Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zwemer Watersport

t.a.v. Marcel Filius KAMPERLAND

Wij hebben 1 vacature voor jou

  • Monteur watersport

    Je ben als watersportmonteur verantwoordelijk voor reparaties en onderhoud aan motoren en zeil- en motorjachten. Je repareert en installeert elektrische en mechanische installaties aan boord van pleziervaartuigen. Daarnaast voer je polyester en schilderwerkzaamheden uit. Tevens werk je mee bij de overige werkzaamheden op de jachtwerf zoals het in- en uit het water kranen van boten, onderhoud aan d...

    een week geleden Techniek (Kamperland)
Zwemer Watersport is een gerenommeerde jachtwerf voor reparatie, onderhoud en stalling van zeil- en motorjachten. Bijna 60 jaar is Zwemer Watersport een begrip in Zeeland. Naast de jachtwerf bestaat het bedrijf uit een surfcentrum, watersportwinkel, bootverhuur en een webshop. Het bedrijf heeft 6 medewerkers in dienst en in de zomer wordt dit aangevuld met vakantiekrachten.

De Zeelandnet vacaturebank is de grootste vacature site van Zeeland met 1.844 vacatures. De vacaturebank is een populair onderdeel van Zeelandnet.nl en helpt Zeeuwen met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar goed personeel? Plaatst je vacature in één van de ruim 20 rubrieken en vind de beste kandidaat. Het plaatsen van een vacature is gratis. Wil je met je vacature extra opvallen? Kies dan voor één van de vele bannermogelijkheden.