werk verkeer Ruimte voor eigen inbreng en ontwikkelingsmogelijkheden Baan met uitzicht op vast dienstverband Werktijden garantie van 7:30 tot 16:30 Meer weten over de functie of direct solliciteren? Bel: 0652533998 Mail: Jordi@depooter.nl

  een week geleden De Pooter Personeelsdiensten - Goes
 • Bedrijfswagenmonteur

  BEDRIJFSWAGENMONTEUR Je takenpakket binnen deze functie bestaat uit de volgende werkzaamheden: - Verrichten van kleine en grote onderhoudsbeurten en reparaties - Zelfstandig diagnose stellen bij defecten, mankementen en storingen - Herkennen van chauffeursklachten en deze vertalen naar een technische oplossing - Het wagenpark geschikt maken voor de APK-keuringen

  een week geleden Flexwerk de Visser - Yerseke
 • Monteur

  Als Allround Civiele Medewerker ben je een echte aanpakker! Je werkt graag in de buitenlucht en veiligheid staat bij jou voorop. Je bent een echte vakman die nauwkeurig zijn werkzaamheden uitvoert. Je hebt een breed scala aan taken waardoor geen enkele dag hetzelfde is. Je werkt mee aan de realisatie van windenergieprojecten door heel de Benelux, waar betonconstructies worden gemaakt voor de windturbines en waar transformatoren en kabels worden aangelegd voor de afvoer van opgewekte energie. Aan de hand van tekeningen of op aanwijzingen graaf je samen met de machinist van de graafkraan funderingen, egaliseer je terreinen of graaf je sleuven. Ook maak je samen met je collega’s onder andere aan de hand van tekeningen bekisting voor betonconstructies. Naast het timmerwerk horen hier ook maatvoering, systeembekistingen en stelwerkzaamheden bij.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Sas van Gent
 • Monteur

  Wij zoeken per direct een monteur die in Vlissingen werkzaam kan zijn. De functie gaat om het plaatsen van kozijnen en/of zonwering

  een week geleden Flexwerk de Visser - Vlissingen
 • Allround timmerman nieuwbouw en/of renovatie & onderhoud

  Ben jij echt een buitenmens? En dan bedoel ik zowel in de winter als in de zomer, in weer en wind en onder de warme zon? Heb je bouwtechnisch inzicht en een rijbewijs? Dan ben ik op zoek naar jou! Als allround timmerman ben je gespecialiseerd in het uitvoeren van alle denkbare werkzaamheden in de nieuwbouw of verbouw / renovatie van bestaande woningen. Wij zijn op zoek naar een startende timmerkracht met enige ervaring in de bouw of naar een volwaardige, doorgewinterde timmerman. Wij werken in heel Zeeland en soms ook West-Brabant, dus het is wel zo handig dat je zelf ook in onze prachtige regio woont! Je krijgt bij renovatie en service & onderhoud werkzaamheden een bus van de zaak en een marktconform salaris conform de cao Bouw. Het betreft een fulltime baan voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband startend met een jaarcontract.

  een week geleden Blauwbroek Techniek Zeeland - Goes
 • Installatiemonteur / loodgieter

  Altijd al mee willen werken aan grote nieuwbouwprojecten? Heb je al een paar jaar ervaring als installatiemonteur maar je bent toe aan een nieuwe stap? Weet jij alles van cv- en gasinstallaties en sanitair of wil je er juist meer over leren? Aarzel dan niet en lees snel verder. Wij zijn op zoek naar jou! Als installatiemonteur W of loodgieter ben je verantwoordelijk voor het aansluiten en installeren van verschillende disciplines in de installatietechniek. Denk bijvoorbeeld aan de aanleg van waterleidingen, gasleidingen en sanitair. Andere werkzaamheden zijn de aanleg van centrale verwarmingen en installatie van radiatoren ten behoeve van zowel woningbouw en utiliteit (nieuwbouw en renovatie). Daarnaast houd jij je bezig met het opsporen van lekkages in onder andere waterleidingen, gasleidingen, afvoer, daken en vloerverwarmingen.

  een week geleden Blauwbroek Techniek Zeeland - Goes
 • Interieurbouwer luxe jachten

  Ga aan boord bij de meest luxe jachten en werk mee aan het maken van modern interieur. Jazeker, dat is precies wat jij gaat doen als je aan de slag gaat bij onze opdrachtgever. Geen standaard werkplaats of fabriek, maar een mega unieke locatie om jouw technisch talent te gebruiken. In de functie van interieurbouwer ga jij helpen met afbouwwerkzaamheden bij schepen. Denk hierbij aan het zetten van op maat gemaakte wanden en plafonds. Maar ook het stellen en monteren van houten en metalen interieurs behoort tot jouw takenpakket. Wat deze baan nog meer geweldig maakt, is dat je het allemaal doet voor een tevreden klant. Zij geven jou het vertrouwen om de mooiste creaties te maken aan de hand van hun wensen. Hun glimlach zorgt ervoor dat jij aan het eind van de dag helemaal voldaan naar huis kan. Voelt dit als de ultieme kans voor jou? Super, lees dan snel de vacature van deze droombaan verder! Je komt te werken bij een bedrijf dat 100% vakmanschap levert op het gebied van retail- en business interieurs en het interieur voor boten en luxe jachten. Jouw collega's zijn hooggekwalificeerde vakmensen, houtbewerkers en meubelmakers. Zij gaan altijd voor een hoogwaardig product voor hun klanten, dit kan zowel nationaal als internationaal zijn. Jouw werklocaties zullen in Vlissingen en Wemeldinge zijn. Het is dus belangrijk dat beide plaatsen goed bereikbaar zijn vanaf jouw huis.

  een week geleden Start People Zeeland - Vlissingen
 • Opperman / stratenmakers ( leerling – ervaren )

  Voor een vaste opdrachtgever zin wij op zoek naar een jonge leerling/ervaren opperman/stratenmaker M/V. Of iemand die het vak wilt leren. Deze opdrachtgever is een leuk klein hecht familiebedrijf waar je echt gewaardeerd wordt en je kan hier ook nog omgeschoold worden tot een ervaren vakkracht.

  een week geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Leerling / ervaren of hobby timmerman (m/v)

  Onze opdrachtgevers zijn organisaties die zich richt op chalets en het plaatsen van keukens. De opdrachtgever is een leuk familie bedrijf die z’n personeel waardeert. We zoeken dus een Timmerman of iemand die twee rechterhanden heeft. Het mag een Ervaren Timmerman/vrouw zijn, maar ook een Leerling of Hobby Timmerman/vrouw.

  een week geleden Uitzendbureau-ART - Renesse
 • Jonge tractorchauffeur / dumperchauffeur

  Voor opdrachtgevers actief in de Bouw, GWW/Infra , groenonderhoud en agrarische werkzaamheden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde Tractorchauffeurs voor diverse werkzaamheden in agrarisch loonwerk en GWW/Infra. Deze opdrachtgever is een echte familiebedrijf en daar wordt je echt gewaardeerd en er zijn doorgroei mogelijkheden

  een week geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Grondwerkers leerling of ervaren.

  Wij, van Uitzendbureau-ART, zoeken ervaren of gemotiveerde personen die een carrièreswitch willen maken naar de functie van grondwerker met groeimogelijkheden voor meerdere opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn kleine familiebedrijven. Veel afwisseling in de werkzaamheden

  een week geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland