Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 166 "Bouw en installatie" vacatures voor je gevonden

 • Glaszetter

  Wij zijn momenteel per direct op zoek naar een glaszetter in de omgeving van Heikenszand. U moet door heel Zeeland glas kunnen zetten.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Heinkenszand
 • Meewerkend voorman sloopwerk decom

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan met veel afwisseling? Wil jezelf verder ontwikkelen bij een van de grootste aannemingsbedrijven van Zeeland? Dan zijn wij op zoek naar jou. Sagro Decom B.V. is een toonaangevende onderneming, werkzaam in de decommissioning van olie- en gas platformen. Wij bieden onze opdrachtgevers een breed pakket van activiteiten aan. De kernactiviteiten zijn onder andere sloop, grond-, weg- en waterbouw en milieu. Als Voorman sloopwerk ben je verantwoordelijk voor het dagelijks aansturen van werknemers en het succesvol afronden van onze sloopprojecten. Dit alles doe je in samenwerking met de Uitvoerder. Je zorgt er voor dat materialen op de juiste wijze worden verwijderd of afgevoerd, en houdt toezicht op de naleving van veiligheidsvoorschriften tijdens deze werkzaamheden.

  een week geleden Sagro - Nieuwdorp
 • Sloper

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan met veel afwisseling? Wil je jezelf verder ontwikkelen bij één van de grootste aannemingsmaatschappijen van Zeeland? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn op zoek naar een ervaren (hand)sloper. Als sloper verricht je alle voorkomende sloopwerkzaamheden en ben je verantwoordelijk voor een succesvolle afronding van onze sloopprojecten. Samen met collega's ben je actief op zowel grote als kleine sloopprojecten door Nederland.

  een week geleden Sagro - Terneuzen
 • Veldmedewerker bodem (senior)

  Als veldmedewerker bodem ben je dagelijks op pad voor het zelfstandig uitvoeren van milieu hygiënisch veldwerk. Je komt op veel verschillende locaties zoals nieuwbouwlocaties, industrieterreinen, woonwijken en landelijk gebied. Het werkgebied betreft voornamelijk de provincie Zeeland, maar ook daarbuiten lopen regelmatig projecten. De onderzoeken waarbij je ingezet wordt zijn onder andere verkennende en nadere bodemonderzoeken, waterbodemonderzoeken, partijkeuringen grond en bouwstoffen en grondwatermonitoringen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het in tekening brengen van het terrein en de meetpunten, het beschrijven van de bodemopbouw, het bemonsteren van de bodem, het installeren van peilbuizen, de monsterneming van grondwater, het digitaal in een tablet vastleggen van de veldwerkgegevens en het onderhouden van contacten met de klant en de projectleider.

  een week geleden Sagro - s-Heerenhoek
 • Uitvoerder gww

  Als Uitvoerder GWW bij Sagro is jouw hoofddoel ervoor zorgen dat elk project wordt afgerond volgens de gemaakte afspraken en in lijn is met wetten, regels en richtlijnen. Je bereikt dit door te plannen, coördineren, aansturen en leidinggeven. Je onderhoudt contact met collega’s, leveranciers, opdrachtgevers en onderaannemers. Verder voer je in deze dynamische functie de volgende taken uit: Je regelt een team geschikt voor de uitvoering; Je zorgt dat de juiste mensen en middelen op tijd aanwezig zijn; Ziet toe op het naleven van de overeengekomen randvoorwaarden; Coördineert werkzaamheden en geeft leiding aan het team; Controleert inkomende leveringen; Signaleert afwijkingen en meer- of minderwerk; Registreert uren, voert de projectadministratie en neemt deel aan projectvergaderingen.

  een week geleden Sagro - s-Heerenhoek
 • Meewerkend voorman

  Fraanje zoekt een Meewerkend Voorman! Als Meewerkend Voorman houd je het overzicht op de bouw, maar ben je ook gedreven om je handen uit de mouwen te steken. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op één of meerdere projecten. Meestal zijn je klanten particulier, maar soms werk je ook voor één van onze vaste opdrachtgevers, waaronder bedrijven. Je bent zelf verantwoordelijk voor een bouwproject en krijgt hulp van een allround timmerman. Een projectleider is beschikbaar om je te ondersteunen.

 • Allround timmerman

  Fraanje zoekt een Allround Timmerman! Als Allround Timmerman voor de afdeling Verbouw, Service en Onderhoud weet je van aanpakken. Ons klantenbestand is heel divers, dus geen werkdag is hetzelfde! In deze functie werk je zelfstandig, veelal bij particulieren voor service en schadeherstel. Je krijgt de ruimte om zelf te beslissen met welke materialen je het beste de klus kunt klaren. Kortom, we zoeken échte vakmannen met ongeremde inzet.

 • Junior bim-modelleur

  Wij zoeken een Junior BIM-Modelleur! Kom jij ons versterken op de tekenafdeling? De bouw staat niet stil en de functie van de 3D-tekenaar komt steeds centraler in ons bouwproces te staan. Je werkt de schetsen van de architect uit tot bouwaanvraagstukken en productietekeningen die wij op de bouw en in de werkplaats gebruiken. Je werkt in de verschillende bouwfasen en schakelt gemakkelijk van hoofdlijnen naar details. Daarnaast krijg jij een kick van het bedenken van slimme besparingen of alternatieven en het verder door ontwikkelen van RiantHuis en het tekensysteem. Wij bieden je de mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen onze tekenafdeling. Dit alles zodat jij je kunt ontplooien in de functie van Junior BIM-Modelleur.

 • Junior calculator

  Jouw carrière in de bouw start hier! Nu we 101 jaar bestaan beschikken wij over een zee aan kennis en ervaring. Dit willen we graag delen met de bouwers van de toekomst. We bieden jou namelijk de mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen de afdeling Calculatie. Samen stippelen we jouw route voor de toekomst uit. We bieden inspirerende begeleiding en we zijn bereid te investeren in jouw toekomst. Dit alles zodat jij je kunt ontplooien in de functie van junior calculator. Als calculator ben je dol op cijfers. Je houdt je met plezier bezig met de prijsvorming van de directe kosten van het project. Je werkt in de verschillende bouwfasen en schakelt gemakkelijk van hoofdlijnen naar details. Daarnaast krijg jij een kick van het bedenken van slimme besparingen of alternatieven. Je wordt steeds zelfstandiger en groeit uit tot expert op je vakgebied binnen het projectteam.

 • Projectontwikkelaar bouw voor de regio terneuzen

  Ben jij – met zo’n vijf jaar werkervaring op zak – klaar voor meer een dynamische baan? Jij bent als projectontwikkelaar verantwoordelijk voor het onderzoeken van de haalbaarheid van nieuwe ontwikkelprojecten. Je adviseert op het gebied van de afzetbaarheid, uitvoerbaarheid, bouwtechnische en bouwfysisch mogelijkheden en budget. Daarnaast zorg je voor alle benodigde vergunningen en contractstukken ten behoeve van uitvoering en verkoop. Met andere woorden: samen met jouw team verzorg je de uitwerking van een project - van initiatieffase tot realisatiefase. Je maakt deze projecten sluitend in een winstgevende businesscase. Onze opdrachtgever is een organisatie in regio Terneuzen die actief is in de nieuwbouw, renovatie en ontwikkeling van de meest uiteenlopende projecten.

 • Tekenaar voor installatiebedrijf in hulst

  Wat jij graag doet als tekenaar installatietechniek, met topgereedschap en een goed salaris. Dat hebben we voor je in regio Hulst! Je maakt tekeningen voor in opdracht verkregen projecten en stelt dossiers samen van benodigde werkdocumenten. Daarbij draag je zorg voor de planning van verkregen opdrachten en faciliteer je de voortgang van de projecten door alle benodigde zaken voor aanvang van het project te organiseren. Je verzorgt werkinstructies en vervangt de projectleider ingeval van diens afwezigheid.

 • Projectleider utiliteit voor installatiebedrijf in hulst

  Jij vind het een uitdaging om complexe projecten (nieuwbouw en renovatie) in bijvoorbeeld scholen, ziekenhuizen en bedrijfspanden te realiseren. Dit in een plezierige, informele en inspirerende werkomgeving waarin je jezelf, persoonlijk en vakinhoudelijk, optimaal kunt ontwikkelen. Klinkt dit als jouw volgende baan? Als projectleider utiliteit draag je de verantwoordelijkheid voor de juiste kwaliteit en het juiste rendement van de utiliteitsprojecten die onder jouw leiding worden uitgevoerd. Je werkt met projectteams waarbij je de monteurs en tekenaar/werkvoorbereider aanstuurt. Uiteraard zorg je als projectleider voor een goede afstemming met de opdrachtgever.

 • Timmerman dakkapellen

  Wij zoeken per direct een timmerman die ook dakkapellen kan plaatsen.

  een week geleden Flexwerk de Visser - Vlissingen
 • Dakdekker

  MEY Personeelsdiensten is per direct opzoek naar gemotiveerde dakdekkers die (enige) ervaring hebben als dakdekker of dit beroep graag zouden willen leren.

  een week geleden MEY Personeelsdiensten - Goes
 • Allround timmerman

  MEY Personeelsdiensten is voor verschillende opdrachtgevers zijn wij per direct op zoek naar allround timmermannen voor de nieuwbouw en renovatie. Je bent werkzaam in alle facetten van het bouwproces, van fundering tot afbouw. Je stemt je werkzaamheden af met de uitvoerder van het project. Ben jij de timmerman die ons team komt versterken?

  een week geleden MEY Personeelsdiensten - Goes