Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Log in

Je moet inloggen of een ZeelandNet account aanmaken om gebruik te kunnen maken van deze feature -- Je kunt nu gelijk inloggen.

Nee bedankt

We hebben 34 "Werving en selectie" vacatures voor je gevonden

 • ( leerling – ervaren – hobbyist ) loodgieter / elektromonteur

  We zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een Loodgieter / Elektromonteur ( Leerling – Ervaren – Hobbyist ) Als je een hobby klusser bent met twee rechter handen mag je ook reageren. Bij deze opdrachtgever ben je geen nummer maar een collega, en wordt je ook echt gewaardeerd. Deze opdrachtgever is een leuk, gezellig en hecht familiebedrijf. Je werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van elektrische installaties, het plaatsen van CV-installaties en andere voorkomende installatie werkzaamheden bij de bouw van onze chalets. Je bent ook verantwoordelijk voor het aansluiten van de chalets op infrastructuur bij de plaatsing op onze parken. Je werkzaamheden zullen verdeeld worden over onze verschillende locaties.

  een week geleden Uitzendbureau-ART - Zierikzee
 • Schoonmakers

  Voor een vakantiepark in Renesse zoeken wij per direct een schoonmaker (m/v) Parttime en/of Fulltime.

  een week geleden Uitzendbureau-ART - Zierikzee
 • Objectbeveiligers m/v

  Onze opdrachtgever is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Beveiliger 2 Objectbeveiligers voor Provincie Zeeland Wil jij werken in een leuk familiebedrijf waar je echt gewaardeerd wordt? Ben jij een gediplomeerd beveiliger 2 en werk je graag in een teamverband? Mensen die een stageplek zoeken, mogen ook reageren. Dan is dit je kans, want wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde collega die woonachtig is in Provincie Zeeland en omstreken.

  een week geleden Uitzendbureau-ART - Heel Zeeland
 • Per direct: monteur zonnewering

  Gezocht een monteur voor het installeren/plaatsen van zonnewering en dakkapellen op Schouwen-Duiveland.

  2 weken geleden Flexwerk de Visser - Nieuwerkerk